Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τη γνώμη σας!μετά από καισαρική!

manoula23

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Ελπίζω να γράφω στη σωστή ενότητα.Έχουν περάσει κάτι μήνες από αυτή την ιστορία, αλλά ακόμα με τρώει ακόμα.09/09/2010 γέννησα το δεύτερο αγοράκι μου με καισαρική τομή,λόγω προηγηθείσας καισαρικής τομής.Στην αρχή είχα τις φυσιολογικές ενοχλήσεις γύρω,πάνω από και στη τομή και δεν έδωσα σημασία.Όταν τα βασικά πέρασαν μου έμεινε μόνο μία ενόχληση ακριβώς πάνω από την περιοχή της τομής,σαν πόνος,πίεση,τράβηγμα, το οποίο χειροτέρευε όταν είχα κουραστεί, είχα κάνει δουλειές κ.λ.π.Δεν έδωσα σημασία λόγω του ότι μπλέξαμε με το μωρό με χειρουργεία και νοσηλείες, και έτσι 4 μήνες μετά την γέννα επισκέφθηκα τον γιατρό μου.Βέβαια τηλεφωνικά του το είχα αναφέρει και μου είχε πει πως δεν είναι τπτ και θα περάσει.Η αλήθεια είναι πως όσο περνούσε ο καιρός η συχνότητα του πόνου μειωνόταν.Στην πρώτη επίσκεψη μου λέει ότι έχω κολπίτιδα(όντως είχα κάποια φαγούρα) και ουρολοίμωξη και να κάνω αγωγή και ότι ίσως από εκεί είναι ο πόνος.Κάνω την αγωγή, ο πόνος δεν φεύγει.

Ξαναπάω και μου λέει ίσως είναι σαλπιγγίτιδα, από μικρόβιο που κόλλησα και "ανέβηκε"(με την σκάλα?με το ασανσέρ?δεν ξέρω).Δεν μου δίνει αγωγή,μου λέει άστο να περάσει κανένας μήνας και ξαναέλα να δούμε τι θα κάνουμε.Στο μεταξύ από την πρώτη επίσκεψη του έλεγα ότι αυτό το νιώθω από τότε που γέννησα.Εγώ το έλεγα με σκοπό να του δώσω να καταλάβει την χρονική έναρξη του πόνου.Εκείνος μάλλον το πήρε στραβά και κάθε φορά μου έλεγε"μη μου το ξαναπείς αυτό,δεν είναι από την καισαρική,δεν σου κάναμε κάτι κακό".

Πάω που λέτε στον 1 μήνα και μου λέει, οι σάλπιγγες είναι διογκωμένες θα κάνουμε σαλπιγγογραφία και βλέπουμε.Τα παίρνω εγώ,αρχίζω να αμφιβάλλω, βέβαια γιατρός δεν είμαι, είχα και σύζυγο και γονείς να αγχώνονται πάω και την κάνω.Μια μικρή ενόχληση ένιωσα μόνο, αλλά έπαθα αλλεργία στο ιώδιο και στη vibramicin που μου έδωσε μετά.Τεσπα μου κάνει και μια ακτινογραφία κοιλίας και μου λέει:"Έχεις συμφύσεις στη μήτρα.Και ίσως και έναν πολύποδα στη μήτρα.Πρέπει επειγόντως να κάνουμε επέμβαση για αφαίρεση" Πόσο διάστημα έχω γιατρέ για να την κάνω μήπως και καταφέρω να την καλύψει η ασφάλεια?6-7 μήνες μου λέει.Ωραία.Πως γίνεται?Καλύτερα λαπαροσκοπικά μου λέει που δεν το κάνω εγώ αλλά θα σου συστήσω κάποιον.Βέβαια θα είμαι και εγώ στο χειρουργείο μου λέει.

