Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Το παιδακι μου ειναι 3 χρονων και απο την στιγμή που πηγαμε παιδικο μια μερα ειναι καλα, 3 αρρωστο και ενω θελει να προσαρμοστει δεν το βλεπω να γινεται αφου παει παρα μερα σχολεειο. Ο παιδιατρος σας συμβουλευει βιταμινες? π.χ.βιταμινη C ειδικη για παιδια? δινετε εσεις βιταμινες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εγώ του δίνω βιταμίνες, ιδιαίτερα τώρα που πιάσανε και τα κρύα. Παίρνει ένα κουταλάκι από τις MINADEX.

Καλημερα,

και εγω εχω σκεφτει να δωσω στην μικρη μου βιταμινες, ειναι 4,5 χρονων. Ρωτησα τον παιδιατρο και οπως οι περισσοτεροι μου ειπε καλυτερα ειναι να παιρνουν τις βιταμινες απο τα φαγητα. Παρολα αυτα εγω θα τις δωσω κατι αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει ποιες.

ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, εγω ξεκινησα να δινω γιατι δεν βγαζω ακρη με τους παιδιατρους... ενα σιροπι τις Nature's plus.

Θα σας ενημερωσω για τυχον καλυτερευση.

ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, εγω ξεκινησα να δινω γιατι δεν βγαζω ακρη με τους παιδιατρους... ενα σιροπι τις Nature's plus.

Θα σας ενημερωσω για τυχον καλυτερευση.

Ποια βιταμινη πηρες απο την Nature's plus?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

Το παιδακι μου ειναι 3 χρονων και απο την στιγμή που πηγαμε παιδικο μια μερα ειναι καλα, 3 αρρωστο και ενω θελει να προσαρμοστει δεν το βλεπω να γινεται αφου παει παρα μερα σχολεειο. Ο παιδιατρος σας συμβουλευει βιταμινες? π.χ.βιταμινη C ειδικη για παιδια? δινετε εσεις βιταμινες?

Αν ειναι η πρώτη χρονιά που πηγαίνει το μικρό σου παιδικό, το πιο πιθανό είναι πως θα είναι για αρκετό χρονικό διάστημα άρρωστο, αφού πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με τόσα παιδάκια και με τόσες ιώσεις. Μέχρι λοιπόν να αναπτήξει τα αντισώματα, θα αρρωσταίνει εύκολα. Αυτο δεν πρόκειται να το αλλάξουν οι βιταμίνες.

Για μένα, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να παίρνει είτε το παιδί είτε εμείς βιταμίνες χωρίς να έχουμε κάποια απόδειξη πως μας λείπουν. Είναι φαρμακευτικά σκευάσματα άλλωστε. Καλύτερα λοιπόν απλά να εμπλουτίσουμε την διατροφή μας όπου μέσω των φρούτων και των λαχανικών, η απορρόφηση είναι και πολύ καλύτερη.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

• 1 year later...