Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩς???

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μουυυυ δεν βρηκα κατι παρομοιο γι αυτο ανοιξα το θεμα...πως περνατε στο 1ο τριμηνο???βγαινεται???εγω ειμαι μονιμος μεσα στο σπιτι δεν μου κανει ορεξη να βγω...και αυριο ξαφνικα εσκασε ενα γλεντι που το περιμενω καιρο και θελω πολυ να παω αλλα πεσαν ολοι πανω μου ν μ φανε και που θα πας...???και τι θα χορεψεις εκει και αν παθεις τιποτα....ποια ειναι η γνωμη σας.....δηλαδη θα τρελαθω υπαρχει κινδυνοσ αν διασκεδαζουμε κιολας??με εχουν τρελανει εεεεε δεν ειπα να πας και να ανεβαινω στα τραπεζια σε πολυ λογικα πλαισια μιλαω....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Καταρχήν να έχεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εγώ είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη και δεν είχα πρόβλημα με εξόδους και διασκεδάσεις. Μια χαρά πήγαινα όπου προέκυπτε, γάμους, βαπτίσεις, γιορτές και όλοι με προσέχανε! Έκανα και καμιά στροφή σε χορό αλλά όχι υπερβολικά πράματα! Έγκυες είμαστε, όχι άρρωστες!!!

Αυτό που ίσως να ανησυχεί το περίγυρο είναι οτι ίσως να μη το έχετε ανακοινώσει ακόμη σε κάποιους, λόγω του οτι είσαι ακόμη σχετικά σε αρχικό στάδιο, και να φοβούνται μήπως πάνω στην άγνοιά τους, σε σπρώξουν, σου ζητούν επίμονα να χορέψεις και άλλα τέτοια!

Καταρχήν να έχεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εγώ είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη και δεν είχα πρόβλημα με εξόδους και διασκεδάσεις. Μια χαρά πήγαινα όπου προέκυπτε, γάμους, βαπτίσεις, γιορτές και όλοι με προσέχανε! Έκανα και καμιά στροφή σε χορό αλλά όχι υπερβολικά πράματα! Έγκυες είμαστε, όχι άρρωστες!!!

Αυτό που ίσως να ανησυχεί το περίγυρο είναι οτι ίσως να μη το έχετε ανακοινώσει ακόμη σε κάποιους, λόγω του οτι είσαι ακόμη σχετικά σε αρχικό στάδιο, και να φοβούνται μήπως πάνω στην άγνοιά τους, σε σπρώξουν, σου ζητούν επίμονα να χορέψεις και άλλα τέτοια!

σευχαριστω και εσυ να χερεσαι το αγγελουδι σου.....πολυ πιθανον αλλα με εχουν φαει ελεος....εγω απο επιλογη καθομαι συνεχεια μεσα γιατι βαριεμαι να βγω αλλα ειπα ν παω κ εγω καπου μια φορα και με εφαγαν....ειπαμε φοβομαστε να κουνηθουμε φοβομαστε να βηξουμε εεεε πιαααα τους εχουμε να μας πρηζουν.....να ρωτησω κατι ασχετο ψιλοτακουνα φορουσες στην εγκυμοσυνη σου....??η δεν κανει καθολου?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

κι εγω ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη οποτε πηγαινα παντου...απευφευγα να ειμαι διπλα σε ατομα που καπνιζουν και φροντιζα να μην στριμωχνομαι.....θυμαμαι μολις μπηκα στο μηνα μου ειχαμε παει σε γαμο και μετα στο τραπεζι....εγω ηθελα να χορεψω και πεσανε ολοι να με φανε.....τελικα περασε το δικο μου αλλα προσεχα πολυ τις κινησεις μου μη με χτυπησουν στην κοιλια!το αποτελεσμα ηταν να κοιταει ολο το μαγαζι εμενα(ειχα και τεραστια κοιλια!!!)!!!

να πηγαινεις οπου σου κανει ορεξη, να εισαι σιγουρη οτι θα εισαι ο καλυτερος φυλακας αγγελος του μωρου σου!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Ψηλοτάκουνα φορούσα μέχρι που έκλεισα το τέταρτο μήνα... Μετά θέλοντας και μή τα σταμάτησα γιατί δε μπορούσα να περπατήσω!

Έγερνε η κοιλιά μπροστά, πόναγε η μέση μου και προτίμησα τα flat!

