Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτη επαφη μετα τη γεννα-ρομαντικα στοιχεια...

vaso lux

Recommended Posts

καλησπερα:-P οσο για τον τιτλο δεν ηξερα πως ακριβως να τον εβαζα,αλλα θα σας εξηγησω εδω καλυτερα τις αποριες μου για να με διαφωτισετε :mrgreen: το οτι λογο εγκυμοσυνης,εχω πολλεεεεεες εβδομαδες να ερθω σε ερωτικη επαφη με το αμορε.... και λογο του οτι μετα τη γεννα πρεπει να περιμενω το οκ του γιατρου για να ξαναξεκινησουμε το αθλημα... σκεφτηκα οτι η πρωτη φορα μετα ρη γεννα και μετα απο τοοοοοοσο καιρο,θελω να ειναι ρομαντικη και...σεξυ:oops: θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας 1) για το τι φαγητο μπορω να κανω πριν γινει το.... καταλαβαινετε,ετσι ωστε να ειμαστε χωρτατοι για το μεγαλο παρτυ και να αρεσει και στο αμορε:rolleyes: 2) ποια η γνωμη σας στο να παρω σεξυ εσωρουχα,τα οποια θα φοραω με ωραια ρουχα;;και αν ναι τι ακριβως;; χρειαζομαι ιδεες:oops: και 3) πως μπορουμε να τα συνδιασουμε ολα αυτα μαζι με ενα νεογεννητο στο σπιτι;;;; ουυυυυυφφφφφ αυτα μεχρι στιγμης... περιμενω τη βοηθεια σας:-P Υ.Γ. θα ηθελα ολα αυτα να γυρισει απο τη δουλεια και να τα βρει σαν εκπληξη...ετσι χρειαζομαι ευκολες ιδεες:-P ευχαριστωωωωωωωω!!!!!

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Με το καλό το μωράκι σου...Εγώ σου προτείνω να γεννήσεις με το καλό και να δεις πρώτα πως θα είναι τα πράγματα με το νέο μέλος...συνήθως τα νεογέννητα κοιμούνται πολλέέέέέέ ώρες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα,όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπου κοιμούνται ελάχιστα και μόνο αγκαλιά...οπότε εκεί υπάρχει θέμα...άλλο πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις είναι να μην νιώσεις άνετα και να πονάς και ίσως η πρώτη φορά να μην είναι και τόσο ρομαντική..:rolleyes: Αν και με τόσο καιρό αποχή,δεν νομίζω να έχετε την υπομονή να φάτε,θα μπείτε αμέσως στο ψητό!!αχαχαχαχα!!!:lol: Εμείς πάντως εκμεταλλευτήκαμε το μεσημεριανό υπνάκο του μικρού!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

κοιτα οντως ολος ο συνδυασμος φαγητο-ρομαντζο-σεξ με μωρακι 40 ημερων γιατι τοτε δινει το οκ ο ντοκτορ λιγακι θα ειναι ζορικο.παντως εαν εχιες το χρονο κ το μωρακι το βολικο τοτε θα συστηνα κατι σε μακαροναδα που ειναι κ γρηγορο γιατι δυστυχως δε θα εχεις απλετο χρονο,με μια ωραια σαλτσουλα.απο ρουχα-εσωρουχα εξαρταται ποση θα ειναι η κοιλιτσα σου τοτε.οποτε κατι σε baby doll που να πιανει κατω απο το στηθος το οποιο θα ειναι πολυυυυ φουσκωμενο ειδικα εαν θηλαζεις, κ να ανοιγει μεταπιο φρουφρου στην κοιλια, μησε κοβει κιολας..κ το απο κατω ο,τι σε βολευει κ ο,τι αρεσει στον αντρουλη..

εμεις βραδακι στις 41 μερες ακριβως μολις εκλεισε ο μικρος το ματι το, ο οποιος θηλαζε 1 ωρα τη φορα κ μετα κακα-πλυσιμο κ κολικοι ηταν θαυμα που εκλεινε το ματακι.

