Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

Recommended Posts

Χθες πηγα στο γιατρό μου, και αφου ειδαμε τη μπεμπα μου, η οποια ηταν μια χαρα, με γεματο στομαχι και ειχε σταυροποδι, το κεφαλακι κατω, στη λεκανη, ολα τελεια, αρχισαμε τη συζητηση, και μου λεει πηγαινε να δεις δωματιο που θες στην κλινικη, μου λεει ετοιμασε τη βαλιτσα σου σιγα σιγα, και το κορυφαιο, 25 Ιουλίου θα σε ξαναδω γιατι μπαινεις στον μηνα σου και θα τα λεμε πολυ συχνα μετα αν προλαβουμε.... Παιδια θα γεννησω... σε λιγο καιρό... Γιατι πως που ποτε.......Ααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ααααααα.....συμπαρασταση!!!!!

να χαιρεσαι και μονο που ολα ειναι πολυ πολυ καλα!!!η μπεμπουλα εχει παρει τη θεσουλα της και πλησιαζει προς τη μανουλα μερα με τη μερα...

πολυ πολυ λογικο το αγχος..πολυ λογικα ολα..

απλα θα κανεις υπομονη οπως ολες και σε ανα μηνα το πολυ θα κρατας μια γλυκια μπεμπουλα που θα σε κοιταει στα ματια...

το φανταζεσαι?????????ολα θα πανε πολυ καλα..και να εισαι ηρεμη και θα δεις πως ολα θα κυλισουν ηρεμα...αντε με το καλο..και να μας λες τα νεα σου!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Rachel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!σήμερα θα πάω να κάνω το doppler και μετά θα πάω στον γιατρό μου να του πω τα αποτελέσμστα. το τι περνάει από το μυαλό μου δεν λέγεται! είναι καλά το μωράκι μου? μήπως αυτήν την εβδομάδα που έφαγα σοκολάτα παραπάνω έπαθε τίποτα? μήπως γεννήσω πρόωρα? την βαλίτσα δεν την έχω φτιάξει..... τα πράματα του μωρού δεν έχουν έρθει ακόμα.... το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο.... και αν γεννηθεί πρόωρα δεν θα έχω κρεβάτι να το κοιμήσω.... :shock::shock::shock:

ΕΛΕΟΣ.... ΤΟ ΆΓΧΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ.Rachel συστήνω ηρεμία και αυτοέλεγχος γιατί μας βλέπω στο Δαφνί!! :P

Ναι κορίτσια ηρεμία....όλα θα πάνε όπως προνοεί η φύση. Και οι γιατροί σας θα είναι κοντά σας οπότε ΟΚ!

Με το καλό σας εύχομαι!

Rachel σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!σήμερα θα πάω να κάνω το doppler και μετά θα πάω στον γιατρό μου να του πω τα αποτελέσμστα. το τι περνάει από το μυαλό μου δεν λέγεται! είναι καλά το μωράκι μου? μήπως αυτήν την εβδομάδα που έφαγα σοκολάτα παραπάνω έπαθε τίποτα? μήπως γεννήσω πρόωρα? την βαλίτσα δεν την έχω φτιάξει..... τα πράματα του μωρού δεν έχουν έρθει ακόμα.... το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο.... και αν γεννηθεί πρόωρα δεν θα έχω κρεβάτι να το κοιμήσω.... :shock::shock::shock:

ΕΛΕΟΣ.... ΤΟ ΆΓΧΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ.Rachel συστήνω ηρεμία και αυτοέλεγχος γιατί μας βλέπω στο Δαφνί!! :P

γιατι τι φταιει η σοκολατα??προκαλει προωρο τοκετο???????

μην αγχωνεσαι καλη μου..αν και ειναι λογικο...ολα θα πανε καλα...

Διαφημίσεις

γιατι τι φταιει η σοκολατα??προκαλει προωρο τοκετο???????

