Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προς Υποψηφιες Μανουλες.....

Recommended Posts

Καλημερα !!!

Θα ηθελα να γραψω αυτο το κειμενακι για τις κοπελες που ειναι μαμαδες χωρις μωρακι!

Καθε χρονο τετοια εποχη,μαζι με τον αντρα μου κανουμε ενα γενικο τσεκ απ να δουμε που βρισκομαστε!Δεν εχουμε κανενα προβλημα υγειας,το κανουμε καθαρα για να εχουμε το μυαλο μας υσηχο.

Απο λαθος του μικροβιολογικου εργαστηριου(ειναι η 2η φορα που μου το κανει),οι εξετασεις εδειξαν καποιο προβλημα και επρεπε να τρεξω σε γυναικολογο.

Μεχρι εκεινη την στιγμη,δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι ισως δεν θα καταφερω να κανω ενα μωρο,οτι ισως να εχω προβλημα κτλ.Με το που βλεπω τις εξετασεις λοιπον παθαινω ενα κατιτις!

Κλεινω ενα ραντεβου και μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα,αναζητω διαφορες ονλαιν πληροφοριες(μεγα λαθος).Και αρχιζω και διαβαζω διαφορες ιστοριες ζευγαριων που προσπαθουν να κανουν μωρο και δεν τα καταφερνουν,που ενω πιστευουν οτι ολα ειναι καλα ξαφνικα κατι υποπτο βρισκουν και να οι εξετασεις,να το αγχος αν τα καταφεραν ή οχι.....ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

Λεω,κοιτα να δεις τι αγωνα εχει να κανεις ενα παιδι.Ποσες εξετασεις,ποσα φαρμακα,ποση αγωνια...!!

Υποψηφιες μανουλες εκει εξω,σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ενα μωρο να ερθει γρηγορα στην αγκαλια σας με οσο το δυνατο λιγοτερη ταλαιπωρια!!!!!Και οχι μονο ενα,ενα για αρχη!Και ενα και δυο και τρια!!!!

Οι δικες μου εξετασεις ειναι καλες,Δοξα Τω Θεω.Ευχομαι σε ολες σας κοριτσια,επειδη εγω το εζησα για λιγο και μαλιστα απο λαθος μικροβιολογου, να πανε ολα καλα.Οι εξετασεις σας να ειναι οπως πρεπει.Γρηγορα πολυ γρηγορα να ακουσετε κλαμα μωρου!!!Μεσα απο την καρδια μου,σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι που δεν το ηξερα,ισως βοηθησει καποιες.

Οταν καποιος ξεκινα ελευθερο ερωτα για συλληψη,καλο ειναι απο πριν να εχει παρει φολικο οξυ.Βοηθα την γυναικα να συλλαβει πιο ευκολα και πιο γρηγορα,ενω κανει καλο στο νευρικο συστημα του εμβρυου.

Μπορει να εγκυμοσυνη να μην ερχεται,λογω θυροειδη.Πολλες κοπελες το αγνοουν οτι εχουν θεμα με τον θυροειδη αδενα τους και δεν μπορουν να συλλαβουν.Και ειναι κατι τοσο απλο!!!!!!!!!!!

Μανουλες χωρις μωρακι,σε λιγο καιρο θελω να μαθαινω νεα σας ως μανουλες με μωρακι!!!!

Καλη δυναμη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω μολλυ μου!!!

Ολες,ολες οι μανουλες να ειμαστε καλα,να κανουμε μωρακια!!!!

Παναγιτσα μας,βοηθησε μας,ολες!!!!!

(Εχω κατι ψαρακια σπιτι μου και ειναι molly!!!Απο εκει εχεις παρει το νικ σου???)

Διαφημίσεις

Ναι,το ενυδρειο μου ειναι μεγαλο.12Ο λιτρα!!Εχω πολλα ψαρακια μεσα και προσφατα εγινα και ψαρομαμα!

Κλεινω το φως στο σαλονι και ξαπλωνουμε πανω σε μια φλοκατη με τον αντρα μου διπλα στο ενυδρειο και το χαζευουμε με τις ωρες!!

