Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζαχαροπλαστείο Sweet Corner

Nikoula

Recommended Posts

Καλησπέρα, κορίτσια σε δυο βδομάδες είναι η βάφτιση του γιου μου, και έκλεισα απο αυτό το ζαχαροπλαστείο τα γλυκά, είναι στη Νεάπολη της Νίκαιας, έχει κάποια κοπέλα κάνει τα γλυκά απο εκεί να μου πει?

Βασικά στην αρχή ήμουν πολυ ενθουσιασμένη καθώς μου είχαν πει ότι αναλαμβάνουν και την παρουσίαση και το μοίρασμα των γλυκων αυτοι δωρεαν. Όταν πήγα να τα κλείσω όμως μου είπαν επειδη είναι λίγα τα κομμάτια (80 σφηνάκια, και 30 χωνάκια με marsmellos) οτι πρέπει να πληρωσω και 25? τελικα για την παρουσίαση μοίρασμα, αλλίως θα μου τα εφερναν χαριστικά στην εκκλήσια επειδή είναι κοντά, σε κουτια και θα τα μοίραζα απο τα κουτιά:shock::shock:!!

Τελικά τα έκλεισα βεβαία(με τη παρουσιαση +25?), αλλά είδα πριν λίγο ότι και στο site και στο facebook λένε ότι έχουν τις υπηρεσίες αυτές δωρεάν χωρίς να λένε κάτι για τη ποσότητα, και λέω να τους πάρω ενα τηλ.Εσεις τι λέτε?

Υ.Γ. Sorry για το μεγάλο post!

syV5p2.png

Jn0Pp2.png

Διαφημίσεις

Εννοείται να τους πάρεις τηλ κ να τους το πεις.Δλδ εσύ στον δρόμο τα βρίσκεις τα λεφτά κ πρέπει να τα σκορπάς επειδή αυτοί προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα τους?Εφόσον στο σάιτ λένε ότι είναι δωρεάν να τους το αναφέρεις κ αλλιώς απείλησέ τους ότι θα πας αλλού.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Θα πρεπει να μειενεις στην αρχικη τους αποψη οτι ειναι δωρεαν αλλά τωρα τα εδωσες αρα δεν μπορεις να κανεις και πολλά.

Οταν λενε δωρεαν...ειναι δωρεαν και οχι οτι αποφασισουν μετά.Ντροπή

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

κι εγω αυτο λέω ρε κοριτσια δηλαδη κορόιδο ειμαι? τεσπα αν δεν βρω άκρη με το καλο ΣΙΓΟΥΡΑ θα γραψω (τουλαχιστον στη σελιδα στο facebook) οτι είναι ψέμματα και δεν είναι δωρεαν η παρουσιαση. ευχαριστω πολυ πάντως

syV5p2.png

Jn0Pp2.png

εγω ειχα κλεισει σε αυτους τα γλυκακια το σεπτεμβρη για τη βαφτιση του γιου μου ειχα ομως 170 σφηνακια.η παρουσιαση ηταν οντως δωρεαν και απο οτι θυμαμαι για πανω απο 150τεμαχια δωρεαν τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει εμεις ειμασταν και πολυ μακρυα απο την περιοχη τους και ουτε λογος να μην μας τα εφερναν..η βαφτιση ηταν φιλαδελφεια..με το καλο η βαφτιση σας..αν δεις παντως οτι δε σε εξυπηρετουν πηγαινε αλλου εγω ετσι θα εκανα τουλαχιστον παντως δεν γραφει για ελαχιστο αριθμο γλυκων στη παρουσιαση

Διαφημίσεις

εγω ειχα κλεισει σε αυτους τα γλυκακια το σεπτεμβρη για τη βαφτιση του γιου μου ειχα ομως 170 σφηνακια.η παρουσιαση ηταν οντως δωρεαν και απο οτι θυμαμαι για πανω απο 150τεμαχια δωρεαν τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει εμεις ειμασταν και πολυ μακρυα απο την περιοχη τους και ουτε λογος να μην μας τα εφερναν..η βαφτιση ηταν φιλαδελφεια..με το καλο η βαφτιση σας..αν δεις παντως οτι δε σε εξυπηρετουν πηγαινε αλλου εγω ετσι θα εκανα τουλαχιστον παντως δεν γραφει για ελαχιστο αριθμο γλυκων στη παρουσιαση

Ακόμα δεν τους έχω πάρει, αλλα θα το κανω αυριο σίγουρα. Κατά τα άλλα ήταν ωραια η παρουσιαση? η κοπέλα ήταν ευγενικη? τα γλυκα ήταν φρεσκα? και αν τους πω να βαλουμε στο ίδιο τραπέζι (το στολίσμενο)τις μπομπονιέρες λές να μου αρνηθουν? εσεις πως το κάνετε? σορρυ για τις πολλές ερωτησεις :D

syV5p2.png

Jn0Pp2.png

Σου έχω στείλει πμ.