Από εκείνη την ώρα εγώ άρχισα να αμφιβάλλω.Τον παίρνω τηλ. του λέω θέλω να μου πεις πόσο θα στοιχίσει.Μου λέει για το νοσοκομείο δεν ξέρω, αλλά θα σου πω την αμοιβή του γιατρού, την δική μου και του αναισθησιολόγου.Με όλο το θάρρος τον ρώτησα "θα πληρωθείς για την παρεύρεσή σου στο νοσοκομείο ή θα συμμετέχεις στην διαδικασία?"όχι μου λέει δεν θα συμμετέχω.Καλά του λέω θα ξαναμιλησουμε αφού μιλήσω με την ασφάλειά μου.Αρχίζω και εκνευρίζομαι,περνάει 1 μήνας και με παίρνει τηλ, λέγοντάς μου ότι τελικά δεν έχω τόσο χρόνο και να το κανονίσουμε για να ξέρει και εκείνος το πρόγραμμά του και καλύτερα τελικά να μην το κάνουμε λαπαροσκοπικά αλλά με κανονικό χειρουργείο που θα το κάνει εκείνος(ενώ πρώτα διαφωνούσε τελείως)!!!

Εκεί πια αποφάσισα να πάω σε άλλον γιατρό άγνωστο μέσω της ασφάλειας ο οποίος μου έκανε υπέρηχο, είπε ότι δεν βλέπει τπτ, είδε τη σαλπιγγογραφία μου και την ακτινογραφία μου και μου είπε ότι είναι πεντακάθαρη και δεν φαίνονται συμφύσεις.Ήταν επεξηματικότατος υπερ του δέοντος, με είχε 1 ώρα και μου εξηγούσε, μέχρι και προσομοίωμα της μήτρας είχε και μου έδειχνε.Μου έκανε ψιλάφηση και μου είπε πως το πιο πιθανό είναι η ενόχληση να είναι το φυσιολογικό τράβηγμα της τομής και των τοιχωμάτων.Εγώ του είπα πως με την πάροδο του χρόνου εξασθενεί και ο πόνος και η συχνότητά του.Το βρήκε απολύτως φυσιολογικό και μου είπε πως γυναίκες έχουν ενοχλήσεις ακόμα και μετά από 3-4χρόνια.Απλά δεν είναι πάντα πάνω στην τομή, αλλά μπορεί να είναι και πάνω από αυτήν, δεξιά αριστερά και στην γενικότερη περιοχή.

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Διαφημίσεις

Οπότε για πείτε μου την γνώμη σας.Τι να κάνω να πάω και σε τρίτο γυναικολόγο?Είχατε τέτοιου είδους ενοχλήσεις?Τη συμπεριφορά του πρώτου μου γιατρού πως την βλέπετε?Να πω ότι από την τελευταία μας επικοινωνία, που μου είπε ότι δεν έχω χρόνο και είναι επικίνδυνο, δεν με ξαναπήρε.Αφού ήταν τόσοοοοοο επικίνδυνο δεν θα έπρεπε να με έχει ξαναπάρει?

καλησπερα!γεννησα με καισαρικη πριν περιπου 3 μηνες. ενοχλησεις εχω ακομα.στην αρχη ηταν πολυ εντονες,ειχα πονο και τραβηγμα πανω και γυρω απο την τομη.με τον καιρο εξασθενησε αλλα ακομα αισθανομαι καποια τσιμπηματα και τραβηγματα και επισης εχω καταντησει μετεωρολογος!

αν οι ενοχλησεις σου ειναι σαν τις δικες μου δε νομιζω πως συντρεχει λογος ανησυχιας και μαλλον ειναι νορμαλ.

τωρα για το γιατρο σου...συγγνωμη αλλα αποτυχημενος απατεωνακος μου κανει.που ηθελε κιολας να πληρωθει χωρις να εχει καμια συμμετοχη.ο αλλος γιατρος,αν ειχες κατι θα το εβλεπε.σε πανεπιστημιο δεν πηγε κι αυτος?δε νομιζω να ειχαν κατι οι εξετασεις σου και να μην το εβλεπε. αν θες για να σου φυγει και η παραμικρη αμφιβολια παρε και 3η γνωμη αν και δε νομιζω οτι χρειαζεται.

