Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αίμα στο γαλα??

patty_

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ενα μωράκι τεσσάρων μηνών και κάνουμε αποκλειστική άντληση. Στις σημερινες αντλήσεις όταν βγάζω το θήλαστρο από το δεξί στήθος στάζουν σταγονίτσες ροζ, σαν να έχουν αίμα. Τι να κάνω να πετάξω το γάλα? Υπάρχει περίπτωση να έχει τραυματιστεί το στήθος?Είναι συμπτωμα μαστίτιδας?

Διαφημίσεις

εγω οταν θηλαζα και ετρεχε αιμα ο γιατρος μου ειχε πει ν αμην το δινω στο μωρο!αν ειναι σταγονες ισως δεν πειραζει εμενα χρωματιζοτανε το γαλα γιατι το εβγαζα με θηλαστρο και το πετουσα!εβαζα συνεχεια κρεμα της μεντελα για τις θηλες και επουλωθηκε μεσα σε 3 μερες η πληγη!καλυτερα ρωτησε τον γυναικολογο σου!εγω ειχα ρωτησει τηνπαιδιατρο και δεν ηξερε να μου πει.μου ειπε αυτα τα ξερει ο γυναικολογος μου!

Διαφημίσεις

δεν πειραζει ειναι το μοσο συγουρο αλαλ μειν εχει σπαθει καμια καντινιαση να εβαζεσ το θηλαστρο ποιο ****** ? να μην τραβαματιζεσαι ? τι λεσ ? ποιο θηλαστρο εχεισ ?

έχω το swing της medela. Σκεφτηκα κι εγώ την καντιντίαση αλλα συμβαίνει μόνο στο δεξί μαστό. Θα βάλω κρέμα και θα δω....είναι παντως λιγο ροζ στο τελος, εχθες εσταξε μια σταγόνα όταν εβγαζα το θήλαστρο και σήμερα μια σταγώνα είχε μείνει στη χοάνη. το γαλα όταν έχει ροή ή μέσα στο μπουκάλι δε φαινεται καθόλου αλλιωμένο το χρώμα του.

εγω οταν θηλαζα και ετρεχε αιμα ο γιατρος μου ειχε πει ν αμην το δινω στο μωρο!αν ειναι σταγονες ισως δεν πειραζει εμενα χρωματιζοτανε το γαλα γιατι το εβγαζα με θηλαστρο και το πετουσα!εβαζα συνεχεια κρεμα της μεντελα για τις θηλες και επουλωθηκε μεσα σε 3 μερες η πληγη!καλυτερα ρωτησε τον γυναικολογο σου!εγω ειχα ρωτησει τηνπαιδιατρο και δεν ηξερε να μου πει.μου ειπε αυτα τα ξερει ο γυναικολογος μου!

Γιατί έτρεχε αίμα? είχες τραυματιστεί? δυστυχώς είμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου, αυριο θα επικοινωνήσω με την παιδιατρο προγραμματισμένα και θα της κανω μια ερώτηση μηπως ξέρει.... Πάντως οι γονείς μου που είχαν κατσίκα όταν την άρμεγαν και είχε αίμα το πετούσαν το γάλα της..... αλλα αίμα κανονικό όχι λιγες σταγονίτσες.