μην αγχωνεσαι καλη μου..αν και ειναι λογικο...ολα θα πανε καλα...

οχι απλά την σοκολάτα πρέπει να την αποφεύγουμε όπως και τον καφέ, γιατί ταράζουν το παιδί.

Αχ......Ξύσατε μια μεγάλη πληγή τώρα.......

Το ίδιο άγχος για τα ίδια πράγματα έχω και εγώ αγαπητή ΚΑΤ123 και μάλιστα την άλλη πέμπτη που θα πάω για το doppler λεω τώρα θα μου πουν ότι και καλά άρχισε να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά και τέτοια....

Και τα γνωστά μετά ...το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο και δεν θα έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι αρχές αυγούστου και αν γεννήσω πρόωρα που θα κοιμάται το παιδί... και τι ώρα θα με πιάσουν οι πόνοι και θα είναι πρωί ή θα είναι μεσάνυχτα και τα λοιπα και τα λοιπά και τα λοιπά γνωστά και μη εξαιρεταία......

dev244pb___.png

Μια απο τα ίδια.................

Εκεί που το περιμένεις το ανυπομονείς εκεί λες τώρα τι γίνεται πως πότε που γιατί................................... :lol::lol:

Ουφ!!!!!!!!!!!!!

Και θα τα καταφέρω..............

Ηρεμία θέλει και θετική ενέργεια............

xOSvp3.png

Rachel με το καλο κουκλα μου , ολα καλα και ηρεμα να ειναι . Καλα λογικο να εχεις αγχος αλλα πιστεψε με εισαι στην καλυτερη φαση οπου επιτελους τελειωνει η εγκυμοσυνη σου και θα συναντησεις το πλασματακι σου , αχχχχχχ τι να πουμε και εμεις που ξεκιναει η πιο "βαρια" περιοδος κατακαλοκαιρα .... τυχερηηηη εσυ στις χειροτερες ζεστες θα εχεις γεννησει

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες... εν τω μεταξυ μου λεει μεγαλη κορη θα κανεις... ειμαι 32 και 5 εβδομαδων και η μπεμπα ειναι 2100... αγχωθηκα και για αυτο... Ουτε βαλιτσα ετοιμασα ουτε τιποτα.... μον παρειγγειλα τα κρεβατακι, καροτσι, κλπ... αχ απο την μια λεω αντε να βγει να ειμαι μονη στο σωμα μου, και παο την αλλη λεω ειμαι ησυχη τωρα..... ΠΟΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

Rachel μου,

Πόσο σε νιώθω......Αυτά και άλλα πολλά σκέφτομαι και εγώ και φυσικά δεν καταλαγιάζει ποτέ αυτό το άγχος....

Ακόμα και όταν σκέφτομαι ότι χιλιάδες γυναίκες γεννούν είτε με καισαρικές είτε με φυσιολογικούς τοκετούς καθημερινά τόσα χρόνια και όχι μόνο αυτό αλλά μετά άμα τις ρωτήσεις σου λένε ότι μετά τις 5 πρώτες μέρες ήταν περδίκια λέω και εγώ μέσα μου μπας και μου φύγει ένα εκατοστο του άγχους μου, εμείς δεν θα τα καταφέρουμε!!!!!!!!! του κερατά πια.........

dev244pb___.png

εντωμεταξύ εγώ νιώθω ότι ότι και να μου λένε τώρα που πλησιάζω στοτέλος περισσότερο άγχος έχω.... εμπειρίες σε γέννες, εμπειρίες μέχρι να σαραντήσουν κλπ κλπ.

Το σίγουρο είναι ότι όλες αισθανόμαστε έτσι οπότε δεν κάνουμε κάτι κακό,απλά είμαστε πρωτάρες...... και φυσικά από ότι βλέπω πολλά μωράκια θα έχουμε τον Αυγουστο !!! τι τέλεια!

