Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτα γενεθλια χριστούγεννα!

Recommended Posts

29 Δεκεμβρίου θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι και σκέφτηκα να δώσουμε ιδέες για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στο πρώτο μας χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι. απο διακόσμηση μέχρι δωράκια σε μικρούς και μεγάλους αλλά και το μενού που θα πρέπει να κανονήσουμε! τι λέτε υπάρχουν άλλα καλικαντζαράκια να μοιραστούμε ιδέες?

Διαφημίσεις

λοιπόν γιά πείτε μου για το κειμενάκι της πρόσκλησης:

Αγιε Βασίλη θάθελα μία ευχή να κάνω

να έρθουνε όσοι αγαπώ στο πάρτυ που θα κάνω.

τον ένα χρόνο μούπανε την Πέμπτη (29/12) πως θα κλείσω

και θέλω το κεράκι μου να κάνω φφφφφφφφφφ...... να σβήσω!

ελάτε στο σπιτάκι μας θα ανάψουμε και τζάκι

για να μου πείτε δυνατά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!!

Έχεις διαλέξει θέμα?Κ εμείς γινόμαστε ενός στις 23 κ θα του κάνω με χριστουγεννιάτικο θέμα κ συγκεκριμένα με ξωτικό-μωρό.Φυσικά θα τα φτιάξω μόνη μου γιατί δεν βρήκα πουθενά κάτι σχετικό.

Το κείμενο της πρόσκλησης είναι πάρα πολύ ωραίο.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Σ'αυτό το ποστ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες που είχα ξεκινήσει κ με βοήθησαν τα κορίτσια http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=101193

Φυσικά ακόμα δεν έχω καταλήξει γιατί περιμένω να βγουν κ τα χριστουγεννιάτικα για να δω τελικά τι θα κάνω.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

πολύ ωραίες ιδέες και απο εκέι!!!

βρήκα αυτές τις καρτούλες που θεωρητικά είναι για να βάλει φωτογραφία αλλά εγώ τις σκέφτομαι για μπρόσκληση. ίσως να σε ενδιαφέρει και για την ιδέα στα δωράκια των παιδιών ή παπουδογιαγιάδων.

http://www.ebay.co.uk/itm/10-X-Christmas-Personalised-Picture-Photo-Photoframe-Photo-Cards-/220871643203?pt=UK_Crafts_Cardmaking_Scrapbooking_Hand_made_Cards_ET&hash=item336cf9d043

http://www.ebay.co.uk/itm/8-X-Personalised-Christmas-Photoframe-Photo-Cards-/320768417316?pt=UK_Crafts_Cardmaking_Scrapbooking_Hand_made_Cards_ET&hash=item4aaf499e24

http://www.ebay.co.uk/itm/10-X-Christmas-Personalised-Picture-Photo-Photoframe-Photo-Cards-/320772812653?pt=UK_Crafts_Cardmaking_Scrapbooking_Hand_made_Cards_ET&hash=item4aaf8caf6d

Ααα πολύ ωραίες κορνιζούλες.Έλεγα για τους παππουδογιαγιάδες να έφτιαχνα κορνίζα με την φωτό το μικρού κ ίσως να τις κάνω όπως αυτές.Πολύ ωραία ιδέα ευχαριστώ!

Γεια σας και από μένα.Ο μικρός μου έχει γενέθλια ΝΟεμβρη αλλά επειδή εγώ σίγουρα θα έχω στολίσει χριστουγεννιάτικα σκέφτηκα να έχω μια πινελιά από Χριστούγεννα στα γενέθλια.

Θα έχω πιατακια ποτηρακια κτλ με cupcakes ... Αλλά σκέφτηκα η τούρτα του να έχει πάνω τον gingerbread man και επίσης να έχω ίδια μπισκοτακια.

Όσο για τα δωράκια ψάχνω να βρω μια ωραία ιδέα αλλά ακόμα τίποτα....

Αχ υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα με τον gingerbread man.Θα μπορούσες να έχεις και σπιτάκια από gingerbread διακοσμήμενα ή θα μπορούσες να τα δώσεις κ σαν δωράκι.Εγώ σκέφτηκα να κάνω σε κάθε οικογένεια δώρο μία χριστουγεννιάτικη κάλτσα κ μέσα να έχω διάφορα καλούδια για όλους.Δεν ξέρω όμως αν θα μου βγει έτσι όπως το θέλω.

Γειά σας κορίτσια και χαρά στο κουράγιο σας!

Εχει και το δικό μου τα πρώτα του γενέθλια χριστουγεννιάτικα, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω...

Να σας πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο να κάνω παιδικό πάρτυ, γιατί όλες μου οι φίλες έχουν παιδάκια που πάνε παιδικό και μονίμως έχουν ιώσεις. Δεν θα ήθελα να περάσω λαχτάρα μέσα στις γιορτές, αλλά και όποτε να ήταν...Το σίγουρο είναι πως θα τα γιορτάσουμε με παππουδογιαγιάδες.

