Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νεα εγγυουλα στη παρεα σας ![αίμα στην αρχή της κύησης]

Recommended Posts

:-PΚαλησπερα κοριτσια σε ολες!

Με λενε Ειρηνη ειμαι νεα στη παρεα !ειμαι 10 εβδ κ 3 ημερων εγκυος .

Προχθες ειχα κ εγω μια περιπετεια που με προσγειωσε αποτομα.

Ενω στην 6η εβδ ακουσα καρδια ολα οκ

Προχθες ξαφνικα ειδα αιμα ! Σταματησε ξαφνικα

Εγω ομως πηγα στα επειγοντα υποψιν ζω

Εξωτερικο . Την επομενη μου εκαναν

Υπερυχο ολα εδειξαν αψωγα κ η γιατρος

Μου ειπε πως δε βρηκε αιτια .

Φαρμακα δε μου εδωσαν κ γυρισα σπιτι

Απο τοτε ειμαι υπερβολικα προσεκτικη .

Αχ τι να σας πω το θυμαμαι κ τρεμω ..

Σας φιλω ολες ο Θεουλης κ η Παναγια μας

Να μας προστατευει ολες .!

Ειχε αλλη τετοια εμποιρια ( που το αιμα να

Σταματησε να μην της βρηκαν αιτια κ να

Μην της εδωσαν φαρμακα);;;;;;

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες! Καλή κύηση να έχουμε!

Περίεργο να μη βρούν γιατί, δε χάνεις τίποτε να ξεκουραστείς όμως.

Καλή συνέχεια :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Irinaki μου να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη .... όπως πολλά κορίτσια ξέρουν και εγώ έχω θέμα με αιματάκι που και που χωρίς όμως αιτία ... ούτε αποκόλληση ούτε ο γιατρός βλέπει σε κάποιο όργανο αίμα απλά μου είπε ότι ίσως καθαρίζει η μήτρα ή κάποια αγγεία που σπάνε πάντως μου έχει πει δεν είναι τίποτα ούτε θέλει ακινησία ('άλλο που εγώ είμαι τέζα σαν χαζή από τον φόβο μου) κτλ μόνο ξεκούραση όταν νιώθεις ότι σου χρειάζεται!

Γειά σας,

μεταφέρθηκαν εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2198449#post2198449 οι δημοσιεύσεις εκτός θεματολογίας/offtopic

Παρακαλώ συνεχίστε λαμβάνοντας υπόψη σας την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2198480&postcount=7

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί http://parents.org.gr/news/a354

Κανόνες του φόρουμ της ΕΕΕΓ : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Infractions : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55586

Ευχαριστούμε

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Καλη εγκυμοσύνη σε όλες!!!! ΤΡΕΙΣ φορες ειδα αίμα το πρώτο τριμηνο ο γιατρος μου εδωσε ultragestan, και κανα διημερο ξεκουραση !!!! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ!!!!! Τωρα ειμαι δεκατεσσαρων εβδομαδων....... μπορει να ηταν υπολειματα περιοδου μ χε πει ο γιατρος και μου δωσε αυτα τα χαπια που ειναι προγεστερονηκαι βοηθουν την εγκυμοσυνη!!!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....

Γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα και μολις 7 εβδομαδων εγκυος.Εχω μεγαλη ανησυχια ουι δεν θα τα καταφερω γιατι απο χθες ειδα στο σκουπισμα κατι σαν καφε βλεννα και νομιζω οτι ξεπρηζεται το στηθος μου.Βεβαια ο γιατρος ειπε ξαπλα και εδωσε utrogestan.Προσπαθουμε πολλα χρονια για παιδι και μετα απο 4 αποτυχημενες εξωσωματικες ηρθε τωρα εντελως φυσιολογικα οποτε καταλαβαινετε ποσο πολυ το θελω αλλα απ το φοβο δεν μπορω να το απολαυσω.Ειμαι υπερβολικη?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα και μολις 7 εβδομαδων εγκυος.Εχω μεγαλη ανησυχια ουι δεν θα τα καταφερω γιατι απο χθες ειδα στο σκουπισμα κατι σαν καφε βλεννα και νομιζω οτι ξεπρηζεται το στηθος μου.Βεβαια ο γιατρος ειπε ξαπλα και εδωσε utrogestan.Προσπαθουμε πολλα χρονια για παιδι και μετα απο 4 αποτυχημενες εξωσωματικες ηρθε τωρα εντελως φυσιολογικα οποτε καταλαβαινετε ποσο πολυ το θελω αλλα απ το φοβο δεν μπορω να το απολαυσω.Ειμαι υπερβολικη?

Μην ανυσηχεις και εγω ειχα καφε στην αρχη.Τα utrogestan θα σε βοηθησουν οπως και εμενα.Υπερβολικη δεν εισαι απλως ειναι η αγωνια σου να γινεις μανουλα ειναι φυσιολογικο.Εγω παρα τις δυσκολιες που περασα στην εγκυμοσυνη εκανα 2 αγορακια.Σε νοιωθω ειχα και εγω πολυ αγχος και αγωνια αλλα τελικα ολα πηγαν καλα.Ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα και να γινεις και εσυ μανουλα.Ηρεμησε και σκεψου θετικα αυτο βοηθαει!!:)Περιμενω νεα σου.

Μην ανυσηχεις και εγω ειχα καφε στην αρχη.Τα utrogestan θα σε βοηθησουν οπως και εμενα.Υπερβολικη δεν εισαι απλως ειναι η αγωνια σου να γινεις μανουλα ειναι φυσιολογικο.Εγω παρα τις δυσκολιες που περασα στην εγκυμοσυνη εκανα 2 αγορακια.Σε νοιωθω ειχα και εγω πολυ αγχος και αγωνια αλλα τελικα ολα πηγαν καλα.Ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα και να γινεις και εσυ μανουλα.Ηρεμησε και σκεψου θετικα αυτο βοηθαει!!:)Περιμενω νεα σου.

Σ ευχαριστω αυτο προσπαθω, να σκεφτομαι θετικα.Τα καφε σταματησαν αλλα η ξαπλα συνεχιζεται γιατι πηγα προχθες για υπερηχο και ειδαμε οτι ειναι χαμηλα στη μητρα.Τι να κανουμε, υπομονη να περασει το πρωτο 3μηνο και φυσικα αυτο που θελει ο Θεος να γινει, θα γινει.Ελπιζω μονο να λυπηθει ολες τις κοπελες που θελουμε να γινουμε μανουλες με γερα παιδακια. :roll: