Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θα παθω καταθλιψη...

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.σας παρακολουθω απο τον πρωτο μηνα εγκυμοσυνης και τωρα η μπεμπα μου ειναι 8 μηνων.με εχετε βοηθησει σε πολλα και ας μην το ξερετε..αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα.ειμαι σε απογνωση.θα τρελαθω με την πεθερα μου.μενουμε διπλα με αποτελεσμα να βρισκει την πιο γελοια δικαιολογια να ερχεται συνεχεια.τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου και μετα νιωθω τυψεις.δεν εχω ουτε ενα χρονο παντρεμενη και ειμαι σε αδιεξοδο..ειναι πονηρη οχι κακια νομιζω..απλα αμορφωτη κ πονηρη.ο αντρας μου με αγαπαει πολυ αλλα με βρισκει υπερβολικη..της κανει παρατηρηση μαζευεται κμετα παλι τα ιδια.για να μην πω ποσο ζηλευει την μητερα μου.ακομα κ τωρα που σας τα λεω νιωθω ενοχικα.δεν ειμαι παραλογη τοξερω..

Διαφημίσεις

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κοριτσια γεια σας.σας παρακολουθω απο τον πρωτο μηνα εγκυμοσυνης και τωρα η μπεμπα μου ειναι 8 μηνων.με εχετε βοηθησει σε πολλα και ας μην το ξερετε..αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα.ειμαι σε απογνωση.θα τρελαθω με την πεθερα μου.μενουμε διπλα με αποτελεσμα να βρισκει την πιο γελοια δικαιολογια να ερχεται συνεχεια.τσακωνομαι συνεχεια με τον αντρα μου και μετα νιωθω τυψεις.δεν εχω ουτε ενα χρονο παντρεμενη και ειμαι σε αδιεξοδο..ειναι πονηρη οχι κακια νομιζω..απλα αμορφωτη κ πονηρη.ο αντρας μου με αγαπαει πολυ αλλα με βρισκει υπερβολικη..της κανει παρατηρηση μαζευεται κμετα παλι τα ιδια.για να μην πω ποσο ζηλευει την μητερα μου.ακομα κ τωρα που σας τα λεω νιωθω ενοχικα.δεν ειμαι παραλογη τοξερω..

Καθόλου παράλογη δεν είσαι, σου δηλητηριάζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου....Σταμάτα να της ανοίγεις την πόρτα, να λες ότι ξεκουραζόσουν και δεν άκουγες...Εγώ στη θέση σου θα απενεργοποιούσα το κουδούνι, και θα έκανα την κουφή σε χτυπήματα στην πόρτα και στο τηλέφωνο...Πού θα πάει, θα το πάρει το μην. Γιατί σε βρίσκει μπόσικη και τα κάνει και φαντάσου όταν με το καλό έρθει το παιδάκι σας δεν θα σε αφήνει ήσυχη με τίποτα!!!Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης και η ανάγκη για ηρεμία της εγκύου θα είναι σύμμαχοι σου απέναντι στον άντρα σου, κλάφτου, παίξτο εξαντλημένη...

Αν έχει κλειδί θα σου προτείνω ό,τι πρότεινα σε άλλη κοπέλα που η πεθερά της μπούκαρε μέσα όποτε ήθελε...βάζεις το κλειδί πίσω από την πόρτα οριζοντίως, έτσι δεν μπορεί να ξεκλειδώσει...Όταν ρωτήσει γιατί, λες ότι το είδες στις ειδήσεις και είναι ό,τι καλύτερο για τους επίδοξους κλέφτες...Το ίδιο λες και στον αντρούλη σου, οφείλει να βάλει το αίσθημα της ασφάλειας σου πάνω απ'όλα!

Δεν αξίζει να πάθεις κατάθλιψη για μια αδιάκριτη πονηρή γυναικούλα...Έλεος!!!!!!!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Α, και όταν είναι ο άντρας σου εκεί και έρχεται αυτή, εσύ πάντα μα πάντα θα αποσύρεσαι, να καταλάβει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη συνέχεια!!!!!!

maritin γεια σου!Δεν είσαι παράλογη!!

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει εδω μέσα άπειρες ανάλογες ιστορίες.

Εχω την τύχη να ζω μακριά από τα πεθερικά μου κι έτσι δεν έχω αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα, όμως μένω δίπλα με τους γονείς μου.

