Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

Recommended Posts

Γεια σας!!

Παντρευτηκα εδω και δυο χρονια και εχω ενα αγορακι 1,5 ετων μενω εξω απο την πολη με το αμαξι ειναι 3 λεπτα αρκετα κοντα! Το προβλημα ειναι οτι μενω μαζι με τα πεθερικα στην ιδια αυλη ειναι τα σπιτια μας οταν ειμαι εκει ερχονται ολη την ωρα ανακατευονται με τον τροπο τους και γενικα δεν τουσ θελω με εχουν κουρασει εχουν γινει αρκετα και πλεον με εχουν κουρασει, γι αυτο λοιπον για να τουσ αποφυγω πηγαινω στη μαμα μ που μενει στο κεντρο εκει παλι ο μπαμπας μου (εχει ενα προβλημα υγειασ το οποιο ειναι σοβαρο εκει π λεει κατι μετα το αλλαζει και τετοια δεν θυμαται)μας διωχνει δεν θελει να πηγαινουμε καθε μερα κανει παραπονα στη μαμα μ οτι δεν ειναι σωστο να πηγαινω καθε μερα και γενικα ειναι στραβωμενοσ πολλες φορεσ αλλεσ φορεσ παλι ειναι μια χαρα το παιδι το παιζει παντα δεν εχω παραπονο ποτε δεν κρατησε σταση στο παιδι το παιδι το θελει να το βλεπει φυσικα μονο αν το παω εγω θα το δει αλλιως δεν μπορει εχει και ενα προβλημα λιγο με την μετακινηση μενω και μακρια και λεει φερνε το εσυ! Ασθανομαι ασχημα ρε γαμωτο η μαμα μ μ λεει μην δινεισ σημασια χαζομαρεσ λεει θα το ξεχασει σε λιγο αλλα μ λεει οτι φοβαται κιολας μην τυχει καμμια φορα και μας διωξει!Ο αντρας μ δεν το ξερει και δεν του τα λεω γιατι δεν θα με αφησει να ξαναπαω ασε που αποφευγω να τους φερω σε επαφη γιατι φοβαμαι να μην κανει κανενα καυγα ο μπαμπας μ στον αντρα μ γιατι πιστευει οτι αυτοσ με στελνει στη μανα μ! Εγω πηγαινω γιατι θελω να παω ειναι στο κεντρο βγαινω με το μωρο κανω μια βολτα, ε και γενικα ειναι γονεις μ και μονο σ αυτους μπορω να πηγαινω με το παιδι και στο σπιτι μ κλεισμενη μεσα χωρις να υπαρχει κανεις γυρω γυρω και να μπαινοβγαινουν και τα πεθερκα δεν αντεχω!!!!Να νοικιασουμε σπιτι με τπτ γιατι εγω δεν δουλευω οποτε..... δεν ξερω τι να κανω!! αισθανομαι φυγας πραγματικα και απορριψη και δεν μ αρεσει αυτο! Η μανα μ μας θελει δεν μπορω να πω και ο αντρας μ θεωρει οτι δεν υπαρχει προβλημα γονεις της ειναι αφου θελει να παει και δεν υπαρχει και πουθενα αλλου να παει με αφηνει!! Δεν ξερω πιστευω οτι κανω τρομερο λαθος αλλα δεν ξερω τι και πως να το αλλαξω! Δεν μ αρεσει να ακουω λογια δεν ειναι του στυλ "μπαινακης βγαινακης".Και οποτε πηγαινω προσπαθω να μην ενοχλω καθομα στο δωματιο ή αν παω σουπερ μαρκετ τους φερνω και κατι ετσι για να τον καλοπιανω ας πουμε τα δεχεται αλλα παλι εχει μουτρα!! Τις προαλλες δεν ηθελε να τρωω εκει τα ελεγε στη μαμα και η μαμα μ του λεει εισαι με τα καλα σ παιδι μας ειναι!Αυτα sorry για το μεγαλο ποστ!!! Περιμενω τη γνωμη σας!!

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να αφήνεις το παιδί στα πεθερικά σου , να βγαίνεις καμμιά βόλτα με κάποια φίλη σου,να αλλάζεις παραστάσεις .

Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ , εσύ έχεις ανάγκη να ξεσκάσεις λίγο, μακρυά από γονείς και πεθερικά, να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Τα πεθερικά θα ανακατεύονται αφού είστε στην ίδια αυλή και οι γονείς σου έχουν τα δικά τους προβλήματα. Με δεδομένο ότι δεν δουλεύεις ,άρα έχεις χρόνο , κάνε κάτι αποκλειστικά για σένα.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

βασικα το παιδι δεν βασιζομαι να το αφησω στα πεθερικα! Και η πεθερα μ ειναι λιγο στο κοσμο της ασε που εχει καταθλιψη λογω εμηνοπαυσης και λογω καποιων αλλων προβληματων πριν λιγο καιρο σταματησε τα χαπια ετσι μας ειπε και γενικα κ αυτη δεν μπορει να το κρατησει ασε π ξεχναει το βαζει το παιδι στο παρκο και στο καπακι μ λεει π ειναι το παιδι? Θελει να το παιζει οσο ειμαστε εμεις εκει.... Ασε που δουλευει η πεθερα μ και ο πεθερος μ ενω οι δικοι μ ειναι συνταξιουχοι και οι δυο! Εγω πιστευω οτι φταιει το οτι δεν δουλευω αν ξεκινησω δουλεια θα ειμαι καλυτερα....