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Με το καλό το μωράκι σου...Εγώ σου προτείνω να γεννήσεις με το καλό και να δεις πρώτα πως θα είναι τα πράγματα με το νέο μέλος...συνήθως τα νεογέννητα κοιμούνται πολλέέέέέέ ώρες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα,όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπου κοιμούνται ελάχιστα και μόνο αγκαλιά...οπότε εκεί υπάρχει θέμα...άλλο πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις είναι να μην νιώσεις άνετα και να πονάς και ίσως η πρώτη φορά να μην είναι και τόσο ρομαντική..:rolleyes: Αν και με τόσο καιρό αποχή,δεν νομίζω να έχετε την υπομονή να φάτε,θα μπείτε αμέσως στο ψητό!!αχαχαχαχα!!!:lol: Εμείς πάντως εκμεταλλευτήκαμε το μεσημεριανό υπνάκο του μικρού!!

λες να υπαρχει λιγο πονος η το μωρο να μην κοιμαται ε;; μου εδωσες νεες αποριες τωρα για να βρω τη λυση τους... χαχαχαχα;)

ξερω ειναι φυσικο να εχω λιγο πονο... και ελπιζω το μωρακι να μοιασει τη μαμα του στον υπνο:mrgreen::mrgreen:

dev000br___.png

κοιτα οντως ολος ο συνδυασμος φαγητο-ρομαντζο-σεξ με μωρακι 40 ημερων γιατι τοτε δινει το οκ ο ντοκτορ λιγακι θα ειναι ζορικο.παντως εαν εχιες το χρονο κ το μωρακι το βολικο τοτε θα συστηνα κατι σε μακαροναδα που ειναι κ γρηγορο γιατι δυστυχως δε θα εχεις απλετο χρονο,με μια ωραια σαλτσουλα.απο ρουχα-εσωρουχα εξαρταται ποση θα ειναι η κοιλιτσα σου τοτε.οποτε κατι σε baby doll που να πιανει κατω απο το στηθος το οποιο θα ειναι πολυυυυ φουσκωμενο ειδικα εαν θηλαζεις, κ να ανοιγει μεταπιο φρουφρου στην κοιλια, μησε κοβει κιολας..κ το απο κατω ο,τι σε βολευει κ ο,τι αρεσει στον αντρουλη..

εμεις βραδακι στις 41 μερες ακριβως μολις εκλεισε ο μικρος το ματι το, ο οποιος θηλαζε 1 ωρα τη φορα κ μετα κακα-πλυσιμο κ κολικοι ηταν θαυμα που εκλεινε το ματακι.

οντως θα ειναι λιγο δυσκολο με ενα μικρο νεογεννητο ζουζουνακι μεσα στο σπιτι,αλλα χρειαζομαστε επιμονη και υπομονη:-P μακαροναδα λες ε;;; αχ τον καημενο τον εχω ταραξει στην μακαροναδα απο τοτε που ειμαστε μαζι...χαχαχαχα:D αλλα ειναι η μονη φορα που δεν θα εχει προβλημα πιστευω χιχιχιχι :) αλλα μακαροναδα με ωραια σαλτσα,καλη κ γρηγορη ιδεα...ελπιζω να βλεπομαι μεχρι τις 40 μερες που δινει ο ντοκτορ και να εχω χασει αρκετα κιλα...θαλω να ειμαι ωραια πως να το κανουμε:mrgreen: ωραια ιδεα παλι τα baby doll :mrgreen:

dev000br___.png

Διαφημίσεις

vaso μου το τελευταίο που θα τον ανησυχεί είναι το πως θα δείχνεις, σ'αγαπάει, του λείπεις και σωματικά, έτσι δε θα θέλει και πολύ promotion το θέμα για να μπείτε στο ψητό!

Βέβαια τα σέξυ εσώρουχα που καλύπτουν όσα θέλουμε για να νιώσουμε άνετα (μια διαφάνεια ίσως που παίζει με το μάτι),

ένα ωραίο δείπνο (στη θέση σου θα έβαζα κάτι στο φούρνο που το ξεχνάς, γιατί το μωρό δε το κόβω να σε αφήσει να το ξεχάσεις)

και μια ωραία ατμόσφαιρα (κεράκια, χαμηλός φωτισμός, πρόσφατα κοιμισμένο/ταισμένο/αλλαγμένο μωρό ώστε ναμη σας την σπάσει)

σίγουρα θα βοηθήσουν!

Πάντως ό,τι ευτράπελο κι αν συμβεί, θα είναι σαν την πρώτη σας φορά, με το παιδί σας στο σπίτι!

