Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κοριτσια χρειαζομαι βοηθεια.

Recommended Posts

Καλημερα .

Εκανα της εξετασεις μου και εχω θρομβοφιλια .Πηγα στο αιματολογο εδω στη Ροδο και μου ειπε οτι δεν μπορει να με αναλαμβανει και μου ειπε να παω Αθηνα να ξανακανω της εξετασεις και αυτοι θα αποφασιζουν την θεραπια μου .Μου ειπε γιατι παω και δινω τα λεφτα στους ιδιοτες ενο επρεπε να παω απ 'την αρχη στο ''Αλεξανδρα '' ( εμενα ο γυναικολος μου μ'εστειλε στον ιδιοτι ) , τι να πω , ολα χαλια μου πανε .Τωρα τι γiναιτε στην Αθηνα , μιπως ξερει καμια ;; Ποσες μερες πρεπει να κατσω , τι πρεπει να κανω , πρεπει να κλεισω ραντεβου απο δω ;;;;Μου ειπε οτι η αιματολογος που πρεπει να παω λεγετε Ματσουκα ( ισως κανω και λαθος δεν ξερω , δεν ειμαι καλα και τρεμουν τα χερια μου ) .

Διαφημίσεις

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημερα .

Εκανα της εξετασεις μου και εχω θρομβοφιλια .Πηγα στο αιματολογο εδω στη Ροδο και μου ειπε οτι δεν μπορει να με αναλαμβανει και μου ειπε να παω Αθηνα να ξανακανω της εξετασεις και αυτοι θα αποφασιζουν την θεραπια μου .Μου ειπε γιατι παω και δινω τα λεφτα στους ιδιοτες ενο επρεπε να παω απ 'την αρχη στο ''Αλεξανδρα '' ( εμενα ο γυναικολος μου μ'εστειλε στον ιδιοτι ) , τι να πω , ολα χαλια μου πανε .Τωρα τι γiναιτε στην Αθηνα , μιπως ξερει καμια ;; Ποσες μερες πρεπει να κατσω , τι πρεπει να κανω , πρεπει να κλεισω ραντεβου απο δω ;;;;Μου ειπε οτι η αιματολογος που πρεπει να παω λεγετε Ματσουκα ( ισως κανω και λαθος δεν ξερω , δεν ειμαι καλα και τρεμουν τα χερια μου ) .

Καλημέρα. Καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι! Εχω κάνει κι εγώ εξετάσεις για θρομβοφιλία και γνωρίζω ότι γίνονται σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ μόνο και εξειδικευμένα εργαστήρια και όχι σε ένα απλό μικροβιολογικό ιατρείο. Επειδή λες ότι είσαι από Ρόδο, έχετε όντως ένα κατάλληλο εργαστήριο εκεί; Ρωτάω γιατί είναι βασικό.Είμαι κι εγώ από επαρχία και έκανα στην Αθήνα τις εξετάσεις, διότι στην περιοχή μου δεν υπήρχε η δυανατότητα. Απάντησέ μου σε αυτό και θα σου αναλύσω γιατί ρωτάω

Κοριτσάκι ηρέμισε ... δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο αν διαβάσεις μέσα στο forum το ποσοστό των κοριτσιών με θρομβοφιλία είναι αρκετά υψηλό και όλες τους έχουν υγιέστατα μωράκια και άριστη εγκυμοσύνη το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζεις από νωρίς ότι το έχεις. Πάρε τηλέφωνο στο Αλεξάνδρα και κάνε όλες αυτές τις ερωτήσεις να σου απαντήσουν οι ειδικοί ... πάντως μην σκας όλα θα σου πάνε καλά θα δεις :)

Στην αρχή της δικής μου εγκυμοσύνης, η γυναικολόγος από μια απλή εξέταση για την πήξη του αίματος έβγαλε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι έχω πρόβλημα και με παρέπεμψε σε αιματολόγο. Η αιματολόγος κυριολεκτικά με τρέλανε!!!Επί δέκα μέρες με είχαν κάνει μπαλάκι η μία στο ιατρείο της άλλης και με παρέπεμψαν και σε άλλο γιατρό. Μου έδωσαν και φάρμακα άσχετα για την περίπτωσή μου. Η ψυχολογία μου είχε πιάσει πάτο. Αν σου πω αναλυτικά τι πέρασα εξαιτίας τους, θα φρίξεις. Εν τω μεταξύ η αιματολόγος ήθελε να κάνω τις εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο γνωστού της στην Αθήνα.

