Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!!!! Ψάχνω καλό ενδοκρινολόγο στην ΛΑΡΙΣΑ.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,είμαι καινούργια στο φόρουμ αν και σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό.Ας περάσω στο προκείμενο λοιπόν.Μέτα την εγκυμοσύνη μου το άγχος μου εκτοξεύτηκε και χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο.Μέτα από μια γαστροσκόπηση που έκανα γιατί νόμιζα ότι έχει κάτι το στομάχι μου,έπαθα μια κρίση πανικού και αυτό με έστειλε σούμπιτι στον ψυχολόγο.Μου είπε ότι έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και αυτό κρατά περίπου ένα χρόνο.Μέτα από 6μήνη ψυχοθεραπεία,τελικά αισθάνομαι καλύτερα.Αν και έκανα εξετάσεις για θυροειδή χωρίς να πάω βέβαια σε ενδοκρινολόγο,απλά έμεινα στο ότι η μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι καλός,Τώρα θέλω να κάνω ξανά αλλά ΣΩΣΤΑ.Οπότε περιμένω,αν κάποια συμφουρίτισα γνωρίζει κάποιον.

HKRop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,είμαι καινούργια στο φόρουμ αν και σας διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό.Ας περάσω στο προκείμενο λοιπόν.Μέτα την εγκυμοσύνη μου το άγχος μου εκτοξεύτηκε και χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο.Μέτα από μια γαστροσκόπηση που έκανα γιατί νόμιζα ότι έχει κάτι το στομάχι μου,έπαθα μια κρίση πανικού και αυτό με έστειλε σούμπιτι στον ψυχολόγο.Μου είπε ότι έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και αυτό κρατά περίπου ένα χρόνο.Μέτα από 6μήνη ψυχοθεραπεία,τελικά αισθάνομαι καλύτερα.Αν και έκανα εξετάσεις για θυροειδή χωρίς να πάω βέβαια σε ενδοκρινολόγο,απλά έμεινα στο ότι η μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι καλός,Τώρα θέλω να κάνω ξανά αλλά ΣΩΣΤΑ.Οπότε περιμένω,αν κάποια συμφουρίτισα γνωρίζει κάποιον.

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά τι σχέση έχει θυρεοειδής με τη διαταραχή; Ταλαιπωρήθηκα πάρα ωπολύ από κρίσεις πανικού για πάρα πολύ καιρό. Δεν υπάρχει χειρότερο.

Καλησπέρα.ο θυροειδής προκαλεί άγχος,μέχρι και κατάθλιψη.εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού αλλά τις ξεπερνούσα πάντα.όταν πάς στον ψυχολόγο,το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι αν έχεις θέμα με τον θυροειδή.

HKRop2.png

Εγώ πάθαινα για 2 χρόνια κρίσεις πανικού με απίστευτη δύσπνοια, ταχυπαλμίες, λιποθυμίες κτλ και μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Για θυρεοειδή να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να μου είπε ποτέ κανένας αλλά μου έλεγαν αντίθετα του κόσμου τις βλακείες. Μετά από φοβερή ταλαιπωρία, για καλή μου τύχη στράφηκα στην ομοιοπαθητική την οποία μέχρι τότε δεν πίστευα και το ξεπέρασα. Στον συγκεκριμένο άνθρωπο είμαι το λιγότερο ευγνώμων. Σου εύχομαι καλή δύναμη, όλα θα πάνε καλά. Για ενδοκρινολόγο θα ρωτήσω μια γνωστήκαι θα σου πω.

Ευχαριστώ πολύ εύχομαι σε όλους γενικότερα, καλή δύναμη.για την ομοιοπαθητική το έχω ψάξει και εγώ αλλά φοβάμαι γιατί μπορεί να σου βγάλει τα συμπτώματα και τρέμω μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.η γενικευμένη αγχώδη διαταραχή είναι μια παρατεταμένη κρίση πανικού και δεν μπορώ να το ρισκάρω,γιατί έχω περάσει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.Από μαύρες σκέψεις,καταστροφολογίες,ταχυπαλμίες,τρέμουλα κτλ κτλ.Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν μου βγάλει όλα αυτά την έκατσα.Έχω μάθει και για τον βελονισμό που επίσης βοηθάει πολύ λένε αλλά είναι πανάκριβα.

HKRop2.png

Διαφημίσεις