Οπότε ίσως γελάσετε και με τη καρδιά σας αν ανατραπούν τα σχέδια!

Μη σε ρίχνει τίποτε ψυχολογικά!

Μου αρέσει πολύ που το σκέφτεσαι από τώρα, όμορφες ευχάριστες σκέψεις! :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Αποριούλες :D

40 μέρες δίνει ο γιατρός επειδή κρατάνε τα λόχεια τόσο ή καμία σχέση? (κάτι τέτοιο άκουσα μια φορά)

επίσης 40 μέρες είναι μετά από φυσιολογικό τοκετό?

40 μέρες δίνει ο γιατρός επειδή κρατάνε τα λόχεια τόσο ή καμία σχέση? (κάτι τέτοιο άκουσα μια φορά)

για την πρωτη ερωτηση δεν ειμαι σιγουρη...αλλα πιστευω οτι τα λοχεια δεν κρατανε τοσο πολυ...κ δευτερον,εγω που τον ρωτησα την χρονικη περιοδο για να γυρισω στα σπορ μου ειπε 6 εβδομαδες κ για καισαρικη κ για φυσιολογικο τοκετο... τωρα κατι τετοιο θα υσχιει κ για την δικια σου δευτερη απορια,αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι συνηθως αλλα λεει ο ενας γιατρος κ αλλα ο αλλο:rolleyes: εγω παντως που μενω εξωτερικο συνηθως οι πιο πολυ γιατροι συμφωνουν,δεν εχουν διαφορετικες αποψεις:idea::-P

dev000br___.png

χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου:

1) στην καλύτερη των περιπτώσεων θα θυμάσαι πού έχεις βάλει τα φυλλάδια της "Μπιενάλε της χοληστερίνης" (χασαποταβέρνα με ντελίβερι απέναντι) και θα σας έρθει μια ποικιλία περιποιημένη. Στη χειρότερη, θα στείλεις τον καλό σου για goody's και θα του πεις να μην αργήσει, να προλάβεις να φας σαν άνθρωπας πριν ξυπνήσει πάλι το λεχούδι

2) για ρούχα και εσώρουχα στην καλύτερη θα φοράς σωβρακοφανέλα εκστρατείας του στρατού (και για παράσημα θα έχεις τις γουλιές του προαναφερθέντος λεχουδίου) και ξεχειλωμένες φόρμες, με μαλλί τύπου flock of seagulls (όσες έχουν περάσει δεκαετία 80 ξέρουν). Στη χειρότερη, θα είσαι ακόμη με τις σερβιέτες-τσιμεντόλιθους της λοχείας

3) δίνετε στο νεογέννητο μπύρα/ κρασί/ ούζο (δεν θα συνιστούσα τα υπόλοιπα αλκοολούχα, είναι κενές θερμίδες χωρίς να προσφέρουν κάτι ωφέλιμο στον οργανισμό). Εναλλακτικά το συνδέετε με μόνιμο σύστημα σίτισης με αισθητήρα για το όταν ξυπνήσει και πεινάει, καθώς και σύστημα αυτόματης απομάκρυνσης σωματικών αποβλήτων και αυτόματου νανουρίσματος. Μέχρι να γεννήσεις θα έχει προχωρήσει και η επιστήμη, τι στο καλό!

:D:D:D με το καλό να γεννήσεις και περιμένουμε να μας πεις πώς πήγε η πρώτη επαφή...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Παντως κι εγω δεν θελω να σε απογοητευσω...εμας ειχαν ρανταρ...με το που ξεκιναγαμε κατι καλο....τοτε ξυπναγανε -πειναγαν-κλαιγαν κτλ... οποτε τα πολλα πολλα πριν τα κοβαμε...κατευθειαν στο μεζει για να προλαβουμε ...

Γενικα με τα νεογεννητα ενα περιεργο πραγμα...μπορει να τα περιμενεις και να ριξουν κατι υπνους απιστευτους...και οταν δεν θελεις να ξυπνησουν τοτε χαλαν το κοσμο (πχ οταν θελεις να πας στην τουαλετα-τσιγαριζεις φαγητο κτλ ειναι απ τα λιγα κλασικα καθημερινα που μου ερχονται στο μυαλο μετα απο 8 χρονια ..)

