Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι σας αρεσει στη συμπεριφορα του παιδιου σας;

Recommended Posts

αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να πουμε τι μας αρεσει οταν κανουν κατι τα παιδια μας..εμενα ας πουμε μαρεσει που ειναι πολυ πειραχτηρι..ας πουμε προχθες ειχε κατσει διπλα στον πατερα της,τον ειχε παρει αγκαλια ,τον φυλαγε και με κοιταζε με βλεμμα και μου ελεγε ..ζηλεια,ζηλεια..ριξαμε κατι γελια..προσπαθουσε να με πειραξει που φιλαγε τον πατερα της και οχι εμενα..επισης γελαω παρα πολυ,που ειναι πολυ κωμικος..μου κανει ας πουμε,τη γιαγια πως περπαταει..και ολα αυτα στα 2...θα γραψω και αλλα παρακατω...θα πω και κατι αλλο που σχεδον ολες μας νομιζω το νιωθουμε....ειναι το παιδι που θα ηθελα να ειχα...ειμαι πολυ κουκουβαγια;;:D:D

Διαφημίσεις

χαχαχαχ...... ε ενταξει...........ολες το χουμε αυτο στο μεγιστο βαθμο του!!!!!!!

Τι ωραιο θεμα που ανοιξες..............τρελαινομαι κι εγω που στα 2,5 εχει την αισθηση του χιουμορ.......οταν βλεπει πως κατι με κανει να γελαω προσπαθει να το ξανακανει και ξεκαρδιζεται!

Αυτο ομως που με συγκλονισε ειναι ο τροπος που αντιμετωπισε μια ασχημη κατασταση που βιωσα......Ετυχε το Σαββατο να χασω ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο. Την Κυριακη λοιπον ετυχε να μιλησω με τους δικους μου ανθρωπους και να φτασω σε σημειο να μη μπορω αλλο να κρατησω τη θλιψη μου και τα δακρυα μου απο τη μικρη!!!! Σχεδον κατερευσα.......(λαθος μου μεγαλο) μπροστα της κι εκεινη ηρθε μου χαιδεψε το κεφαλι, τα μαγουλα και μου ελεγε "Μανουλα μου μη κλαις θα περασει εντατσει?, δεν κλαινε τα μεγαλα κοριτσια μιλανε ομορφα.......θα σου φερω χατοπεσετουλα" την παιρνει κι ερχεται και λεει "ελα ελα ......φυσα....οοοοοχιιιι μη την πιανεις..... εσυ κλαις τωρα δε μπορεις εγω θα σε βοησησω....φυσα σου λεω να φυγουν οι μυξαρες....και σταματα να κλαις θα σε μαλωσω" .

Νομιζω πως ηταν η μεγαλυτερη παρηγορια μου!!!!!! Με συγκλονισε.....το ατιμο!!!! Εγω τωρα που νομιζω οτι εχω το σουπερ παιδι δεν ειμαι κουκουβαγια????!

χαχαχαχ...... ε ενταξει...........ολες το χουμε αυτο στο μεγιστο βαθμο του!!!!!!!

Τι ωραιο θεμα που ανοιξες..............τρελαινομαι κι εγω που στα 2,5 εχει την αισθηση του χιουμορ.......οταν βλεπει πως κατι με κανει να γελαω προσπαθει να το ξανακανει και ξεκαρδιζεται!

Αυτο ομως που με συγκλονισε ειναι ο τροπος που αντιμετωπισε μια ασχημη κατασταση που βιωσα......Ετυχε το Σαββατο να χασω ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο. Την Κυριακη λοιπον ετυχε να μιλησω με τους δικους μου ανθρωπους και να φτασω σε σημειο να μη μπορω αλλο να κρατησω τη θλιψη μου και τα δακρυα μου απο τη μικρη!!!! Σχεδον κατερευσα.......(λαθος μου μεγαλο) μπροστα της κι εκεινη ηρθε μου χαιδεψε το κεφαλι, τα μαγουλα και μου ελεγε "Μανουλα μου μη κλαις θα περασει εντατσει?, δεν κλαινε τα μεγαλα κοριτσια μιλανε ομορφα.......θα σου φερω χατοπεσετουλα" την παιρνει κι ερχεται και λεει "ελα ελα ......φυσα....οοοοοχιιιι μη την πιανεις..... εσυ κλαις τωρα δε μπορεις εγω θα σε βοησησω....φυσα σου λεω να φυγουν οι μυξαρες....και σταματα να κλαις θα σε μαλωσω" .