Κι ενα έχω να σου πω:οσο μακριά μένει το ζευγάρι από τα πεθερικά κι από τις δύο πλευρές τόσο το καλύτερο.

Οι γονείς μου είναι διακριτικοί και ποτέ δεν μπουκάρουν μέσα στο σπίτι μας, αλλά δημιουργούνται άλλα ζητήματα που είναι εξίσου ενοχλητικά και με κάνουν να τσακώνομαι με τον άντρα μου.

Για την περίπτωσή σου, τι να σε συμβουλεύσω...Μια μετακόμιση θα σας σώσει, αν όμως μένετε σε δικό σας σπίτι δεν βλέπω λύση.

Ο άντρας σου, ακόμα κι αν βαθειά μέσα του καταλαβαίνει ότι έχεις δίκιο, να ξέρεις ότι ποτέ δεν θα το παραδεχτεί.

Σε νιώθω πάνω κάτω...

Εχω κι εγώ ενα μωράκι σχεδόν 11 μηνών, εχουμε τις ίδιες αγωνίες, αναπροσαρμόζουμε την ζωή μας, η σχέση με τον άντρα μας τίθεται σε νέες βάσεις και θέλουμε την ησυχία μας...

Χριστινάκι μου είσαι η πλέον κατάλληλη που θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτό το θέμα!

Πιστεύω ότι μπορείς να δώσεις ουσιαστικές συμβουλές στην κοπέλα...

Αλλά να μην έρθει και σε αντιπαράθεση με τον άντρα της...Μάνα του είναι!

Είναι δυνατόν να μην της ανοίγει σε μόνιμη βάση την πόρτα και να λέει ότι δεν άκουσε;

Διαφημίσεις

συγγνωμη μαλλον εγω σε μπερδεψα εχω ηδη γεννησει και η μικρη ειναι 8 μηνων.τα εχω κανει ολα και δεν ανοιγω κ δεν σηκωνω τηλεφωνα και με θεωρουν ολοι πια σκυλα.αλλα δεν αντεχω αλλο χριστινα.η αληθεια ειναι πωσ δεντο κανει πια καθε μερα αλλα εχω φτασει σε απογνωση.φαντασου οτι οταν ηταν νεογεννητη η μικρη ερχοταν με το ετσι θελω κ την επαιρνε σπιτι της.μεχρι που εφαγα φλας και το εκοψα.ειμαι τοσο απελπισμενη που παιρνω το μωρο μαζι μου στη δουλεια(εχω δικια μου δουλεια).ολο πονηριες.σου φαινονται τοσο καθημερινα αυτα αλλα ειναι πολυ πακετο να τα ζεις τελικα.εγω καποτε τα κοροιδευα και γελαγα.2 ειναι οι λυσεις για μενα.η μετακομιση η χωρισμος

να χωρίσεις επείδή η πεθερά έρχεται συνέχεια σπίτι;

Λίγο περίεργα το έχεις δει...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με τον άντρα σου χωρίς εντάσεις, επί της ουσίας και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις.

Μην κακοχαρακτηρίσεις την μητέρα του, μην πεις ότι ζηλεύει τη δική σου, πράγμα για το οποίο καθόλου δεν αμφιβάλλω, γιατί δεν θα βγάλεις κάτι θετικό.

Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά

Κι εγώ βέβαια, αν τσακωθώ με τη μάνα μου, μαζεύεται για λίγο και μετά να την πάλι, κάνει τα δικά της.

Εργάζεσαι;Οταν μεγαλώσει λίγο το παιδί θα εργαστείς;

Ρωτάω γιατί είναι βασικό...Θα προκύψει η ανάγκη να κρατήσει κάποιος το παιδί κι η πεθερά σου θα είναι η πρώτη επιλαχούσα, αν δεν εργάζεται και κάθεται όλη μέρα στο σπίτι και είναι και δίπλα σας.

Αυτό είναι θέμα ζωτικής σημασίας...

Διότι η γυναίκα αυτή θα αποκτήσει δικαιώματα και θα επεμβαίνει σε όλα.Κι ίσως να μην διαπαιδαγωγεί το παιδί με τον τρόπο που θα ήθελες

Χριστινάκι μου είσαι η πλέον κατάλληλη που θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτό το θέμα!

Πιστεύω ότι μπορείς να δώσεις ουσιαστικές συμβουλές στην κοπέλα...

