Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μεσογειακη αναιμια/συζυγος

Recommended Posts

Καλησπερα σας.

θα ηθελα να ρωτησω μηπως καποια μαμα του forum εχει εμπειρια σε θεματα εγκυμοσυνης οταν ο συζυγος εχει μεσογειακη αναιμια.

Ο αντρας μου λογω χρονιας υπερσιδηρωσης εχει προβλημα τεκνοποιησης.

Στην αρχη μας συστησε ο γιατρος μια κρεμα τεστοστερονης για να βρει τη χαμενη του λιμπιντο.Ολα πηγαν καλα.

Δευτερο βημα ηταν να κανει ενεσεις pregnyl και puregon αλλα ποτε δεν την ξεκινησε...καταλαβενα και καταλαβαινω τι ταλαιπωρια εχουν οι συχνες μεταγγισεις και τοτε δε θελησα να τον ζορισω...τωρα ειμαστε ομως εγω 31 και αυτος 41...περασαν τα χρονια και αισθανομαι οτι τα περιθωρια στενευουν....

Τωρα θελω χωρις να τον πιεσω,να ξεκινησουμε παλι εξετασεις....

Λετε να μπορω και εγω να βοηθησω με καποιο τροπο?τι εξετασεις να κανω για να αποκλεισω το ενδεχομενο να εχω και εγω καποιο προβλημα????ευτυχως δεν εχω στιγμα...

Διαφημίσεις

Bασικα γνωριζοντας το θεμα θα σου ελεγα να κανεις μια κουβεντα μαζι του δειχνοντας του οτι θελεις πολυ ενα μωρακι βαζοντας στον στο τρυπακι οτι ηρθε η ωρα να το σκεφτει σοβαρα για να ξεκινησετε τις διαδικασιες. Τονισε του ποσο τυχεροι ειστε που δεν εχεις στιγμα και ποσο πιο ευκολα τα κανει ολα αυτο.

Αξιζει τον κοπο να κινητοποιηθει και δεν θα περασει κατι φοβερο ευτυχως για σας δεν θα κυοφορησει αυτος. Αποτανθειτε σε εναν γιατρο να σας εξηγησει τι πρεπει να κανει και ολα θα πανε καλα, χωρις πιεση αλλα με πολυ θετικη ενεργεια.

Πριν ξεκινηστε καντε και την εξεταση για κυστικη ινωση για να ειστε σιγουροι. Γινεται στο Λαικο στην Σεβαστουπολεως με ραντεβου και ειναι δωρεαν. Εκει ειναι και το τμημα Μεσογειακης αν θελησετε περισσοτερες πληροφοριες για τα φαρμακα που πρεπει να παρει.

Εγω δεν εχω συζυγο με Μεσογειακη αλλα εχω εγω δρεπανοκυτταρικη οποτε καταλαβαινεις γνωριζω το αντικειμενο, περασα τα πανδεινα αλλα παιδακι εκανα. Θεληση χρειαζεται και στοχος αν το πιστεψει θα τα καταφερετε μια χαρα.

Γρηγορα με ενα μωρακι σου ευχομαι αγκαλια.

Αν ειναι αρνητικος τονισε του οτι ισως αν το καθυστερησετε και αλλο θα δυσκολευτειτε πιο πολυ αργοτερα.

δεν ειχα ξανακουσει ποτε για την κυστικη ινωση...ευχαριστω πολυ...

πολυτιμες οι συμβουλες σου κοπελα μου....σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.....αληθεια,ξερεις αν οι αντρες με μεσογειακη εχουν κατα κανονα προβλημα με την τεκνοποιηση???