Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συμπτωματα εγκυμοσυνης?????

Recommended Posts

Πολυ καλημερα σας !!!!!!!!!!!ειμαι κι εγω καινουργια στο forumκαι θα ηθελα να πω και εγω τον δικο μου προβληματισμο!!!!!!!μου ηρθε περιοδος στις 22/09 εχω σταθερο κυκλο καθε 28 μερες!!!!με τον φιλο μου κανουμε ερωτα με την μεθοδο του τραβηγματος αλλα υπηρξε στιγμη που καθως εβγαινε επεσαν ελαχιστα υγρα στα γεννητικα μου οργανα αυτο δεν μορω να το προσδιορισω ποια ακριβως στιγμη εγινε υπαρχει περιπτωση να εγινε πριν ακομα μου ειχε ερθει η περιοδος απλα αφου μου ηρθε μετα για πρωτη φορα απο τις 1/10 αρχισε να μου πριζεται το στηθος και να ποναω παρα πολυ μονο με το αγγιγμα και κατα διαστηματα της ημερας να ποναω χαμηλα στο σημειο της σαλπιγγας και ιδιαιτερα απο την αριστερη μερια ο πονοσ καμια φορα με πιανει το βραδυ(αφου εχω ξυπνησει να ουρησω κατι που δεν εκανα συνηθως)και δεν μπορω να κοιμηθω ωσπου να ηρεμισει λιγο νιωθω και καποια υπνηλια και χτηες ειχα ταση για εμετο και γενικα νιωθω περιεργα το στομαχι μου!!!!!αλλα πιο περιεγο μου φαινεται ο πονος γιατι δεν ειναι σαν της περιοδο και ειναι μονο απο την αριστερη πλευρα!!!ειχα κανει ενα τεστ στις 4/10 και ειχε βγει αρνητικο τωρα περιμενω να ρτηει η πεμπτη για να δω αν μου ερθει περιοδος !!!υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος????

Διαφημίσεις

Καλημερα!Υπαρχει πιθανοτητα και να εισαι εγκυος,το οτι το τεστ βγηκε αρνητικο δεν σημενει οτι ειναι απολυτο σιγουρο.Περιμενε μερικες μερες και αν δεν σου ερθει περιοδος ξανακανε τεστ η πηγαινε σε εναν γυναικολογο.Παντως εμεις την μπεμπα μας με τον ιδιο τροπο την καναμε!!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Πολυ καλημερα σας !!!!!!!!!!!ειμαι κι εγω καινουργια στο forumκαι θα ηθελα να πω και εγω τον δικο μου προβληματισμο!!!!!!!μου ηρθε περιοδος στις 22/09 εχω σταθερο κυκλο καθε 28 μερες!!!!με τον φιλο μου κανουμε ερωτα με την μεθοδο του τραβηγματος αλλα υπηρξε στιγμη που καθως εβγαινε επεσαν ελαχιστα υγρα στα γεννητικα μου οργανα αυτο δεν μορω να το προσδιορισω ποια ακριβως στιγμη εγινε υπαρχει περιπτωση να εγινε πριν ακομα μου ειχε ερθει η περιοδος απλα αφου μου ηρθε μετα για πρωτη φορα απο τις 1/10 αρχισε να μου πριζεται το στηθος και να ποναω παρα πολυ μονο με το αγγιγμα και κατα διαστηματα της ημερας να ποναω χαμηλα στο σημειο της σαλπιγγας και ιδιαιτερα απο την αριστερη μερια ο πονοσ καμια φορα με πιανει το βραδυ(αφου εχω ξυπνησει να ουρησω κατι που δεν εκανα συνηθως)και δεν μπορω να κοιμηθω ωσπου να ηρεμισει λιγο νιωθω και καποια υπνηλια και χτηες ειχα ταση για εμετο και γενικα νιωθω περιεργα το στομαχι μου!!!!!αλλα πιο περιεγο μου φαινεται ο πονος γιατι δεν ειναι σαν της περιοδο και ειναι μονο απο την αριστερη πλευρα!!!ειχα κανει ενα τεστ στις 4/10 και ειχε βγει αρνητικο τωρα περιμενω να ρτηει η πεμπτη για να δω αν μου ερθει περιοδος !!!υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος????