Διαφημίσεις

Ο μπαμπας σου εξετάσεις έχει κάνει? Έτσι ήταν ο παπούς μου και τελικά κατέληξε σε αλτσχαιμερ. Δεν λέω οτι είναι το ίδιο αλλα ίσως με κάποια φάρμακα ελλατωθεί η επιθετικότητα που βγάζει. Μια ιδέα είναι να βγαίνετε εκτός για καφέ, σινεμαδάκι, βόλτα στην αγορά με την μαμά σου ή κάποια φίλη σου. Επίσης μίλα και στον άντρα σου...μπορεί να βρεις συμπαράσταση που δεν περιμένεις. Γενικά καλό είναι να μην αισθάνεσαι μόνη σε όλο αυτό. Πάντως ψαξτε το με τον μπαμπά σου. Φιλια και όλα θα φτιάξουν;)

Συμφωνώ στο οτι πρεπει να κάνεις κάτι γιά τον εαυτό σου...

Το χρειάζεσαι...

Εισαι σε μία φαση "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"...

Ψάξε να βρεις τι επιλογες εχεις...

Κάτι ακόμα...

Δες το θεμα "πεθερικά" και λίγο πιο μακριά...

Οταν το παιδι σου μεγαλώσει, και αρχισει το σχολειο, το διάβασμα και οι εξωσχολικες δραστηριώτητες, δεν θα σου είναι καθολου ευκολο να πηγαινεις τις καθημερινες στην μητερα σου. Τότε, ή που θα αναγκαστεις να βάλεις τα πεθερικά στην ζωή σου, ή που θα πρεπει από τωρα να εχεις φτιάξει ετσι την ζωή σου που να μην τους εχεις ανάγκη...

Εν ολίγης, εαν πιστευεις οτι δεν τους αντεχεις, μετακομίστε, και βρες και μια δουλεια, ωστε να μπορεις να πληρώνεις baby-sitter... Τωρα δεν το βλέπεις.

Αργότερα, όμως οταν το παιδι μεγαλώσει, θα αρχίσει να τους ζηταει. Θα τρεχει συνεχεια στο σπίτι τους. Θα σου ζηταει να παει για φαγητο σε αυτους, να κοιμηθει εκει... Δηλ θα εισαστε όλοι μια ευτυχισμενη οικογενεια...!!!

Δεν σου τα λεω για να σε αγχωσω... Σου τα λεω για να σκεφτεις απο τωρα πως θα πραξεις ωστε να αποφυγεις ανεπιθυμιτες καταστασεις...

Κατα εκει παει η δουλεια και εμεις αυτο λεμε και το ξερουμε και το εχουμε παρει αποφαση καπως η μαμα μ δλδ! Το ειχε και η γιαγια μ αυτο ετσι μ ειπαν! Να χθες ειμασταν εκει εδωσε λεφτα στο παιδι τον επαιξε τον αγκαλιασε του μιλουσε και σε εμενα μιλουσε ηπιαμε καφε και μετα οταν φυγαμε ειπε στη μαμα μ παλι οτι να τι ειναι αυτο το πραγμα και δεν ειναι πραγματα αυτα και τετοια χαζα!Απο την μια ισως εχει και δικιο δλδ τοτε τι παντρευτηκα για να ειμαι παλι εκει μεσα στη μανα μ?Απο τη μια καταλαβαινω οτι εχει και ενα δικιο!Ουφ δεν ξερω!!!

Μην παίρνεις στα σοβαρά τα λόγια του μπαμπά σου.Έχει πρόβλημα υγείας,το οποίο γνωρίζετε.Σε θέλει και σε αγαπάει,απλά αυτό που συμβαίνει στο μυαλό του δεν τον αφήνει να το δει.Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο γλυκιά μαζί του,δηλαδή όταν σου ξαναπει γιατι πήγες πάλι πες του ''Για να σε δω μπαμπάκα μου'' ή ''Για να σε δει το εγγονάκι σου που σε λατρεύει''. Σίγουρα είναι ενοχλητικό να μπαινοβγαίνουν τα πεθερικά στο σπίτι σου.Οπότε,μπορείς να κάθεσαι μέσα και να ασχολείσαι με το παιδάκι σου.Ειδικά τώρα που χειμώνιασε και ο καιρός δεν ευνοεί τις βεράντες. Αν πάλι θέλεις να ''απεγκλωβιστείς'' από το σπίτι σου,πάρε το παιδάκι σου και πήγαινε καμιά βόλτα.Όχι απαραίτητα στη μαμά σου.Μπορείς να το αφήνεις και στη μαμά σου και να κάνεις κάτι για σένα...

