Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

MACA?????

Recommended Posts

Παίρνω το Ιπποφαές για περισσότερη τόνωση και ενέργεια. Πήγα λοιπόν στο φαρμακοποιό μου για να πάρω ένα, επειδή μου τελείωσε και μου πρότεινε να πάρω κάποιο το οποίο ονομάζετε, maca. Μου είπε ότι είναι ότι πρέπει διότι προσφέρει στον οργανισμό πολύ ενέργεια και αντοχή, γενικά γίνεσαι turbo!!!!! Ρε παιδία δεν το έχω ξανακούσει αυτό το maca, μήπως κάποιος ξέρει κάτι να μου πει? Αν και θα το ψάξω και εγώ.....

Διαφημίσεις

Γειά σου drakonisi !Ξέρω η maca είναι φυτό που φύεται στο Περού,έχει αφροδισιακές ιδιότητες και προσφέρει ενέργεια και τόνωση, γίνεσαι δηλαδή όπως λές και εσύ turbo!!

• 1 month later...
Γειά σου drakonisi !Ξέρω η maca είναι φυτό που φύεται στο Περού,έχει αφροδισιακές ιδιότητες και προσφέρει ενέργεια και τόνωση, γίνεσαι δηλαδή όπως λές και εσύ turbo!!

Ευχαριστώ για της πληροφορίες medi.Έμαθα για το προιόν ότι έχει υψηλή θρεπτική αξία,δίνει ενέργεια και αντοχή σε καταπονημένους οργανισμούς και το επιλέγουν πολύ οι αθλητές.Είπα να αλλάξω λίγο το Ιπποφαές που έπερνα (όχι ότι έχω παράπονο από αυτό)αλλά να δοκιμάσω και κάτι άλλο,καί το αγόρασα.Γιά να δούμε τι θα κάνει κι αυτό..Έχει και αφροδισιακές ιδιότητες !!! :lol:

Ευχαριστώ για της πληροφορίες medi.Έμαθα για το προιόν ότι έχει υψηλή θρεπτική αξία,δίνει ενέργεια και αντοχή σε καταπονημένους οργανισμούς και το επιλέγουν πολύ οι αθλητές.Είπα να αλλάξω λίγο το Ιπποφαές που έπερνα (όχι ότι έχω παράπονο από αυτό)αλλά να δοκιμάσω και κάτι άλλο,καί το αγόρασα.Γιά να δούμε τι θα κάνει κι αυτό..Έχει και αφροδισιακές ιδιότητες !!! :lol:

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για το ιπποφαές. Θέλω να πάρω κάτι να με τονώσει γιατί δουλεύω απίστευτες ώρες και πέρασα πρόσφατα και γαστρεντερίτιδα και ίωση και νιώθω πολύ κούραση και εξάντληση. θέλω όμως κάτι φυσικό. Βρήκα το ιπποφαές σε φαρμακείο σε κάψουλες. Είναι καλό? Εσύ είδες βελτίωση?

7vfJp2.png

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για το ιπποφαές. Θέλω να πάρω κάτι να με τονώσει γιατί δουλεύω απίστευτες ώρες και πέρασα πρόσφατα και γαστρεντερίτιδα και ίωση και νιώθω πολύ κούραση και εξάντληση. θέλω όμως κάτι φυσικό. Βρήκα το ιπποφαές σε φαρμακείο σε κάψουλες. Είναι καλό? Εσύ είδες βελτίωση?

Μπορείς να πάρεις Ιπποφαές ανεπιφύλακτα, μετά από κάποιο διάστημα θα δεις βελτίωση. Εγω το παίρνω εδώ και 1 χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βοηθά και σε εντερικά προβλήματα σύμφωνα με την βιβλιογραφία.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα baby girl.To Ιπποφαές το έπερνα για κούραση κι εγώ,ένα χρόνο περίπου,τα είχα παίξει εκείνη την εποχή.Είναι όντως καλό,τόνωση και ενέργεια ήταν εμφανή.Με βοήθησε αρκέτα θα έλεγα.Πιστεύω ότι θα σε τονώσει αρκετά.Γενικά κάνει για όλα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωράκι. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να ξεκινήσω τώρα το ιπποφαές? Μήπως δημιουργήσει πρόβλημα στη σύλληψη?

Αν πραγματικά είναι τόσο καλό, τότε πρέπει να το πάρω οπωσδήποτε. Γιατί από τη μια η δουλειά και από την άλλη η προσπάθεια.......... καταλαβαίνετε ότι τα έχω παίξει.

7vfJp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωράκι. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να ξεκινήσω τώρα το ιπποφαές? Μήπως δημιουργήσει πρόβλημα στη σύλληψη?

Αν πραγματικά είναι τόσο καλό, τότε πρέπει να το πάρω οπωσδήποτε. Γιατί από τη μια η δουλειά και από την άλλη η προσπάθεια.......... καταλαβαίνετε ότι τα έχω παίξει.

Απ'ότι ξέρω από την αδερφή μου,και πριν,και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έπαιρνε Ιπποφαές. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα,αντίθετα την βοηθούσε και ήταν πάντα εντάξει.Δέν σε παίρνω στο λαιμό μου,αυτά ξέρω αυτά σου λέω.