και κατι ακομα,τι παει να πει δε σου καναμε κατι κακο?προσπαθει να σε πεισει για κατι? τι να σου πω...μακρια απο αυτον τον ανθρωπο,κομπογιαννιτης μου ακουγεται.και στο πρωτο παιδι σου αυτον ειχες παλι?τοτε ειχε αλλη σταση?

tt1108c2.aspx

Τώρα πια η ενόχληση αυτή συμβαίνει 1 φορά το μήνα και αν, και συνήθως όταν έχω περίοδο που πρήζομαι.Αυτό τον γιατρό είχα και στο πρώτο και σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένη.Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε καλύτερη συμπεριφορά γενικώς και ήταν πολύ πιο επεξηγηματικός και οικονομικός.Στη δεύτερη ήταν λίγο κάπως,μερικές φορές δεν μου εξηγούσε και γενικά μου την είχε ψιλοσπάσει, αλλά έλεγα οκ να γεννήσω και βλέπουμε.Απογοητεύτηκα πλήρως με την όλη ιστορία για αυτό είπα να τον κόψω.

Όσο για το "δεν σου κάναμε κάτι κακό" και όλη αυτή την διάθεση άμυνας, αυτή είναι που με κολλάει περισσότερο.Σκέφτομαι μήπως έκανε καμιά μακακια στην καισαρική και θέλει να την διορθώσει, αλλά πάλι ο άλλος γιατρός μου είπε ότι όλα είναι τέλεια.

Ο οποίος άλλος γιατρός μου είπε κιόλας ότι με την σαλπιγγογραφία βλέπουμε τις σάλπιγγες και όχι την μήτρα καθαρά.Πως μου λέει είδε συμφύσεις και πολύποδες στη μήτρα χωρίς υστεροσκόπηση και σε πάει κατευθείαν για λαπαροσκόπιση?Αν κάποια κοπέλα έχει κάποια εμπειρία για τις εξετάσεις αυτές ας μου πει αν όντως είναι έτσι.Σκεφτόμαστε σε μερικούς μήνες να προσπαθήσουμε για τρίτο και αγχώνομαι..και αν καμιά μανούλα έχει κανέναν καλό γιατρό προς βόρεια προάστια ή έστω μέχρι αμπελόκηπους ας μου πει.

Γλυκιά μου να σου ζήσει το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Όταν περιμένω περίοδο, όταν αλλάζει ο καιρός, όταν κουραστώ, όταν σηκώσω κάτι βαρύ, όταν γενικά ταλαιπωρηθώ λίγο έχω ακριβώς τις ενοχλήσεις που περιγράφεις! Και μιλάμε για 2.5 χρόνια μετά την καισαρική!!! Δεν νομίζω πια ότι θα περασούν ποτέ...

Άλλαξε γιατρό αμέσως!!!!!

elena 2,5χρόνια ε?Επειδή εγώ στην πρώτη δεν είχα τέτοιες ενοχλήσεις για αυτό φρίκαρα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!Από τον Ιούνιο που με πήρε τηλ τελευταία φορά δεν με έχει ξαναπάρει, ούτε και εγώ φυσικά.Σίγουρα αλλάζω γιατρό και δυστυχώς μπαίνω και στην διαδικασία να σκέφτομαι και άλλα πράγματα όπως αν όντως τελικά χρειαζόμουν τις καισαρικές.Τεσπα τα παιδάκια μας να είναι καλά και όλα τα άλλα βρίσκονται!

Μη σε μπερδεύει η υπογραφή μου! Μία καισαρική είχα μόνο, το δεύτερο το γέννησα φυσιολογικά και πάλι στην εγκυμοσύνη κάθε που άλλαζε ο καιρός είχα πόνους.. Δεν θα γλιτώσουμε νομίζω ποτε... Για την αναγκαιότητα των καισαρικών σου εσύ ξέρεις καλύτερα...

Σου εύχομαι και ένα τρίτο παιδάκι όπως το θέλεις!!!:)

Εγώ θα έλεγα να πάρεις και μια τρίτη γνώμη για να σου φύγει η ιδέα.

