Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θεμα βατραχος

evoulita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κοριτισια μου αρεσαν τα βατραχια...ειαμι απο επαρχια πως μπορώ να τα προμηθευτω χονδρικως ?

και να τα παραγγείλω για να τα φτιαξω μονη μου?

μου αρεσαν αυτα που έβαλε η εβουλιτα τον κωδικο 81654-12 και 81634-72

που θα τα βρω?sossssss!!!!μου ζητάνε 2,40 για κάθε μία...

Εγώ πότε θα γίνω μάνα????

Διαφημίσεις

καλημερα... :) μου αρεσει και εμενα το θεμα με τον πριγκιπα βατραχο.Εβουλιτα μπορεις να βοηθησεις;μπορεις να μας πεις τιμες και απο που μπορουμε να προμηθευτουμε τα βατραχακια; :)

• 2 months later...

Evoulita

Επανέρχομαι σε παλιά σου δημοσίευση μια και ετοιμαζουμε κι εμεις τη βάπτισή μας με θέμα τον "Βάτραχο - Πρίγκιπα" (όχι και τόσο πρωτότυπο πια!!!!).

Η συλλογή είναι απίστευτη.

Τελικά από που μπορούμε να τα προμηθευτούμε?

Πως μπορούμε να μάθουμε τιμές? Ο κατάλογος αυτός είναι κάποιας εταιρείας με είδη βάπτισης???

Με ενδιαφέρει μια και αυτό τον καιρό ψάχνω τα πάντα για να βρω βατραχάκια κι εσύ έχεις πολλά μαζεμένα και πολύ όμορφα.

:D:D:D:D:P

Με τη γέννηση ενός παιδιού, γεννιέται μία μητέρα!!!

κορίτσια εγω τα παίρνω απόμια ετιαρία χονδρικής. Οι εταιρίες αυτες δεν δίνουν έστω και χονδρική σε επαγέλματα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Αν θέλετε τιμές ρωτήστε με. Βεβαια είμαστε τέλος σεζόν και πολλά μπορεί να μην υπάρχουν άμεσα. Και για την νέα χρονιά ίσως εχουμε αλλαγες στις τιμές. Αν μπορώ θα σας βοηθήσω.

.png

κορίτσια εγω τα παίρνω απόμια ετιαρία χονδρικής. Οι εταιρίες αυτες δεν δίνουν έστω και χονδρική σε επαγέλματα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Αν θέλετε τιμές ρωτήστε με. Βεβαια είμαστε τέλος σεζόν και πολλά μπορεί να μην υπάρχουν άμεσα. Και για την νέα χρονιά ίσως εχουμε αλλαγες στις τιμές. Αν μπορώ θα σας βοηθήσω.

Evoulita είσαι φανταστική!!!!!!!

Έχεις κάτι παρόμοιο για νεράιδες - πριιγκιπισούλες?? Θα χρειαστώ κουτί βαπτιστικών , παιδικές μπομπονιέρες, κλπ.....

Αν σου είναι εύκολο βοήθησέ με λίγο, να στα παραγγείλω να ησυχάσει η κεφάλα μου από το ψαχτήρι γιατί ο χρόνος μου είναι ελάχιστος....

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τον χρόνο σου

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Διαφημίσεις

Evoulita είσαι φανταστική!!!!!!!

Έχεις κάτι παρόμοιο για νεράιδες - πριιγκιπισούλες?? Θα χρειαστώ κουτί βαπτιστικών , παιδικές μπομπονιέρες, κλπ.....

Αν σου είναι εύκολο βοήθησέ με λίγο, να στα παραγγείλω να ησυχάσει η κεφάλα μου από το ψαχτήρι γιατί ο χρόνος μου είναι ελάχιστος....

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τον χρόνο σου

στειλε μου το μαιλ σου με πμ

.png

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Επαναφερω το θεμα γιατι ειναι τελεια τα βατραχακια!Εβουλιτα σου εστειλα και ενα πμ αλλα μαλλον δεν το εχεις λαβει γιατι δεν το βλεπω ουτε στα εξερχομενα ουτε στα απεσταλμενα!

Ειναι ευκολο να μου πεις τιμες??Ευχαριστω πολυ!

DA1wp3.png

κάποια κοπέλα έψαχνε για διαφορα με θέμα τον βατραχο

DSC02200.jpg

DSC02201.jpg

DSC02202.jpg

DSC02203.jpg

DSC02204.jpg

DSC02205.jpg

DSC02194.jpg

DSC02195.jpg

DSC02197.jpg

DSC02198.jpg

DSC02199.jpg

evoulita , an isxiei akoma i protasi sou kai i prosfora sou , endiaferomai kai ego gia ton katothi kodiko synolo tmx 50 an mporeis na moy peis timi. ( einai to mikro koutaki me zografismeno vatraxaki pou grafei set ton 4 , den fainetai kala o kodikos giati gializei i fotografia)

se efxaristo poly poly

wobz4vsv31g4fym5.png

• 4 weeks later...

evoulita mou ενδιαφερωμε και εγω για καποια κομματια και θα ηθελα να μου πεις τις τιμουλες τους εαν υπαρχουν βεβαια. 81634-72 , 81654-12, 81655-12, και τέλος αυτα που ειναι καρφομενα μεσα στο φελιζολ. σε ευχαριστω πολυ.

ζωη μου ειναι η κορη μου

Διαφημίσεις