Πολύ πιθανόν να είσαι έγκυος, αλλά μπορεί και όχι αφού να ξέρεις πως τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι ίδια με αυτά της περιόδου...το τεστ μάλλον το έκανες νωρίς, κάντο ξανά με μία μέρα καθυστέρησης! Σου εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!! :-):-);)

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Το μόνο σίγουρο είναι να κάνεις αιματολογική εξέταση β-χοριακής(γύρω στα 20? στοιχίζει σε συνοικιακό μικροβιολογικό-πάρε τηλ.και ρώτα τους πρώτα)και θα δείξει χωρίς αναμονές χωρίς τίποτε.και βγαίνει και το αποτέλεσμα την ίδια μέρα.

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι είσαι έγκυος με αυτό που διάβασα αλλά ούτε γιατρός είμαι ούτε μέντιουμ :-D

Το μόνο σίγουρο είναι να κάνεις αιματολογική εξέταση β-χοριακής(γύρω στα 20? στοιχίζει σε συνοικιακό μικροβιολογικό-πάρε τηλ.και ρώτα τους πρώτα)και θα δείξει χωρίς αναμονές χωρίς τίποτε.και βγαίνει και το αποτέλεσμα την ίδια μέρα.

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι είσαι έγκυος με αυτό που διάβασα αλλά ούτε γιατρός είμαι ούτε μέντιουμ :-D

Εγώ είπα μήπως είναι έγκυος όχι επειδή έπεσαν υγρά στα γεννητικά όργανα (δεν πιάνεται παιδί έτσι με τίποτα), αλλά μήπως δεν πρόλαβε να τραβηχτεί εγκαίρως το παλικάρι...υπάρχει και αυτή η περίπτωση....:-D

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Διαφημίσεις

Εγώ είπα μήπως είναι έγκυος όχι επειδή έπεσαν υγρά στα γεννητικά όργανα (δεν πιάνεται παιδί έτσι με τίποτα), αλλά μήπως δεν πρόλαβε να τραβηχτεί εγκαίρως το παλικάρι...υπάρχει και αυτή η περίπτωση....:-D

Και εγω γι'αυτο το ειπα επειδη και ο δικος μου δευτερολεπτο αργησε να τραβηχτει και την πιασαμε αμεσως την μπεμπα!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Πάντως αυτά που περιγράφει για ωορηξίας σε συνδιασμό με άχγος μου κάνουν.

Με το καλό Αγγελική κι εσύ μόνο 225 μερούλες μείναν:-)

Ευχαριστω πολυ tsioubal!!!! 225 μερουλες ειναι μωρε δεν ειναι τιποτα :mrgreen:Να σαι καλα και ευχομαι, δεν ξερω αν εισαι εγκυος (δεν βλεπω τικερακι) το συντομοτερο να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα!! :D:D

Και εγω γι'αυτο το ειπα επειδη και ο δικος μου δευτερολεπτο αργησε να τραβηχτει και την πιασαμε αμεσως την μπεμπα!

Ααα εσυ εισαι που λεμε, αυτη πιανει με τον αερα....:mrgreen::mrgreen: Εμεις δεν ειμασταν αυτης της κατηγοριας..στην πρωτη εγκυμοσυνη μου τον Φεβρουαριο που μας περασε (που δυστυχως δεν προχωρησε...)προσπαθουσαμε 3 μηνες...τωρα στην δευτερη τον 5ο μηνα προσπαθειων το πιασαμε το σπορακι κι απ' ότι φαινεται παει καλη αυτη τη φορα!!!:-D

tt114203.aspxLlVyp2.png

Ααα εσυ εισαι που λεμε, αυτη πιανει με τον αερα....:mrgreen::mrgreen: Εμεις δεν ειμασταν αυτης της κατηγοριας..στην πρωτη εγκυμοσυνη μου τον Φεβρουαριο που μας περασε (που δυστυχως δεν προχωρησε...)προσπαθουσαμε 3 μηνες...τωρα στην δευτερη τον 5ο μηνα προσπαθειων το πιασαμε το σπορακι κι απ' ότι φαινεται παει καλη αυτη τη φορα!!!:-D