Διαφημίσεις

Καλε μην την απογοητεύεις την κοπέλα. Μπορεί το μωρό να είναι καλόβολο και ήσυχο και μπορεί να της κάνει τη χάρη. Ασ' τη τουλάχιστον να ονειρεύεται. Βεβαια εδώ θα είμαστε για να δούμε πώς πήγε.

επίσης θα πρέπει να βολιδοσκοπήσεις από τώρα το σύζυγο τι threshold of cleanliness έχει, δλδ από τις πόσες μέρες απλυσιάς (δικής σου) και μετά θα αρνείται να σε ακουμπήσει, γιατί με ένα νεογέννητο και το 5λεπτο ντους πολλές φορές φαντάζει πολυτέλεια αντάξια μόνο μιας Κλεοπάτρας :D:D

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Καλε μην την απογοητεύεις την κοπέλα. Μπορεί το μωρό να είναι καλόβολο και ήσυχο και μπορεί να της κάνει τη χάρη. Ασ' τη τουλάχιστον να ονειρεύεται. Βεβαια εδώ θα είμαστε για να δούμε πώς πήγε.

Mωρε δεν λεω καλα κανει και ονειρευεται...αλλα κι εγω καλοβολα μωρα ειχα... και παρα πολυ μαλιστα...αλλα καποιες φορες ξυπναγαν σε στιγμες που δεν επρεπε ...χαχα

Και αυτα που λεει..καλα θα κανει να τα κανει και να προσπαθησει να τα εφαρμοσει...απλα τις λεμε και την αλλη πλευρα να ειναι προετοιμασμενη ωστε να μην απογοητευτει αν δεν γινουν ολα οπως τα φανταζεται ;)

1) στην καλύτερη των περιπτώσεων θα θυμάσαι πού έχεις βάλει τα φυλλάδια της "Μπιενάλε της χοληστερίνης" (χασαποταβέρνα με ντελίβερι απέναντι) και θα σας έρθει μια ποικιλία περιποιημένη. Στη χειρότερη, θα στείλεις τον καλό σου για goody's και θα του πεις να μην αργήσει, να προλάβεις να φας σαν άνθρωπας πριν ξυπνήσει πάλι το λεχούδι

2) για ρούχα και εσώρουχα στην καλύτερη θα φοράς σωβρακοφανέλα εκστρατείας του στρατού (και για παράσημα θα έχεις τις γουλιές του προαναφερθέντος λεχουδίου) και ξεχειλωμένες φόρμες, με μαλλί τύπου flock of seagulls (όσες έχουν περάσει δεκαετία 80 ξέρουν). Στη χειρότερη, θα είσαι ακόμη με τις σερβιέτες-τσιμεντόλιθους της λοχείας

3) δίνετε στο νεογέννητο μπύρα/ κρασί/ ούζο (δεν θα συνιστούσα τα υπόλοιπα αλκοολούχα, είναι κενές θερμίδες χωρίς να προσφέρουν κάτι ωφέλιμο στον οργανισμό). Εναλλακτικά το συνδέετε με μόνιμο σύστημα σίτισης με αισθητήρα για το όταν ξυπνήσει και πεινάει, καθώς και σύστημα αυτόματης απομάκρυνσης σωματικών αποβλήτων και αυτόματου νανουρίσματος. Μέχρι να γεννήσεις θα έχει προχωρήσει και η επιστήμη, τι στο καλό!

:D:D:D με το καλό να γεννήσεις και περιμένουμε να μας πεις πώς πήγε η πρώτη επαφή...

Δεν υπαρχειςςςςςςςςςςςςς κοπελιααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ποσο δικιο ομως εχεις:shock:

Ναι και εγω συμφωνώ, απόλυτα όμως

Διαφημίσεις

περιοδο μετα τη γεννα εχεις ειτε συνεχεια για 40 μερες ειτε διακκεκομενα!μερα παρα μερα η καθε 3-4 μερες!ποτε λιγοτερο ποτε περισσοτερο ειναι αναλογα με τη γυναικα!στο φυσιολογικο αν δεν περασουν 2 μηνες απαγορευεται η επαφη!αν θηλαζεις την εβαψες!δεν θα μπαινει με τιποτα (ξερεις τι)πονος αφορητος!οσο για το μωρο δεν ειναι προβλημα συνηθως συνεχεια κοιμαται!