Αλλά να μην έρθει και σε αντιπαράθεση με τον άντρα της...Μάνα του είναι!

Είναι δυνατόν να μην της ανοίγει σε μόνιμη βάση την πόρτα και να λέει ότι δεν άκουσε;

:D:D:D:D

συγγνωμη μαλλον εγω σε μπερδεψα εχω ηδη γεννησει και η μικρη ειναι 8 μηνων.τα εχω κανει ολα και δεν ανοιγω κ δεν σηκωνω τηλεφωνα και με θεωρουν ολοι πια σκυλα.αλλα δεν αντεχω αλλο χριστινα.η αληθεια ειναι πωσ δεντο κανει πια καθε μερα αλλα εχω φτασει σε απογνωση.φαντασου οτι οταν ηταν νεογεννητη η μικρη ερχοταν με το ετσι θελω κ την επαιρνε σπιτι της.μεχρι που εφαγα φλας και το εκοψα.ειμαι τοσο απελπισμενη που παιρνω το μωρο μαζι μου στη δουλεια(εχω δικια μου δουλεια).ολο πονηριες.σου φαινονται τοσο καθημερινα αυτα αλλα ειναι πολυ πακετο να τα ζεις τελικα.εγω καποτε τα κοροιδευα και γελαγα.2 ειναι οι λυσεις για μενα.η μετακομιση η χωρισμος

Οταν γέννησα είχαμε βάλει ένα κλειδί στην πόρτα για μια ώρα ανάγκης...Εκεί να δεις τι είχε γίνει!!

Μπούκαραν άπαντες!!Ακόμα και φίλες της μάνας μου, θείες...

Εφαγα φρίκη και το έβγαλα.Χωρίς να πω τίποτα.Αυτή η κίνηση και μόνο την έκανε να μην πατήσει σπίτι μου ούτε χτυπώντας το κουδούνι.Είχε να δει το εγγονι της μέρες...Πάνω από μήνα!!Η του ύψους ή του βάθους...Ξέρω πως είναι να πάσχει κανείς από ασυνεννοησία

Διαφημίσεις

Κούκλα μου να σου ζήσει η μπέμπα!!!Ε όχι, αφού τα έχεις κάνει όλα, να μην χωρίσεις, να μετακομίσεις!!!!!Να σε ρωτήσω, μένετε σε δικό σας σπίτι;;Είναι μεγάλο;;;

Το λέω γιατί αν είναι σχετικά μικρό, μπορείς να πεις στον άντρα σου ότι καλό θα ήταν να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο για την περίπτωση δεύτερου παιδιού...Μπορείτε να παίρνετε το ενοίκιο από αυτό, αν είναι δικό σας, και όλα καλά...

Οπωσδήποτε, πρέπει να μετακομίσετε τουλάχιστον 40 λεπτά με τα πόδια από την πεθερά...

Σε καταλαβαίνω για τις πονηριές...Γιατί κάποια πράγματα που θεωρητικά είναι αυτονόητα να είναι τόσο δύσκολα;;;

Μην σε ανησυχεί που έχεις βγει η σκύλα, από τέτοια άτομα ούτως ή άλλως έτσι θα χαρακτηριζόσουν...

Με τον άντρα σου μπορείτε να κάνετε μια ήρεμη συζήτηση όπου θα του πεις ότι η ψυχική ηρεμία σου είναι σημαντική γιατί μεταδίδεται και σε αυτόν και στο παιδί και ότι αν μετακομίσετε θα φτιάξουν οι σχέσεις σου με τη μάνα του, γιατί δεν θα νιώθεις καταπιεσμένη...

Επίσης, η δουλειά σου τώρα είναι κοντά στο σπίτι σου;;;Μήπως να βρείτε σπίτι πιο κοντά αν δεν είναι (άλλο επιχείρημα)...

Καλό επίσης θα ήταν να ψάξεις μόνη σου τις αγγελίες, και να του παρουσιάσεις ένα σπίτι που να ξέρεις ότι θα του άρεσε τρελά, για να τον δελεάσεις...

Από τότε φυσικά ούτε την πόρτα δεν μου χτυπάει...Βέβαια δεν μας ενοχλούσε έτσι κι αλλιώς και προ μωρού.

