Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγχωθηκα..... (διαφορά μεταξύ των όρχεων)

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα ...δεν ξερω αν το βαζω στην σωστη ενοτητα απλα δεν ειχα καθολου ορεκ=ξη να ψαξω λογο αγχους και συγνωμη...πριν απο καποιες ωριτσες οταν ηρθε ο μικρος και μου ειπε κακα (τα κανουμε στο γιογιο)τον πηγα και εκει που καθομουν μαζι του την ωρα που τα εκανε κοιταξα στους ορχεις και διαπιστωσα μια μικρη διαφορα αλλα εμφανη...δηλ αν το παρατηρησεις καλα θα το δεις αν οχι δεν φενεται...εχω αγχωθει πολυ και δεν ξερω τι να κανω...ειναι φυσιολογικο;;;εχουμε ραντεβου για εμβολιο την πεμπτη αλλα δεν θα αντεξω μεχρι εκεινη τη μερα...θα ηθελα πολυ να μου πειτε οι αγορομανες αν ειναι φυσιολογικο γιατι δεν θα την βγαλω τη νυχτα...ακουω τοσα και φοβαμαι....ευχαριστω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και να σου ζήσει το παληκαράκι σου!

Αν εννοείς διαφορά στο μέγεθος, δηλαδή ο ένας να είναι ελαφρά μεγαλύτερος, είχα παρατηρήσει κι εγώ κάτι ανάλογο στο γιο μου πριν από κανένα εξάμηνο. Βοβήθηκα πως ήταν υδροκήλη και τον πήγα στο γιατρό. Αυτός με καθυσήχασε και μου είπε πως δεν είναι τίποτα και πως ίσως να ζορίστηκε λίγο παραπάνω. Δεν πιστεύω να είναι κάτι τόσο επικίνδυνο που να σου στερήσει τον ύπνο, απλά καλού κακού πήγαινε να τον δει ο παιδίατρός σας για να είσαι σίγουρη.

eOSyp3.png BwuCp3.png

Καλησπέρα και να σου ζήσει το παληκαράκι σου!

Αν εννοείς διαφορά στο μέγεθος, δηλαδή ο ένας να είναι ελαφρά μεγαλύτερος, είχα παρατηρήσει κι εγώ κάτι ανάλογο στο γιο μου πριν από κανένα εξάμηνο. Βοβήθηκα πως ήταν υδροκήλη και τον πήγα στο γιατρό. Αυτός με καθυσήχασε και μου είπε πως δεν είναι τίποτα και πως ίσως να ζορίστηκε λίγο παραπάνω. Δεν πιστεύω να είναι κάτι τόσο επικίνδυνο που να σου στερήσει τον ύπνο, απλά καλού κακού πήγαινε να τον δει ο παιδίατρός σας για να είσαι σίγουρη.

Σευχαριστω παρα πολυ...απλα εχω αγχωθει....ευχομαι να μην ειναι τιποτα...

εγω τις τελευταιες μέρες που τον αλάζω παρατηρώ στον δεξί όρχη του χαμηλά μια διαφορά σαν πριξιματάκι αλλά αμα το πιάνεις δεν εχει τίποτα , το ίδιο το δέρμα κάνει κάτι σαν αναγλυφο....το φοβάμαι και την Δευτερα θα πάμε να μας γράψει εμβόλια η γιατρός να το δει κιολας γιατι έχω χ..στει πάνω μου!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια ο γιος μου που ειχε υδροκηλη και τελικα χειρουργηθηκε ετσι ξεκινησε...καπου στα δυομισι αρχισα να παρατηρω διαφορα στον ενα ορχι...το πρωι ηταν πιο μικρη αλλα μεχρι τη νυχτα μεγαλωνε...κι αυτο γινεται γιατι οταν ειναι ξαπλα το υγρο που υπαρχει μεσα γυρναει πισω...μας ειπαν οι γιατροι οτι μεχρι τα 3-4 μπορουμε να περιμενουμε μηπως και φυγει μονη της..αλλα επειδη δεν δημιουργηθηκε σαν νεογεννητο αλλα πολυ αργοτερα τελικα επρεπε να χειρουργηθει...

ειχε και μια διαφορα στο δερμα του..δεν θυμαμαι πως ακριβως ηταν αλλα η διαφορα υπηρχε/...

σε καθε περιπτωση να σας δει γιατρος...και μαλιστα οπως η δικια μας η καλυτερη λυση ειναι να γινει και ενας υπερηχος να εξαφανιστει καθε αμφιβολια...εκει φαινεται αν ειναι υδροκηλη η οχι....

μην αγχωνεστε ..ακομη και κατι τετοιο να ειναι,πραγματικα δεν ειναι τιποτα..ειναι ρουτινα...μπηκαμε το πρωι και βγηκαμε το βραδυ..και την αλλη μερα χοροπηδουσε το καμαρι μου!!!!!!!

κοριτσια ο γιος μου που ειχε υδροκηλη και τελικα χειρουργηθηκε ετσι ξεκινησε...καπου στα δυομισι αρχισα να παρατηρω διαφορα στον ενα ορχι...το πρωι ηταν πιο μικρη αλλα μεχρι τη νυχτα μεγαλωνε...κι αυτο γινεται γιατι οταν ειναι ξαπλα το υγρο που υπαρχει μεσα γυρναει πισω...μας ειπαν οι γιατροι οτι μεχρι τα 3-4 μπορουμε να περιμενουμε μηπως και φυγει μονη της..αλλα επειδη δεν δημιουργηθηκε σαν νεογεννητο αλλα πολυ αργοτερα τελικα επρεπε να χειρουργηθει...

ειχε και μια διαφορα στο δερμα του..δεν θυμαμαι πως ακριβως ηταν αλλα η διαφορα υπηρχε/...

σε καθε περιπτωση να σας δει γιατρος...και μαλιστα οπως η δικια μας η καλυτερη λυση ειναι να γινει και ενας υπερηχος να εξαφανιστει καθε αμφιβολια...εκει φαινεται αν ειναι υδροκηλη η οχι....

μην αγχωνεστε ..ακομη και κατι τετοιο να ειναι,πραγματικα δεν ειναι τιποτα..ειναι ρουτινα...μπηκαμε το πρωι και βγηκαμε το βραδυ..και την αλλη μερα χοροπηδουσε το καμαρι μου!!!!!!!

Ρουτινα ε;;μακαρι να μην ειναι τιποτα...θα τον παω στη γιατρο την ερχομενη εβδομαδα οπωσδηποτε....εγω το παρατηρησα το πρωι την ωρα που εκανε τα κακα του,,,μετα τον ξαπλωσα στο κρεβατι και εκαναν μια ψηλαφηση στην οποια δεν βρηκα καμια διαφορα ...βεβαια δεν ειμαι γιατρος αλλα παντα το εκανα..θυμαμαι μου το ειχε πει η παιδιατρος να ελεγχο τους ορχεις για οποιαδηποτε αλλαγη...θεσης,σχηματος κλπ...και παντα το εκανα...επισης οταν ειναι ξαπλωμενος δεν φενεται η διαφορα καθολου..μονο στο ορθιο ...αντε να δουμε τι θα μας πουν...θα ζητησω και υπερηχο καλου κακου....ευχαριστω πολυ