..και αν καμιά μανούλα έχει κανέναν καλό γιατρό προς βόρεια προάστια ή έστω μέχρι αμπελόκηπους ας μου πει.

Σου στέλνω πμ

Ευχαριστώ πολύ.Το πήρα το πμ.Μάλλον θα επισκεφτώ και άλλον έτσι για να είμαι ήρεμη!Ευχαριστώ κορίτσια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

έκανα καισαρική πριν 7 μηνες και κατι μερες. μπορω να πω οτι οι ενοχλησεις εχουν ελαττωθει τον τελευαταίο καιρό. με τραβούσαν τα εσωτερικά ράμματα και παρα πολυ καιρο η περιοχή πανω απο την τομη ηταν μουδιασμένη....τωρα εχει αρχισει και επανέρχεται. πριν μια εβδομαδα που με ειδε η γιατρος μου , ειπε ειναι απολυτως φυσιολογικά.

παρε αν θες και μια τριτη γνωμη , αλλα στον πρωτο γιατρό μην ξαναπας !!

Να σας ζησουν τα μωρακια σας !!!!!!!!!!

2b590bac1c.png

καλησπερα

απο τα 20 μου που αρχισα να πηγαινω σε γυναικολογο μεχρι σημερα 31 αλλαξα τουλαχιστον 5 γιατρους,πες με παραξενη,ιδιοτροπη αλλα μου την εδινε το γεγονος οτι με εβλεπαν σαν τάληρο και τελικα κατεληξα σε εναν συγγενη της μαμας μου στον οποιο ντρεπομουν να παω εξ αρχης,βλακεια μου βεβαια.

με καισαρικη γεννησα και εγω πριν 8 μηνες και ακομα εχω καποιες ενοχλησεις

ο γιατρος μου ειπε οτι το καθε σωμα αντιδραει διαφορετικα στην αναρωση(γιατι του εκανα παραπονα οτι καποιες κοπελες δεν εχουν καθολου ενοχλησεις)

ευχομαι να σου πανε ολα καλα,και με το καλο να ερθει το τριτο παιδακι σου και με εναν καλο γιατρο αυτη τη φορα

Εγω εκανα καισαρικη πριν 5μιση μηνες! Αυτο το τραβηγμα, το ειχα!

Στην αρχη ειχα τρελη φαγουρα και ηταν απο τα ραμματα, πηρα μια κρεμα σιλικονης χειρουργικη και εβαλα 2-3 φορες και εφυγε και η κοκκινιλα και η φαγουρα!

Τωρα κοιτα, αμα χαλαει ο καιρος παντα εχω ενοχλησεις, ασε αμα κουραστω, σηκωσω βαρος νιωθω ενα τραβηγμα!

τι να σε πω! Ωραιος γιατρος!! καλος μ@@@@!

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα.Εγω γεννησα πριν 5 χρονια με καισαρικη,αφου ειχε προηγηθει χειρουργειο αφαιρεση ινωμυωματος 1,5 χρονο πριν,τα συμπτωματα τα ιδια και χειροτερα.....(θα ελεγα ) αφου οταν με πιασει δεν μπορω σταθω ορθια παω διπλωμενη για λιγο μεχρι να ισιωσω,δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι με πονανε οι κοιλιακοι μου,και φυσικα ολα τα αλλα που προαναφερθηκαν απο εσας κλπ......ΓΥΡΙΣΑ καποιους γιατρους και μου ειπαν απο το βαρος και να μην σηκωνω.Οτι αυτο θα το εχω για παντα ειναι λεει σαν ενα υφασμα που αραιωνει η υφανση αλλα η ραφη κραταει και μονο εαν ξαναπηγαινα σε χειρουργειο θα μπορουσε να διορθωθει(να παω σε ορθοπεδικο),και συμπληρωσε στην αναλυση του οτι οταν κλεινουν την τομη κλεινουν στρωμα-στρωμα και χιαστη οποτε μπορει καποιο σημειο να εχει πιαστει το ενα πανω στο αλλο και ποτε δεν κοβουν πανω στην ιδια τομη που προυπαρχει .....Επειδη και εγω ανησυχησα πηγα σε δυο διαφορετικους γιατρουσ και κανενας απο τους δυο δεν ηταν ο γιατροσ μου ,αυτο ομως που δεν μου αρεσει στον γιατρο σου εαν ειχες κατι απο αυτα που σου ειπε δεν ειδε τιποτα στην καισαρικη,και αντι να σου πει κατευθειαν χειρουργειο ανοιχτο(για να καλυψει τα νωτα του σε πρωτο χρονο) σου λεει λαμπαροσκοπησει....... παρε και αλλη γνωμη για να καλυφθεις.

