Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέλω την συμβουλή απο πιο έμπειρες μαμαδες. Σας ακούω με αγωνία.

little

Recommended Posts

Για οικονομικούς λόγους για λίγο καιρό μετακομίσαμε στο πατρικό μου. Ο γιός μου είναι 10 μηνών. Είχε το δικό του δωμάτιο και κατα την διάρκεια του ύπνου του ξυπνούσε 1 φορά, μπορεί και καμία. Τώρα που μετακομίσαμε, εδω και 2 βδομάδες, κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Αυτός στην κούνια του και εμεις στο κρεββάτι. Επίσης να αναφέρω ότι έβγαλε το πρώτο του δόντι, μήπως φταίει αυτό. Κάθε βράδυ ξυπνάει 5 με 6 φορές. Κάθε φορά που ξυπνάει, γκρινιάζει, γυρνάει μπρούμυτα, σηκώνει το κεφάλι πάνω απο την πάντα, μας βλέπει και μόλις μας δει αρχίζει το δυνατό κλάμμα. Αν πάω απο πάνω του και του μιλήσω γλυκά δεν σταματά. Κάποιες φορές ίσως ηρεμήσει με πιπίλα αλλα σπάνια. Δεν θέλω και να πάθει εξάρτηση απο την πιπίλα. Οπότε τον παίρνω αγκαλιά. Πάλι δεν σταματα. Τον βάζω στο κραεββάτι μας και πάω να τον θηλάσω. Σταματά αμέσως. Αλλά δεν τρώει. Απλά μας θέλει δίπλα του. Δηλαδή αν τον βάλω δίπλα μου απλα με πιπίλα σταματήσει όπως και αν το δώσω στήθος. Μόλις κοιμηθεί τον βάζω πάλι στο κρεββάτι του και μετα απο 2 ώρες πάλι τα ίδια...

Εδώ να μπω ότι δεν με ενοχλεί το όλο θέμα, τουλάχιστον όχι ακομα.

Απλά μου λένε όλοι τα γνωστά ότι πρεπει να του το κόψω. Μην μάθει στο κρεββάτι μας. Μην με κάνει εμένα πιπίλα κλπ. και ανυσηχώ μην πράγματι φτασει 2 χρονών και δεν ξεκολλάει με τιποτα απο το κρεββατι.

Ποια η γνώμη σας; τι να κάνω;

Λέτε να το κάνει λογω αλλαγής περιβάλλοντος; Να φταίνε τα δόντια; Πεινάει; Κρυώνει;

Να τον αφήνω με πιπίλα; Να τον αφήσω να μάθει με πιπίλα;

Να τον θηλάζω ή όχι;

Να τον βάζω στο κρεββάτι μας;;

Θέλω να κάνω το πιο σωστό ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κοιμάμαι αγκαλιά μαζί του μέχρι να μεγαλώσει.

Διαφημίσεις

Θέλω να κάνω το πιο σωστό ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κοιμάμαι αγκαλιά μαζί του μέχρι να μεγαλώσει.

Ακριβως. Το πιο σωστο ειναι αυτο που πιστέυεις εσυ και νιωθεις οτι βοηθαει εσενα και το μωρο. Το τι θα σου πουνε οι αλλοι λιγη σημασια εχει. Μεγαλωσα 4 παιδια με τεσσερις διαφορετικους τροπους. Ολα ηθελαν το δικο τους τροπο. Ενας ηθελε πιπιλα αλλος οχι . Ενας κοιμαται μεχρι τωρα μαζι μας οι αλλοι ποτε. κ.ο.κ.

Γεια σου!

Το μωράκι φαίνεται ότι αναστατώθηκε με τις αλλαγές, και είναι τυχερό που έχει εσένα και το καθησυχάζεις. Κάνε αυτό που σου υπαγορεύει το ένστικτό σου.

Δεν θέλω και να πάθει εξάρτηση απο την πιπίλα. Οπότε τον παίρνω αγκαλιά. Πάλι δεν σταματα. Τον βάζω στο κραεββάτι μας και πάω να τον θηλάσω. Σταματά αμέσως. Αλλά δεν τρώει. Απλά μας θέλει δίπλα του.

Μια σταλιά και ξέρει τι χρειάζεται ;)

Όσο για το αν θα συνηθίσει στο κρεββάτι σας, μην κρίνεις από αυτήν την μεταβατική περίοδο. Θα προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον, θα μεγαλώσει, και τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Δώσε του τώρα αυτό που κρίνεις σωστό, και για το μέλλον έχει ο θεός.

