Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κι αν δεν γνωριστούν ποτέ;

Barbounaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Με προβληματίζει η στάση του συντρόφου μου… Συζούμε έδω και 4 μήνες και είμαστε μαζί δύο χρόνια. Ενώ μου έχει ζητήσει επανειλημμένως να κάνουμε παιδί, πιστεύει ότι η πιο λογική και ανώδυνη λύση για τα παιδιά του που είναι 7 και 5 χρονών είναι να μην πει τίποτα για μένα και το παιδί που θα γεννηθεί.. Και όταν μεγαλώσουν, θα είναι σε θέση να καταλάβουν όλη την κατάσταση..

Είμαι αρκετά μπερδεμένη.. Από τη μία, δεν μου πέφτει λόγος και δεν έχω ίσως και κανένα δικαίωμα να ανακατευτώ στη ζωή των παιδιών του συντρόφου μου και ενδεχομένως να τους δημιουργήσω ψυχολογικό τραύμα.. Η σχέση του με την μητέρα των παιδιών δεν είναι και καλύτερη και μπορεί να υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία. Από την άλλη όμως, έκτος από τα πιο πρακτικά θέματα (πχ γιορτές και η απουσία του πατέρα κάθε δεύτερο ΣΚ), μου είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με την σκέψη ότι τα αδέλφια, έστω και ετεροθαλή, ίσως και να μην γνωριστούν ποτέ…

Βοηθήστε με μήπως έχω άδικο και εκείνος τελικά έχει δίκιο και τζάμπα έχουμε εντάσεις πολλές φορές πάνω σε αυτό το θέμα..

Διαφημίσεις

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ναι, γλυκιά μου έχει δίκιο...Λογικά η πρώην γυναίκα του δηλητηριάζει τα παιδιά τους για τη σχέση σας και τους λέει ότι θα κάνει παιδί μαζί σου και θα τα ξεχάσει. Αυτά είναι πολύ μικρά για να καταλάβουν ότι δεν ισχύουν αυτά που λέει η μαμά τους, οπότε καλύτερα να περιμένει να μεγαλώσουν λίγο. Είναι πολύ λεπτή η θέση του άντρα σου και σαν παιδί χωρισμένων γονιών μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι μπαμπάδες είναι ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα, ενώ τις περισσότερες φορές οι μαμάδες δηλητηριάζουν τα παιδιά τους εναντίον του πατέρα τους, βγάζοντας δικές τους πικρίες. Όταν έρθει η ώρα θα γνωριστούν τα αδελφάκια, και η στιγμή θα είναι σωστή γιατί δεν θα νιώσουν ότι παραγκωνίζονται!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Καλησπέρα σε όλους!

Με προβληματίζει η στάση του συντρόφου μου… Συζούμε έδω και 4 μήνες και είμαστε μαζί δύο χρόνια. Ενώ μου έχει ζητήσει επανειλημμένως να κάνουμε παιδί, πιστεύει ότι η πιο λογική και ανώδυνη λύση για τα παιδιά του που είναι 7 και 5 χρονών είναι να μην πει τίποτα για μένα και το παιδί που θα γεννηθεί.. Και όταν μεγαλώσουν, θα είναι σε θέση να καταλάβουν όλη την κατάσταση..

Είμαι αρκετά μπερδεμένη.. Από τη μία, δεν μου πέφτει λόγος και δεν έχω ίσως και κανένα δικαίωμα να ανακατευτώ στη ζωή των παιδιών του συντρόφου μου και ενδεχομένως να τους δημιουργήσω ψυχολογικό τραύμα.. Η σχέση του με την μητέρα των παιδιών δεν είναι και καλύτερη και μπορεί να υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία. Από την άλλη όμως, έκτος από τα πιο πρακτικά θέματα (πχ γιορτές και η απουσία του πατέρα κάθε δεύτερο ΣΚ), μου είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με την σκέψη ότι τα αδέλφια, έστω και ετεροθαλή, ίσως και να μην γνωριστούν ποτέ…

Βοηθήστε με μήπως έχω άδικο και εκείνος τελικά έχει δίκιο και τζάμπα έχουμε εντάσεις πολλές φορές πάνω σε αυτό το θέμα..