Το ίδιο άγχος για τα ίδια πράγματα έχω και εγώ αγαπητή ΚΑΤ123 και μάλιστα την άλλη πέμπτη που θα πάω για το doppler λεω τώρα θα μου πουν ότι και καλά άρχισε να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά και τέτοια....

Και τα γνωστά μετά ...το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο και δεν θα έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι αρχές αυγούστου και αν γεννήσω πρόωρα που θα κοιμάται το παιδί... και τι ώρα θα με πιάσουν οι πόνοι και θα είναι πρωί ή θα είναι μεσάνυχτα και τα λοιπα και τα λοιπά και τα λοιπά γνωστά και μη εξαιρεταία......

>dev244pb___.png

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑς ΓΙΑ ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΣ????? :shock::shock::shock::shock::shock:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μαμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δε μπορω!!!!!!!!! δε θελω!!!!!!!!!!! δεν ειμαι ετοιμη!!!!!!!!!!! (μου ρθαν τσισα τωρα!!!!! :?:oops: )

>dev244pb___.png

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑς ΓΙΑ ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΣ????? :shock::shock::shock::shock::shock:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μαμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δε μπορω!!!!!!!!! δε θελω!!!!!!!!!!! δεν ειμαι ετοιμη!!!!!!!!!!! (μου ρθαν τσισα τωρα!!!!! :?:oops: )

εεε όχι είναι λίγο τραβηγμένο... στο doppler βλέπουν την κατασταση του τραχήλου, την ωριμότητα του πλακούντα και την μητριαία αρτηρία. Νομίζω αν ο πλακούντας είναι γερασμένος επισπευδουν τον τοκετό λόγω του ότι το παιδί δεν τρέφεται σωστά

Διαφημίσεις

Πω πωωω κορίτσια...νομίζω ότι όλες που πλησιάζει ο καιρός τα ίδια περνάμε.Εγώ τα σκέφτομαι όλα αυτά και αγχώνομαι.

Το δωμάτιο του μωρού καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμο με τα επιπλάκια του στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Μέχρι να το βάψει ο άντρας μου και να φτιάξουμε και κάποια μερεμέτια, τον γκάστρωσα και αυτόν από το άγχος μου.

Τα επιπλάκια τα είχα παραγγείλει από τον Μάιο αλλά ειχα πει ότι θα τους ειδοποιήσω πότε να μου τα φέρουν, οπότε χθες τους πήρα και κανονίσαμε για την άλλη εβδομάδα. Η προίκα του μωρού είναι έτοιμη, μιας και η αδερφή μου και η νύφη μου που εχουν κόρες μου έχουν φέρει 2 βαλίτσες ρουχαλάκια και άλλα τα οποία τα έπλυνα, τα σιδέρωσα και τα έβαλα σε αποθηκευτικό χώρο μέχρι να έρθουν τα έπιπλα. Ούφ...

Τώρα το άγχος να σκέφτομαι πως θα νιώσω όταν γεννάω, τί ώρα θα είναι, αν θα μου σπάσουν τα νερά, αν θα το καταλάβω ότι μου σπάσανε τα νερά, πως θα νιώθω εκείνη τη στιγμή, θα φοβάμαι - δεν θα φοβάμαι, θα γεννήσω φυσιολογικά ή θα στραβώσει κάτι και θα πρέπει να κάνω καισαρική, λόγω της χαλαρότητας του τραχήλου λες να γεννήσω πρόωρα;, και αν ναι πότε; .....

ΟΛΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ και να σκέφτομαι συνέχειαααα..

Και από την άλλη όταν το λέω σε καμιά φίλη ή στους δικούς μου να με κοιτάνε σαν την τρελή και να μου λένε με απορία " Γιατί καλέ τόσο άγχος;;; Όλα μια χαρά θα πάνε;;;"

Άντε να τους εξηγήσεις τώρα....