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τα λινγκ ;).

Σ'ευχαριστω πολύ τα μελέτησα είναι αλήθεια και με εβαλες σε σοβαρες αμφιβολίες!!;);)

syV5p2.png

Jn0Pp2.png

Ακόμα δεν τους έχω πάρει, αλλα θα το κανω αυριο σίγουρα. Κατά τα άλλα ήταν ωραια η παρουσιαση? η κοπέλα ήταν ευγενικη? τα γλυκα ήταν φρεσκα? και αν τους πω να βαλουμε στο ίδιο τραπέζι (το στολίσμενο)τις μπομπονιέρες λές να μου αρνηθουν? εσεις πως το κάνετε? σορρυ για τις πολλές ερωτησεις :D

οι μπουμπουνιερες ηταν στο ιδιο τραπεζι αλλα η εκκλησια ειχε πολλα και τα ειχαν ενωσει..η παρουσιαση αψογη και η κοπελα πολυ ευγενικη..τα γλυκακια ηταν νοστιμα και αρεσαν σε ολους τα ειχαμε κιολας δοκιμασει οταν πηγαμε να τα κλεισουμε...ειχε διαφορες γευσεις..

Είχε πάρει από εκεί τα γλυκά της βάφτισης και μια φίλη μου, το nick name της είναι kornilia, στείλε της π.μ. να σου πει τις εντυπώσεις της για τηνν εξυπηρέτηση. (Αν είσαι γραμμένη και στο parentscafe, στείλε της εκεί, γιατί νομίζω πως μπαίνει πιο συχνά). Αλλά θυμάμαι πως ήταν ευχαριστημένη. Εμένα πάντως μου άρεσαν τα γλυκά (είχα πάει κι εγώ στη βάφτιση). Κρίμα σε άλλους να κάνουν δωρεάν παρουσίαση και σε άλλους όχι. Να τους το πεις οπωσδήποτε, αν δεν το έχεις πει ήδη.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• 6 months later...

Σήμερα 2 μέρες μετά την γαμοβάφτισή μας μπήκα για να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν στην οργάνωση του γάμου και της βάφτισης. Για το sweet corner δεν έχω παρά γλυκά λόγια. Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά (άλλωσε έχω ποστάρει ευχαριστήριο μνμ στην σχετική ενότητα) ιδού το αποτέλεσμα που εντυπωσίασε και τον πιο παράξενο καλεσμένο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι σχολίαζαν ένθερμα τον μπουφέ τον γλυκών μας. Και πως άλλωστε να μην το κάνουν όταν δεν είχαν ξαναδεί κάτι τόσο όμορφο...τόσο παραμυθένιο...Μικροί και μεγάλοι ξετρελάθηκαν...

Μιράντα μου σ΄ευχαριστώ και πάλι!!!!

Σήμερα 2 μέρες μετά την γαμοβάφτισή μας μπήκα για να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν στην οργάνωση του γάμου και της βάφτισης. Για το sweet corner δεν έχω παρά γλυκά λόγια. Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά (άλλωσε έχω ποστάρει ευχαριστήριο μνμ στην σχετική ενότητα) ιδού το αποτέλεσμα που εντυπωσίασε και τον πιο παράξενο καλεσμένο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι σχολίαζαν ένθερμα τον μπουφέ τον γλυκών μας. Και πως άλλωστε να μην το κάνουν όταν δεν είχαν ξαναδεί κάτι τόσο όμορφο...τόσο παραμυθένιο...Μικροί και μεγάλοι ξετρελάθηκαν...

Μιράντα μου σ΄ευχαριστώ και πάλι!!!!

Να ζησετε και να σας ζησει και το παιδακι σας! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!