Επειδή όμως της αφήνω κάποιες ώρες τον μικρό και ήδη βλέπω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και συχνά πυκνά ...σκοτωνόμαστε, κοίταξε να βρεις μια λύση στο δικό σου ζήτημα.

Γιατί εσύ αν ...σκοτωθείς με την πεθερά, θα σκοτωθείς και με τον άντρα σου!!

Από τότε φυσικά ούτε την πόρτα δεν μου χτυπάει...Βέβαια δεν μας ενοχλούσε έτσι κι αλλιώς και προ μωρού.

Επειδή όμως της αφήνω κάποιες ώρες τον μικρό και ήδη βλέπω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και συχνά πυκνά ...σκοτωνόμαστε, κοίταξε να βρεις μια λύση στο δικό σου ζήτημα.

Γιατί εσύ αν ...σκοτωθείς με την πεθερά, θα σκοτωθείς και με τον άντρα σου!!

Εγώ τι να πω που δεν συννενοούμαι ούτε με τους μεν ούτε με τους δε;;;;Ε;;;;;;;;Πού να κάνω και παιδί...Τουλάχιστον η μάνα μου έχει ήδη δηλώσει πως δεν θα βοηθάει καθόλου, είναι υπέρ της επαγγελματικής βοήθειας...και όλα αυτά γιατί δεν συμπαθεί τον γαμπρό της, στις αδερφές μου λέει άλλα (τι να πεις...)!Αλλά με τον πεθερό μου δεν θα βρω άκρη το ξέρω!!!!Η πεθερά μπορεί να διαφωνήσει, αλλά θα σεβαστεί, ο πεθερός θα διαφωνήσει, μετά θα κάνει πως συμφωνεί και μετά θα κάνει τα δικά του!!!!!

σορρυ που αργω ειναι η πρωτη μου φορα!ναι εργαζομαι εχω δικο μου μαγαζι και τηνπαιρνω μαζι τηνμικρη..παρανοια..ρε κοριτσια εσεισ πως τα αφηνετε?εννοω εγω οσες φορεσ της την αφησα τυχαινε παντα μα παντα να μην θελει να κοιμηθει το μωρο.τυχαιο?ειναι ολο το σοι εκει παντα και δεν την αφηνουν να κοιμηθει.ποτε ομως!ναι ρε κοριτσια χωρισμος.αν δεν υπαρχει αλλη λυση τι να κανω?νακλαιω συνεχεια?εχουμε συζητησει το θεμα μετακομιση εχουμε βαλει και για πουλημα το σπιτι...αλλα δεν πουλιεται...ασε που στραβωσαν οι δικοι του οτι το εχτισαν με κοπο και τετοια..σημερα θα του προτεινω να παμε να νοικιασουμε αλλο..δεν εχω αλλο υπομονη.να φανταστω την υπολοιπη ζωη μου να πηγαινω εκει τισ κυριακες για φαγητο για να μην στραβωσουν?ο αντρας μου νομιζω οτι ειναι το καλυτερο παιδι ειλικρινα αλλα δεν αντιμιλαει στουσ δικουσ του..μιλαει με ενα σπαστικο σεβασμο συνεχεια..η μητερα μου ειναι μακρια κοποτε ερχεται κ την φιλοξενω γινεται πανηγυρι με την αλλη.

Εγώ τι να πω που δεν συννενοούμαι ούτε με τους μεν ούτε με τους δε;;;;Ε;;;;;;;;Πού να κάνω και παιδί...Τουλάχιστον η μάνα μου έχει ήδη δηλώσει πως δεν θα βοηθάει καθόλου, είναι υπέρ της επαγγελματικής βοήθειας...και όλα αυτά γιατί δεν συμπαθεί τον γαμπρό της, στις αδερφές μου λέει άλλα (τι να πεις...)!Αλλά με τον πεθερό μου δεν θα βρω άκρη το ξέρω!!!!Η πεθερά μπορεί να διαφωνήσει, αλλά θα σεβαστεί, ο πεθερός θα διαφωνήσει, μετά θα κάνει πως συμφωνεί και μετά θα κάνει τα δικά του!!!!!

Κάτσε να κάνεις παιδί και θα δεις ότι η μάνα σου θα κάνει τούμπες!!!

Διότι κι εμένα έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί, αλλά όχι μόνο ασχολείται, έχει πάθει ψύχωσει με το παιδί, το έχει οικειοποιηθεί, ώρες-ώρες γίνομαι τούρμπο...Αλλά αυτό είναι άλλο!