Χαχαχαχαχα!Κι ομως οσες φορες ειχαμε προσπαθησει παλιοτερα δεν επιανα και εκει που ειπαμε να το αφησουμε για λιγο καιρο λογο διαφορων προβληματων τοτε ηρθε!!:lol:

aRjHp3.pngiD6Np3.png

koritsia eimai kainourgia sto forum.εχω μια υποψια οτι ειμαι εγκυος αλλα δεν θελω να το πιστεψω και να κανω τεστ γιατι θα απογοητευτω αν δειξει για αλλη μια φορα αρνητικο.τελευταια περιοδος 21 οκτωβριου.επαφες ειχα στις γονιμες μερες.την τελευταια εβδομαδα ειχα πόνους χαμηλα και την κυριακη το βραδυ αισθανθηκα μια εντονη σουβλια χαμηλα και ειπα παει αδιαθετησα.τιποτα ομως.ακομη δεν εχω αδιαθετησει και αισθανομαι ενα ρακος αφηστε που κοιμαμαι 12ωρα.στην αρχη έλεγα οτι ο ύπνος οφειλεται στο οτι εχω χαλαρωσει γιατι ειμαι σε αδεια αλλα συνεχιζεται η τρομερη κουραση και υπνηλια.υπάρχει καμμια περίπτωση να ειμαι?η κατα φαντασιαν??ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!Κι ομως οσες φορες ειχαμε προσπαθησει παλιοτερα δεν επιανα και εκει που ειπαμε να το αφησουμε για λιγο καιρο λογο διαφορων προβληματων τοτε ηρθε!!:lol:

Το ίδιο ακριβώς συνέβει και σε μας!

Ήταν και Πάσχα και του έδωσα να καταλάβει σε διάφορα και μετά ήμουν και μέσα στο άγχος μην πείραξε τίποτε το έμβρυο!

Το σύμπτωμα σε μένα ήταν αϋπνία και κούραση όταν περπατούσα. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.

Τώρα λέμε να πάμε για το δεύτερο που τα'χω φρέσκα. Να τραβήξω μια και καλή το ζόρι.

Όλα καλά θα πάνε angelina, κι εμείς με την τρίτη στέριωσε (τις άλλες δύο απλώς μας στεναχώρησε).

Τελικά τι να έγινε η depy24? Είναι ή δεν είναι? Από περιέργεια και μόνο.

koritsia eimai kainourgia sto forum.εχω μια υποψια οτι ειμαι εγκυος αλλα δεν θελω να το πιστεψω και να κανω τεστ γιατι θα απογοητευτω αν δειξει για αλλη μια φορα αρνητικο.τελευταια περιοδος 21 οκτωβριου.επαφες ειχα στις γονιμες μερες.την τελευταια εβδομαδα ειχα πόνους χαμηλα και την κυριακη το βραδυ αισθανθηκα μια εντονη σουβλια χαμηλα και ειπα παει αδιαθετησα.τιποτα ομως.ακομη δεν εχω αδιαθετησει και αισθανομαι ενα ρακος αφηστε που κοιμαμαι 12ωρα.στην αρχη έλεγα οτι ο ύπνος οφειλεται στο οτι εχω χαλαρωσει γιατι ειμαι σε αδεια αλλα συνεχιζεται η τρομερη κουραση και υπνηλια.υπάρχει καμμια περίπτωση να ειμαι?η κατα φαντασιαν??ευχαριστω εκ των προτερων

Εσύ μάλιστα! Για ναι μου κάνει...Βάλε και κανα θερμόμετρο να δεις.Αν είσαι στο 37-37,3 μάλλον καλά πας.

Εγώ θα πήδαγα από την χαρά μου!

Άντε κάνε και μία χοριακή να επιβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς!

Να την κάνεις όμως με καθυστέρηση επίσημη 2-3 μέρες μην βιαστείς.

Να προσέχεις να ξεκουράζεσαι κι εύχομαι ολόψυχα μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Δεν έχει σημασία αν είναι αχνή η γραμμή, σημασία έχει ότι υπάρχει!