Διαφημίσεις

κ εγω ενα ενα πονακι διπλα απο ταν αφαλο,μολις το ακουμπησω το σημειο με πονανει.φευγει για καιρο κ επανερχεται.η γιατρος ειπε οτι ειναι φυσικο αφου τα κοψανε ολα εκει!...

εγώ πάλι βρε κορίτσια έχω ξεχάσει ότι έκανα καισαρική. Σημάδι από την τομή έχω ακόμη αλλά πόνο καθόλου ό,τι κι αν κάνω. Τραβήγματα είχα στην αρχή δε θυμάμαι για πόσες μέρες.

καλησπερα και απο μενα και να σου ζησουν τα μωρακια σου!

γεννησα με καισαρικη πριν 3μιση μηνες και ειχα ενοχλησεις για κανα 2 βδομαδες μονο. τωρα ολα καλα!

οταν αλλαζει μονο ο καιρος νιωθω κατι τσιμπιματακια αλλα μεχρι εκει!

καλο θα ηταν να πας και σε εναν 3ο γιατρο για να εισαι και εσυ πιο ηρεμη και οπωςσδηποτε μην ξαναπας στον κομπογιαννιτη!!:roll:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κι από μένα. Γέννησα με καισαρική πριν 5 μήνες. Τραβήγματα είχα για τους 2 πρώτους μήνες. Ας μη γελιόμαστε μας κόβουν και μας ράβουν 10 στρώσεις. Δεν μπορεί να μην έχουμε ενοχλήσεις. Με την αλλαγή του καιρού αυτό το μήνα ένιωσα ένα βάρος χαμηλά. Κάτω από την τομή. Σαν να έχω 10 κιλά από την τομή και κάτω. Θα πάω την άλλη εβδομάδα στο γυναικολόγο μου να μου φύγει η απορία. Πάντως βρε manoula23 η γνώμη μου είναι να πας και σε ένα τρίτο για να σου φύγει η αγωνία. Όσο για τον πρώτο...λυπάμαι αλλά μου φαίνεται ότι θα σ΄έβαζε χειρουργείο για τα χρήματα. Και απορώ βρε κορίτσι μου όλα αυτά τα προβλήματα τα έχεις πάνω σου και εμφανίστηκαν μαζεμένα μετά τη δεύτερη γέννα όλα μαζί??? Για σκέψου το.

Κορίτσια καλημέρα!Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!Ειλικρινά με βοηθήσατε πολύ!Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!

baggi και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι έτσι ξαφνικά όλα αυτά τα προβλήματα εμφανίστηκαν τώρα?πολύ περίεργο..άσε που του έλεγα πως έγιναν οι συμφύσεις?και μου λέει από προηγούμενο χειρουργείο..έλα που εγώ έχω κάνει 1 χειρουργείο πριν από 13 χρόνια!Τώρα αποφάσισαν να εμφανιστούν?

Τεσπα κορίτσια θα πάω από βδομάδα και σε άλλον γιατρό έτσι για να μου φύγει η αγωνία και θα ενημερώσω !