Μην το χαλάμε το θέμα της κοπέλας.

Απλά συστήνω maritin να σκεφτείς και το μέλλον.

Διαφημίσεις

Να το νοικιάσετε, να μην το πουλήσετε, να μείνει στο παιδί σας, εύκολα χτίζονται τα σπίτια σήμερα;;;Και βέβαια η ζωή δεν πρέπει να είναι μόνο κλάματα, ίσως πρέπει να θέσεις στον άντρα σου το δίλημμα σου...Δηλαδή να του πεις: ξέρεις αν δεν μετακομίσουμε σύντομα φοβάμαι πάρα πολύ ότι αυτό μπορεί να μας φθείρει τόσο που να χωρίσουμε..πιστεύω πως κανείς μας δεν θέλει κάτι τέτοιο...και ειδικά τώρα που έχουν πέσει τόσο τα ενοίκια, ας κάνουμε μια προσπάθεια να ζήσουμε ευτυχισμένοι...εκτός κι αν θέλεις να πάθω κατάθλιψη...

Πάντως το θεωρώ πολύ θετικό που δέχθηκε να φύγετε!

Να κάνεις αυτό που σου είπαν νωρίτερα. Δεν θα ανοίγεις συνέχεια την πόρτα. Θα λες δεν άκουσα, έκανα μπάνιο, ήμουν στην τουαλέτα, κοιμόμουν κτλ. Αν επιμένει θα της λες ευθέως ότι θες να μείνεις λίγο μόνη, θες να κάνεις κάποια δουλειά, κτλ. Ας σε θεωρούν όλοι σκύλα. Θα βάζεις κάποια όρια. Θα της πεις ευθέως ότι θέλεις να έχεις το δικό σου χρόνο στο δικό σου σπίτι και δεν μπορείς να είσαι με το άγχος ότι θα έχεις επισκέψεις ανά πάσα στιγμή. Θα παίρνει πρώτα τηλέφωνο και θα έρχεται σε καθορισμένη ώρα όταν θα μπορείς. Κατόπιν ραντεβού που λένε! :-) Πως θα ένιωθε ο άντρας σου αν ερχόταν η μάνα σου συνέχεια???

Αυτό που έχω μάθει είναι πως κάποια όρια πρέπει να τα βάζουμε μόνες μας και να είναι σαφή και βέβαια να ισχύουν για όλους.

εχω δυο μπουμπουκακια

Ελπίζω τα περι χωρισμού να τα λες για πλάκα και πάνω στα νεύρα σου, γιατί δεν χωρίζουν έτσι οι άνθρωποι!

Ειδικά αφού λες ότι ο άντρας σου είναι καλό παιδί.

Θα σας αφήσω για λίγο κι εύχομαι να σας βρω ΄πάλι μετά να συνεχίσουμε υην κουβεντούλα μας.

θα γίνω λίγο κακιούλα !!!

θεωρώ ότι όταν ξεκινάς να κάνεις κάποιες βασικές αλλαγές στη ζωή σου ( π.χ να συζήσω και που ) κάνεις κάποιες εξηγήσεις από την αρχή και σκέφτεσαι τις συνέπειες γενικότερα....

Τι ακριβώς δεν γνώριζες και τώρα σου φαίνεται βούνο ?

δεν έπρεπε να εξηγηθείται με το σύζηγο από την αρχή ότι ή μένουμε σε άλλο σπίτι ή θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είναι 2 διαφορετικές οικογένειες ?

rQGhp3.png

ναι δεχτηκε ο καλος μου αλλα δεν πουλιεται τωρα με τετοια κριση.να νοικιασουμε δεν θελει..σορρυ που σας πρηζω.χαρηκα πολυ που σας βρηκα αληθεια!!ολαθα πανε καλα..θα τον πεισω τελος..δεν μασαω..

