Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το κόστος ενός τοκετού

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 5 weeks later...

ΕΥΓΕ!!!!!!!!

ΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

Το οτι ειναι υπερβολικα τα ποσα για εναν τοκετο, συγκεκριμενα σε ιδιωτικο μαιευτηριο ειναι γνωστο. Και δεν αναφερομαι μονο στον τοκετο αλλα και σε ολα τα προηγουμενα σταδια μεχρι να φτασεις εκει.

Εξετασεις, κλπ. Όμως αναλογιστειτε οτι δεν ειναι μονο στον τοκετο η εκμεταλλευση αλλα και σε καθε ειδους χαρα για μας, πχ γαμος (δεξιωσεις κλπ) , βαφτισεις, διακοπες και παει λεγοντας. Θελω να πω πως δεν ειναι μονο οι γιατροι που τα παιρνουν επειδη εχουν ενα πτυχιο αλλα και ολοι οι αλλοι οι κομπογιαννιτες που οταν ακουν για γαμο πχ εκτοξεουουν τις τιμες και λενε, τωρα θα τα κονομησω...

Δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια του Ελληνα..να αρπαξουν οσα μπορουν με οποιοδηποτε τροπο.

ενα μικρο παραδειγμα θα αναφερω...φωναξαμε πριν απο κανενα τριμηνο καποιον με ενα μπουλντοζακι να ισιωσει το χωμα του μολις 200τμ.οικοπεδου μας και ζητησε για δουλεια μιας ωρας 200 ευρω...πειτε μου μια δουλεια η να βγαζει κανεις μας οχι για μια ωρα, αλλα για μερα 200 ευρω.. Απο κει και περα ο καθε κλαδος αναλογα τη ζητηση που εχει διαμορφωνει και τις τιμες.

Διαφημίσεις

και άντε στη χαρά να τα δώσεις αυτά τα λεφτά εφόσον μπορείς ή τέλως πάντων το έχεις προγραμματίσει και έχεις κάνει τον προυπολογισμό σου..

Αλλά στη λύπη? Σε ένα θλιβερό γεγονός που πολλές φορές έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και εκτός

από τη στεναχώρια σου έχεις να αντιμετωπίσεις τα ίδια υπέρογκα ποσά...?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

• 2 years later...
Το οτι ειναι υπερβολικα τα ποσα για εναν τοκετο, συγκεκριμενα σε ιδιωτικο μαιευτηριο ειναι γνωστο. Και δεν αναφερομαι μονο στον τοκετο αλλα και σε ολα τα προηγουμενα σταδια μεχρι να φτασεις εκει.

Εξετασεις, κλπ. Όμως αναλογιστειτε οτι δεν ειναι μονο στον τοκετο η εκμεταλλευση αλλα και σε καθε ειδους χαρα για μας, πχ γαμος (δεξιωσεις κλπ) , βαφτισεις, διακοπες και παει λεγοντας. Θελω να πω πως δεν ειναι μονο οι γιατροι που τα παιρνουν επειδη εχουν ενα πτυχιο αλλα και ολοι οι αλλοι οι κομπογιαννιτες που οταν ακουν για γαμο πχ εκτοξεουουν τις τιμες και λενε, τωρα θα τα κονομησω...

Δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια του Ελληνα..να αρπαξουν οσα μπορουν με οποιοδηποτε τροπο.

ενα μικρο παραδειγμα θα αναφερω...φωναξαμε πριν απο κανενα τριμηνο καποιον με ενα μπουλντοζακι να ισιωσει το χωμα του μολις 200τμ.οικοπεδου μας και ζητησε για δουλεια μιας ωρας 200 ευρω...πειτε μου μια δουλεια η να βγαζει κανεις μας οχι για μια ωρα, αλλα για μερα 200 ευρω.. Απο κει και περα ο καθε κλαδος αναλογα τη ζητηση που εχει διαμορφωνει και τις τιμες.

Δεν ειναι νοοτροπια ειναι απανθρωπια!:cry:

κορίτσια συμφωνώ με τις τιμές που παίρνουν και είναι απάνθρωπο.Αλλά υπάρχουν και γιατροί οι οποίοι δεν στα παίρνουν.Εγώ προσωπικά άλλαξα αρκετούς και τελικά θα γεννήσω στον γιατρό μου μόνο με 1100ε και σε ιδιωτικό.Γιατί και στα δημόσια τύπου αττικόν και ελενα ζητάνε όλοι αμοιβή 1500ε ντροπή τους.Ευτυχώς είμαι τυχερή που έπεσα και σε καλό γιατρό και σε καλό άνθρωπο