Η πιπίλα θα ήταν μια λύση αν την ήθελε το μωρό, αλλά αφού δεν την θέλει, δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεχτεί.

Γεια σου little.Ειμαι και εγω μανουλα διδυμων και προσφατα περασα κατι αντιστοιχο.Το καλοκαιρι που πηγαμε διακοπες τα ειχαμε και εμεις στο ιδιο δωματιο ενω στο σπιτι ειναι το καθενα στο δωματιο του.Ολη νυχτα ξυπνουσαν και τα δυο,δεν ηθελαν ουτε γαλα ουτε ππιπιλα,ουτε αγκαλια.Μονο στο κρεβατι μας σταματουσαν.Ευτυχως για εμας οταν γυρισαμε στο σπιτι σταματησαν τα παντα,ολα επανηλθαν στους φυσιολογικους ρυθμους.Οποτε πιστευω οτι ενιωθαν καθαρα ανασφαλεια απο τη μεγαλη αλλαγη που βιωσαν και το εδειχναν με αυτο τον τροπο.Νομιζω οτι θελει χρονο να εξοικειωθει με το νεο του περιβαλλον και ολα θα καλυτερεψουν.Υπομονη!!!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΩΣ Κ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟ...ΚΑΝΕ ΤΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..Κ ΟΤΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ.. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ,ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΔΩΣΤΟΥ ΤΗΝ ...ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ..ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

Διαφημίσεις

παθαμε το ιδιο με τη μετακομιση. εκει που κοιμοταν μια χαρα μονος του χωρις προβληματα, με την αλλαγη περιβαλλοντος, κλαμα, κακο, τσιριδες, αυπνιες και παει λεγοντας και κοιμοταν μαζι μας. τωρα, μετα απο 1,5 μηνα και παλι δεν κοιμαται μονος του. αλλα τωρα τον βαζω στο κρεβατι του και δεν ξυπναει. αμα τυχει και ξυπνησει μεα στη νυχτα δεν παει με τιποτα στο κρεβατι του. θελει στο δικο μας. παντως, μια προοδο την ειδα. σιγα σιγα θα περασουμε κανονικα στις πλαιες μας συνηθειες.

νομιζω οτι η μετακομιση τα ταραζει πολυ τα καημενα. ως ομοιπαθουσα δεν σε συμβουλευω. σου λεω οτι το παθαμε:cry:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς είναι μεταβάτική περίοδος σε όλα. Μετακομίσαμε, εγώ ξεκίνησα δουλειά, ο μπαμπάς μας δουλεύει υπερωρίες, πάει και στους άλλους παππούδες μια φορά την εβδομάδα οπότε άλλο ενα ξένο περιβάλλον. Του πέσανε μάλλον πολλά. Εδώ εμένα και μου πέσανε πολλά!

Θα του δίνω όσο πιο πολλές αγκαλιές θέλει και θα τον έχω οσο θέλει στο κρεββατι μου.

Αφήστε που όταν επιστρέφει απο τους άλλους παππούδες το παιδί έχει ξεθεωθεί στο παιχνίδι, δεν έχει κοιμηθεί αρκετά επειδή το βλέπουν μόνο μια φορά την εβδομάδα, οπότε κοιτάνε να το χορτάσουν.

Τι ωραία που περνούσαμε οι δυο μας στο σπιτάκι μας όσο δεν δούλευα... :(

Και σκέφτομαι, να, πέρασε τόσος καιρός που είμασταν οι δυο μας και πάει τώρα δεν περναμε πολύ χρόνο μαζί...

Οπότε θα ευχαριστηθώ την κάθε στιγμή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κοιμάται πάνω μου. Γιατί θα μεγαλώσει και οι στιγμές θα φύγουν, όπως έφυγε και ο καιρός που είμασταν οι δυο μας σπιτάκι μας όλη μερα.

Ποια η γνώμη σας; τι να κάνω;

Λέτε να το κάνει λογω αλλαγής περιβάλλοντος; Να φταίνε τα δόντια; Πεινάει; Κρυώνει;

Να τον αφήνω με πιπίλα; Να τον αφήσω να μάθει με πιπίλα;

Να τον θηλάζω ή όχι;

Να τον βάζω στο κρεββάτι μας;;

Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα ποστ.

