Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Αχ κοριτσάρες μου ναι ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!!!θέλω να σας γράψω εδώ και την ιστορία της γέννας μου!!!!

λοιπόν αποφασίζουμε λόγω αυξομοιώσεων στην πίεση μου να μπούμε για προγραμματισμένο τοκετό στις 37+2 εβδομάδες. τελευταία μέτρηση της μπέμπας 2.860 γραμ. ο γιατρός λέει θα προτιμούσε να ήταν τουλάχιστον 3 κιλά,αλλά κι έτσι είναι μια χαρά!!!! η αγωνία μεγάλη, όλη μέρα είμασταν βόλτες για να ξεχαστώ αφού έμπαινα στην κλινική στις 12 το βράδυ!!!!

Κι έφτασε η ώρα ομολογώ μου είχαν κοπεί τα πόδια (κι εμένα αλλά και του μπαμπά της μικρής!!!!!) πηγαίνουμε στην κλινική ξημερώματα Τετάρτης 2 Ιουλίου 00:10 το βράδυ και κάνουμε εισαγωγή!!!!με βάζουν οι μαίες κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις, ξύρισμα, κλύσμα και με πάνε στο δωμάτιο ωδινών - τοκετού!!!!! από το άγχος η πίεση έκανε γκέλες από 14, έπεφτε στο 11 και πάλι από την αρχή!!!! καθόμαστε και μου βάζει η μαία το πρώτο χαπάκι ενδοκολπικά! ήθελε ο γιατρός να πάμε όσο πιο φυσιολογικά γίνεται! μια χαρά όλα βλέπαμε τηλεόραση με τον αντρούλη μου στο δωμάτιο και περιμέναμε!!!! κατά τις τρισίμιση αρχίσουν οι πόνοι και άρχισα κατευθείαν με δυνατούς!!!!! περίμενα κανά μισάωρο και μετά λέω φωνάξτε για επισκληρίδιο! η μαία δεν ήθελε ακόμη, αλλά μόλις είδε την πίεση μου 16-12 φώναξε τον αναισθησιολόγο!!!!! ήρθς πρώτα η μαία και με ετοίμασε, μια καταπληκτική κοπέλα στην ηλικία μου περίπου, την οποία υπερ ευχαριστώ για όλα ( με είχε αγκαλιά όταν μου κάνανε την επισκληρίδιο!) και μάλιστα καλή ανάρωση την είδα μετά από 2 μέρες είχε κάνει χειρουργείο στον τράχηλό!!!! έκανα την ένεση και πριν προλάβει καν να δράσει μου σπάσανε τα νερά από μόνα τους!!!!!λέω στον άντρα μου δεν τη γλιτώναμε την γέννα τελικά, τυχεροί είμασταν θα τρέχαμε πανικόβλητοι 4 το πρωι!!!!!

κάνω επισκληρίδιο πέφτει και η πίεση και λίγο κοιμήθηκα, όσο μπορεί να κοιμηθεί κανείς με όλα τα μηχανήματα πάνω μου είχα και τον ορό! κατά τις 7 ήρθε και ο γιατρός μου!!!! διαστολή 7 η ώρα 2. καθήσαμε τα είπαμε εκεί με το γιατρό, η διαστολή προχωρούσε με πολύ καλούς ρυθμούς, αλλά δεν είχα συγχρονισμένες συσπάσεις!τέλος πάντων 10 η ώρα και τέλεια και η διαστολή μου 10, αλλά το μωρό δεν έλεγε να κατέβει καθώς είχα πολύ μικρής διάρκειας συσπάσεις! αρχίζω να πονάω και λέω στην προϊσταμένη να κάνω την τρίτη δόση επισκληρίδιο, αλλά μου λέει να κάνω λίγο υπομονή να ξεκολήσει το μικρό γιατί με την επισκληρίδιο θα πάει πίσω! τι να κάνω με βοηθούσε κι αυτή να σπρώχνω! ένιωθα τις συσπάσεις και έσπρωχνα όσο μπορούσα με βοηθούσε κι αυτή πατούσε την κοιλιά μου!μετά από κανά τέταρτο αφόρητου πλέον πόνου λέω στο γιατρό μου δεν μπορώ κάντε βάλτε μου λίγο φάρμακο και μου λέει τι φάρμακο αφού βλέπω το μαλλί της!!!! και έτσι μου ανεβάσανε τα πόδια φέρανε λεκάνες ( εγώ να πεθαίνω από τον΄πόνο και να θέλω απελπιστικά να σπρώξω και να μου λένε κρατήσου!) και μόλις ετοιμάστηκα με τρεις σπρωξιές άκουσα τον πιο υπέροχο ήχο που έχω ακούσει στην ζωή μου:ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!!!!To χρυσούλι μου ήταν μια φορά τυλιγμένη στο λώρο! μου τη βάλανε πάνω μου και κόψανε το λώρο, την καθαρίσανε και μου τη δώσανε αγκαλιά μέχρι βγει ο πλακούντας!!!! δεν έκλαψα, την παρατηρούσα και της μιλούσα και το μωρό μου είχε μακρυά νυχάκια και μαύρα μαλλιά, αλλά στη φάτσα ίδια η μαμά της( μου το είπανε όλοι!!!!!) και προσπαθούσε να ανοίξει τα ματάκια της να με δει!!!!!!! μόλις μου την πείρανε όμως, πάτησα κάτι κλάμματα και την ώρα που με ΄ραβανε έκλαιγα με λυγμούς!!!!! το μόνο που σκεφτόμουνα μέχρι να με πάνε στο δωμάτιο ήταν ΄πότε θα μου τη ΄φερουν να την ξαναδώ!!!! ο μπαμπάς της βγήκε λίγο πριν γεννηθεί έξω, αλλά περίμενε έξω από την πόρτα και μόλις άκουσε το κλάμα΄άνοιξε λίγο και μας είδε και πήγε να μεταφέρει τα νέα!!!!

