Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπερηχο-υστερογραφία

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κανείς που πραγματοποιείται η εξέταση της Υπερηχο-υστερογραφίας-SHG (ή σονο/υδρο-υστερογραφίας όπως την ονομάζουν διαφορετικά) σε κλινική της Θεσσαλονίκης (δημόσια ή ιδιωτική) και με τι κόστος; Ευχαριστώ.

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Έχω κάνει και γω αυτήν την εξέταση στο ιατρείο του Χάρη Χηνιάδη στο Κολωνάκι (Αθήνα). Δεν είναι επώδυνη και μετά παίρνεις ελαφρά αντιβίωση.

• 2 years later...
Έχω κάνει και γω αυτήν την εξέταση στο ιατρείο του Χάρη Χηνιάδη στο Κολωνάκι (Αθήνα). Δεν είναι επώδυνη και μετά παίρνεις ελαφρά αντιβίωση.

Κάποια πρόσφατη εμπειρία.

• 5 weeks later...

Επανέρχομαι με την δίκη μου εμπειρία την έκανα στο Έλενα και είμαι πολύ ευχάριστημενη!

Όσον αφορά τον πόνο θα έλεγα ότι ήταν σαν την σαλπιγγογραφια, σαν έχεις δηλαδή πόνους περιόδου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Ο γιατρός δεν μου πρότεινε κάποιο παυσίπονο αλλά όταν τον ρώτησα αν ειναι να πάρω spasmapotel Kai mesulid όπως είχα πάρει και στην σαλπιγγογραφια, μου είπε αν θέλω να πάρω. Και πολύ καλά έκανα και πήρα.

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι με την δίκη μου εμπειρία την έκανα στο Έλενα και είμαι πολύ ευχάριστημενη!

Όσον αφορά τον πόνο θα έλεγα ότι ήταν σαν την σαλπιγγογραφια, σαν έχεις δηλαδή πόνους περιόδου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Ο γιατρός δεν μου πρότεινε κάποιο παυσίπονο αλλά όταν τον ρώτησα αν ειναι να πάρω spasmapotel Kai mesulid όπως είχα πάρει και στην σαλπιγγογραφια, μου είπε αν θέλω να πάρω. Και πολύ καλά έκανα και πήρα.

Εδειξε τίποτα?Υποτίθεται ότι είναι πιο ακριβής από την κανονικη σαλπιγγογραφία?

Εδειξε τίποτα?Υποτίθεται ότι είναι πιο ακριβής από την κανονικη σαλπιγγογραφία?

Δεν ειναι πιο ακριβής απο την σαλπιγγογραφια ειναι διαφορετική.

Στην σαλπιγγογραφια βλέπεις την μήτρα σχετικά και την διαβατότητα των σαλπιγγων.

Στην υπερηχουστερογραφια βλέπεις αποκλειστικά και λεπτομερως την μήτρα. Έδειξε ξεκάθαρα τον πολύποδα και τις διαστάσεις του που στην σαλπιγγογραφια έγραφε υποψία πολύποδα.

Κατα τ αλλά η μήτρα απολύτως φυσιολογική.

Δεν ειναι πιο ακριβής απο την σαλπιγγογραφια ειναι διαφορετική.

Στην σαλπιγγογραφια βλέπεις την μήτρα σχετικά και την διαβατότητα των σαλπιγγων.

Στην υπερηχουστερογραφια βλέπεις αποκλειστικά και λεπτομερως την μήτρα. Έδειξε ξεκάθαρα τον πολύποδα και τις διαστάσεις του που στην σαλπιγγογραφια έγραφε υποψία πολύποδα.

Κατα τ αλλά η μήτρα απολύτως φυσιολογική.

Μάλιστα.Ίσως λοιπόν στο Ελενα να συστηνουν αυτη την εξέταση αντί για υστεροσκόπηση.