Καταρχην ευχομαι να πανε ολα καλα με τα οικονομικα σας (ολοι στην ιδια κατασταση βρισκομαστε :().

Επειτα εχω να πω τα εξης:

1) Τα δοντια παιζουν εναν αλφα ρολο. Δοκιμασες να δωσεις μιση δοση ντεπον να δεις πως αντιδρα; Ηρεμει ή οχι; Αν οντως ηρεμει, σημαινει πως οντως πονουσε.

2) Αν πεινουσε ματακια μου, θα θηλαζε. Ισως εκεινη τη στιγμη, ψαχνει να βρει -για τον οποιονδηποτε λογο- παρηγορια και τη βρισκει στο κρεβατι σας.

3) Οταν τον σηκωνεις ελεγχεις τα ακρα του (χερακια - ποδαρακια) να δεις αν ειναι παγωμενα; Αν ειναι παγωμενα, τοτε ναι, πιθανον να κρυωνει. Αν ειναι πολυ ζεστα πιθανον να ζεσταινεται. Τσεκαρεις για πυρετο και αν η θερμοκρασια ειναι φυσιολογικη, ειτε σκεπαζεις περισσοτερο αν κρυωνει, ειτε αφαιρεις σκεπασματα αν ζεσταινεται.

4) Αν το παιδι δεν επαιρνε ποτε ως τωρα πιπιλα, γνωμη μου να μην του τη μαθεις. Αν ωστοσο τη χρησιμοποιουσε μπορεις να του τη δινεις, απλα για να μην "μαθει" οπως λες κι εσυ, περιορισου στο να του τη δινεις μονο ωρες υπνου και οχι πολλη ωρα μες στην ημερα.

5) Για το θηλασμο δεν εχω αποψη, δεν εχω θηλασει καθολου, το μονο που θα καταφερω ειναι να σε μπερδεψω και να σε κατατοπισω λαθος.

6) Αν το να κοιμασαι μαζι του δεν ενοχλει ουτε το παιδι, ουτε εσενα, ουτε τον συζυγο φυσικα, τοτε γνωμη μου να το κανεις. Η καθε οικογενεια εχει τους δικους της κανονες, δεν υπαρχουν στανταρ "πρεπει" ή " δεν πρεπει". Οπως επισης το αν θα δυσκολευτει να μαθει αργοτερα σε δικο του κρεβατι, μονος του, εξαρταται αποκλειστικα απο το καθε παιδι. Η κορη μου π.χ. περναει φασεις κατα καιρους που θελει να κοιμαται μαζι μου. Ποτε δεν εχω αρνηθει, αλλα ποτε δεν αντιμετωπισα και προβλημα στο να τη βαλω να κοιμηθει και μονη της. Και φετος που θεωρειται "μεγαλη", στις διακοπες κοιμομασταν νυχθημερον αγκαλιτσα. Ε, οταν γυρισαμε σπιτι, μια χαρα κοιμηθηκε στο κρεβατι της χωρις παρατραγουδα. Το καθε παιδι -ξαναλεω- αντιδρα διαφορετικα.

Τελος, αν με ρωτας... Ολα αυτα τα κανει επειδη προσπαθει να προσαρμοστει στο νεο σας περιβαλλον. Δωστου χρονο, αγαπη και απεριοριστη υπομονη. Σκεψου ποσο -πιθανα- ζοριζεστε εσεις. Ποσο μαλλον ενα μωρακι!

Σου ευχομαι τα καλυτερα! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

και γω φοβόμουν μη μάθει στην πιπίλα και τελικά έκανε εμένα πιπίλα. Εφαρμόζουμε το co-bedding αλλά θέλω να σταματήσω και μου φαίνεται βουνό!!!!

Αφού ζητάς τη συμβουλή μας εγώ από τη δική μου εμπειρία θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να βρείς ένα άλλο δωμάτειο για να κοιμάται το μωρό ή να του δώσεις την πιπίλα του για το βράδυ. Αφού τα πήγατε τόσο καλά μέχρι τώρα μην του χαλάσεις το ωραίο του πρόγραμματάκι!

To co-bedding ειναι ωραίο για λίγο αλλά κάποια στιγμή σε κουράζει. Μάλλον δεν θα είχα πρόβλημα αν κοιμόταν μαζί μας αλλά δεν ξυπνούσε πολλές φορές μέσα στον ύπνο του. Λατρεύω να τον βλέπω όταν κοιμάται αλλά μου'ρχεται να το πνίξω ώρες ώρες όταν ξυπνάει 10 φορές και απλά θέλει βυζί!