Νομιζω πως ηταν η μεγαλυτερη παρηγορια μου!!!!!! Με συγκλονισε.....το ατιμο!!!! Εγω τωρα που νομιζω οτι εχω το σουπερ παιδι δεν ειμαι κουκουβαγια????!

δεν εισαι κουκουβαγια κουκλα μου πολυ απλα εχεις σουπερ παιδιιιιιιιιιιιιιι!!!:D:D να σου ζησει και να την καμαρωσεις οπως ποθεις...να ειστε γεροι!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

στο μεγαλο μου παιδακι, μου αρεσει που ειναι τοσο υπευθυνο, ηρεμο και λογικο....που ολος ο κοσμος εχει να λεει ποσο καλο και εξυπνο ειναι. Που ειναι τοσο καλο στο σχολειο....:rolleyes:

Στο μικρο μου παιδακι, μου αρεσει που ειναι τοσο ΄μαμουνι΄....που δεν καθεται σε μια μερια και που οταν κανει κατι ασχημο τρεχει , πιανει το προσωπο μου στα δυο του χερακια και μου λεει 'πες πως μ'αγαπας και ελα να τα ξεχασουμε ολα!':D

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια μου............ Α ρε Τζο θεσσαλονικια.............. τι μου θυμησες....... Η Βαλια μου λεει "Σαλονικη με τον πυγο τον κανονικο οεοε οε" χαχαχαχαχαχ ρε κολλημα Λευκος ειναι ο ρημαδης!!!!!!!!!!!! Ειχαμε ερθει διακοπες το καλοκαιρι........ την συνεπηρε παιδι μου το μεγεθος....την Ακροπολη ουτε να την φτυσει!!!!!!!! Αντε να τα μαζευουμε και να ανεβαινουμε μονιμα!!!!!!

Με το καλο να φουσκωσει η κοιλιτσα και να βγει ενα ακομα πιο σουπερ πλασματακι απο κει μεσα!!!!!

αυτο που εμενα με τρελλαινει στην κορη μου ειναι οτι πριν βαλει κατι στο στομα της για να φαει ρωταει 'θες μια μπουκουνιτσα?'ακομα και τον σκυλο ρωταει και οσους αλλους ειναι μπροστα.στο σκυλο δε ζηταει συγνωμη οταν τον παταει ή οταν τον ξυπναει κανοντας κατι.'συνωμη μικυ μου δεν το θελα!'

Μου αρέσει που τα παιδάκια μου είναι αγαπημένα μεταξύ τους. Και τώρα τελευταία στραβώνουν όταν βλέπουν τους φίλους τους να ανταλλάσσουν καρπαζιές με τα αδέρφια τους.

Μου αρέσει που γενικά περνάνε καλά με άλλα παιδάκια και είναι χαρούμενα. Που μας δείχνουν την αγάπη τους καθημερινά. Που εκτιμάνε τι κάνουμε για αυτά. Είναι στα 4 και είναι και σε ωραία ηλικία.

Πολλά μου αρέσουν. Και όσο σκέφτομαι ότι ειδικά ο μικρός, όταν έσκασε από το αυγό είπα: "Αυτό το παιδί είναι η καταδίκη μου. Ζόρικο, άσχημο και υστερικό. 'Ενας καθημερινός 24ωρος εφιάλτης".

Τώρα είναι κάτι προς το αντίθετο από αυτά.

επισης στη μικρη μου ζουζουνιτσα μαρεσει που οταν μακουει οτι ερχομαι απο τη δουλεια παει και κρυβεται..εγω κανω οτι δεν την βλεπω..και αυτη ξεπεταγεται με ανοιχτα τα χερακια,να με παρει αγκαλια και να με φιλησει,,,

στο μεγαλο μου παιδακι, μου αρεσει που ειναι τοσο υπευθυνο, ηρεμο και λογικο....που ολος ο κοσμος εχει να λεει ποσο καλο και εξυπνο ειναι. Που ειναι τοσο καλο στο σχολειο....:rolleyes:

Στο μικρο μου παιδακι, μου αρεσει που ειναι τοσο ΄μαμουνι΄....που δεν καθεται σε μια μερια και που οταν κανει κατι ασχημο τρεχει , πιανει το προσωπο μου στα δυο του χερακια και μου λεει 'πες πως μ'αγαπας και ελα να τα ξεχασουμε ολα!':D

χαχαχα,γελασα πολυ !!!! πες πως μ'αγαπας κ ελα να τα ξεχασουμε ολα?? απιστευτο το μικρο σου !!!