Στο σαλονι,δεν εχουμε ουτε επιπλα ουτε τηλεοραση.Μονο χαλια,μια βιβλιοθηκη και το ενυδρειο.Ολος ο αλλος χωρος ειναι ελευθερος για τα χομπυ μας!!!

Ναι!!!

Μετα θα κοιταμε και οι τρεις τα ψαρακια μας!!!!!

Θα τα κανουμε και "ντα ντα".....και "αγαπη",οτι μας ερθει!!!

Τι ομορφες εικονες!!!Τα σκεφτομαι και πεταω απο την χαρα μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

Θα ηθελα να γραψω αυτο το κειμενακι για τις κοπελες που ειναι μαμαδες χωρις μωρακι!

Καθε χρονο τετοια εποχη,μαζι με τον αντρα μου κανουμε ενα γενικο τσεκ απ να δουμε που βρισκομαστε!Δεν εχουμε κανενα προβλημα υγειας,το κανουμε καθαρα για να εχουμε το μυαλο μας υσηχο.

Απο λαθος του μικροβιολογικου εργαστηριου(ειναι η 2η φορα που μου το κανει),οι εξετασεις εδειξαν καποιο προβλημα και επρεπε να τρεξω σε γυναικολογο.

Μεχρι εκεινη την στιγμη,δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι ισως δεν θα καταφερω να κανω ενα μωρο,οτι ισως να εχω προβλημα κτλ.Με το που βλεπω τις εξετασεις λοιπον παθαινω ενα κατιτις!

Κλεινω ενα ραντεβου και μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα,αναζητω διαφορες ονλαιν πληροφοριες(μεγα λαθος).Και αρχιζω και διαβαζω διαφορες ιστοριες ζευγαριων που προσπαθουν να κανουν μωρο και δεν τα καταφερνουν,που ενω πιστευουν οτι ολα ειναι καλα ξαφνικα κατι υποπτο βρισκουν και να οι εξετασεις,να το αγχος αν τα καταφεραν ή οχι.....ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

Λεω,κοιτα να δεις τι αγωνα εχει να κανεις ενα παιδι.Ποσες εξετασεις,ποσα φαρμακα,ποση αγωνια...!!

Υποψηφιες μανουλες εκει εξω,σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ενα μωρο να ερθει γρηγορα στην αγκαλια σας με οσο το δυνατο λιγοτερη ταλαιπωρια!!!!!Και οχι μονο ενα,ενα για αρχη!Και ενα και δυο και τρια!!!!

Οι δικες μου εξετασεις ειναι καλες,Δοξα Τω Θεω.Ευχομαι σε ολες σας κοριτσια,επειδη εγω το εζησα για λιγο και μαλιστα απο λαθος μικροβιολογου, να πανε ολα καλα.Οι εξετασεις σας να ειναι οπως πρεπει.Γρηγορα πολυ γρηγορα να ακουσετε κλαμα μωρου!!!Μεσα απο την καρδια μου,σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι που δεν το ηξερα,ισως βοηθησει καποιες.

Οταν καποιος ξεκινα ελευθερο ερωτα για συλληψη,καλο ειναι απο πριν να εχει παρει φολικο οξυ.Βοηθα την γυναικα να συλλαβει πιο ευκολα και πιο γρηγορα,ενω κανει καλο στο νευρικο συστημα του εμβρυου.

Μπορει να εγκυμοσυνη να μην ερχεται,λογω θυροειδη.Πολλες κοπελες το αγνοουν οτι εχουν θεμα με τον θυροειδη αδενα τους και δεν μπορουν να συλλαβουν.Και ειναι κατι τοσο απλο!!!!!!!!!!!

Μανουλες χωρις μωρακι,σε λιγο καιρο θελω να μαθαινω νεα σας ως μανουλες με μωρακι!!!!

Καλη δυναμη!!!!!!!!