Και συνεχίζω...

Οπως καταλαβαίνετε, οι εν λόγω γιατροί το πήγαιναν αλλού...Διατήρηση εβδομαδιαίας πελατείας δια του...τρόμου!

Το έχουν ξανακάνει, όπως έμαθα...

Ευτυχώς την έκανα νωρίς για Αθήνα. Εκανα το πακέτο εξετάσεων της θρομβοφιλίας για να είμαι σίγουρη. Εννοείται ότι τα αποτελέσματα ουδεμία σχέση είχαν με την διάγνωση των γιατρών που με παρακολούθησαν αρχικά.

Είχα μια φυσιολογικότατη εγκυμοσύνη, χωρίς προβλήματα., χωρίς έντονα συμπτώματα...Το μόνο μου πρόβλημα ήταν τελικά οι γιατρίνες που με τρέλαναν.

Γι αυτό ρωτώ αν όντως έχεις θρομβοφιλία...

Ακόμα όμως κι αν συμβαίνει αυτό αντιμετωπίζεται. Τότε που βρισκόμουν σε απόγνωση ανακάλυψα το forum και διάβασα για πολλές περιπτώσεις.

Οπως και να έχει το παν είναι η καλή ψυχολογία

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι! Εχω κάνει κι εγώ εξετάσεις για θρομβοφιλία και γνωρίζω ότι γίνονται σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ μόνο και εξειδικευμένα εργαστήρια και όχι σε ένα απλό μικροβιολογικό ιατρείο. Επειδή λες ότι είσαι από Ρόδο, έχετε όντως ένα κατάλληλο εργαστήριο εκεί; Ρωτάω γιατί είναι βασικό.Είμαι κι εγώ από επαρχία και έκανα στην Αθήνα τις εξετάσεις, διότι στην περιοχή μου δεν υπήρχε η δυανατότητα. Απάντησέ μου σε αυτό και θα σου αναλύσω γιατί ρωτάω

Καλημερα .

Καταρχας ευχαριστω .

Πηγα σε μικροβιολογο στη ροδο η οποια εστειλε της εξετασεις μου στην Αθηνα ( δεν ξερω σε ποιο νοσοκομιο ) εγω την πληρωσα 570 ευρο .Και σημερα το πρωη πηγα στο νοσοκομιο σε αιματολογο.

Εγω τις ειχα κανει στον Ευαγγελισμο,γιατι ειχα εναν γνωστο αιματολογο.Τις εξετασεις αυτες επειδη ειναι αρκετες και ακριβες μου τις εγραψε γιατρος του Ικα και επειδη για να βρεις ραντεβου διαθεσιμο μπορει να περιμενεις και μηνα στα δημοσια νοσοκομεια, πριν ερθεις Αθηνα ρωτα για να μην πηγαινοερχεσαι τσαμπα!!!

Καλη επιτυχια και ολα καλα να σου πανε.

Κοριτσάκι ηρέμισε ... δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο αν διαβάσεις μέσα στο forum το ποσοστό των κοριτσιών με θρομβοφιλία είναι αρκετά υψηλό και όλες τους έχουν υγιέστατα μωράκια και άριστη εγκυμοσύνη το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζεις από νωρίς ότι το έχεις. Πάρε τηλέφωνο στο Αλεξάνδρα και κάνε όλες αυτές τις ερωτήσεις να σου απαντήσουν οι ειδικοί ... πάντως μην σκας όλα θα σου πάνε καλά θα δεις :)

Πηρα και μου ειπανε οτι με ΙΚΑ δε δεχοντε και πρεπει εγω να πληρωσω .ουφφφ δλδ

Και συνεχίζω...

Οπως καταλαβαίνετε, οι εν λόγω γιατροί το πήγαιναν αλλού...Διατήρηση εβδομαδιαίας πελατείας δια του...τρόμου!