Οσο για τον στολισμο ηταν ολα υπεροχα....και κοιτα συμπτωση..πριν μπω στο φορουμ κοιτουσα στο fb στη σελιδα του sweet corner τον δικο σας στολισμο και το θαυμαζα! Εχω κλεισει και εγω εκει για την βαφτιση της κορης μου που ειναι στις 10/6 και ανυπομωνω να δω τα αποτελεσματα!!:D

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

• 2 weeks later...

Κοίτα εγώ πήρα σφηνάκια. Τα μικρά έχουν 0.90 και τα μεγάλα 1.20 αν δεν κάνω λάθος. Τα μακαρόν νομίζω κι αυτά 0.90. Δεν θυμαμαι...Τα υπόλοιπα δηλαδή μπεζέδες και ζαχαρωτά μου τα έκανε δώρο

Διαφημίσεις

Κοίτα εγώ πήρα σφηνάκια. Τα μικρά έχουν 1 ευρώ και τα μεγάλα 1.20 αν δεν κάνω λάθος. Τα μακαρόν νομίζω 0.80 και αν είναι σε γλυφιντζούρι 1,2. Τα υπόλοιπα δηλαδή μπεζέδες και ζαχαρωτά μου τα έκανε δώρο

Διόρθωσα τις τιμές για το μακαρόν και το μικρό σφηνάκι γιατί είχα κάνει λάθος. Ο άντρας μου θυμόταν καλύτερα.

Καλησπερα.

Επικοινωνησα κι εγώ με sweet corner και μου είπαν πως θέλουν και 25 ευρώ για την κοπελα που θα πάει να στολίσει κι αν θέλουμε θα μοιράσει και τα γλυκάκια. Τι τελικά ισχύει? πότε είναι δωρεάν? εαν δε θελουμε στολισμό, λεει, θα τα πάρουμε μόνοι μας σε κουτια.

MOPDp3.png?EvtKw4ir

Καλησπερα.

Επικοινωνησα κι εγώ με sweet corner και μου είπαν πως θέλουν και 25 ευρώ για την κοπελα που θα πάει να στολίσει κι αν θέλουμε θα μοιράσει και τα γλυκάκια. Τι τελικά ισχύει? πότε είναι δωρεάν? εαν δε θελουμε στολισμό, λεει, θα τα πάρουμε μόνοι μας σε κουτια.

καλημερα..αν μπεις στο fb στην σελιδα τους θα δεις οτι γραφουν για αγορες ανω των 150 ευρω νομιζω:oops: ειναι δωρεαν ο στολισμος!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

καλημερα..αν μπεις στο fb στην σελιδα τους θα δεις οτι γραφουν για αγορες ανω των 150 ευρω νομιζω:oops: ειναι δωρεαν ο στολισμος!!!

Ναι αυτό το γράφει και στην ιστοσελίδα τους, αλλά μου είπαν πως πέρα απ΄αυτό, το στόλισμα του ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ για την παρουσίαση και το μοιρασμα των γλυκών στοιχίζει 25 ευρώ. Άρα μάλλον είναι μούφα το δωρεάν...θα βρουν τρόπο για να πληρώσεις.

MOPDp3.png?EvtKw4ir

Ναι αυτό το γράφει και στην ιστοσελίδα τους, αλλά μου είπαν πως πέρα απ΄αυτό, το στόλισμα του ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ για την παρουσίαση και το μοιρασμα των γλυκών στοιχίζει 25 ευρώ. Άρα μάλλον είναι μούφα το δωρεάν...θα βρουν τρόπο για να πληρώσεις.

Καλησπέρα από το Sweet Corner.Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του forum για την παρέμβαση αλλά προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης απλά να εξηγήσω ότι τα 25€ ή κάποιο άλλο ποσό για πιο μακρινές περιοχές τα παίρνει η κοπέλα για την ώρα της και τα μεταφορικά της που έρχεται και κάνει την παρουσίαση του γλυκού και την διακόσμηση του τραπεζιού.Κάτα τα άλλα ο τρόπος που παρουσιάζουμε τα γλυκά από το να ήταν απλά στα κουτιά ζαχαροπλαστείου και η διακόσμηση του τραπεζιού των γλυκών (και φυσικά και το τραπέζι με τις μπομπονιέρες γιατι είναι δίπλα δίπλα και όλοι το ζητάνε),ναι είναι δωρεάν γιατί κάποιος άλλος για να το έκανε αυτό π.χ διακοσμητής και να έφερνε γάζες,καθρέφτες,πάγους και ότι άλλο βάζουμε στο τραπέζι θα πληρωνόταν και βέβαια όχι 25€ .Αν προσθέσουμε τώρα και την προσφορά με το διάδρομο που ανέφερε μια άλλη μαμά νομίζω ότι με 25€ (που υπενθυμίζω τα παίρνει η κοπέλα και σερβίρει και τα γλυκά) έχουμε μια δωρεάν διακόσμηση και το αν είναι ωραία ή οχι το αφήνω να το κρίνουν οι πελάτες μου.Είναι επιλογή του καθενός να επιλέξει όλο αυτό με αυτά τα χρήματα ή να παραλάβει μόνος του από οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο γλυκά στα κουτάκια τους. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη και πάλι για την παρέμβαση άλλα πρόκειται για μια επανειλημμένη και άδικη δυσφήμιση.