Διαφημίσεις

σευχαριστω και εσυ να χερεσαι το αγγελουδι σου.....πολυ πιθανον αλλα με εχουν φαει ελεος....εγω απο επιλογη καθομαι συνεχεια μεσα γιατι βαριεμαι να βγω αλλα ειπα ν παω κ εγω καπου μια φορα και με εφαγαν....ειπαμε φοβομαστε να κουνηθουμε φοβομαστε να βηξουμε εεεε πιαααα τους εχουμε να μας πρηζουν.....να ρωτησω κατι ασχετο ψιλοτακουνα φορουσες στην εγκυμοσυνη σου....??η δεν κανει καθολου?

Εμένα μου τα έχει απαγορεύσει δια ροπάλου τα τακούνια, από την πρώτη μέρα και δεν το συζητάει καθόλου!!! Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικός αλλά μικρό το κακό, τα έκοψα και εγω...

Οσο για διασκέδαση, ρε κορίτσια εγώ νυστάζω συνέχεια!!! Ειδικά καθημερινή δεν αντέχω καθόλου, 10.30 κοιμάμαι, οπότε πως να βγω...

ΣΚ δεν μπορώ να πω, και φαγητό και καφεδάκι και σινεμά και βολτα... Απ'όλα. Και γενικά βγαίνουμε ακόμα κανονικά, απλά πιο νωρίς:rolleyes:

Αποφεύγω όμως την ορθοστασία και το τσιγάρο. Αυτα...

c12e25debb.png

καλημερα! καλε αν εχεις καλη εγκυμοσυνη βγες!!!!! κ οχι μονο αυριο αλλα κ πιο συχνα!! εγω ειμαι στον 6ο τωρα κ απο την πρωτη στιγμη συνεχιζω τη ζωη μου κανονικα! κ για ποτο 2 φορες την εβδομαδα παω κ θαλασσα το καλοκαιρι πηγα κ παντου! επισης συνεχιζω να δουλέυω κ να οδηγαω!! κ καλα να μαι, εχω σκοπο να συνεχισω ετσι μεχρι να γεννησω!! οσο για τακουνια, ποτε δεν φορουσα οποτε δεν μου λειπουν καθολου! παντως ειμαι της αποψης οτι ειμαστε εγκυος οχι αρρωστες!!!

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κλειστουμε σπιτι!!

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας....καιε εγω αυτο πιστευω δεν ειμαστε αρρωστες....θα παωωωω το αποφασισα:P:pνα περασω λίγο καλα....δεν βγαινω καθολουυυυυυυυ ουτε μεχρι τ σουπερ πχ ..δεν παω....δεν ξερω γιατι ειμαι πολυ πεσμενη ολη μερα θελω να κοιμαμαι.....χωρια οτι στο σπιτι δεν κανω τιποτααααααααααααα δεν μπορω πραγματικα και με πιανει τρελα γιατι ημουν πολυ διαφορετικα απο τ πρωι καθαριζα εκανα δουλειες παλια τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα.....εσεις πως ησασταν???ο γιατρος λεει θα περασει το 1ο τριμηνο ειναι...αντε ν δουμε γιατι θελω κ εγω πολυ ν πηγαινω βολτουλες....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

βγες τωρα που μπορεις....μετα με το μωρο ειναι δυσκολο...εγω γεννησα πριν 3,5 μηνες και εχω βγει μονο 2 φορες και μαλιστα την τελευταια φυγαμε αρον αρον γιατι το μωρο γκρινιαζε.......εκμεταλευσου το!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Βγες τώρα που μπορείς..Στην εγκυμοσύνη βγαίναμε συνέχεια, είχα καλή εγκυμοσύνη οπότε δεν είχα πρόβλημα. Τώρα με την μπέμπα έχω ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις!!Αν έχει καλό καιρό, αν δεν γκρινιάζει το μωρό, άντε να κουβαλήσεις κ όλη την ¨προίκα της μαζί"...άστα να πάνε!!

vNojp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου αν εχεις μια καλή εγκυμοσύνη, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και να βγείς, και να διασκεδάσεις (εννοείται όχι υπερβολές) . Εγώ έβγαινα αρκετά συχνά, μου έλεγαν "βγές τώρα που μπορείς... γιατί σε λίγους μήνες...¨". Δεν θα ξεχάσω το αξέχαστο καλοκαίρι στη Μύκονο, ήμουν 8 μηνών, πέρασα καταπληκτικά (τριγυρνούσα με το μπικινάκι και την ωραιότατη κοιλίτσα μου στο paradise χωρίς κανένα πρόβλημα, τα βράδια βόλτα στα μπαράκια, εννοείται ανοιχτά χωρίς καπνίλα και για ποτάκι φυσικό χυμό).