Mωρε δεν λεω καλα κανει και ονειρευεται...αλλα κι εγω καλοβολα μωρα ειχα... και παρα πολυ μαλιστα...αλλα καποιες φορες ξυπναγαν σε στιγμες που δεν επρεπε ...χαχα

Και αυτα που λεει..καλα θα κανει να τα κανει και να προσπαθησει να τα εφαρμοσει...απλα τις λεμε και την αλλη πλευρα να ειναι προετοιμασμενη ωστε να μην απογοητευτει αν δεν γινουν ολα οπως τα φανταζεται ;)

Νομίζω ότι όλα τα μωρα γεννιουνται με ενσωματωμένο ραντάρ. Μολις καταλάβουν ότι κάτι γίνεται, αμέσως ουά.

Πάντως νομίζω ότι αν προετοιμαστείς ψυχολογικά για τα χειρότερα, τότε όλα σου φαίνονται μετά πιο εύκολα.

!στο φυσιολογικο αν δεν περασουν 2 μηνες απαγορευεται η επαφη!

Εμένα στις 40 μέρες ο γιατρός μου έδωσε το ΟΚ και είχα γεννήσει με φυσιολογικό. Αν σε εξέτασει και δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατι να περάσουν 2 μήνες;

Εμένα στις 40 μέρες ο γιατρός μου έδωσε το ΟΚ και είχα γεννήσει με φυσιολογικό. Αν σε εξέτασει και δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατι να περάσουν 2 μήνες;

εμενα μου ειπε εξεταση σε 2 μηνες !και οχι σε 40 !καθε γιατρος εχει τα δικα του μαλλον!

εμενα μου ειπε εξεταση σε 2 μηνες !και οχι σε 40 !καθε γιατρος εχει τα δικα του μαλλον!

Εμένα στις 40 μέρες μου είπε αλλά επειδή και ο κάθε οργανισμός έχει τα δικά του εγώ είχα λόχεια για 2 μήνες και καμια βδομάδα

Εγω γεννησα με καισαρικη, στις 37 ημέρες λοιπόν δεν αντεξα και ανακοινωσα στον αντρουλι μου που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου ότι ήταν μέχρι εδώ!! Θέλω σεξ/έρωτα πείτε όπως θέλετε.. Μπορω να πω ότι το απολαυσα ιδιαιτέρως! Ο μπεμπης μας δίπλα στο λίκνο πιο πέρα κοιμόταν, τι να κάνω; Να περιμένω την σούπερ στιγμή; Ούτε σεξι εσώρουχα ούτε τίποτα.. Ο καημενος ούτε κατάλαβε απο που του ήρθε!! Και μάλιστα 2 φορές! Την επόμενη είχα αιμορραγία.. αναμενόμενο. Κράτησε 4-5 μέρες. Τώρα όλα καλά! Πάντως στον γιατρό που το είπα μου είπε ότι καλά έκανα και ότι γενικά μπορώ να κάνω ότι θέλω. Μέχρι και κοιλιακους και να πάω γυμναστήριο που θέλω. :) :)

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Άρα απ'ότι κατάλαβα εξαρτάται από την εξέταση του γιατρού για να σου δώσει το οκ,σωστά?

Τόσος πόνος όμως? Γιατί τι ρόλο παίζει ο θηλασμός δηλαδή? :confused:

Όσο για τις υπόλοιπες κοπέλες που απαντούσαν περί ρομαντικών στοιχείων και το να καταφέρεις επιτέλους την επαφή....Τι γέλιο έριξα με τις απαντήσεις!!!:lol::lol:

Φαντάζομαι όμως πως αν είσαι εντάξει(ο γιατρός δώσει το οκ),το μόνο που μπορεί σε σταματήσει είναι το μωρό,το οποίο και αυτό αν κοιμάται είσαι μια χαρά..

