Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ο μικρος μου γιος ειναι δυομιση χρονων.....ειναι λιγο κολλημενος πανω μου, παρολα αυτα κοιμοταν χωρις παραπονο στο δωματιο με τον μεγαλο του αδερφο απο μηνων.........τωρα ξαφνικα εδω και κατι μερες αρχισαμε τα κλαμματα, θελω τη μαμα, εγω με τη μαμα, και η πηγαινω μεχρι να κοιμηθει και μετα φευγω, η ξυπναει τη νυχτα, κλαιει και ερχεται στο κρεβατι μας....ο συζυγος λεει οτι τον κακομαθαινω και οτι χαλαω μια σειρα που ειχαμε και ηταν ολα μια χαρα, αλλα το παιδι, μπορει να βλεπει ονειρα, να φοβαται, οτιδηποτε..δε μπορω να ακουω μαμα, μαμα, και να μην τον αφησω, ειναι και ικανος να κλαιει μεχρι το πρωι.........εχει καμια παρομοια εμπειρια?????????

κουράγιο αδέρφια...

Διαφημίσεις

έχουμε και εμείς αυτο το πρόβλημα, αλλά εμάς θέλει να κοιμάτε μαζί μας και μετά που τη παίρνουμε να τη πάμε στο κρεββάτι της, αμα δε ξυπνλησει αμέσως έχει καλώς, θα έρθει γύρω στης 4 το πρωί. αλλιώς, ολο το βράδυ μαζί μας. έχουμε προσπαθησει πολυ αλλα δε μπορουμε πια. ειναι 2 χρονων. ξερει κανεις κανενα κολπο?

Μην το μάθεις στο κρεβάτι, γιατί πάει η ερωτική σου ζωή........έχει δίκιο ο σύζυγος!

Πολύ απλά ξαπλώνεις μαζί του στο δικό του μέχρι να κοιμηθεί, ξανά και ξανά μέχρι να νιώσει πάλι ασφάλεια και να μην ξυπνάει τη νύχτα. Ξεκαθάρισε τον κανόνα: Στο μεγάλο κρεβάτι κοιμούνται μόνο ο μπαμπάς και η μαμά και κανένας άλλος, κι αυτό δεν αλλάζει. Μια, δυο τρεις θα το μάθει...όπως έμαθε και όλα τα άλλα, π.χ. να μην κάνει ζημιές...Επίσης νέος κανόνας: τη νύχτα μπορούμε να φωνάξουμε μια φορά τη μαμά, εκτός κι αν αρρωστήσουμε...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

η πλακα ειναι οτι μεχρι σημερα δεν το ειχε ξανακανει

και ο μεγαλος μου ερχεται για 5 λεπτα χαδακια, και μετα λεει απο μονος τωρα παω στο κρεβατι μου και φευγει......ο μικρος τι επαθε ξαφνικα τωρα........

κουράγιο αδέρφια...

Διαφημίσεις

η πλακα ειναι οτι μεχρι σημερα δεν το ειχε ξανακανει

και ο μεγαλος μου ερχεται για 5 λεπτα χαδακια, και μετα λεει απο μονος τωρα παω στο κρεβατι μου και φευγει......ο μικρος τι επαθε ξαφνικα τωρα........

Καλό είναι αυτό, όσο ξαφνικά παρουσιάστηκε άλλο τόσο ξαφνικά μπορεί και να φύγει πάλι...Στο χέρι σου είναι να μην υποκύψεις στη νέα ''τρέλα''...Ψυχραιμία, θα κλάψει λίγο, θα του περάσει...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

• 3 months later...

καλησπερα εχω και εγω 2 κοριτσακια διδυμα 1/5 χρονων αυτο αντιμετωπιζω καθε βραδυ.ενω αρχικα κοιμονται στην κουνια στα μεσα τις νυχτας κλαινε και θελουν να ερθουν στο κρεβατι δεν ξερω πως να το κοψω το μονο σιγουρο ειναι οτι τα νευρα μου γινονται κροσια