Το έχουν ξανακάνει, όπως έμαθα...

Ευτυχώς την έκανα νωρίς για Αθήνα. Εκανα το πακέτο εξετάσεων της θρομβοφιλίας για να είμαι σίγουρη. Εννοείται ότι τα αποτελέσματα ουδεμία σχέση είχαν με την διάγνωση των γιατρών που με παρακολούθησαν αρχικά.

Είχα μια φυσιολογικότατη εγκυμοσύνη, χωρίς προβλήματα., χωρίς έντονα συμπτώματα...Το μόνο μου πρόβλημα ήταν τελικά οι γιατρίνες που με τρέλαναν.

Γι αυτό ρωτώ αν όντως έχεις θρομβοφιλία...

Ακόμα όμως κι αν συμβαίνει αυτό αντιμετωπίζεται. Τότε που βρισκόμουν σε απόγνωση ανακάλυψα το forum και διάβασα για πολλές περιπτώσεις.

Οπως και να έχει το παν είναι η καλή ψυχολογία

Οι εξετασεις δειξανε οτι εχω θρομβοφιλια .Ο αιματολογος μου λει να παω να ξανακανω στη αθηνα , για ποιο λογο ;;

Καλημερα .

Καταρχας ευχαριστω .

Πηγα σε μικροβιολογο στη ροδο η οποια εστειλε της εξετασεις μου στην Αθηνα ( δεν ξερω σε ποιο νοσοκομιο ) εγω την πληρωσα 570 ευρο .Και σημερα το πρωη πηγα στο νοσοκομιο σε αιματολογο.

Είναι πράγματι ακριβές εξετάσεις και μακάρι να έχουν γίνει σωστά. Εμένα τότε δεν είχαν προτείνει να μου πάρουν αίμα και να το στείλουν, αν και έχω ακούσει πώς γίνεται. Μια φίλη μου το έκανε στην αυχενική και οι εξετάσεις δεν είχαν βγει σωστές. Είχαν δείξει πρόβλημα.Τις επανέλαβε πηγαίνοντας στην Αθήνα και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν θέλω να σε αγχώσω. Αλλά έχω γίνει τόσο καχύποπτη μετά τα δικά μου...

Διαφημίσεις

Οι εξετασεις δειξανε οτι εχω θρομβοφιλια .Ο αιματολογος μου λει να παω να ξανακανω στη αθηνα , για ποιο λογο ;;

Κατά κάποιο τρόπο σου απάντησα μέσω της περίπτωσης της φίλης μου...

Εχει να κάνει με τη σωστή συντήρηση του αίματος, αν το λέω σωστά. Σου πήραν αίμα και το...έστειλαν ταξίδι!

Γι' αυτό μάλλον επιμένει ο αιματολόγος να τις ξανακάνεις. Για σιγουριά.

Πάντως αυτό το λούκι που τρώμε εμείς στην επαρχία με την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας είναι άνευ προηγουμένου!

Για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο πρέπει να τρέχουμε στην Αθηνα.

Κόπος, άγχος, έξοδα...

Η Ματσουκα ειναι κορυφαια αιματολογος στο Αλεξανδρα αλλα κλεισε ραντεβου πριν πας γιατι γινεται ενας χαμος. Μπορει να μην χρειαστει να σε αναλαβει να μην ειναι κατι σημαντικο και με συγκεκριμενες ενεσεις να συνεχισεις να παρακολουθησαι Ροδο.

Η θρομβοφιλια ειναι κατι που ελεγχεται αν το γνωριζεις. Βοηθος της Ματσουκας πιο συνεργασιμη ειναι η Κυρια Μπαρμπαρουση στο λεω γιατι η Ματσουκα δεν ειναι ιδιαιτερα ομιλιτικη και ευκολη.

Κλεισε ραντεβου πριν πας και πες οτι εισαι απο νησι για να μην πας αδικα και ταλαιπωρηθεις.

Σε περίπτωση θρομβοφιλίας γίνεται ειδική θεραπεία με ενέσεις ηπαρίνης, αν δεν κάνω λάθος

Φαντάσου να μην έχεις θρομβοφιλία και να ξεκινήσεις θεραπεία, βασιζόμενη στα αποτελέσματα της εξέτασης, που είδες ότι και ο αιματολόγος αμφισβητεί και θέλει να επαναληφθεί...