Εμένα προσωπικά θα με πείραζε να σου πω την αλήθεια...Το πιο σωστό είναι να πάει σε κάποιον ειδικό (παιδοψυχολόγο) να ρωτήσετε για το πως,πότε και αν πρεπει να ανακοινωθει στα παιδιά του.

Barbounaki, δεν σου πέφτει λόγος για τα δικά του παιδιά, όμως σου πέφτει λόγος για το δικο σου και το να γνωρίζει ή να αγνοεί ότι έχει αδέλφια είναι πολύ σημαντικό. Καλύτερα να το συζητήσετε μαζί με κάποιον ειδικό

Διαφημίσεις

Συγνώμη, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ το θέμα σου είναι εάν δεν γνωριστούν τα αδέλφια μεταξύ τους? γιατί εγώ στη θέση σου θα αναρωτιόμουν γιατί δεν θέλει εμένα να γνωρίσει αρχικά στα παιδιά του και βλέπουμε για το παιδί που "θα" κάνετε... από ότι καταλαβαίνω τα παιδιά του αγνοούν την ύπαρξή σου.... δηλ. θέλει να μας πει ο σύντροφός σου ότι δεν σε γνωρίζει τώρα στα παιδιά του ως σύντροφο και μελλοντική σύζυγο και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά του.. π.χ. στην εφηβεία θα πάει από το πουθενά και θα τους πει "ξέρετε έχω να σας γνωρίσω και μία γυναίκα και ένα παιδί που τώρα είναι 5-6 χρονών".... τι αντίδραση περιμένει να έχουν τότε τα παιδιά???? πολύ επιπόλαιη μου φαίνεται η συμπεριφορά του....

Συμμφωνώ. Ξεκάθαρα πράγματα απο την αρχή. Δεν γίνεται να ζειτε μέσα στο ψέμα και είναι κάτι που όπως και να το κάνουμε δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Πχ όταν βλέπει τα παιδιά του που θα τα κοιμήζει, σε γιορτές, γενέθλια κτλ, θα σας κρύβει συνέχεια???Αν το χειριστειτε απο τώρα σωστά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον. Μα καλά είναι δυνατό...και εννοείται οτι σου πέφτει λόγος αν και εφόσων κάνεις οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει. Αλλιώς θα υπάρξουν καταστάσεις οπου θα σε στεναχωρούν και θα σε προβληματίζουν. Μη ξεχνάς...όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς...και τώρα στρώνεις...

Σου εχει ζητησει να κανετε παιδι...εκτος γαμου?Το οποιο παιδι θελει να κρατησει κρυφο?Και επισης θελει να κρατησει κρυφη και τη σχεση του μαζι σου?

Εισαι σιγουρη οτι ειναι χωρισμενος?Με διαζυγιο?

Τι να σου πω...κατι μου βρωμαει.

Προσωπικα δε θα εκανα με τπτ παιδι υπο αυτες τις συνθηκες...το παιδι δεν ειναι καρεκλακι...αντε το κρυψαμε στη ντουλαπα και τελος.Οταν καποια στιγμη το παιδι σου μαθει οτι ο πατερας του εκρυβε την υπαρξη του πως φανταζεσαι θα αισθανθει?

Κι εσυ γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια να κρυβεσαι?Μηπως να σκεφτεις λιγο πιο λογικα αφηνοντας για λιγο το συναισθημα στην ακρη?

Κατ'αρχήν, πρακτικα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή, πες οτι κανετε δικό σας παιδι, οταν καθε 2ο σκ θα πρεπει να βλεπει τα αλλα παιδια, πού θα τα βλεπει???? Και τί θα λέτε στα δικά σας παιδια??