χαχαχαχαχαχαχαχα γελασα παρα πολυ και ακομη γελαω δηλαδη! παντως εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες! να φανταστεις οτι με τον αντρα μου τα καταφεραμε:lol: μετα απο 2 μηνες και εχω και ενα μωρο που μεχρι και σημερα δεν ακουγεται καθολου! κατευθειαν στο ψητο και γρηγορα γρηγορα!:oops:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Vaso lux χωρίς να θέλω να σου χαλάσω τη φαντασίωση....ρομαντικές καταστάσεις και χρόνος για να τις απολαύσεις και μωρό στο σπίτι δεν πάνε μαζί.Ή το αφήνεις σε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης ή παίρνεις την κολώνα του σπιτιού και πάτε σε ένα ξενοδοχείο.Σου συστήνω το δεύτερο για να νιώσεις ακόμα πιο ερωτικά και να ξεφύγεις λίγο από το σπίτι.Όσο να'ναι με το μωράκι να κοιμάται δίπλα δεν εμπνέεσαι και πολύ :D Μπορείτε επίσης να φάτε έξω ή να μαγειρέψεις μακαρόνια με μια διαφορετική σάλτσα και μια περίεργη σαλάτα. Μην φάτε όμως πάρα πολύ :lol: Στα εσώρουχα θα σου πρότεινα κάτι σε baby doll,σε κάποιο γλυκό χρωματάκι (είναι που δεν μου αρέσουν τα μαύρα και τα κόκκινα χαχα) αν βέβαια το επιτρέπει ο καιρός γιατί αν γεννάς χειμώνα,σε βλέπω τυλιγμένη με καμιά κουβέρτα.Πάντως με το μωρό στο σπίτι δεν γίνεται όπως το φαντάζεσαι γιατι μπορεί να ξυπνήσει 5 φορές μέχρι να ολοκληρωθεί η βραδιά.

[/url]

χμμμμμμ , βασικα ολα αυτα ειναι λιγο κλισε .Το θεμα ειναι ποτε θα αισθανθει ετοιμο το ζευγαρι και κυριως η μητερα μιας και σε εκεινης το σωμα γινανε ολα , γεννες , αιματα , ιστοριες . Εκτος απο την καθαυτου διεισδυση , οπου εντα3ει καλο ειναι να περιμενεις μεχρι να σταματησει εντελως το αιμα (και δεν κραταει πανω απο 20 μερες τελικα , βεβαια αυτο ποικιλλει και αναλογα τον οργανισμο ) υπαρχουνε ενα σωρο προκαταρκτικα παιχνιδακια οπου προσφερουνε απλετη ικανοποιηση και στους 2 και ευχαριστηση , ισως και ωραιοτερη . Ημουνα τυχερη και αιμα δεν ειχα πανω απο 18 μερες και στις 2 γεννες , ισως και λιγοτερο , στην πρωτη γεννα ξεκινησαμε δειλα δειλα με παιχνιδια απο 15 ημερες μετα τη γεννα και τελικα σεξ εγινε στις 30 μερες , ουτε οκ περιμενα απο γιατρο ουτε τιποτα , ε3αλλου και ο ιδιος ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να εχω ερωτικη επαφη οταν τελειωσει το αιμα και μετα καθως και "χαδια και αγκαλιες " οπως το λεει . Κατι αναλογο κανει στην 2η γεννα εγινε . Ουτε ροματνικα δειπνα , ουτε σεξυ εσωρουχα , ουτε κιλα ειχα χασει στην πρωτη γεννα (στην δευτερη ημουνα παρα πολυ λεπτη ετσι και αλλιως μιας και ειχα χασει και πολυ βαρος στο 1ο τριμηνο και γενικως δεν ετρωγα πολυ και ετρεχα και με τον πιτσιρικα σπιτι ολημερης ) , μονο λιγο παραπανω αλκοολ :-P και βουρ στο ψητο εννοειτε . Εννοειτε οτι μας εχει διακοψει το μικρο , γενικως τα παιδια . Εννοειτε οτι πλεον το σεξ δεν ειναι στο μυαλλο μας αλλα πονανε ποδια χερια κεφαλια σαν κω$^$%γεροι καθε βραδυ και πεφτουμε dead παρολο που τα παιδακια μας ειναι σχετικως μεγαλα πλεον . Επειτα και απο 2 αποβολες που ειχαμε μεσα στο χρονο πηγαινοντας για 3ο μωρο ειχα πεσει και ψυχολογικα , ομως λιγο παλι το xmas feeling λιγο που αρχησα να θελω παλι 3ο μωρο , οσο και αν ειναι αρκετα δυσκολο και ισως ακατορθωτο για αυτο το χρονο , κατι ετσι ξυπναει μεσα μου και παλι λεω για λιγο βουρ στο ψητο :lol::mrgreen:

QRyOp2.png