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα (και γω μπερδεμένη είμαι)

o6oy.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς είναι μεταβάτική περίοδος σε όλα. Μετακομίσαμε, εγώ ξεκίνησα δουλειά, ο μπαμπάς μας δουλεύει υπερωρίες, πάει και στους άλλους παππούδες μια φορά την εβδομάδα οπότε άλλο ενα ξένο περιβάλλον. Του πέσανε μάλλον πολλά. Εδώ εμένα και μου πέσανε πολλά!

Θα του δίνω όσο πιο πολλές αγκαλιές θέλει και θα τον έχω οσο θέλει στο κρεββατι μου.

Αφήστε που όταν επιστρέφει απο τους άλλους παππούδες το παιδί έχει ξεθεωθεί στο παιχνίδι, δεν έχει κοιμηθεί αρκετά επειδή το βλέπουν μόνο μια φορά την εβδομάδα, οπότε κοιτάνε να το χορτάσουν.

Τι ωραία που περνούσαμε οι δυο μας στο σπιτάκι μας όσο δεν δούλευα... :(

Και σκέφτομαι, να, πέρασε τόσος καιρός που είμασταν οι δυο μας και πάει τώρα δεν περναμε πολύ χρόνο μαζί...

Οπότε θα ευχαριστηθώ την κάθε στιγμή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κοιμάται πάνω μου. Γιατί θα μεγαλώσει και οι στιγμές θα φύγουν, όπως έφυγε και ο καιρός που είμασταν οι δυο μας σπιτάκι μας όλη μερα.

στ πατρικο σου μενετε μονοι σας οι τρεις σας (εσυ, το μωρο και ο αντρας σου) η μενετε κοινοβιο με τους γονεις σου; γιατι αν ισχυει το δευτερο τοτε το παιδι αποπροσανατολιζεται και απο τα πολλα προσωπα και απο τις ενδεχομενες παρεμβασεις στο προγραμμα και στις συνηθειες του (αν γινονται) και εινια ακομα πιο δυσκολο να προσαρμοστει. επειδη και εγω το επαθα το ρωταω γιατι το διαπιστωσα σε μας. και εγω 1 μηνα μεχρι να γινει η μετακομιση εμεινα στη μανα μου με τον αδερφο μου και γιναμε μυλος. το παιδι ειχε γινει αγνωριστο. εκλαιγε, δεν ετρωγε, ειχε κολλησει πανω μου ενω ηταν ενα ανεξαρτητο μωρο που δεν ηθελε αγκαλιες, δεν κοιμοταν, γκρινιαζε ακαταπαυστα κτλ.

μολις ηρθαμε στο δικο μας σπιτι οι τρεις μας αρχισε αμεσως να επανερχεται.

καλημερα!

να πω οτι κ η δικη μου καθε βραδι το ιδιο κανει πολυ ανησυχο υπνο ξυπναω πολλες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας για να την κατεβαζω πιο χαμηλα στην κουνια γιατι στριμωχνει το κεφαλι της στην παντα περναει τα ποδια της στα καγκελα της κουνιας κ καθομαι ολη νυχτα να βγαζω ποδια απο καγκελα εβαλα κουβερτα να μην μπορει αλλα δεν τα σηκωνει ψιλα κ τα βγαζει κ γενικος αγκωμαχα ολο το βραδι δοντια εχουμε βγαλει δυο κ ολη μερα ειναι γκρινιαρα κ θελει μονιμος στρατουλες για να ηρεμει .εμεις δεν εχουμε αλλαξει περιβαλλον αλλα οταν την περνω στο κρεβατι ολα καλα δεν θελω ομως να την παιρνω κ γιατι θα μαθει κ θελω σιγα σιγα να την βγαλω απο το δωματιο κ δεν ξεκουραζομαι καθολου οταν κοιμαμαι σε μια μερια ολο το βραδι για να εχει το χωρο της κ να μην την πατησω το βραδι στον υπνο μου τι να κανω ?

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

καλημερα!