πολυ ομορφα τα λογια σου!!!αυτα ειναι λογια ψυχης!ευχομαι και σε σενα ο Θεουλης,να σου στειλει παιδακια μεσα απο την καρδια μου:)να ρωτησω κατι?το φολικο οξυ μπορουμε να το παρουμε και χωρις να ρωτησουμε τον γιατρο μας?δεν πειραζει πουθενα ε?απλα ρωταω γιατι εχω ελλειψη ενζυμου και παντα τον ρωταω αν θα παρω κατι.το εχω ομως ακουσει απο παρα πολλες γυναικες:confused:

:P

δεν ειναι κατι κακο.βιταμινες ειναι.ειναι καλο πριν μεινοθμε εγκυες να το παρουμε.εμενα κ ο γυναικολογος μου ειπε να το παρω αλλα κ η αιματολογος μου

πολυ ομορφα τα λογια σου!!!αυτα ειναι λογια ψυχης!ευχομαι και σε σενα ο Θεουλης,να σου στειλει παιδακια μεσα απο την καρδια μου:)να ρωτησω κατι?το φολικο οξυ μπορουμε να το παρουμε και χωρις να ρωτησουμε τον γιατρο μας?δεν πειραζει πουθενα ε?απλα ρωταω γιατι εχω ελλειψη ενζυμου και παντα τον ρωταω αν θα παρω κατι.το εχω ομως ακουσει απο παρα πολλες γυναικες:confused:

Μαρακι μου,εκλαιγα οταν τα εγραφα!Διαβαζα ποστ με κοπελες με διαφορες εξετασεις σαλπιγγογραφιας,ωοθηκων κτλ και ρωτουσαν με αγωνια "τωρα θα κανω μωρακι?" και ολα αυτα σε ενα φορουμ!!Αυτο δειχνει αγωνα για ενα μωρο!!!

Το φολικο οξυ ειναι βιταμινες μαλλον.Παντα να ρωτας τον γιατρο σου για οτιδηποτε!Εμενα μου το ειπε η γυναικολογος μου.Δεν ειχα σκοπο να κανω τωρα ενα παιδακι,ηθελα λιγο χρονο αλλα μετα την περιπετεια με τις λαθος εξετασεις μου περασε απο το μυαλο οτι ισως ηρθε η ωρα μου να προσπαθησω!

Μου ειπε λοιπον η γυναικολογος....."Απο την στιγμη που θα κανεις ελευθερα ερωτα,να ερθεις εδω να σου πω πως θα περνεις το φολικο.Θα σε βοηθησει να συλλαβεις πιο ευκολα και πιο γρηγορα.Κανει πολυ καλο στο νευρικο συστημα του εμβρυου"

Ποσο καιρο προσπαθεις κοπελα μου?

Με το καλο σου ευχομαι!!Ολα καλα!!!!!Καλη δυναμη παντα!!!!

..και μετα τα ψαρακια θα γινουν αγαπημενοι φιλοι του παιδιου σας

ολα να πανε καλα ευχομαι και συντομα

Ευχαριστω Νεραιδα μου!!Οτι επιθυμεις και εσυ!!!!Καλη δυναμη!!!!!!!

Διαφημίσεις

Aγαπητά μέλη,

το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των γονέων.

Η δημοσίευση επαναλαμβανόμενων μικρών μηνυμάτων που δεν έχουν ενημερωτική αξία και είναι απλώς συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων, έχει την θέση της στο chat, και όχι στο φόρουμ!

Το chat ή άλλες υπηρεσίες instant messaging (msn, skype, oovoo) είναι ιδανικά για δημοσιεύσεις που δεν προσφέρουν ενημέρωση και απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένη ομάδα μελών που βρίσκεται ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή online.

Επίσης μπορείτε να κανετε χρήση προσωπικών μυνημάτων στα μέλη που επιθυμείτε να προσεγγίσετε.

Ειδικά για θέματα που αφορούν κοινωνική δικτύωση, έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και καθημερινού τύπου δημοσιεύσεις με στόχο την ανταλλαγήευχών κοινών εμπειριών και αλληλουποστήριξη παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το νέο site www.parentscafe.gr

Οδηγίες εγγραφής:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...