Αχχχ πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη.... :):)

πως ακριβώς γίνεται το doppler?

είναι υπέρηχος ή τίποτα άλλο που πονάει?

για να προετοιμαστώ ψυχολογικά!!!!

α, πότε το κάνουμε?

είναι υποχρεωτικό?δεν ξέρω τίποτα γι'αυτό!!!!!! :shock::shock:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

πως ακριβώς γίνεται το doppler?

είναι υπέρηχος ή τίποτα άλλο που πονάει?

για να προετοιμαστώ ψυχολογικά!!!!

α, πότε το κάνουμε?

είναι υποχρεωτικό?δεν ξέρω τίποτα γι'αυτό!!!!!! :shock::shock:

Ρίξε μια ματιά εδώ...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7375

μια φιλη μου..μαλλον ειχε παει για εξεταση ντοπλερ...ειδαν πως ο πλακουντας ηταν πολυ γερασμενος και την προγραματισε σε 3 μερες να παει να γεννησουν..

μια αλλη..επειδη δεν ειχε πολυ υγρο..δεν ακουγε το μωρουλι και πηγαινε καθε μερα στο γιατρο..οποτε σε ενα απο τα πρωινα ραντεβου της της λεει παμε μεσα μην φυγεις γεννας!!!αυτη φρικαρε..τους ζητησε να παει στο δωματιο που θα της εδιναν μετα τη γεννα..εκανε μπανιο..καλωπιστικε..ξυρισμα..ισιωμα το μαλλι..συγκεντρωσε το μυαλο της..ειδοποιησε τους δικους της και....ΠΗΓΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!

οποτε κοριτσια..σε καθεμια ολα ειναι διαφορετικα..υπομονη λοιπον για να δουμε τι μας περιμενει..... :shock::shock::shock::shock::shock:

Κοίτα να δεις Ντινάκι μου...την πέμπτη που θα πάω για το doppler θα σου πω ....Αλλά ας πάρουμε και την άλλη πλευρα...Και να σου πουν ότι είναι γερασμένος ο πλακούντας και ότι μπαίνεις να γεννήσεις έχουμε θετικό 1ο τελειώνεις μια ώρα αρχήτερα και αποφεύγεις την αναμονή ...τα σπασμένα νερά...τις συσπάσεις που στην δική μας περίπτωση δεν ξέρουμε καν πως μοιάζουν και όλα αυτά τα απρόοπτα του Φ.Τ...

θετικό 2ο βλέπεις το μωρουλίνι σου πιο νωρίς......

θετικό 3ο και κάτι καλά να μην πάει και να είναι πρόωρο το μωρό ξέρεις ότι οι γιατροί θα κάνουν τα πάντα μιας και είναι ενήμεροι για την καλύτερη δυνατή πρόσβαση του μωρού...

Αρνητικό 1ο το μωράκι θα είνάι πολύ πρόωρο αλλά και εγώ το 78 που δεν ήξεραν καν τι μπορεί να έχω και τι μπορεί να μου συμβεί γεννήθηκα αρχές 8ου απλά πρόωρα και 1.5 κιλό παρακάλώ μόνο και είμαι μια χαρά......

Αρνητικό 2ο σε ποιάνουν απροετοίμαστη αν σου πουν γεννάς και χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου γιατί σκέφτεσαι εκείνη την ώρα με την ταχύτητα του φωτός και αν γίνει κάτι σε σένα ή στο μωρό που είναι νωρίς και όλα τα συναφή που τα ξέρετε όλες φαντάζομαι...

Αυτά μπόρεσα να σκεφτώ μέχρι στιγμής για οτιδήποτε άλλο θυμητώ θα προσθέσω στα θετικά - αρνητικά....

Το σίγουρο είναι ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και όσες έχουμε φτάσει μέχρι τον 8ο δεν υπάρχει γυρισμός.... Άρα.....υπομονή και θα περάσει και αυτό.....

dev244pb___.png