[/url]

Ναι αυτο μ λεει να κανω η μαμα μ να μην τον ακουω! Απλα πολλες φορες αισθανομαι ασχημα! Αν τον καλοπιασω ετσι ουου θα με πει να καθησω μια βδομαδα σπιτι του! Οταν αφηνω το παιδι να παω σουπερ η να κανω καμμια δουλεια το προσεχουν πολυ καλα και ο μπαμπας μ ακομα που δεν ειναι σε θεση το σκεφτεται! Ασχολειται κ αυτος με το παιδι! :(

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω πάνω κάτω με όσα σου είπαν τα άλλα κορίτσια, αλλά θα επικεντρωθώ σε ένα θέμα.

Αυτό με τον μπαμπά σου...Είναι λεπτό το ζήτημα και μόλις διάβασα την ιστορία σου το σκέφτηκα, είδα όμως ότι περνάει κι από το μυαλό άλλων κοριτσιών...

Μήπως το πρόβλημα υγείας του του έχει δημιουργήσει κατάθλιψη ή μήπως βρίσκεται στην αρχή αλτσχάιμερ; Δεν μας είπες την ηλικία του, αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο σε αυτό το θέμα. Δείτε το λίγο πιο σοβαρά μαζί με τη μαμά σου, για να τον βοηθήσετε. Μην αγνοείτε τις ενδείξεις και γίνουν χειρότερα μετά τα πράγματα.

Οι γονείς χαίρονται να έχουν κοντά τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Δεν κάνεις κάτι άσχημο.

Ναι αυτο μ λεει να κανω η μαμα μ να μην τον ακουω! Απλα πολλες φορες αισθανομαι ασχημα! Αν τον καλοπιασω ετσι ουου θα με πει να καθησω μια βδομαδα σπιτι του! Οταν αφηνω το παιδι να παω σουπερ η να κανω καμμια δουλεια το προσεχουν πολυ καλα και ο μπαμπας μ ακομα που δεν ειναι σε θεση το σκεφτεται! Ασχολειται κ αυτος με το παιδι! :(

Ωραία,δεν βλέπω τότε πρόβλημα με τους γονείς σου.Μπορείς να πηγαίνεις και να καλοπιάνεις τον μπαμπά σου για να μην έχετε γκρίνιες.Το παιδί μπορείς να το αφήνεις.Το προσέχουν,ασχολούνται...τι άλλο θέλεις; Μακάρι να είχα και εγώ κάποιον διαθέσιμο να μου φυλάξει δωρεάν το παιδί κατά τη διάρκεια της ημέρας :mrgreen: Την αδιακρισία ή την όποια ενόχληση έχεις από τα πεθερικά να την συζητήσεις με τον άντρα σου.

[/url]

Να πω και εγω κατι αλλο?

Μηπως εισαι λιγο καταπιεσμενη γενικα? Εισαι μικρη σε ηλικια? Το λεω γιατι πολλα ''με αφηνει'' ακουω, δηλαδη ''στον αντρα μου δεν τα λεω γιατι δεν θα με αφηνει να πηγαινω'', ''ο μπαμπας μου με διωχνει, δεν με αφηνει να τρωω εκει'', ''ο αντρας μου λεει μανα της ειναι αν θελει ας πηγαινει και με αφηνει να πηγαινω''...

Τα πεθερικα σου λες δουλευουν αρα υποθετω ενα οχταωρο λειπουν και εχεις την ησυχια σου, αν αυτοι ειναι που σε ενοχλουν και φευγεις απο το σπιτι σου να το συζητησεις με τον αντρα σου και να τους βαλει ορια στις επισκεψεις και στην παρεμβαση.

Αν ομως γενικα βαριεσαι σπιτι και δεν σε χωραει ο τοπος που λεμε τοτε το προβλημα ειναι στην καθημερινοτητα σου, μηπως να βρεις μια δουλεια, εστω ημιαπασχοληση για να ξεφευγεις λιγο?

Ο μπαμπας σου πιστευω σκεφτεται αυτο που ειπες και η ιδια, οτι αφου παντρευτηκες πρεπει να εισαι και καποιες μερες σπιτι σου, αν εισαι ολη μερα καθε μερα στο πατρικο σου,τρως εκει, και γενικα κανεις ολο παρεα με τους γονεις σου ειναι σαν να μην εχεις δεχτει ακομα το νεο σου ρολο ως παντρεμενη.

Εισαι ευτυχισμενη γενικα?