Και οταν θα φτάσουν σε ηλικια που θα θεωρεί εκείνος οτι μπορει να τους το πει, τί θα τους πει? Οτι τόσα χρόνια τα κορόιδευε??? Φαντάζεσαι το σοκ που θα παθουν τα παιδια? Δεν θα μπορέσουν να εμπιστευτουν ποτε ξανα τον πατέρα τους!!!!! Και στα δικά σας παιδία τί θα κάνετε? το ίδιο?? Και θα τα πληγώσεις εν γνώσει τους???

Και επιπλέον, αν ειναι ικανός να παραλείψει τέτοια αλήθεια στα παιδιά του, άραγε, τί ειναι ικανός να παραλείψει να πει στα δικά σας παιδιά, ή ακόμα και σε σενα? Εσυ μετά από αυτό θα του εχεις εμπιστοσύνη????

Επ'ουδενί δεν εχει δίκιο, ειναι πολύ επικίνδυνο και τραυματικό αυτο που προτείνει και με προβληματίζει το γεγονός οτι δεν σκέφτεται την ψυχολογία των παιδιών του, είτε δικά του, είτε δικά σας......για να μην ασχοληθούμε με την δική σου ψυχολογία...

Η μαμα τους ας πει οτι θελει, αν ο μπαμπάς ειναι ικανός να χειριστεί την κατάσταση, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!!

Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ οτι η κόρη του αντρα μου δεν θα γνώριζε για τις αδερφούλες της, από τοτε που γεννήθηκε η πρώτη μας κόρη εχει αλλάξει 180μοίρες η ψυχολογία της, ειναι πραγματικά ευτυχισμενη!!!!!! Αν εκανε ο αντρας μου αυτο που θελει ο δικός σου, ειμαι σίγουρη πως η μικρή δεν θα του ξαναμιλούσε ποτε!!! Και θα είχε και δικιο.

an1cEQ40g411210NjFsenwwMDA1NjY5ZGF8aSBuZXJhaWRvdWxhIG1hcyBlaW5haQ.gif

Σου εχει ζητησει να κανετε παιδι...εκτος γαμου?Το οποιο παιδι θελει να κρατησει κρυφο?Και επισης θελει να κρατησει κρυφη και τη σχεση του μαζι σου?

Εισαι σιγουρη οτι ειναι χωρισμενος?Με διαζυγιο?

Τι να σου πω...κατι μου βρωμαει.

Προσωπικα δε θα εκανα με τπτ παιδι υπο αυτες τις συνθηκες...το παιδι δεν ειναι καρεκλακι...αντε το κρυψαμε στη ντουλαπα και τελος.Οταν καποια στιγμη το παιδι σου μαθει οτι ο πατερας του εκρυβε την υπαρξη του πως φανταζεσαι θα αισθανθει?

Κι εσυ γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια να κρυβεσαι?Μηπως να σκεφτεις λιγο πιο λογικα αφηνοντας για λιγο το συναισθημα στην ακρη?

Πολύ σωστή και αυτή η άποψη, δεν το σκέφτηκα!!!!

an1cEQ40g411210NjFsenwwMDA1NjY5ZGF8aSBuZXJhaWRvdWxhIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.. Οποιαδήποτε γνώμη με βοηθάει πολύ να ηρεμίσω λίγο ώστε να προχωράμε με μικρά βήματα σε τόσο δύσκολο θέμα...

riniw 1980, γνωριστήκαμε ένα χρόνο αφού είχε φύγει από το σπίτι. Το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμα, περιμένουν για τη δεύτερη υπογραφή (που και αυτή δεν ξέρω κατά πόσο θα την πάρει από τη γυναίκα του).

χριστινάκι, η δική σου γνώμη μετράει ακόμα πιο πολύ γιατί τα έχεις βιώσει όλα αυτά... Η μητέρα των παιδιών ξέρει πολύ λίγα για μένα ώστε να λέει κάτι συγκεκριμένο, αλλά κατά καιρούς έχει πει πράγματα στα παιδία για τον πατέρα τους τα οποία, ακόμα και να ισχύουν, είναι κρίμα να πεις σε ένα παιδί. Οπότε το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μας..