Εχω τόσο έντονα στο μυαλό μου τις ημέρες της αναμονής να γεννηθεί το μωράκι μου και μετά στο μαιευτήριο, που νομίζω ότι θα το γιορτάζω μέσα μου για ημέρες!

Διαφημίσεις

Αχ και εγώ esta όσο πλησιάζει ο τόσο πιο πολύ μου έρχονται όλα στο μυαλό και είναι και το 2ο μου ....

Swanocean Πολύ ωραία η ιδέα σου με τα καλτσακια! Όντως τα σπιτάκια θα είναι πολύ ωραία ιδέα για δωράκι αλλά πρέπει να είναι λίγο ακριβικουτσικα...

Γειά σας κορίτσια και χαρά στο κουράγιο σας!

Εχει και το δικό μου τα πρώτα του γενέθλια χριστουγεννιάτικα, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω...

Να σας πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο να κάνω παιδικό πάρτυ, γιατί όλες μου οι φίλες έχουν παιδάκια που πάνε παιδικό και μονίμως έχουν ιώσεις. Δεν θα ήθελα να περάσω λαχτάρα μέσα στις γιορτές, αλλά και όποτε να ήταν...Το σίγουρο είναι πως θα τα γιορτάσουμε με παππουδογιαγιάδες.

Εχω τόσο έντονα στο μυαλό μου τις ημέρες της αναμονής να γεννηθεί το μωράκι μου και μετά στο μαιευτήριο, που νομίζω ότι θα το γιορτάζω μέσα μου για ημέρες!

Μη νομίζεις ότι κ εγώ θα καλέσω πολλά παιδάκια.Κ λόγω χώρου κ λόγω ιώσεων δε θέλω να κολλήσει τίποτα το μικρό.Με το καλό να σου έρθει κ το μωράκι σου!

Αχ και εγώ esta όσο πλησιάζει ο τόσο πιο πολύ μου έρχονται όλα στο μυαλό και είναι και το 2ο μου ....

Swanocean Πολύ ωραία η ιδέα σου με τα καλτσακια! Όντως τα σπιτάκια θα είναι πολύ ωραία ιδέα για δωράκι αλλά πρέπει να είναι λίγο ακριβικουτσικα...

Κάθε χριστούγεννα βγάζει το ικεα που τα συναρμολογείς μόνη σου κ τα διακοσμείς όπως θέλεις έχει κ οδηγίες μέσα.Κ εννοείται ότι είναι φαγώσιμα.Αλλά είναι λίγο μπελάς δεν ξέρω κ πόσα τέτοια δώρα θα κάνεις.Αλλά περίμενε να βγουν τα χριστουγεννιάτικα όλο κ κάτι θα βρεις.Κ εγώ αυτό περιμένω για να αποφασίσω.

Μπερδεύτηκα βρε κορίτσια είδα και το θεματακι με τα στρουμφακια και μ άρεσε και αυτή η ιδέα....αλλα όμως θέλω να έχω και κλίμα Χριστουγέννων....

swanocean δεν περιμένω μωράκι βρε...ότι θα ξαναζήσω νοερά την περσινή γέννα εννοούσα

πάντως το ποστ με έβαλε σε διαφορετικό κλίμα και έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι τι θα κάνω στα πρώτα του γενέθλια

Αχ τι έχω γράψει?ότι θέλει γράφει ....λοιπόν το ξαναγραφω...

Μπερδεύτηκα γιατί είδα το θέμα με το στρουμφοπαρτυ και μ άρεσε σαν ιδέα όμως θέλω να έχει και κλίμα Χριστουγέννων το πάρτυ...τι να κάνω.

Διαφημίσεις

swanocean δεν περιμένω μωράκι βρε...ότι θα ξαναζήσω νοερά την περσινή γέννα εννοούσα

πάντως το ποστ με έβαλε σε διαφορετικό κλίμα και έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι τι θα κάνω στα πρώτα του γενέθλια

Α καλά μη με παρεξηγείς ήταν πρωί ακόμα χαχαχαχαχα.Τώρα που το ξαναδιάβασα α καλά...

Αχ τι έχω γράψει?ότι θέλει γράφει ....λοιπόν το ξαναγραφω...

Μπερδεύτηκα γιατί είδα το θέμα με το στρουμφοπαρτυ και μ άρεσε σαν ιδέα όμως θέλω να έχει και κλίμα Χριστουγέννων το πάρτυ...τι να κάνω.

Δεν είναι δύσκολο απλά θα συνδυάσεις κ τα 2.Έτσι κ αλλιώς κ τα στρουμφάκια έκαναν χριστούγεννα http://www.google.gr/imgres?q=smurfs+christmas&hl=en&client=firefox-a&hs=yTi&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1366&bih=678&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=tweMCYEylDYvCM:&imgrefurl=http://www.parentscanada.com/learning/articles.aspx%3Flistingid%3D347&docid=O818Pwjazi-ABM&imgurl=http://www.parentscanada.com/uploads/smurfs.gif&w=310&h=280&ei=shyjTs3kOO_44QSqnbDZBA&zoom=1