Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Τα πλένουμε από 6 μηνών με νεράκι μόνο.

Να χρησιμοποιώ παιδική οδοντόκρεμα;

Δεν θα τη φτύνει όμως, γιατί της λέω και της δείχνω πως αλλά δεν φτύνει το νεράκι π.χ..

Εσείς πως τα πλένετε στα παιδάκια σας; :confused:

Διαφημίσεις

και γω ετσι του τα πλενω με νερακι ακομα.ειναι πολυ μικρα για να μαθουν να φτυνουν.ο δικος μου φτυνει αμα του πω ας πουμε κατι που θα εχει βαλει στο στομα του αλλα την οδοντοκρεμα δε νομιζω να τη φτυσει!!!

qcKmp2.png

Μονο με νερακι προς το παρον....ομως μια κοπελα απο το φορουμ ειπε πως υπαρχουν οδοντοκρεμες ειδικες για τα παιδακια που και να τις καταπιουν δεν πειραζει...πιστευω πως και το νερακι καλο ειναι ...μετα βλεπουμε...

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2171090&postcount=30

αυτα οσον αφορα τις δικες μου γνωσεις και την αποψη του nhs και του apa. Αλλα ξερω οτι πολλες μαμαδες διαφωνουν.

Ο παιδοδοντιατρος τι σας λεει; Ποτε τον ειδατε τελευταια;

Διαφημίσεις

travellingmum εμας μας ειπε μονο με νερο ακομα.και μια φιλη οδοντιατρος το ιδιο μας ειπε.εκεινη βεβαια ειπα ειτε με γαζουλα και χαμομηλι ειτε με οδοντοβουρτα και νερακι.

α κατι σε ηθελα να σε ρωτησω travellingmum οποτε εχεις λιγο χρονο στειλε μου ενα πμ να σου πω.ευχαριστω και συγνωμη για το οφ τοπικ

qcKmp2.png

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2171090&postcount=30

αυτα οσον αφορα τις δικες μου γνωσεις και την αποψη του nhs και του apa. Αλλα ξερω οτι πολλες μαμαδες διαφωνουν.

Ο παιδοδοντιατρος τι σας λεει; Ποτε τον ειδατε τελευταια;

Κατατοπιστικά τα άρθρα! Ευχαριστώ!

Θα δοκιμάσουμε και με παιδική οδοντόκρεμα, έχετε να μου προτείνεται κάποια ή δεν επιτρέπεται για λόγους διαφήμισης; :?:

travellingmum εμας μας ειπε μονο με νερο ακομα.και μια φιλη οδοντιατρος το ιδιο μας ειπε.εκεινη βεβαια ειπα ειτε με γαζουλα και χαμομηλι ειτε με οδοντοβουρτα και νερακι.

Και εμάς το ίδιο μας είπε!!