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

ωραιαααααααααααα:P:p:p σας ευχαριστω πολυ γιατι με αγχωσαν πολυ ρε κοριτσια εχω μια απορια μονο...που την βρισκατε την ορεξη??????:confused::confused::confused::confused: δεν μπορω καν να κουνηθω οπως ειπα και απο δουλειες τιποτα απολυτος....ηταν καμμια αλλη τοσο σαν εμενα....ολη μερα βιδωμενη στον καναπε:(:(

bUfnp3.pngCxrzp3.png

και στο γλέντι θα πας, και θα φας και θα γελάσεις και θα πιεις και μισό ποτηράκι κρασί (αν θέλεις) και θα χορέψεις (σε λογικά πλαίσια, μην αρχίσεις και τα χασαποσέρβικα!) και θα γελάσεις και θα ντυθείς και το τακούνι σου θα φορέσες και θα βαφτείς και θα περάσεις τέλεια!

κάντα τώρα που μπορείς, γιατί μετά με το μωρό...θα πήξεις (όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω)

να περάσεις πολύ πολύ καλά, να προσέχεις και να το ευχαριστηθείς! το μπεμπέ μας είναι καλά αν είναι καλά η μανούλα και ευτυχισμένη και γελάει και περνάει όμορφα!

άντε να σε χαρεί και ο σύζυγος που θα έχει βαρεθεί και αυτός από την κλεισούρα!!!

Axxxx, απο όρεξη τότε άλλο τίποτα. Ωραία εποχή. Οι ορμόνες βλέπεις της εγκυμοσύνης εμένα με ανέβαζαν τρελλά.

Μετά όταν έρθει το μωράκι (με το καλό) να δείς κούραση!!!! Είναι όμως η πιο γλυκιά κούραση του κόσμου.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

χαχαχαχαχαχ εχει βαρεθει να με βλεπει με την πυτζαμα.....με παρακαλει να παμε για ποτο αλλα εγω βιδωμενη στον καναπε....δν ξερω αν φταινε οι ορμονες....παντως δεν παμε καλα χαχα:o:o

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις ειναι κλασικο συμπτωμα η υπνηλια, κι εγω ετσι ημουν το πρωτο τριμηνο νυστααα... μετα στρωνεις λιγο!

Συμφωνω με τις κοπελες βγες να ευχαριστηθεις γιατι μετα θα κλειστεις με το μωρο. Κι εγω εβγαινα, επινα και κανενα κρασακι, οταν ημουν 5 μηνων παντρευτηκα και ολη τη νυχτα χορευα! Τακουνια εβαζα τους πρωτους μηνες αλλα οχι πολυ ψηλα και οχι συχνα. Να ξεκουραζεσαι οσο θες, να τρως σωστα και αρκετα και να διασκεδαζεις! Οχι αγχος, οχι στεναχωριες, οχι κουραση!

Με το καλο το νινι σου!

εγω και διακοπες πηγα σε κάμπινγκ στην Παργα και τις βολτες μου κανω συνεχεια και Χαλκιδα παω στο πατρικο μου μονη μου που κ που μια κ δεν δουλευω, καφεδακια καθε βδομαδα ευτυχως εχω βρει κανα δυο καφε που στο ενα απαγορευουν μεσα δια ροπαλου ν καπνιζουν κ στην αλλη καπνιζουν αλλα εχει τοσο καλο εξαερισμο που εγω που μυριζω τσιγαρο στο χιλιομετρο χαμπαρι δεν παιρνω

Ασε τα μαζωματα που κανουμε καθε βδομαδα σχεδον σπιτι με ολους τους φιλους μας και ψηνουμε, εκει ομως εχει πεσει ξεκαθαρισμα το σπιτι οταν θ φυγουν θ ειναι οπως τ βρηκαν

ποσο σας χαιρομαι μπραβο κοριτσια μου μονο εγω μαλλον ειμαι η μαγκουφα της παρεας.....:confused::confused::confused::confused: μακαρι και εμενα ν μ ερθει η ορεξη πραγματικα....δεν μπορω να παρω τα ποδια μου σαραβαλο εχω καταντησει πφφφφ:shock::shock:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

ποσο σας χαιρομαι μπραβο κοριτσια μου μονο εγω μαλλον ειμαι η μαγκουφα της παρεας.....:confused::confused::confused::confused: μακαρι και εμενα ν μ ερθει η ορεξη πραγματικα....δεν μπορω να παρω τα ποδια μου σαραβαλο εχω καταντησει πφφφφ:shock::shock:

Καλέ, μην αγχώνεσαι, κάνε ό,τι σου τραβάει η όρεξή σου. Πιειτε το ποτάκι στον καναπέ (εσύ πορτοκαλάδα εννοείται χαχα). Ασε που μπορεί να σου έρθει η όρεξη μετά και να τρέχεις με το μωρό για ποτό:o

Αν το τραβαει η ορεξη σου, να βγεις κ θα δεις που θα περασεις τελεια! Δεν καταλαβα απο το μηνυμα σου αν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα που πρεπει να σε κραταει μεσα. Αν ολα ειναι φυσιολογικα ομως, πρεπει κ η ζωη σου να συνεχισει φυσιολογικα, με καποιες προφυλαξεις βεβαια. Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ενα θα σου πω: ημουν σε μασκε παρτυ Παρασκευη βραδυ (ντυμενη μεθυσος με ρουχα του πατερα μου γιατι μονο αυτα μου εμπαιναν...) κ Δευτερα πρωι γεννησα προγραμματισμενα, χωρις καμια επιπλοκη. Οσο για την δευτερηη εγκυμοσυνη.... με ηδη ενα ζουζουνι στο σπιτι, καταλαβαινεις οτι εκανα τα παντα! Μην περιοριζεις τη ζωη σου, ασε εκεινη να σε περιορισει οταν με το καλο θα ερθει το μπεμπακι σου....

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

η αληθεια ειναι πως δεν εχω κανενα προβλημα δοξα τον θεο...ολα μια χαρα...απλα δεν ξερω γιατι δεν εχω ορεξη για τιποτααααααααααααααα πραγματικα ουτε το ποτηρι μου που λεει ο λογος να το παω στον νεροχυτη....δεν μπορω...απλα συνεχεια θελω να ξαπλωνω και δεν θελω να κανω τιποτα:oops::oops::oops::oops: κανα 2 φορες που βγηκα ετσι η για φαγητο η για ποτακι...μετα το μισαωρο ηθελα επειγοντως να φυγω ενιωθα να πνιγομαι να μην αισθανομαι καλα και ηθελα επειγοντως να ξαπλωσω και μολις ηρθαμε σπιτι στο 5 λεπτο κοιμηθηκα ο γιατρος μου λεει φυσιολογικο αλλα σε τετοιο βαθμο....δεν ξερω....ανησυχω...θελω να κανω και δουλιτσες σπιτι μου και ολα οπως παλια....αλλα μολις θα σηκωθω 10 λεπτα μετα νιωθω απιστευτη εξαντληση:cry::cry::cry::cry:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

η αληθεια ειναι πως δεν εχω κανενα προβλημα δοξα τον θεο...ολα μια χαρα...απλα δεν ξερω γιατι δεν εχω ορεξη για τιποτααααααααααααααα πραγματικα ουτε το ποτηρι μου που λεει ο λογος να το παω στον νεροχυτη....δεν μπορω...απλα συνεχεια θελω να ξαπλωνω και δεν θελω να κανω τιποτα:oops::oops::oops::oops: κανα 2 φορες που βγηκα ετσι η για φαγητο η για ποτακι...μετα το μισαωρο ηθελα επειγοντως να φυγω ενιωθα να πνιγομαι να μην αισθανομαι καλα και ηθελα επειγοντως να ξαπλωσω και μολις ηρθαμε σπιτι στο 5 λεπτο κοιμηθηκα ο γιατρος μου λεει φυσιολογικο αλλα σε τετοιο βαθμο....δεν ξερω....ανησυχω...θελω να κανω και δουλιτσες σπιτι μου και ολα οπως παλια....αλλα μολις θα σηκωθω 10 λεπτα μετα νιωθω απιστευτη εξαντληση:cry::cry::cry::cry:

πόσο εβδομάδων είσαι;

πόσο εβδομάδων είσαι;

8 εβδομαδων και 2 ημερων...;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Καλε εγώ στις εβδομάδες σου έριχνα κάτι ύπνους!!! Συνέχεια κοιμόμουν... Αφου ο συζυγος μου έλεγε " Το πρωι κοιμάσαι κ το βράδυ πας για ύπνο!!":?:lol::lol::lol:

δεν θα το πιστεψεις και μενα ακριβως το ιδιο μου λεει...χαχαχχα;);) βρε αν κοιμομουν μονο καλα θα ταν απλα νιωθω πως εχω γινει αχρηστη επειδη δεν κανω τιποτα!!!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png