να πω οτι κ η δικη μου καθε βραδι το ιδιο κανει πολυ ανησυχο υπνο ξυπναω πολλες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας για να την κατεβαζω πιο χαμηλα στην κουνια γιατι στριμωχνει το κεφαλι της στην παντα περναει τα ποδια της στα καγκελα της κουνιας κ καθομαι ολη νυχτα να βγαζω ποδια απο καγκελα εβαλα κουβερτα να μην μπορει αλλα δεν τα σηκωνει ψιλα κ τα βγαζει κ γενικος αγκωμαχα ολο το βραδι δοντια εχουμε βγαλει δυο κ ολη μερα ειναι γκρινιαρα κ θελει μονιμος στρατουλες για να ηρεμει .εμεις δεν εχουμε αλλαξει περιβαλλον αλλα οταν την περνω στο κρεβατι ολα καλα δεν θελω ομως να την παιρνω κ γιατι θα μαθει κ θελω σιγα σιγα να την βγαλω απο το δωματιο κ δεν ξεκουραζομαι καθολου οταν κοιμαμαι σε μια μερια ολο το βραδι για να εχει το χωρο της κ να μην την πατησω το βραδι στον υπνο μου τι να κανω ?

Ανδριανη μου αυτο με τα κάγκελα το έκανε και ο δικός μου και πήρα και δεύτερη πάντα και έτσι ούτε τα πόδια μπλέκει εκει ούτε ακούω κάτι ξαφνικά ντουπ γιατί γύριζε και χτυπούσε και το κεφάλι του και μετα ξυπναγε φυσικά κλαιγοντας. Πάντως κι εμένα τις μέρες που βγήκε το πρώτο δοντι ήταν πολύ ανήσυχος το βράδυ και εκει που ξυπναγε 1 φορα κατα τις 5-6 για να θηλαζουμε άρχισε να ξυπνάει κάθε 2-3 ώρες και να κλαίει και φυσικά να σταματάει μόνο με στήθος... Τώρα όμως έχει επανέλθει στα ήσυχα του οπότε μάλλον κι εσείς θα ηρεμησετε όταν σας το επιτρέψουν τα δοντακια...

Στο κρεβάτι μου τον παίρνω κανένα μεσημέρι άμα θέλω να ξαπλώσω κ εγω και όντως κοιμάται καλύτερα, αλλα όντως έχεις δίκιο μην τον κανείς βραδυ και μάθει και εσυ δεν θα ξεκουραζεσαι. Τώρα για το δωμάτιο απο ότι ακούω μετα τον 6ο μήνα αλλάζουν. Εγω τον έβαλα εξαρχής στο δικό του δωμάτιο μια και τα δωμάτια είναι δίπλα δίπλα και μάλιστα έτσι όπως είναι τα κρεβατια τον έβλεπα απο το δικό μου όσο δεν είχα βάλει και την δεύτερη πάντα. Πάντως τώρα βλέπω ότι καλο είναι να μη με βλέπει. Έχει τύχει να τον δω το βράδυ ξυπνιο αλλα να κάθεται ήσυχος και να ξανακοιμαται μόνος του, ενω αν με δει αρχίζει τις γκρίνιες και θέλει να σηκωθεί...

προφανος οπως λενε και αλλα κοριτσια το μωρακι εχει αναστατωθει απο την αλλαγη. ισως δε νιωθει πλεον τον δικο του χωρο και ασφαλεια γενικα. το κλιμα ειναι ιδιο εκει οπως στο αλλο σπιτι? πχ αν σε κεινο το σοιτι που ησουν υπηρχε ενα προγραμμα και γενικα ησυχια ενω τωρα εχει φασαρια φωνες η και αλλαγη προγραματος αυτο προκαλεσε ανησυχια στο παιδι. φροντισε να ειναι ηρεμο να ειναι ολα ιδια με πριν μιλα και με τα υπολοιπα ατομα εκει μεσα, και περαστε λιγο χρονο στο δωματιο την μερα και παιξτε. να αγαπησει τον χωρο και να τον νιωσει δικο του. δε πειραζει αν το παρεις στο κρεβατι τωρα. αλλα με συνδιασμο φανταζομαι αυτα που λεω θα ειναι για λιγο καιρο. προσεχε ομως μη τομαθει και μετα δε θα φευγει..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Ναι μένουμε όλοι μαζι, 6 άτομα... Το ξέρω ότι όλα αυτα τον έχουν αναστατώσει και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ αλλά δεν πετυχαίνει. Ελπίζω να προσαρμοστούμε όλοι σύντομα. Και πάνω σε όλα αυτα αρρώστησε Μπουκωσε η μύτη του και κλαίει συνέχεια:( κοντεύουν να σπάσουν τα νεύρα μου αλλά θα κάνω υπομονή.

Διαφημίσεις