Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συμπτωματα εγκυμοσυνης?????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εκτός αν ήταν βιοχημική. Γι αυτό είπα παραπάνω να περιμένεις λίγο με την καθυστέρηση πριν κάνεις β-χοριακή. Αν είναι όντως έτσι και δεν το είχες ψάξει καν κάνοντας το τεστάκι ,τότε δεν θα το καταλάβαινες και ποτέ και δεν θα έτρεχε μία.

Το αίμα στα ούρα πάντως δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση.

Ρώτα πάντως τον γιατρό σου να σου δώσει εκείνος οδηγίες αν πρέπει να σε δει κτλ.

Αυτο θα προτεινα κι εγω στα κοριτσια...να περιμενουν τουλαχιστον μια μερα καθυστερησης και μετα να κανουν τεστ ή χοριακή...ειναι πολυ ψυχοφθορο...γιατι αν το κανεις νωρις και δειξει αρνητικο, λες κι αν δεν εδειξε επειδη ειναι νωρις? Κι αν ειμαι τελικα? Αντε μετα ξαναγοραζε τεστ...ετσι κι εγω ολο τεστ πριν την ωρα τους εκανα. Και τα νευρα μου σπαγανε...Αλλα τον μηνα που εμεινα εγκυος, λεω αυτη την φορα θα κανω κατι διαφορετικο...θα περιμενω καθυστερηση...να δω πως ειναι κι αυτο, κι ετσι εκεινη την μερα περιμενα περιμενα περιμενα...τιποτα....κι ετσι ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος γιατι τον τελευταιο καιρο μετα την αποβολη η περιοδος ερχοταν καμπανα...

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Και να συμπληρωσω πως δεν παιζει ρολο αν ειχες αιμα γιατι κι εγω το ειχα κανει ετσι...χωρις να το καταλαβω οτι ηρθε η κοκκινη και εδειξε αρνητικοτατο!!!

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Angelina_ συμφωνω το να περιμενουμε λιγο πρωτα πριν κανουμε τεστ για να μην απογοητευομαστε μετα....Παντως εγω το τεστ το ειχα κανει χωρις καθηστεριση και εδειξε αμεσως θετικο και που η συλληψη ειχε γινει λιγο πιο αργα τελικα!!Αλλα και παλι καλα ειναι να περιμενουμε,εχω απογοητευτει και εγω καπως ετσι μερικες φορες

Διαφημίσεις

Αυτο θα προτεινα κι εγω στα κοριτσια...να περιμενουν τουλαχιστον μια μερα καθυστερησης και μετα να κανουν τεστ ή χοριακή...ειναι πολυ ψυχοφθορο...γιατι αν το κανεις νωρις και δειξει αρνητικο, λες κι αν δεν εδειξε επειδη ειναι νωρις? Κι αν ειμαι τελικα? Αντε μετα ξαναγοραζε τεστ...ετσι κι εγω ολο τεστ πριν την ωρα τους εκανα. Και τα νευρα μου σπαγανε...Αλλα τον μηνα που εμεινα εγκυος, λεω αυτη την φορα θα κανω κατι διαφορετικο...θα περιμενω καθυστερηση...να δω πως ειναι κι αυτο, κι ετσι εκεινη την μερα περιμενα περιμενα περιμενα...τιποτα....κι ετσι ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος γιατι τον τελευταιο καιρο μετα την αποβολη η περιοδος ερχοταν καμπανα...

Αν δεν έβλεπα άλλο όνομα στο ποστ θα νόμιζα πως το είχα γράψει η ίδια!

Τέλος καλό όλα καλά όμως όπως βλέπετε,η φύση ξέρει καλύτερα πάντα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...