Εμένα η γυναικολόγος μου είχε δώσει σαλοσπίρ, μου το έγραψε και η αιματολόγος. Μετά είχα λίγο αίμα, μάλλον λόγω του σαλοσπιρ που δεν έκανε τελικά να το παίρνω. Και για το αίμα μου έδωσε ουτροτζεστάν(ορμόνες).Ούτε αυτές χρειαζόμουν.

Ευτυχώς που γλίτωσα νωρίς από τα νύχια τους και γέννησα με ηρεμία το παιδάκι μου.

Αν είχα εγκλωβιστεί στα λεγόμενά τους δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί...

Μην διστάσεις λοιπόν να επαναλάβεις τις εξετάσεις, αξίζει κάθε κόπος. Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, να ξέρεις ότι αντιμετωπίζεται. Το άγχος και η κακή ψυχολογία όμως δεν αντιμετωπίζονται εύκολα

Αλήθεια, για ποιο λόγο αρχικά ο γιατρός σου σύστησε να κάνεις τις εξετάσεις θρομβοφιλίας; Υπάρχει κακό ιστορικό με άλλες εγκυμοσύνες; Ο καθηγητής αιματολογίας που με είδε στην Αθήνα τόνισε ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Ασε που ήταν αρνητικός να κάνω τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας. Είδε όμως τι άγχος είχα και είπε "ας της κάνεις, να νιώσεις καλά, γιατί το άγχος είναι χειρότερο"

Μου πήραν έξι φυαλίδια αίμα! Και κόστισαν 800 ευρώ.

Διαφημίσεις

Αλήθεια, για ποιο λόγο αρχικά ο γιατρός σου σύστησε να κάνεις τις εξετάσεις θρομβοφιλίας; Υπάρχει κακό ιστορικό με άλλες εγκυμοσύνες; Ο καθηγητής αιματολογίας που με είδε στην Αθήνα τόνισε ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Ασε που ήταν αρνητικός να κάνω τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας. Είδε όμως τι άγχος είχα και είπε "ας της κάνεις, να νιώσεις καλά, γιατί το άγχος είναι χειρότερο"

Μου πήραν έξι φυαλίδια αίμα! Και κόστισαν 800 ευρώ.

Πριν 8 χρονια ειχα μια αποβολη στον 3 μηνα και πριν 4 μηνες ειχα ανεμβρυικη κυηση δλδ δεν εχω παιδακι ακομα.

Η Ματσουκα ειναι κορυφαια αιματολογος στο Αλεξανδρα αλλα κλεισε ραντεβου πριν πας γιατι γινεται ενας χαμος. Μπορει να μην χρειαστει να σε αναλαβει να μην ειναι κατι σημαντικο και με συγκεκριμενες ενεσεις να συνεχισεις να παρακολουθησαι Ροδο.

Η θρομβοφιλια ειναι κατι που ελεγχεται αν το γνωριζεις. Βοηθος της Ματσουκας πιο συνεργασιμη ειναι η Κυρια Μπαρμπαρουση στο λεω γιατι η Ματσουκα δεν ειναι ιδιαιτερα ομιλιτικη και ευκολη.

Κλεισε ραντεβου πριν πας και πες οτι εισαι απο νησι για να μην πας αδικα και ταλαιπωρηθεις.

Ευχαριστω για την απαντηση κ ολα τα αλλα κοριτσια .

Εκλεισα ραντεβου τελους του μηνα .

Οποτε λογικο να σου ζητησουν τις εξετασεις. Να τις ξανακανεις για να ξερεις που βρισκεσαι και αν θα χρειαστεις καποια αγωγη στην εγκυμοσυνη.

Μα αυτος ο γυναικολογος μου γιατι με παει απο κει κ απο δω ..δεν μπορουσε απο την αρχι να μου πει να παω Αθηνα ...οπως βλεπω τα μοιραζουν τα λεφτα που περνουν .