Μία ώρα μετά με πήγαν στο δωμάτιο και κοιμήθηκα λίγο μέχρι να μου φέρουν το μωρό μου! υπέφερα στην κλινική όταν μου την έπαιρναν και ανυπομονούσα να έρθουμε σπίτι να την έχω όλη μέρα! Στο μαιευτήριο μου άρεσε το ότι ήταν πολύ αυστηροί στο ωράριο επισκεπτηρίου και μάλιστα τις ώρες που έφερναν τα μωράκια δεν επιτρεπόταν κανένας άλλος στο δωμάτιο παρά μόνο ο πατέρας! έτσι οι δύο χαζογονείς καθόμασταν και χαζεύαμε το πλασματάκι!!!! δέχτηκα και τα συγχαρητήρια του άντρα μου για την κόρη μας!!!! Την Κυριακή πήραμε το μωρό μας και φύγαμε, αλλά είχε ανεβασμένο ίκτερο, δυστυχώς την επόμενη μέρα σε επανεξέταση ανέβηκε και μας την κρατήσανε!αύριο με το καλό θα την πάρουμε στο σπιτάκι μας, να ξεκινήσουν για τα καλά τα ξενύχτια!!!!!! όσο για μένα από την πρώτη μέρα αλώνιζα στο μαιευτήριο! (όχι που θα καθόμουν στον ποπό μου! όλη μέρα με παρέα στην καφετέρια! Αυτή 'ηταν η ιστορία μας και εύχομαι σε όλες να το ζήσετε!!!!! είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα στον κόσμο!!!!!!!!!!!!

EPLX.jpg.png

.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει! Να 'ναι γερή και τυχερή στη ζωή της!

Μοιάζουν πολύ οι μπεμπούλες μας... μόνο που εμένα μοιάζει στον μπαμπά της.

Υπέροχη η ιστορία σου όπως και όλες οι γέννες φυσικά! Εγώ δυστυχώς με καισαρική γέννησα, αλλά από τη στιγμή που την πήρα αγκαλιά τα ξέχασα όλα..

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

καλε τι μπουμπουκι ειναι αυτο το πανεμορφο νινι???? να σας ζησει και να ναι παντα γερο και καλοτυχο.. αχ τι μου θυμιζετε εσεις οι νεες μαμαδες.. καθε φορα που διαβαζω ιστοριες γεννες να σου ενα δακρυ κυλαει αφου θυμαμαι την δικη μου!!

με το καλο και στις υπολοιπες βρε!!

να πατε γρηγορα σπιτακι σας ν απολαυσετε το μωρουλινι σας και προσοχη!! μην το ταραξετε στα φιλια.. θα κατσιασει το καημενουλι.. :P:P:P:P:P

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει η πριγκήπισσα!!!! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε jenny!!

Πολύ όμορφη η εμπειρια που έζησες, με συγκίνησες γιατί θυμήθηκα τα δικά μου.. Σε ποιο μαιευτήριο γέννησες αλήθεια?

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά, και εγώ έκλαψα απο συγκίνηση :roll: Να ασς ζήσει το κουκλί σας και να έχετε μόνο όμορφες αναμνήσεις στη ζωή σας.

Υ.Γ. Θέλω και εγώ .... Πότε θα έρθεις μπεμπούλη μου?????? :(

ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια! κι εσείς οι μανούλες να χαίρεστε τα αγγελούδια σας, οι γκαστρούλες με το καλό να τα αγκαλιάσετε και σε κορίτσια που είναι στην προσπάθεια σύντομα να σας έρθει αυτό το υπέροχο δώρο!

EPLX.jpg.png

.png