Αυτό που με τρομάζει είναι το πώς θα το πάρουν τα παιδία του σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεν φοβάμαι για το παιδί μου, γιατί εκείνο θα μεγαλώσει με αυτό αρά θα του είναι φυσιολογικό ότι ο μπαμπάς έχει και άλλα παιδάκια... Τα παιδιά του όμως δε θα πάθουν σόκ αν μάθουν σε 4-5-10 χρόνια ότι όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας τους είχε παράλληλα μια άλλη οικογένεια;

Eva και Maggie, έχουμε καταλήξει κι εμείς στο ίδιο συμπέρασμα.. ότι τον Νοέμβριο θα κλείσουμε ραντεβού με έναν ειδικό γιατί και οι δύο δεν έχουμε ιδέα πώς να χειριστούμε την κατάσταση... Και δεν έχουμε σύμμαχο την πρώην του..

Εva μου, πώς δε θα σε πείραζε; Αλήθεια δε θα σε πείραζε αν ας πούμε κάθε Χριστούγεννα (ή Πρωτοχρονία) περνούσε με τα άλλα του παιδιά και εσύ θα ήσουν μόνη στο σπίτι; Η την Ανάσταση μαζί σου και την Κυριακή του Πάσχα μαζί τους; Δεν μπορώ να βγάλω αυτές τις σκέψεις από το μυαλό μου... Ότι ίσως επειδή δεν έχει αρκετό θάρρος να λύσει τα προβλήματα τώρα θα δημιουργήσει μια προβληματκή κατάσταση στο μέλλον με τα παιδιά του να μην θέλουν να δουν τον πατέρα τους γιατί τους έλεγε ψέμματα τόσα χρόνια και με δικό μας παιδί να ζει με part time μπαμπά...

εγω πιστευω πως αν δεν παρει διαζυγιο στο χερι δεν πρεπει να προσωρησεις σε κατι τοσο σοβαρο οπως παιδι...

και αν κατι στραβψσει και δεν βγει ποτε το διαζυγιο...??το παιδι σου τι διακιωματα θα εχει?..και γιατι να εισαι εσυ η δευτερη γυναικα..η ΄΄παρανομη΄΄΄και αυτος να το εχει διπορτο?...σε καλυπτει αυτο???

καλυτερα να περιμενεις λιγο να δεις τι θα γινει με το διαζυγιο και μετα βλεπεις για παιδι...δεν ξερω αλλα τα πολλα μυστικα και κρυφα ...δεν βγαινουν ποτε σε καλο!

Κορίτσια, σκέφτομαι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! Του λέω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!

Και ΝΑΙ μου ζητάει παιδί χωρίς γάμο, και ΝΑΙ, χωρίς να είναι η επιλογή μου, με μπλέκει σε αυτή τη ψυχοφθόρα κατάσταση….. Κατά τα άλλα, η σχέση μας είναι άψογη, αλλά σε αυτό το θέμα συνεχώς έχουμε προβλήματα και τσακωμούς. Εκείνος στραβώνει γιατί δεν μπαίνω στη θέση του και πιστεύει ότι το να με γνωρίσει στα παιδία του θα τους προκαλέσει ψυχολογικό τραύμα και περιττές εντάσεις με την πρώην… Εγώ από την άλλη, νιώθω ότι σιγά-σιγά γίνομαι μέρος μιας κατάστασης την οποία ως τρίτο πρόσωπο θα κατέκρινα και θα θεωρούσα απαράδεκτη....

Ταυτόχρονα, μου δημιουργεί τύψεις ότι πιέζω τις καταστάσεις... Και ώρες-ώρες λέω τι θέλω και "χώνομαι";;;; Δικά του παιδιά είναι, στο κάτω κάτω τι με ενδιαφέρει.....

