Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6,5 εβδομαδων με αδειο σακο...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ειναι το πρωτο σου; Ειχα κι εγω κενο σακο αλλα εμενα ηταν σιγουρες οι μερες συλληψης. Εσενα ειναι; Και να ειναι κενος σακος αν και ποναει το ξερω, τις περισσοτερες φορες ειναι απλα τυχαιο. Καλη δυναμη.... Ξερω πως νιωθεις τωρα...

Κοπελιά μου, γιατί βιάζεται ο γιατρός σου; Στην τελική, αν όντως είναι άδειος ο σάκος, θα αποβληθεί αυτόματα και πλήρως ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις...

Κι εμένα πάντως άδειος φαινόταν ο σάκος....κι όμως δεν ήταν. Αυτό προ δεκατεσσάρων ετών. Τώρα το ...περιεχόμενο πάει 2α γυμνασίου!

Δεν μπορείς να ξέρεις...αν πάντως είναι άδειος, δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο και δεν σημαίνει τίποτα...Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Εύχομαι τα καλύτερα.

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Kαλα παει καλα ο γιατρος σου???????????? γιατι βιαζεται τοσο πολυ??????????εγω ειχα παει στην 7η εβδομαδα και δεν ακουσαμε καν καρδουλα και ο γιατρος μου μου λεει ελα την αλλη εβδομαδα και τελικα την ακουσαμε!

DOXip3.png

DtXgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Κοίτα κανονικά θα έπρεπε να είχατε δει τουλάχιστον εμβρυικά στοιχεία. Στη θέση σου θα έδινα άλλη 1 εβδομάδα διορία μόνο και μόνο για να είμαι 100% σίγουρη (εφόσον φυσικά δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα). Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις και λυπάμαι. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και αν δε συμβεί τώρα σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει.

LlIEp3.pngOjjvp3.png

ευχαριστω για τις απαντησεις σας....παρελειψα να σας πω οτι μια εβδομαδα ο σακος μου παρεμεινε στα 9 κ κατι χιλιοστα.....δεν μεγαλωσε καθολου....τι να πω...ειναι η 1η φορα μ γενικως κ τα εχω λιγο χαμενα.....

Maria μου καλημέρα,

εμένα στις 6 εβδομάδες είχαν δει σάκο με εμβρυϊκά στοιχεία μέσα και τελικά εξελίχθηκαν όλα φυσιολογικά.

Στην παλίνδρομη, δεν είχαμε ακούσει καν καρδούλα στην 10η εβδομάδα και μάλιστα αφήσαμε και μία εβδομάδα μήπως και......το εμβρυάκι δεν είχε πάρει ούτε ένα χιλιοστό, αντίθετα άρχισε να μικραίνει μετά από κάποιες μέρες.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

καλησπερα κ απο μενα...κλεινω 6,5 εβδομαδες κ ο σακος μου ειναι δυστυχως αδειος... ο γιατρος μ λεει να μην περιμενω αλλο ... τι κανω?

Τα έχω περάσει κι εγώ. Άδειος σάκος. Ο γιατρός μου όμως είπε να περιμένω και να ξαναπάω για υπέρηχο σε 10 μέρες. Έπαιρνα και προγεστερόνη και επιβαρυνόταν πιο πολύ ο οργανισμός μου. Τελικά έκανα απόξεση αρχές της 9ης εβδομάδας.

Κουράγιο κοπελιά.

Δώσε όμως λίγο χρόνο μπας και... τόσα και τόσα συμβαίνουν.

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

6,5 εβδομάδων πήγα κ εγω για υπέρηχο, αλλά το απόλυτο κενό. Δεν φαινόταν τίποτα.... Την ίδια μέρα πήγα κ έκανα χοριακή κ σε 3 ημέρες θα πάω να κάνω επαναληπτική. Διάβασα όμως ότι στον ανεμβρυικό σάκο η χοριακή ανεβαίνει κανονικά. Προσπαθώ να προετοιμαστώ για τα αποτελέσματα κ να ελπίζω τουλάχιστον να μην χρειαστεί να κάνω απόξεση αλλά να αποβληθεί απο μόνο του....

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

6,5 εβδομάδων πήγα κ εγω για υπέρηχο, αλλά το απόλυτο κενό. Δεν φαινόταν τίποτα.... Την ίδια μέρα πήγα κ έκανα χοριακή κ σε 3 ημέρες θα πάω να κάνω επαναληπτική. Διάβασα όμως ότι στον ανεμβρυικό σάκο η χοριακή ανεβαίνει κανονικά. Προσπαθώ να προετοιμαστώ για τα αποτελέσματα κ να ελπίζω τουλάχιστον να μην χρειαστεί να κάνω απόξεση αλλά να αποβληθεί απο μόνο του....

