Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ύπνος μωρού και ροχαλητό μπαμπά

Zuzunaki

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

σε λίγες μέρες περιμένουμε τη μπεμπούλα μας. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ο μπαμπάς μας ροχαλίζει υπερβολικά πολύ (σαν μοτέρ, αφού μερικές φορές ξυπνάει και ο ίδιος από το ροχαλητό του) και δεν ξέρω τι θα γίνει με το μωρό στο ίδιο δωμάτιο. Εσείς τι κάνετε; Θα εμποδίζει το μωρό να κοιμάται; Εννοείται ότι θα το βάλω από τη μεριά μου, αλλά το ροχαλητό θα υπάρχει. Πείτε καμια συμβουλή. Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να μετακομίσουμε στο άλλο δωμάτιο με τη μπέμπα, αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο το ροχαλητό θα την ενοχλεί.

Διαφημίσεις

Εσένα δε σε ενοχλεί?? Εμάς ο μπαμπάς μας μετακόμισε επειδή ενοχλούμαι εγώ κι όχι το μωρό. :P:lol::lol:

Πέρα από την πλάκα πάντως, καλύτερα να συνηθίσει το μωρό στους θορύβους γενικά, εννοώντας να μην πατάτε στα νύχια και να είστε πάντα απόλυτα ήσυχοι αλλά να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας όπως τόσο καιρό για να μην περιορίζεστε κι εσείς. Φυσικά δε θα κάνετε και φασαρία, απλά δε θα είναι το σπίτι εκκλησία. Εξάλλου τα περισσότερα μωρά συνήθως τον πρώτο καιρό δεν ενοχλούνται με τη λίγη φασαρία. Επειδή όμως δεν είναι και κανόνας αυτό... ετοίμαζε και ένα κρεβάτι στο δωμάτιο του μωρού για εσένα. Αν δεις ότι το ενοχλεί, πολύ απλά θα μετακομίσετε μέχρι να κοιμάται μόνο του αργότερα.

Καλώς να ορίσει η μπεμπούλα σας! ;)

μηπως ο μπαμπας να εψαχνε και γιατι ροχαλιζει μηπως και το φτιαξει γιατι ειναι θεμα υγειας το ροχαλητο;

οσο αφορα το μωρο, μην σου πω οτι μπορει και να το νανουριζει.... :lol:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

Εμείς σωθήκαμε με τα ειδικά αυτοκόλλητα για τη μύτη!!Τα φόρεσε για καμιά εβδομάδα και ως δια μαγείας σταμάτησε να ροχαλίζει!!!Δοκίμασέ τα!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω.ο ανταρας μου ροχαλίζει τρελσ.δεν ξερω τι να κάνω.οι ταινίες τίποτα δεν κάνουν.πείτε μου κάτι πριν πάει σε άλλο δωμάτιο μόνος του.

οσο για τον μικρο οσο τον είχα στο υπνοδωμάτιο δεν υπηρχε πρόβλημα.κοιμόταν δεν τον ενοχλούσε αντίθετα ενοχλούσε εμένα. καμιά φορά εκνευριζόμουνα και πήγαινα με το μικρό στο σαλόνι που είχα το παρκοκρέββατο.

tnDpp3.png

77l3p3.png

Εμείς σωθήκαμε με τα ειδικά αυτοκόλλητα για τη μύτη!!Τα φόρεσε για καμιά εβδομάδα και ως δια μαγείας σταμάτησε να ροχαλίζει!!!Δοκίμασέ τα!

αχ! πονεμενη ιστορια το ροχαλητο...κι αυτη τη στιγμη που γραφω τον ακουω να ροχαλιζει...χαχαχαχα...ο μικρος συχνα ξυπναει απο το ροχαλητο..εγω παλι περιμενω μηπως κ σταματησει για να κοιμηθω..μεχρι κ την μυτη του τσιμπησα μια μερα..του φωναζα αλλα τιποτα..θα το δοκιμασω μηπως κ πιασει αλλα ελπιζω να το δεχτει..ασε που λεει οτι δεν ροχαλιζει κ κοιμαται σαν πουλακι..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Αυτά είναι πολύ καλά, τα έχουμε χρησιμοποιήσει κι εμείς και κάνουν δουλειά! (κάνουν και "πληγίτσα" στη μύτη βέβαια, μετά από πολλές συνεχόμενες χρήσεις, αλλά με μια δυο μέρες χωρίς αυτοκόλλητο, περνάει)

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

:lol::lol: Ρε κοπελια τι μου θυμισες!!! :lol::lol:

Ισως σε απογοητευσω λιγακι αλλα η δικια μου η κορη κοιμοταν στο διπλα δωματιο και παρολαυτα ξυπνουσε απο το ροχαλητο του μπαμπα της. :lol:

Εν τελει, εμεις σωθηκαμε απο αυτα τα "φυλλα" που τα κολλας στον ουρανισκο (εχουν ωραια γευση). Snoreeze λεγονται νομιζω.

Ευχομαι να βρειτε λυση κι εσεις!

Με το καλο το μωρακι σας! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png