Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνεχες βλεφαρισμα ματιων

Recommended Posts

σας έχει συμβεί το παιδί σας (3 ετων) να παίζει διαρκώς τα βλέφαρα σαν κάτι να έχουν μέσα και το ενοχλούν?

είναι κάποιο σύπτωμα γισ οφθαλμίατρο? τι λέει η πείρα σας? Υπάρχουν ειδικοί οφθαλμίατροι για παιδάκια?

γεια σας

Διαφημίσεις

Το παθαμε και εμεις στα 2 με τον μεγαλο. Η παιδιατρος ειπε οτι οντως κατι τον ενοχλει και να ελαττωσουμε την τηλεοραση. Μας εδωσε κατι σταγονιτσες για ξεπλυμα. Στον οφθαλμιατρο που μιλησα δεν το θεωρησαν επειγων και μου εκλεισαν ραντευου 6 μηνες μετα! Μεχρι να παμε του ειχε περασει.

Υπαρχουν παιδοοφθαλμιατροι σιγουρα καποια μελη θα μπορεσουν να σου προτινουν κατι.

Καλησπερα.Χτες ειχαμε ραντεβου στο Παιδων Αγλαια Κυριακου με την κυρια Βλαχου.Μας τη συστησε ο παιδιατρος μας.Και εμενα ο μικρος ανοιγοκλεινει συνεχως τα ματια του,ορισμενες φορες,και μας ειπε οτι ειναι αλεργικη επιπεφυκιτιδα.Μας εδωσε ενα κολλυριο να βαζουμε για μια εβδομαδα.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Και στην κόρη μου το παρατήρησα, το έντονο βλεφάρισμα αλλά από το ένα μάτι.

Συμβαίνει εδώ και 3 μήνες αλλά πιο έντονα τώρα τελευταία....

Σήμερα πήγαμε στο Παίδων Πεντέλης και μου διαγνώσανε βλεφαρίτιδα αλλά από το άλλο μάτι και μου σύστησε σταγόνες με κορτιζόνη και στα δυο μάτια για 2 εβδομάδες...!!! λίγο υπερβολικό η μου φαίνεται????

Την είχα πάει σε κανονικό οφθαλμίατρο αλλά με είχε συμβουλέψει να επισκεφτώ το Παίδων Πεντέλης, επίσης δεν ήταν συνεχόμενο αλλά στιγμιαίο και με λίγες κομπρέσες χαμομηλιού καλυτέρευε. Σίγουρα η τηλεόραση εντείνει το πρόβλημα.... τι να πω.... δεν εμπιστεύομαι κανέναν πια....

bMZ0p2.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...

φιλη mocha κομπρεσες χαμομηλιου απαγορευονται αυστηρα στα ματια.Ειναι πολυ επικινδυνο μπορει να προκαλεσει μολυνση.Εχουμε και εμεις το ιδιο προβλημα απο δευτερα θα παμε στον παιδοοφθαλμιατρο

και εμεις το ειχαμε παθει στα 2,5 χρονια μας.σχεδον ολη την μερα βλεφαριζε.το εξετασαν δεν βρηκαν τιποτα και μας ειπαν οτι ξεραινονται τα ματια απο την τηλεοραση και να την κοψουμε για ενα διαστημα καθως και απο την ξηρη ατμοσφαιρα που υπαρχει μεσα στα σπιτια απο τα καλοριφερ το χειμωνα.μονο δακρυα μας εδωσε να βαζουμε και μετα απο λιγες μερες ολα καλα.

• 2 months later...

καλημέρα.γνωρίζετε αν η βλεφαριτιδα μπορεί να επιμείνει,να παραμείνει πρόβλημα που να μη θεραπεύεται?η μεγάλη μου παρουσίασε πρώτη φορά το καλοκαίρι κ πέρασε με ομοιοπαθητική.αρχές δεκέμβρη όμως ξαναπαρουσιάστηκε μετά από έντονο κλάμα.ξανά ομοιοπαθητική όμως αυτή τη φορά δ πέρασε γιατί γενικά είναι πολύ γκρίνιαρα τελευταία κ κλαίει με το παραμικρό.μετά βάλαμε σταγόνες tobrex γ μια βδομάδα κ έφυγαν τα συμπτώματα.εγώ όμως δ βλέπω να χουν καθαρίσει τα ματια της.κ με το που αρχίζει να βουρκωνει αμέσως κοκκινιζουν.γενικά τα ψιλοτρίβει μέσα στη μέρα.όταν κλαίει ή τα τρίβει της βάζω λίγο ορό με βαμβάκι.κ επειδή προσπαθούμε να μην κλαίει μας έχει καβαλησει κιόλας..έχει καμία μανούλα εμπειρία?

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7