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα.Εγω γεννησα πριν 5 χρονια με καισαρικη,αφου ειχε προηγηθει χειρουργειο αφαιρεση ινωμυωματος 1,5 χρονο πριν,τα συμπτωματα τα ιδια και χειροτερα.....(θα ελεγα ) αφου οταν με πιασει δεν μπορω σταθω ορθια παω διπλωμενη για λιγο μεχρι να ισιωσω,δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι με πονανε οι κοιλιακοι μου,και φυσικα ολα τα αλλα που προαναφερθηκαν απο εσας κλπ......ΓΥΡΙΣΑ καποιους γιατρους και μου ειπαν απο το βαρος και να μην σηκωνω.Οτι αυτο θα το εχω για παντα ειναι λεει σαν ενα υφασμα που αραιωνει η υφανση αλλα η ραφη κραταει και μονο εαν ξαναπηγαινα σε χειρουργειο θα μπορουσε να διορθωθει(να παω σε ορθοπεδικο),και συμπληρωσε στην αναλυση του οτι οταν κλεινουν την τομη κλεινουν στρωμα-στρωμα και χιαστη οποτε μπορει καποιο σημειο να εχει πιαστει το ενα πανω στο αλλο και ποτε δεν κοβουν πανω στην ιδια τομη που προυπαρχει .....Επειδη και εγω ανησυχησα πηγα σε δυο διαφορετικους γιατρουσ και κανενας απο τους δυο δεν ηταν ο γιατροσ μου ,αυτο ομως που δεν μου αρεσει στον γιατρο σου εαν ειχες κατι απο αυτα που σου ειπε δεν ειδε τιποτα στην καισαρικη,και αντι να σου πει κατευθειαν χειρουργειο ανοιχτο(για να καλυψει τα νωτα του σε πρωτο χρονο) σου λεει λαμπαροσκοπησει....... παρε και αλλη γνωμη για να καλυφθεις.

εγω ακομα βλέπω τα ράμματα κατω απο το δερμα μου:shock: δεν ξερω αν ειναι λογω δερματος ...πάντως τα βλέπω.και η τομη εχει αρχισει σιγα σιγα και σβηνει

2b590bac1c.png

καλησπερα κοριτσια εγω εχω κανει 2 καισαρικες κ 1 χειρουργειο εξι μηνεςμετα την πρωτη γεννα.εχουν περασει σχεδον 6 χρονια και καποιες φορες εχω ψιλοπονακια,οσο για το μουδιασμα τωρα εχει αρχισει να υποχωρει.ο γιατρος σου μου φενεται λιγο μ...............ς.αν ηταν κατι που θεωρουσε σοβαρο απο την αρχη θα σου ελεγε να σε ανοιξει κανονικα κ οχι λαπαροσκοπηκα.εμενα οταν διαπυστωσε οτι εχω κυστη στην οωθηκη σε σχημα αγκαθωτου πορτοκαλιου δεν συζητουσε καν την λαπαροσκοπηση,καθε 15 μερες ελεγχε το μεγεθος για αυξομειωσεις και αφου με τα χαπια δεν ειχα αποτελεσμα τοτε με ανοιξε.η γνωμη μου ειναι να πας κ σε τριτο να δεις κ αυτος τι εχει να πει.πιστευω τα ιδια με τον δευτερο........με το καλο ολα

Οπότε για πείτε μου την γνώμη σας.Τι να κάνω να πάω και σε τρίτο γυναικολόγο?Είχατε τέτοιου είδους ενοχλήσεις?Τη συμπεριφορά του πρώτου μου γιατρού πως την βλέπετε?Να πω ότι από την τελευταία μας επικοινωνία, που μου είπε ότι δεν έχω χρόνο και είναι επικίνδυνο, δεν με ξαναπήρε.Αφού ήταν τόσοοοοοο επικίνδυνο δεν θα έπρεπε να με έχει ξαναπάρει?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΩ Η ΑΝ ΣΗΚΩΣΩ ΒΑΡΟΣ Κ ΕΛΑΦΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΗΝ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΕΚΡΗ, ΠΑΩ ΝΑ ΞΗΣΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 7 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ..ΟΠΩΤΕ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΤΩΡΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ...Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ??? ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ..ΑΦΕΝΩΣ ..ΑΦΑΙΤΕΡΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ??? ΟΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΜΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΟΥ..ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...