Επειδή ρωτάτε που βλέπει τα παιδιά, η μητέρα τους φεύγει εκτός κάθε δεύτερο ΣΚ με το αμόρε της :) και τα κρατάει εκεί.. Αλλιώς τα πάει στη μητέρα του. Και προφανώς δε θέλει να το αλλάξει......

Αφού συμφωνεί να πάτε σε ειδικό τότε πιστεύω ότι θα πράξετε ό,τι είναι πιο κατάλληλο, μπράβο!

Όσο για το διαζύγιο, απ'ότι κατάλαβα δεν είναι λάθος του άντρα σου που δεν βγαίνει, οπότε χαλαρά, όχι και να σας χωρίσει η πρώην, έλεος!!!!

Δυστυχώς είναι μια περίπλοκη κατάσταση αλλά πιστεύω ότι με αγάπη και συννενόηση θα λύσετε όποιο πρόβλημα προκύψει!Καλή τύχη!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, όχι ψέμματα, όχι κρύψιμο, όχι παιδί με παντρεμένο και όχι ακόμη διαζευγμένο, όχι σε όλα.

Οποιος σε αγαπά και θέλει παιδιά μαζί σου σε έχει πρώτη στη ζωή του.

Ο τύπος θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δυστηχώς δεν πάει έτσι.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και ένας ψυχολόγος θα βοηθήσει και εσάς του ίδιους. Αν τον αγαπάς και τον θες στη ζωή σου μην τον εμπιστεύεσαι τώρα που σου "βρωμάει" η συμπεριφορά του.

Αν καταστραφεί η ζωή κάποιου θα είναι η δική σου, όχι η δική του. Η δική του έχει πάρει τον δρόμο της, καλό ή κακό. Συγνώμη αν ακούγονται απότομα αλλά έτσι τα βλέπω απέξω έτσι τα λέω.

Και για να κλείσω όπως άνοιξα, όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει, οπότε εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους, γιανα είσαι όμως εδώ προβληματισμένη θα πεί ότι κάτι δεν σου πάει καλά. Πρόσεχε λοιπόν.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο.Εσύ θέλεις παιδί απο αυτόν τον άνθρωπο??Είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα??Κανένας άλλος δεν μπορεί να αποφασίσει για μας εκτός απο μας.Να πω ότι δεν έχει παιδιά και θέλει απεγνωσμένα να γίνει πατέρας να το καταλάβω αλλά έχει ήδη δυο και καλά-καλά δεν τα βλέπει.Πολύ ανώριμα δείχνει ότι φέρεται...Θα επιμείνω πάντως ότι εσύ έχεις τον πρώτο λόγο σε αυτό το θέμα.Και εννοείται ότι ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει στα πλαίσια μιας οικογένειας.Εσείς προς το παρόν μόνο συζείτε και δεν είναι στα άμεσα σχέδια σας ο γάμος.Αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε πριν κάνετε παιδί.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

MAMA-AGA, Έχεις απόλυτο δίκιο… Έλα όμως που όταν τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, μας πιάνει κάτι και τα θέλουμε εδώ και τώρα… Και εμπιστευόμαστε τον άλλον παρόλο που ακούμε συνέχεια ιστορίες με άσχημο τέλος… Έτσι κι εγώ πολλές φορές λέω δεν μπορεί (γιατί η συμπεριφορά του πραγματικά είναι πολύ καλή σε άλλα θέματα), με φροντίζει, με αγαπάει… Και βγαίνει αυτό το λεγόμενο μητρικό ένστικτο… Και τι το κάνεις μετά;;;; :roll:

Δεν περίμενα τόσες απαντήσεις στο θέμα μου. Με βοηθάτε πολύ!