Να κάνεις αυτό που σου είπαν νωρίτερα. Δεν θα ανοίγεις συνέχεια την πόρτα. Θα λες δεν άκουσα, έκανα μπάνιο, ήμουν στην τουαλέτα, κοιμόμουν κτλ. Αν επιμένει θα της λες ευθέως ότι θες να μείνεις λίγο μόνη, θες να κάνεις κάποια δουλειά, κτλ. Ας σε θεωρούν όλοι σκύλα. Θα βάζεις κάποια όρια. Θα της πεις ευθέως ότι θέλεις να έχεις το δικό σου χρόνο στο δικό σου σπίτι και δεν μπορείς να είσαι με το άγχος ότι θα έχεις επισκέψεις ανά πάσα στιγμή. Θα παίρνει πρώτα τηλέφωνο και θα έρχεται σε καθορισμένη ώρα όταν θα μπορείς. Κατόπιν ραντεβού που λένε! :-) Πως θα ένιωθε ο άντρας σου αν ερχόταν η μάνα σου συνέχεια???

Αυτό που έχω μάθει είναι πως κάποια όρια πρέπει να τα βάζουμε μόνες μας και να είναι σαφή και βέβαια να ισχύουν για όλους .

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!

γιατι αργω τοσο να στειλω ρε γαμωτο?ηταν κεραυνοβολος ερωτας και εμεινα εγκυος στουσ 3 μηνες και δεν γνωριζα καταστασεις.μετα μου σκασανε ολα.δεν θελω να δειχνω κακια.δεν ειμαι αληθεια.απλα μενω μονη απο τα 18 και ημουν πολυ ανεξαρτητη και ξαφνικα σκασανε ολα

αααααααααααα.............εμεις να δειτε!!!! Η πεθερα μου , οτι θυμοταν χαιροταν.Μπορει να επαιρνε και 20 τηλεφωνα την ημερα....και στην δουλεια μου και στο κινητο μου και στο σπιτι.Οτι μαμακια θυμοταν επαιρνε να μου την πει.Οταν γεννησα ....με ειχε τρελανει επισης στα τηλεφωνα και παλι τα περισσοτερα οχι για το μωρο αλλα για βλακιες. Σημιωστε οτι ποτε δεν της εχω απαγορευσει να ερθει να δει το μωρο.Καποιες φορες δεν το σηκωσα ειτε γιατι αλλαζα το μωρο, ειτε γιατι το ταιζα, ειτε γιατι δεν γουσταρα να μιλησω σε κανεναν βρε αδερφε.Αυτο ηταν......εχει να μου μιλησει απο το καλοκαιρι, το μωρο εχει να το δει πανω απο 3 μηνες και μαλιστα προχτες στην γιορτη του εννοειται οτι δεν με πηρε να μου ευχηθει.Παρ'ολο που δεν ερχοταν ποτε να το δει, το εστελνα το πουλακι μου μια σταλια μωρακι με τον αντρα μου .....για να μη λεει οτι της το στερω.Τωρα πια επαψε να το ζηταει κιολας........θελετε κι αλλα?????

Μπορω να σας εξιστορω για ενα χρονο.Αν ο ανθρωπος ειναι πονηρος και κακοβουλος αυτο δεν αλλαζει.

Αν ηταν η πεθερα σου αγαθη και δεν ηταν πονηρη, θα σκεφτοταν να μην ερθει για να μην ενοχλησει.

Τρελα της πιανει της αγορομανες τελικα και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με πια λογικη το κανουν.Αν τους θελουν τους γιοκες τους για τον εαυτο τους και δεν καταλαβαινουν οτι εχουν κανει δικια τους οικογενεια, ας τους κραταγαν απο την αρχη για την παρτη τους.

Το δυσκολο βεβαια ειναι να καταλαβει ο αντρας σου καποια πραγματα γιατι το 99% των αντρων.....την μανουλα υποστηριζουν.

Οποτε οσο πιο μακρυα , τοσο πιο καλα........οπου φυγει φυγει κοριτσι μου!!!!!!! Και κοιτα να μην αναλωνεσαι με τετοια χαζα, να χαρεις το παιδακι σου οσο περισσοτερο μπορεις και να εισαι ηρεμη.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

κουραγιο και υπομονη και σε σενα..δεν αλλαζουν ρε.δεν εχουν παιδεια..οχι απλα μορφωση αλλα παιδεια.και το αστειο ειναι οτι υποτιμανεκαι την νοημοσυνη σου...λεσ και εισαι καμια χαζη εσυ.

της εχουμε πει εκατο φορες να μην μας τρελαινει στα τηλεφωνα γιατι μπορει να κοιμομαστε και παιρνει δεκα φορες μεχρι να το σηκωσουμε.δεν παιρνει χαμπαρι.παω να ταισω την μικρη.τσιριζει.σας φιλω ολεςςςςςςςςςς