Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!!

Recommended Posts

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΣ? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΑΖΕΤΕ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ? ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ? ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΟΛΑ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΤΟΥ KORRE ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

Διαφημίσεις

εγω προσωπικα βαζω παντα μετα το μπανιο παιδικο λαδακι για να ειναι ενυδατωμενο το δερμα μου, κρεμες σωματος δεν βαζω γιατι με προκαλουν αναγουλες. για το προσωπο κανω μια δυο φορες την εβδομαδα φυτικο πιλιγκ και καθημεριμα το σαπουνιζω με φυτικο υγροσαπουνο. και μια κρεμουλα χωρις parapents( ελπιζω να το γραφω σωστα), αλλα τετοια προϊόντα χρησιμοποιουσα ουτως σι αλλως και πριν την εγκυμοσυνη. το μοναδικο που σταματησα ειναι τις κρεμες οπως προειπα. καλη εγκυμοσυνη να εχεις....:-D:-D

7bQfp3.png

1zDup3.png

Σοφακι και εγω στην ιδια αναζήτηση ειμαι...

Μίλησα με τη δερματολόγο μου και μου ειπε να αλλάξω κρέμα προσώπου αλλά να κρατήσω των ματιών (πολύ μικρη επιφάνεια). Για το προσωπο πήρα μια της Castalia που δεν εχει ουτε βιταμίνες ούτε τίποτα...

Για το σωμα μου ειπε και πήρα τη prevenstria της frezyderm (κοιλιτσα και στήθος για ραγάδες) και για το υπολοιπο σώμα αμυγδαλέλαιο... και ο Θεος να βάλει το χερι του...

c12e25debb.png

Κι εγώ korres και apivita βάζω, που δεν έχουν paraben και σιλικόνη. Γενικά στην εγκυμοσύνη απαγορεύεται το κολαγόνο και η ρετινόλη, γι αυτό και δεν κάνει να φοράμε αντιρυτιδικές και κρέμες σύσφιξης/lifting. Μια απλή ελαφρια ενδυατική αρκεί, εξάλλου οι ορμόνες μας κάνουν να λάμπουμε. Τώρα αν κάποια αποκτήσει δερματικά προβλήματα, πράγμα καθόλου σπάνιο στην εγκυμοσύνη, καλό θα ηταν να επισκεφτεί δερματολόγο, για να της προτείνει κάτι πιο εξειδικευμένο.

Διαφημίσεις

Πρό κύησης δεν έβαζα πολλά, όποτε θυμόμουν κρέμες προσώπου κυρίως τις estee, σπάνια κάποια για κυτταρίτιδα. Συχνά μια ενυδατική σώματος και πάντα άρωμα.

Πάντα χρησιμοποιούσα στο πρόσωπο ιαματικό avene και αντισάπουνο avene και στα μαλλιά σιλικόνη.

Μετά τη σύλληψη δεν έβαζα τίποτε από κρέμες ούτε άρωμα, μόνο ιαματικό, αντισάπουνο και σιλικόνη, που και πού λίγη bepanthol λοσιον σώματος χωρίς paraben.

Τώρα βάζω μια κρέμα για ραγάδες από το Λητώ, (στα prenatal είδα την μάρκα weleda που είχα διαβάσει στο φορουμ αλλά ξέχασα να την πάρω/κοιτάξω).

Η κρέμα του Λητώ έχει απέξω ελίτσες, με όσες γνώσεις έχω τα περισσότερα συστατικά της είναι όντως αγνά σχετικά. Είναι βιολογική.

Είχε και μια άλλη σειρά κρεμών που είχαν τα άπειρα μέσα και δεν την άγγιξα.

Μόλις κάνω μπάνιο και τη βάλω επιστρέφω να σας γράψω και το όνομα, είναι εξαιρετική, νιώθεις την κοιλιά ενυδατωμένη και ελαστική, δεν μυρίζει και δεν κολλάει καθόλου!

Πήρα και αμυγδαλέλαιο να υπάρχει.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α. ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗ ΚΟΡΡΕ. Α! ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΟΡΡΕ. ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ? ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ!!!

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ? ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ!!!

Μπορούμε να βάζουμε κι από τον τρίτο μήνα, προληπτικά. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Εγώ δεν πήρα ακόμα βέβαια, αλλά σήμερα που θα πάω φαρμακείο, θα ρωτήσω.

πηγα στο φαρμακειο και μου εδωσαν την simulcium. δεν ξερω αν ειναι καλη. θα την δοκιμασω!!!