Και βέβαια κάτι δεν μου πάει καλά... Του έχω πει άπειρες φορές ότι αυτή η κατάσταση δεν μου ταιριάζει... Θέλω παιδί μαζί του αλλά όχι υπό αυτές τις συνθήκες.. Μου λέει ΟΚ, είσαι έτοιμη να περιμένεις 4 -5 χρόνια αν το πάει δικαστικά το διαζύγιο; Δεν ξέρω αν θα μπορέσω.. Από την άλλη όμως, όσο και να τον αγαπάω, νιώθω ότι δεν είναι σε θέση να προστατέψει ούτε εμένα, ούτε το παιδί μας... Και θα κάνει ζημιά στα δικά του παιδιά...

Πολλές φορές σκέφτομαι ότι είναι και ο ίδιος μπερδεμένος και απλά δεν ξέρει τι να κάνει.. Στη προσπάθειά του να προστατέψει τα δικά του παιδιά θα καταστρέψει πολλές ζωές.... Άλλες φορές όμως με πιάνουν τα νέυρα μου και λέω όχι, δεν γίνεται να τα θέλει όλα δικά του... Και ότι ίσως να μην είναι και τόσο καλοπροαίρετες οι προθέσεις του αλλά σκόπιμα να δημιουργεί μια κατάσταση που εγώ και το παιδί μου θα είμαστε εκτεθειμένοι....

Ειναι μεγαλο λαθος αυτο που σου ζηταει και θα το μετανιωσει μια μερα αν το κανει.

Τα παιδια θα νιωσουν μεγαλυτερη προδοσια αν μια μερα τους παρουσιασει μια συζυγο και ενα αδερφακι, χιλιες φορες να τα βαλει μεσα στην πραγματικη του ζωη και να ειναι ειλικρινης και ας κακοφανει στα παιδια στην αρχη. Το εχω ζησει με κοντινο μου ατομο και η κορη του δεν του μιλαγε για μηνες και την αδελφη της τη γνωρισε μετα απο 4 χρονια, της βγηκε πολυ μισος. Δικη του ανασφαλεια και αδυναμια ειναι, τα παιδια μια χαρα θα το παρουν αν ειστε ενταξει απεναντι τους.

Απο την αλλη εσυ εισαι η ανυπαντρη χωρις παιδια, αυτος εχει ηδη δυο, αντι να του ζητας εσυ παιδι σου ζηταει εκεινος? Γιατι βιαζεται τοσο? Ουτε το διαζυγιο του δεν εχει βγει ακομα..

Λιγο επιπολαιος μου φαινεται ο φιλος σου. Μην βιαζεστε, μιληστε πρωτα με εναν ειδικο ο οποιος θα τον μαθει να ειναι ειλικρινης με τα παιδια του.

Βρε κορίτσι μου, είσαι σίγουρη ότι είσαι καλά μαζί του?

Γιατί να μπλεχτείς σε καταστάσεις που δε θέλεις?

Άνθρωπος που δε διστάζει να ζει στο ψέμα, ζει ψεύτικα........δε σου αξίζει αυτή η ταλαιπωρία........

Άραγε γιατί χώρισε? (αν χώρισε δηλ)

αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί επίσης....αν απάτησε, θα το κάνει και σε σένα κάποτε.......και μην ακούς μόνο τη δική του εκδοχή, μάθε την αλήθεια.........ο άνθρωπος αυτός με τα ψέματα είναι ένα.......

Στα παιδιά του πως φέρεται?

Αλλά που να ξέρεις.....αφού δεν τα ξέρεις....πάλι τη δική του εκδοχή θα σου πει......

Μακριά και τρέχοντας!!!!!!!!!!!!!!

μπαρμπουνάκι μια κοπελα πιο επάνω νομίζω ότι είπε το σωστότερο, να συμβουλευτείτε μαζί έναν ειδικό για να το χειριστείτε και ανάλογα..πάντως σαν μια πιο απλή προσέγγιση κι εμένα θα με πείραζε γιατί δεν μου αρέσουν τα κρυφά γενικώς

καλησπέρα και πάλι...

