Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ο γιος μου ειναι ειναι 3 ειναι το μεσσαιο μας παιδακι.....γενικα ηταν πολυ ευγενικος ελεγε ωραια γλυκα πραγματα...αλλα εδω και λιγο καιρο στην αρχη οχι τοσο πολυ αλλα τωρα τσακωνεται συνεχεια με τα αδερφια του τα χτυπαει....περνει τα παιχνιδια τους ..τα δαγκωνει ......οταν παω να επεμβω εγω η ο αντρας μου αγριευει περισσοτερο......και γενικα δεν ξερει τι θελε.......καθε γνωμη θα ειναι τεραστια βοηθεια καθως ειμαι εγκκυος εχω τρια μωρα μολις μετακομισαμε και πραγματικα δεν αντεχω αλλο!!!

9irIp2.pnglNGAp2.pngmpempa se perimenoume ton aprilio

Διαφημίσεις

Αρχικα τα συγχαρητηρια μου για τα 4 παιδακια...εγω ενα εχω και με τρεχει ολη μερα...φανταζομαι εσυ με 3.

Τωρα ως προς το μικρο...αλλαξε κατι πχ πηγε παιδικο?Εχεις δοκιμασει τη μεθοδο του ταιμ-αουτ...κοινως τιμωρια οπου το παιδι μπαινει σε καποιο σημειο να κατσει μονο του για λιγα λεπτα μεχρι να ηρεμησει?

ευχαριστω και εσενα να σου ζησει το μωρακι σου΄΄΄΄΄΄΄΄οχι δεν πηγε παιδικο.....και να προσπαθησω να τον βαλω καπου να ηρεμησει γινεται χειροτερα μονο που τον ακουμπας

• Επιστημονική συνεργ.

Ο μικρούλης σας μεγαλώνει και ψάχνει τόσο τα όρια του όσο και τα δικά σας. Το κάθε παιδί σας έχει σίγουρα το δικό του χαρακτήρα και ο μικρούλης σας πιθανόν χρειάζεται επιβεβαίωση και προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Ίσως πιέζεται συναισθηματικά λόγω θέσεως...

Προσπαθείστε να μιλήσετε μαζί του και να καταλάβετε τι απ όλα τον προβληματιζει και κυρίως πώς αισθάνεται.

Δείξτε διάθεση αποδοχής ότι και να σας πει και φροντείστε να πάει σχολείο την επόμενη χρονιά για να αναπτύξει το δικό του κόσμο. Μέχρι τότε τονώστε του την αυτοπεποίθηση και μιλάτε για τα συναισθήματά του...

Επίσης απασχολείστε τον δημιουργικά σε κάτι που τον ευχαριστεί.

Καλή δύναμη ;)

Νηπιαγωγός

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα πως να του μιλισουμε αφου δεν καθετε να ακουσει ....σχολειο δεν καταφεραμε να τον στιλουμε φετος αν και το θελαμε.....ευχαριστω και παλι θα προσπαθησω