Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Νομίζω ότι έχω εξαντλήσει τις επιλογές, παντόφλες, κροκς, μοκασίνια, κάλτσες, καλσον, καλτσοπαντοφλάκια... τίποτα δεν μένει στα πόδια τις για πάνω από μισή ώρα. Καμιά ιδέα; ή να εγκαταλείψω τελείως και να την αφήσω να κυκλοφορεί ξυπόλητη τελειώς;

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Και ο δικός μου 26 μηνών δεν έχει βάλει τίποτε και ποτέ και εννοώ ποτέ μέσα στο σπίτι.Ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν κρυώνουν τα παιδιά από τα πόδια.Και μετά από αυτό εγκατέλειψα....χαχα

Θα σε απογοητεύσω...Μάλλον δεν θα μπορέσεις να το αλλάξεις,μέχρι να αρχίσει να κρυώνει.Κι εγώ ξυπόλητη από μωρό μέχρι σήμερα.Μόνο όταν κρυώνω βάζω καλτσοπαντόφλες (σαν τα μωρά) :lol:

[/url]

Α!κοριτσια εγω αυτο δεν το διαπραγματευομαι....δεν υπαρχει περιπτωση να μην του βαλω καλσον...και καλτσες....τα παντοφλακια φυσικα δεν τα θελει αλλα σιγα σιγα θα τα φορεσει....δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα αυτο οτι δεν κρυωνουν τα ποδαρακια τους δεν τα πιστευω....εγω ξερω πως ποδαρακια και αυτακια πρεπει παντοτε να τα προσεχουμε....για ενα διαστημα που τον αφησα χωρις καλτσες κλπ ειχε κρυωσει και ειχαμε 2 μερες διαροια...πονουσε και η κοιλιτσα του...αφηστε στα κοριτσακια με ουρολοιμωξεις κλπ...αν δεν εχω χαλια και ακλοριφερ τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ξυπολητος....το καλσον ομως τωρα χειμωνιατιακα απαραιτητο...

Διαφημίσεις

Και εμεις στο club... τις καλτες τις βγαζουν γιατι γλυστρανε (δεν στρωνουμε).. Με τον μεγαλο περασαμε μια φαδη που τα εβγαζε και στο δρομο!

Νομίζω ότι έχω εξαντλήσει τις επιλογές, παντόφλες, κροκς, μοκασίνια, κάλτσες, καλσον, καλτσοπαντοφλάκια... τίποτα δεν μένει στα πόδια τις για πάνω από μισή ώρα. Καμιά ιδέα; ή να εγκαταλείψω τελείως και να την αφήσω να κυκλοφορεί ξυπόλητη τελειώς;

Όσες φωτογραφίες έχω από μικρό παιδάκι είμαι σε όλες ξυπόλητη!

Ότι κι αν έκαναν οι γονείς μου δεν ήθελα να φορέσω τίποτα.

Και μιλάμε και για έξω. Είχα πατήσει μέχρι και καρφί και γυαλιά αλλά τίποτα. Δεν με ένοιαζε.

Ακόμα και σήμερα μου αρέσει να μην φοράω τίποτα.

Στρώνω όλο το σπίτι χαλιά το χειμώνα και δεν με νοιάζει αν και τα παιδιά φοράνε κάτι.

Το καλοκαίρι απλά οι πατούσες μας είναι συνεχώς μαύρες :lol: αλλά τις πλένουμε συνέχεια :lol::mrgreen:

Και εγώ πάντα ξυπόλυτη ή με κάλτσες το χειμώνα κυκλοφορούσα..και θυμάμαι πάντα τη μαμά μου να με κυνηγάει να βάλω παντόφλες! Τώρα στη μικρή μου της βάζω καλτσούλες αντιολισθητικές στο σπίτι και παραδόξως δεν της φεύγουν αλλά κάποιες φορές της βγάζει.. ευτυχώς που έχουμε παρκέ και έτσι δεν είναι πολύ κρύο το πάτωμα αλλά μετά από λίγο προσπαθώ να της τις ξαναβάζω! Για δοκίμασε να βρεις και καλτσούλες που να είναι λίγο πιο 'στενό' το λάστιχο επάνω μπας και μείνουν παραπάνω στα ποδαράκια της!!

Διαφημίσεις