Διαφημίσεις

με έκανες να δακρύσω...και είμαι και στο γραφείο...(ευτυχώς δεν με είδε κανείς)...τι γλυκό παιδί είναι αυτό!!!!

η δικιά μου προχθές..18 μηνών...με συγκίνησε το μαναράκι μου...λέω σε κάποια φάση κάνοντας δουλίτσες στην κουζίνα.."διψάω λίγο..να μου θυμήσεις να πιω μετά νεράκι.."..και την βλέπω ..πηγαίνει στο δωμάτιό της..που είχε αφήσει το ποτήρι της (μου έκανε εντύπωση πως θυμόταν που είχε αφήσει το ποτήράκι της)..και με τα δυο χεράκια...μου το προσέφερε!!:P

ένα άλλο ...μια φίλη...είχε έρθει σπίτι μας..για την γιορτή της...και της έκανε ένα παιχνίδι που έπιανες την μύτη του άλλου, την ονόμαζες καμπανούλα...την τραβούσες και έλεγες ντιν νταν...της μικρής μου δεν της άρεσε αυτό...και κάθε φορά που την έβαζε η φίλη να της πιάσει την μύτη...η μικρή έδειχνε να σιχαίνεται...και αμέσως σκουπιζόταν στη φόρμα της!!πέθανα στο γέλιο!

γενικώς..μαρέσει που είναι ζωηρή (κάποιες φορές σε εξαντλεί)...κοινωνική..χαρούμενη συνέχεια...και διεκδικεί ότι θέλει με κάθε τρόπο..πανέξυπνη...ποτέ δεν έχει γκρινιάξει...και ποτέ δεν μπορείς να την ξεγελάσεις..δύσκολα την αποσπάς από τον στόχο της.έχει πολλά καλά το παιδάκι μου..που τώρα δεν μπορώ να τα αναλύσω!να τα χαιρόμαστε όλες!!!

κάτι που δεν μαρέσει και πολύ είναι ότι ακόμα δεν βγήκε από το αυγό (18 μηνών)...μου λέει μαμά κραγιόν!!!και τώρα τελευταία με τις κηρομπογιές της κάνει ότι βάφει τα μάτια της και τα χείλια!!!!φοβάμαι μη βγάλει κανένα μάτι!να φανταστείτε σπάνια βάφομαι μπροστά της..αλλά το έχει πιάσει το μάτι της!

depybal χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ.........................νταξει....περιμενε λιγο ακομα......εμενα εξαφανιζει σε χρονο ντε τε τα μολυβια ματιων αφου πρωτα εχει βαψει πατουσεςχερια μαγουλα ματια φρυδια δοντια ρουχα ντουλαπακι μπανιου και λεκανη!!!!!!!! Προχτες ειχε βαλει λιπ γκλος και μου λεει ερχομαι να σου δωσω φιλι.........ελα κατσε να σου δωσω ειπα φιλι με λιποζαν.......Δε θελω ρε Βαλια ασε με θα με γεμισεις.....Θελεις ειπα μαμα!

Αχ τι ωραια θέμα!!!!!!!!! εμενα με τρελαινει η γλώσσα της κ οι κουβεντες που λεει που απορω πού τις εχει ακούσει!!!!!!!! Αυτο ομως που με συγκλονιζει περισσοτερο κ με πληγωνει παραλληλα ειναι το πρωι που την ετοιμαζω για τη γιαγια που μου λεει: "πας δουλεια μαμα;;; εγω παω γιαγια ρενα;;; δε θελω να παω, δεν ερχομαι, α ειμαι μονη μου, α κλαιω, θελω α κατσω πιτι μου, α μαγειρεψω, α δω λολα..." κ μυξοκλαιει παραλληλα...κ καθε μεσημερι που παω να την παρω μολις με δεις με ρωταει "μαμα α πας παλι δουλεια;;;"....αχ μωρε πολυ με συγκινει η γλυκια μου...

Διαφημίσεις