Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΕΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Επειδή διαβάζω διάφορα θέματα και επειδή έχω πρήξει λίγο το γιατρό και βλέπω ότι εσείς εχετε πείρα να ρωτήσω και όποιος ξέρει και μπορεί μου απαντά.

Κατ αρχήν είχα μια αιμοραγία στην 6η εβδομάδα (ημερολογιακή) που τώρα σταμάτησε εντελώς απο περιφερική αποκόλληση που απο ότι είδαμε στον υπέρηχο είναι πολύ πιο μικρή τώρα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα ξαναγίνει αποκόλληση σωστά? Συνήθως τι λέει η εμπειρία σας στο πρώτο τRίμηνο γίνονται αποκολλήσεις ξανάκαι ξανά αν γίνει μια φορά??

Τώρα παίρνωurtogestan των 200 ένα το πρωί και ένα το βράδυ η υπνηλία που μου φέρνουν δε με ενοχλεί τόσο όσο ο πονοκέφαλος που μου προκαλεί το βράδυ και τα παίρνω ήδη 3 βδομάδες συνήθως τα κόβετε μετά το 1ο τρίμηνο αυτά τα χάπια??

Και τέλος το μωρό ενώ ημερολογιακά όταν κάναμε το τελευταίο υπέρηχο ήταν 7 εβδομάδων και 4 ημερών υπερηχογραφικά φαινόταν λέει ο γιατρός 8 εβδομάδων και 2 ημερών αυτος το αποδίδει στο μικρό μου κύκλο και άρα τη σύντομη σύλληψη (έχω κύκλο 24 ημερών) το μωρό ήταν 17,5 χιλιοστά εσείς τι λέτε υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε κάποια ανωμαλία ανάπτυξης?...

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

καλησπερα....οσον αφορα την αποξεση αφου τη γλιτωσες τωρα κι ολα πανε καλα μην ανησυχεις το μωρακι σου ηρθε για να μεινει....ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις που ολα πηγαν καλα τελικα....αρκει βεβαια να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι.

για τα χαπια δεν ξερω και δεν μπορω να απαντησω.

τελος αδικα ανησυχεις για την αναπτυξη του μωρου σου.εχει δικιο ο γιατρος.η ημ/κη ηλικια με την υπερηχογρ/κη συχνα διαφερουν χωρις να σημαινει κατι,ιδιως στο πρωτο τριμηνο.κι εμενα ειχε διαφορα και μαλιστα φαινοταν πιο μικρο υπερηχ/κα γιατι εχω μεγαλο κυκλο....

ξερω πως ολες ανησυχουμε υπερ του δεοντος ιδιως στην πρωτη εγκυμοσυνη,μια απ'αυτες ημουν κι εγω και το μετανοιωσα γιατι δεν απολαυσα οσο θα πρεπε αυτη την τοσο μαγικη περιοδο της εγκυμοσυνης.

ενα πραγμα να ξερεις το εμβρυακι σου το ΜΟΝΟ που χρειαζεται απο σενα ειναι να εισαι ηρεμη και χαρουμενη!!!!!

φιλακια