μην το προκαταδικαζεις.περιμενε λιγο ακομα.ελπιζω ολα να πανε καλα....

κοριτσια καλησπερα!κι εγω την προηγουμενη τριτη που πηγα ημουν 6,5 εβδομαδων κ ειδαμε μονο εμβρυικα στοιχεια..ο γιατρος ειπε οτι επρεπε να ακουσουμε κατι κι ετσι μου εδωσε διορια για την τριτη που μας ερχεται..ο σακος φυσικα κ μεγαλωσε παρα πολυ απο την πρωτη φορα που πηγα κ τα συμπτωματα παραμενουν!μαλιστα αρχισαν κ καποιες αναγουλες..ηθελα να ρωτησω οτι αν ειναι κενος ο σακος αποβαλλεται απο μονος του????ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας!

Τελικά πάω για απόξεση.... ο σάκος ειναι άδειος και η χοριακή δεν ανέβηκε

κουράγιο κοπέλα μου... τουλάχιστον να ξέρεις ότι η απόξεση δεν είναι κάτι το φοβερό, από σωματικής πλευράς

0qYJp3.png 

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Κοριτσια ελπιζω να μην μου συμβαινει το συνδρομο του αδειου σακου, προηγηθηκε μια βιοχημικη κυηση και δεν θα το αντεξω!!!!!!!

ειχα παει στο γιατρο πριν μια εβδομαδα και εβλεπε μονο ενα μικρο σακο και μου ειπε οτι η ηλικια του εμβρυου δε συμβαδιζει με την τελευταια περιοδο!!!!με βαση την τελευταια περιοδου ειμαι 7 εβδομαδων με τον υπερηχο 5εβδ και 1ημ και ακομα δεν βλεπουμε εμβρυο μεσα, η υπερηχογραφικη ηλικια ειπε δικιολογει να μη φαινεται ακομα εμβρυο αλλα δεν ξερω μου εχουν κοπει τα ποδια!!!!!!

ο γιατρος εστειλε να κανω β χοριακη της οποια τα αποτελεσματα θα τα παρω αυριο το απογευμα και μου ειπε οτι θα με ξαναδει την αλλη Παρακευη....

Δεν θελω να εχει συμβει αυτο, εχει καμια κοπελα αναλογη εμπειρια που τελικα πηγε καλα?

uMFrp3.png

Το Ταξίδι του Θηλασμού τελείωσε για εμάς, μετά απο 22 υπέροχους μήνες!!!

Margioula Κάνε υπομονή μια εβδομάδα. Στην 5η όταν ήμουν φαινόταν μια κουκιδίτσα και στην 6η φάνηκε το εμβρυάκι, δυστυχώς όμως το δικό μου έμεινε στην 6η για 2 εβδομάδες και έκανα απόξεση. Μπορεί να έγινε καθυστερημένη σύλληψη, μην αγχώνεσαι.

Περιμένουμε τα νέα σου που θα είναι ευχάριστα :D

Margioula Εγώ βάσει περιόδου υπολόγιζα οτι είμαι στην 6+ εβδομάδα αλλά όταν πήγα για υπέρηχο δεν φάνηκε τίποτα ούτε σάκος ούτε τίποτα. Μεγάλη στεναχώρια. Τελικά ήμουν 5 εβδομάδων μόλις και ήταν απλά καθυστερημένη σύλληψη! Όλα πήγαν καλά!

Κι ακομα χειροτερα....τα εχω ξαναγραψει καπου...27/12/09 τελευταια περιοδος ..6/2/10 δεν φαινοταν τπτ ,ουτε σακος ουτε τπτ(αφου μου ξανακανε τεστ κυησης στο ιατρειο επιτοπου γιατι δεν πιστευε οτι ειμαι εγκυος)..Σε μια εβδομαδα ειδαμε σακο...και σε αλλη μια ακουσαμε καρδουλα..Και οπως βλεπεις εχω την δευτερη μπουμπου μου εδω και 2 χρονια!!!Λογικο ,αφου τελικα η συλληψη ειχε γινει 22η μερα.Ολα καλα θα πανε!!Καλα αποτελεσματα!!

QJZup3.png

bxuCp3.png