το πρώτο και ΚΥΡΙΟ που θα έπρεπε να σε προβλημαίσει είναι το γιατί ακόμα δε σ'εχει γνωρίσει στα παιδιά του

το δευτερο γιατί βιάζεται τόσο για ακόμα ένα παιδί;

το τρίτο αν μπορεί οικονομικά να στηρίξει μια οικογένεια συν τις διατροφες για τα άλλα του παιδιά

το τέταρτο αφού η πρώην έχει αμόρε γιατί να μη του δώσει το διαζύγιο;

μήπως θέλει να κάνετε παιδί για να σε κρατήσει δέσμια ενω ίσως να μην έχει τελειωτικά χωρίσει;μήπως όμως και για να εκβιάσει το διαζύγιο;μήπως για να απαιτήσει λιγότερο μερίδιο στη διατροφή που θα του ορίσει το διακστήριο;με τη διακιολογία οτι έχει κι άλλο παιδί;

ο πρώην μου ήταν χωρισμένος κι είχε και παιδί,το οποίο εγω γνώρισα σχεδόν πάνω στο μήνα σχέσης..απο κάποιο σημείο κι έπειτα γνώρισα και την πρώην σύζυγο μιας και θεώρησα καλο αυτή η γυναίκα να μην αφήνει το παιδί της σε μια τελείως άγνωστη και πραγματικά μου κάνει εντύπωση όλο αυτό που περιγράφεις...μια τόσο καλή σχέση με τόσο μεγάλους προβληματισμούς τελικά καταλήγει προβληματική.......

εσύ ξέρεις τον άνθρωπο αυτό καλύτερα απο όλους...σου ε'υχομαι καλή τύχη σε ο,τι κι αν αποφασισεις

Υ.Γ.: η λύση του ειδικού είναι η καλύτερη

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαβαζοντας το θεμα,μου ερχονται τα εξης ερωτηματα.Γιατι θελει τοσο πολυ ενα παιδι,εφοσον εχει?δεν ειναι κατι που του λειπει! Υστερα γιατι η πρωην μπορει να εχει αμορε και αυτος οχι?Γιατι να του δημιουργησει προβληματα?

Εισαι ξεκαθαρη οτι μπορεις να ανεχτει...οταν εχεις ενα μωρο φυσικα...να φευγει καθε δευτερο σκ τελειος?

Δεν ξερω....!!!! Ζηστε το οπως εχει και νομοιζω οτι δεν χρειαζονται βιασινες(ως προς το παιδι τουλαχιστον)

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Mπαρμπουνάκι μου είναι άδικο για όλους αυτό που σκέφτεται ο σύντροφος σου.Αρχικά τα παιδιά θα ζουν σε ένα ψέμα.Όταν το μάθουν δεν θα τον εμπιστευτούν και ίσως δουν με στραβό μάτι εσένα και το παιδί που μπορεί να έχετε μέχρι τότε.Αφού η μαμά τους έχει σχέση και φεύγει κάθε δεύτερο σ/κ,λογικά τα παιδιά το ξέρουν.Όπως γνωρίζουν τον νέο σύντροφο της μαμάς,έτσι μπορούν να γνωρίσουν και εσένα. Αν πάλι ο σύντροφος σου επιμένει να τους το πει μόλις μεγαλώσουν λίγο,μην δεχτείς να κάνεις παιδί που θα αγνοείται από τα αδέφια του!Εγώ νομίζω πως όσο πιο μικρά το μάθουν τα παιδιά,τόσο πιο εύκολα θα το αποδεχτούν γιατι θα μεγαλώνουν με αυτό.

Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά δεν μπορώ να μην σου πω τι σκέφτομαι...Μήπως το παιδί που θέλει να κάνετε είναι λόγια του αέρα; Γιατι αν πραγματικά το θέλει,δεν θα έπρεπε να σε γνωρίσει στα παιδιά του και να πάτε για κάτι πιο επίσημο; :roll: Ένας παιδοψυχολόγος θα σας βοηθήσει!

[/url]