Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνος 26η εβδομάδα - στενή μήτρα

Recommended Posts

Πριν μια βδομάδα με έπιασε ένας πόνος στην κοιλιά χαμηλά, ξάπλωσα και περίμενα να περάσει. Οταν ήμουν στο πλάι ήμουν μια χαρά, οταν όμως πήγαινα να αλλάξω πλευρό αισθανόμουνα κατι σαν να έχω μέσα μου που να με πιέζει και να με πονάει. Το ίδιο και όταν σηκωνόμουνα για τουαλέτα και ειδικά κατά την ούρηση πονούσα στον κόλπο ή στην ουροδόχο κύστη. Δεν ξέρω. Πήγα στον γιατρό, μου είπε το μωρό είναι καλά, μου είδε και τον τράχηλο, όλα καλά, δεν υπήρχε κάποιο θέμα από εκεί. Το μόνο που είδε είναι ότι η μήτρα μου είναι σκληρή και το παιδί λίγο τσίτα μέσα. Ισως από εκεί να οφείλεται ο πόνος σε συνδιασμό με κάποιο κολικό. Μου έδωσε μαγνήσιο για να μαλακώσει η μήτρα μου και σε περίπτωση μόνο έντονων συσπάσεων να ξεκινήσω ytopar. Τώρα έχουν περάσει πέντε μέρες και αισθάνομαι ακόμη αυτόν τον πόνο όταν κινούμαι (όταν ξαπλώνω στο πλάι όχι) και μερικά βράδια ένα κοιλιακό άλγος αλλά όχι συσπάσεις. Είχε καμία ανάλογη εμπειρία;

Διαφημίσεις

γεια σου!είχα και εγώ πόνους και συσπάσεις στη μήτρα κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και μάλιστα πολυ νωρίτερα απο την 26η βδομάδα! βέβαια εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα καθώς ε΄χω δίκερη μητρα και το παιδι μεγάλωνε στην πραγματικότητα στη μισή μητρα! έπαιρνα και εγω μαγνήσιο περιπου 6 την ημερα και ήμουν συνέχεια ξάπλα! ευτυχώς πηγαν όλα καλά και γεννησα στην 38η βδομάδα! με το καλό κι εσυ και να ξεκουράζεσαι

• 7 months later...

Καλησπέρα! Ήθελα να σε ρωτήσω.. Από πότε σου ξεκίνησε ο γιατρός το μαγνήσιο; Ήταν η πρώτη σου εγκυμοσύνη; Έχω κι εγώ δίκερη μήτρα.. Έμεινα έγκυος σε δίδυμα (πρώτη εγκυμοσύνη), αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει η μήτρα μου και έπειτα από πολλά προβλήματα, προχωρήσαμε σε διακοπή στην 22η εβδομάδα.. Εμένα δεν ήθελε να μου δώσει μαγνήσιο, γιατί λέει στην περίπτωσή μου, δε θέλαμε να χαλαρώσει η μήτρα.. Προγεστερόνη έπαιρνες; Αχ, δεν ξέρω! Ένα μήνα μετά και ενώ ξέρω ότι έφταιγε η μήτρα και το ότι ήταν 2, και κάθομαι και τα σκαλίζω και αναρωτιέμαι αν γίναν όλα σωστά.. :( Να είσαι καλά! Καλό σου βράδυ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...