Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προγεννητικος ελεγχος-υποβοηθουμενη αναπαραγωγη

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!Μπορειτε να μου πειτε τι εξετασεις καντε προγεννητικα;

Εμεις ορμονολογικες,σαλπιγγογραφια και σπερμοδιαγραμμα.Γνωριζετε αν χρειαζεται να κανουμε καποιες αλλες.

Εχω κανει 3 σπερματεγχυσεις χωρις επιτυχια κ βρισκομαι σε απογνωση.Γνωριζετε αν μπορει να γινει εηωσωματικη σε φυσικο κυκλο;

Διαφημίσεις

καλημερα καλο θα ειναι να κανεις και καποιες αλλες εξετασεις οπως κυστικη ινωση,θρομβοφιλιας,καρυοτυπο ζευγους γιατι ειναι ακριβες σαν εξετασεις οποτε να πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο να τις εχεις.οσο για την εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο ειναι πιο χρονοβορο αλλα ξαρταται και απο την ηλικια σου... την fsh κλπ καλο θα ειναι πριν ξεκινησεις οτιδιποτε να επισκεφτεις εναν καλο ενδοκρινολογο γιατι μπορει να υπαρχει κατι που εσυ δεν το ξερεις ελπιζω να βοηθησα..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Καλημερα σε ολες!Μπορειτε να μου πειτε τι εξετασεις καντε προγεννητικα;

Εμεις ορμονολογικες,σαλπιγγογραφια και σπερμοδιαγραμμα.Γνωριζετε αν χρειαζεται να κανουμε καποιες αλλες.

Εχω κανει 3 σπερματεγχυσεις χωρις επιτυχια κ βρισκομαι σε απογνωση.Γνωριζετε αν μπορει να γινει εηωσωματικη σε φυσικο κυκλο;

Να κάνεις και κολπική καλλιέργεια. Τα υπόλοιπα που σου έγραψε η zouzoupina είναι πιο εξειδικευμένα και τα προτείνουν εφόσον έχεις παλίνδρομες ή αποβολές. Δεν θεωρώ σκόπιμο να τα κάνεις απο την αρχή, μόνο και μόνο επειδή είχες αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.

Εξωσωματική σε φυσικό κύκλο φυσικά και γίνεται, αλλά είναι κάτι που θα το αποφασίσεις σε συνεργασία με το γιατρό σου, βάση του ιστορικού σου, του προφίλ σου και της ηλικίας σου. Για αρχή βρες έναν καλο γυναικολόγο να σε κατευθύνει σωστά.