Δηλαδή σύμφωνα με το τεστ που έκανες είσαι έγκυος!

Ακριβώς έτσι συνέβη και σε μένα και τώρα βρίσκομαι στην 21η βδομάδα της εγκυμοσύνης.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το γυναικολόγο σου και να σου πεί τί να κάνεις. Το πιο πιθανό είναι να σε στείλει πρώτα σε μικροβιολόγο για να κάνεις μια β χοριακή, ανάλογα το αποτέλεσμα θα σου κλείσει και το ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο.

Δεν έχω καταλάβει αν το θές ή όχι που έμεινες έγκυος, πάντως ό,τι και από τα δυο συμβαίνει μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά! Δεν είσαι ούτε η πρώτη΄ούτε η τελευταία!

Για ό,τι χρειαστείς γράψε!

cmavrani

Α ρε Tsioubal τι μιυ θυμίζεις!!! 'Ετσι ήμουν κι εγώ, με τη διαφορά οτι είχα και ΠΑΡΑ πολλά νεύρα..Επίσης (αν θέλετε το πιστεύετε) 10 μέρες μετά, ένιωσα κάτι σαν "φτερούγισμα" χαμηλά στην κοιλιά μου. Σαν κάτι να "μαγειρευόταν" εκεί κάτω :-D 'Οταν κόντευε η περίοδος είχα πόνους περιόδου αλλά περίοδος πουθενά, κι έλεγα σαν κι εσένα "αποκλείεται" αλλά τελικά δεν αποκλείεται τίποτα!! 'Αντε με το καλό!!

y5yep3.png

to thelo para poli....san trelli.kai polla tsimpimatakia xamila.avrio tha kano kai ena test me proina oura.elpizo na min peso apo ta sinnefa..efxaristo poli...

Mi ksodeyesai se test, αφού έδειξε το πρώτο ακόμα και όχι με πρωινά ούρα είσαι σίγουρα έγγυος.

Οσο περνούν οι ώρες τις ημέρας μειώνεται η συγκέντρωση της ορμόνης στα ούρα και δεν ανιχνεύεται το ίδιο, άρα αφού σε εσένα ανιχνεύτηκε είσαι.

Μη περιμένεις να έχεις καθυστέρηση, η χωριακή θα δείξει με σαφήνεια, κοντεύεις ένα μήνα από τελευταία περίοδο.

Οσο νωρίτερα μάθεις ότι είσαι έγγυος τόσο το καλύτερο. Do it!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις , οτι επειδη σου ηρθε περιοδος εδει3ε θετικο το τεστ ....... , πως γινεται αυτο δεν 3ερω .Βρε κοπελα μου αμα οντως εδει3ε θετικο το τεστ και εχεις αιμα καλυτερα να πας στο γιατρο σου .

QRyOp2.png

βασικα δεν καταλαβα τι εννοεις , οτι επειδη σου ηρθε περιοδος εδει3ε θετικο το τεστ ....... , πως γινεται αυτο δεν 3ερω .Βρε κοπελα μου αμα οντως εδει3ε θετικο το τεστ και εχεις αιμα καλυτερα να πας στο γιατρο σου .

Θα συμφωνησω και εγω να πας στο γιατρο.Και εγω ειχα κανει παλια τεστ πριν μου ερθει περιοδος και ειχε δειξει αρνητικο.Ειναι σχεδον αδυνατον να δειξει οτι εισαι εγκυος ενω δεν εισαι....το αντιθετο ναι αλλα....:roll::roll:

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Εκτός αν ήταν βιοχημική. Γι αυτό είπα παραπάνω να περιμένεις λίγο με την καθυστέρηση πριν κάνεις β-χοριακή. Αν είναι όντως έτσι και δεν το είχες ψάξει καν κάνοντας το τεστάκι ,τότε δεν θα το καταλάβαινες και ποτέ και δεν θα έτρεχε μία.

Το αίμα στα ούρα πάντως δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση.

Ρώτα πάντως τον γιατρό σου να σου δώσει εκείνος οδηγίες αν πρέπει να σε δει κτλ.