καλησπερα και απο μενα! την κυριακη βαπτισα την κορουλα μου και τα γλυκα που ειχα κλεισει ηταν απο το συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο! λοιπον θελω να ενημερωσω πως η δαικοσμηση ναι ειναι οντως δωρεαν αλλα τα 25 ευρω που ζητανε ειναι για την κοπελα, η οποια ερχεται τουλαχιστον μιση ωρα με 3 τεταρτα νωριτερα στηνει το τραπεζι-α με τα γλυκα και τις μπομπονιερες στα χρωματα που εχει ζητησει ο πελατης και το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο! οι καλεσμενοι μου ειχαν και εχουν να το λενε για το ποσο ομορφα και ευπαρουσιαστα ηταν ολα! οσο για τα γλυκα....φρεσκοτατα και πεντανοστιμα!!

οταν παρω τα δειγματα απο τον φωτογραφο θα σας βαλω φωτο να δειτε!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Καλησπέρα από το Sweet Corner.Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του forum για την παρέμβαση αλλά προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης απλά να εξηγήσω ότι τα 25? ή κάποιο άλλο ποσό για πιο μακρινές περιοχές τα παίρνει η κοπέλα για την ώρα της και τα μεταφορικά της που έρχεται και κάνει την παρουσίαση του γλυκού και την διακόσμηση του τραπεζιού.Κάτα τα άλλα ο τρόπος που παρουσιάζουμε τα γλυκά από το να ήταν απλά στα κουτιά ζαχαροπλαστείου και η διακόσμηση του τραπεζιού των γλυκών (και φυσικά και το τραπέζι με τις μπομπονιέρες γιατι είναι δίπλα δίπλα και όλοι το ζητάνε),ναι είναι δωρεάν γιατί κάποιος άλλος για να το έκανε αυτό π.χ διακοσμητής και να έφερνε γάζες,καθρέφτες,πάγους και ότι άλλο βάζουμε στο τραπέζι θα πληρωνόταν και βέβαια όχι 25? .Αν προσθέσουμε τώρα και την προσφορά με το διάδρομο που ανέφερε μια άλλη μαμά νομίζω ότι με 25? (που υπενθυμίζω τα παίρνει η κοπέλα και σερβίρει και τα γλυκά) έχουμε μια δωρεάν διακόσμηση και το αν είναι ωραία ή οχι το αφήνω να το κρίνουν οι πελάτες μου.Είναι επιλογή του καθενός να επιλέξει όλο αυτό με αυτά τα χρήματα ή να παραλάβει μόνος του από οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο γλυκά στα κουτάκια τους. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη και πάλι για την παρέμβαση άλλα πρόκειται για μια επανειλημμένη και άδικη δυσφήμιση.

ok! εγώ καλύφθηκα, τώρα έγινε κατανοητό.

MOPDp3.png?EvtKw4ir

• 1 year later...

επαναφερω το θεμα λιγακι γιατι θα κανω βαπτιση και σκεφτομαι για παγωτατζη και το sweet corner εχει απο οσο ειδα και σου δινει δωρεαν λεμοναδα.ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα εχει χρησιμοποιησει τον παγωτατζη τους και εντυπωσεις

Έχω φάει παγωτό τους σε βάφτιση και ήταν πολύ ωραίο. Και πολύ ωραίο και το καροτσάκι τους. Η λεμονάδα, επειδή φαίνεται είναι δωρεάν, ήταν λίγο τσιγγουνεμένη. Έφτασε δεν έφτασε.