Μου είπαν ότι είναι καλή αυτή. Εγώ τελικά πήρα Prevenstria της Frezyderm. Μου είπε η φαρμακοποιός ότι καλό είναι να αλλάζουμε εταιρεία κάθε 2μηνο (ή όταν σου τελειώνει το σωληνάριο) για να μην την συνηθίζει το δέρμα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή το λένε για να μην παίρνουμε συνέχεια τις πιο οικονομικές, αλλά σκοπεύω την επόμενη φορά να δοκιμάσω άλλη.

Και η percutalfa είναι καλή και φτηνή. 18ε τα 200ml. Την simulcium πόσο την πήρες;

Διαφημίσεις

Μου είπαν ότι είναι καλή αυτή. Εγώ τελικά πήρα Prevenstria της Frezyderm. Μου είπε η φαρμακοποιός ότι καλό είναι να αλλάζουμε εταιρεία κάθε 2μηνο (ή όταν σου τελειώνει το σωληνάριο) για να μην την συνηθίζει το δέρμα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή το λένε για να μην παίρνουμε συνέχεια τις πιο οικονομικές, αλλά σκοπεύω την επόμενη φορά να δοκιμάσω άλλη.

Και η percutalfa είναι καλή και φτηνή. 18ε τα 200ml. Την simulcium πόσο την πήρες;

ασε , την simulcium την πηρα γυρω στα 25 eurw. και αν βαζω καθε μερα και πασαλειφομαι παντου οπως κανω τοσο καιρο με το λαδακι, μαλλον θα πρεπει να δουλευω ολη μερα για τις κρεμες!!! ευτυχως οπως ειπες το προσωπακι μας φτιαχνει λιγο λογω ορμονων και δεν βαζω ετσι καθε μερα κρεμα. μονο αντηλιακη δεν ξεχναω να βαλω!! παντως μετα τον τριτο εγω λεω να ξεκινησω με βαζελινη. ολες ειναι ευχαριστημενες και την βαζεις με το κιλο και δεν την λυπασαι!!!!:P:p

ασε , την simulcium την πηρα γυρω στα 25 eurw. και αν βαζω καθε μερα και πασαλειφομαι παντου οπως κανω τοσο καιρο με το λαδακι, μαλλον θα πρεπει να δουλευω ολη μερα για τις κρεμες!!! ευτυχως οπως ειπες το προσωπακι μας φτιαχνει λιγο λογω ορμονων και δεν βαζω ετσι καθε μερα κρεμα. μονο αντηλιακη δεν ξεχναω να βαλω!! παντως μετα τον τριτο εγω λεω να ξεκινησω με βαζελινη. ολες ειναι ευχαριστημενες και την βαζεις με το κιλο και δεν την λυπασαι!!!!:P:p

Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, αφού θα θέλω 1 σωληνάριο τη βδομάδα. Η βαζελίνη δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή. Πρώτον λαδώνει άσχημα και δεύτερον είναι υπο-προϊόν του πετρελαίου, να το βάλω στην κοιλιά μου; :confused: Το παιδικό λάδι μου φαίνεται πιο καλή λύση.

Ενυδατική προσώπου να βάζεις οπωδήποτε! Μια ελαφριά. Χρειάζεται η ενυδάτωση, η αντιηλιακή από μονη της δεν φτάνει.

Στην πρωτη εβαζα παιδικη βαζελινη που δεν εχει πετρελαιο και απο πανω φορουσα κορμακι παντα οποτε δεν λαδωναν τα ρουχα μου. Δεν εκανα ουτε μια ραγαδα αλλα την εβαζα απο την αρχη, καθε μερα. τωρα βαζω μπειμπι οιλ γιατι αυτο εχω προχειρο στο σπιτι, κι αυτο λαδωνει αλλα ακολουθω ξανα τη λυση με το κορμακι.

η simulcium πρέπει να είναι βαρυά, είναι για ουλές, κατά καιρούς τα είχα πάρει όλα αυτά, διάβαζα τί έχουν μέσα και δεν τα έβαζα.

Προτιμώ να μείνω με ραγάδες παρά να βάλω αυτά να φύγουν.

Για το αμυγδαλέλαιο δεν το ήξερα, εδώ διάβασα είναι καλό και το πήρα. Θα το ψάξω Σοφάκι σε ευχαριστώ!

Η κρέμα του Λητώ έχει απέξω ελίτσες, με όσες γνώσεις έχω τα περισσότερα συστατικά της είναι όντως αγνά σχετικά. Είναι βιολογική.

Είχε και μια άλλη σειρά κρεμών που είχαν τα άπειρα μέσα και δεν την άγγιξα.

Μόλις κάνω μπάνιο και τη βάλω επιστρέφω να σας γράψω και το όνομα, είναι εξαιρετική, νιώθεις την κοιλιά ενυδατωμένη και ελαστική, δεν μυρίζει και δεν κολλάει καθόλου!

και το όνομα αυτής ALPHANOVA

Διαφημίσεις