Το ΙΚΑ μου της καλυπτει αυτες της εξετασεις ;;

Ναι τουλαχιστον πριν δυο χρονια τις καλυπτε αλλα τα πληρωνες ντουκου επι τοπου και μετα απο μηνες τα επαιρνες. Πρεπει να εχεις χρηματα μαζι σου γιατι ειναι ακριβες.

Πηρα και μου ειπανε οτι με ΙΚΑ δε δεχοντε και πρεπει εγω να πληρωσω .ουφφφ δλδ

με την αποδειξη ομως που θα παρεις θα πας στο ΙΚΑ και θα πληρωθεις το 70% τουλαχιστον του ποσου που εδωσες

Πριν 8 χρονια ειχα μια αποβολη στον 3 μηνα και πριν 4 μηνες ειχα ανεμβρυικη κυηση δλδ δεν εχω παιδακι ακομα.

σου ευχομαι συντομα μια στρουμπουλη κοιλιτσα και ενα υγειεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!

μη φοβασαι τιποτα εχε πιστη και θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!:P

Ευχαριστω για την απαντηση κ ολα τα αλλα κοριτσια .

Εκλεισα ραντεβου τελους του μηνα .

με το καλο και καλα αποτελεσματα!θα περιμενουμε νεα σου!

a0542f1a75.png

ηρθες θησαυρε μου κι αλλαξες τη ζωη μας!!!

κοριτσακι μου τωρα πηρα ειδηση την ιστορια που εχεις απο τοτε που μιλησαμε.αφου ξερεις τι γινεται εδω με το νοσοκομειο και τα σχετικα γιατι δεν ειπες του γιατρου να πας απο την αρχη αθηνα?ειδες γιατι εγω δεν τον παω?αδικα τα λεφτα που πληρωσες εδω αφου στην ουσια δεν τις πιστευουν τις εξετασεις και σε στελνουν πανω.πηγαινε και μην αγχωνεσαι γιατι ειδες τι γραφουν τα κοριτσια?οτι και να ειναι δεν θα εχεις προβλημα σε εγκυμοσυνη.μην χαλιεσαι λοιπον.πηγαινε να μαθουμε τι συμβαινει και βλεπουμε απο εκει και περα.εγω στο νοσοκομειο μονο τον γιατρο μου εμπιστευομαι,και οσους εχω μαθει οτι ειναι σωστοι.δεν το περιμενα παντως απο τον γιατρο σου ολο αυτο το θεμα.ελπιζω να εχεις καλα νεα απο πανω.σκεψου οτι κανεις ενα ταξιδακι διακοπων μην το δεις αρνητικα.φιλακια κοριτσακι μου.νομιζω οτι κανονικα πρεπει να καλυπτεται απο το ικα ολη αυτη η ιστορια αν σου τα γραψει γυναικολογος του ικα,ξερεις με παραπεμπτικο και ολα τα σχετικα.για ψαξε το λιγο μηπως καλυψουν τα εισητηρια και τα εξοδα της εξετασης.παρε 184 η πηγαινε σε γυναικολογο του ικα.φιλακια και περιμενω νεα σου!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

αν θες κλεινεις ραντεβου στο αρεταιο με τον οικονομου,λες ότι εχεις αποβαλει 3 φορες βεβαια,σου δινει λιστα με εξετασεις ,πας τις γραφεις στο ΙΚΑ,τις κανεις πας τις αποδειξεις και τις καταθετεις στο ικα,συνηθως δεν γινονται αποδεκτες αλλα κανεις ενσταση και παιρνεις πισω το 70-100%.

YiMXp3.png

Οπως ειπα εκανα εξετασεις εδω στη Ροδο και πληρωσα 570 ευρω και πηρα αποδηξει για 450.Μου εγραψε ο γιατρος του ΙΚα της εξετασεις και με την αποδηξει πηγα στο ΙΚΑ .Θα μου δωσουν πισο 350 ευρω το αλλο μηνα .

αννετε ευχαριστω για της ευχες σου .

Zitamar εκανα εξετασεις για θυροειδη , dna , ζαχαρο ( οχι καμπιλι ζαχαρου ) και θρομβοφιλια που βρεθηκε και το προβλιμα αλλα ο αιματολογος στη Ροδο λει οτι δεν εχει ιδεα απο αυτες της εξετασεις και δεν μπορει να με αναλαμβανει .