Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποκότου Μαρία Ν. Φιλοθέη τη γνωρίζετε?

Alkisti_t

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!

Πρόσφατα μετακόμισα Ν. Ηράκλειο και η μικρή μου είναι γραμμένη στο ΤΕΒΕ. Μας είπαν στο ΤΕΒΕ ότι καλή είναι η κα Αποκότου στη Ν. Φιλοθέη. Τη γνωρίζει κανείς να μου πει τη γνώμη του?

Ευχαριστώ πολύ!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 11 months later...
  • 2 years later...

Καλημέρα!

Έχουν περάσει κάποια χρόνια από όταν ανοίχτηκε το topic αυτό, επειδή όμως μπορεί κάποια νέα χρήστης να ενδιαφέρεται και τώρα για την κα Αποκότου, θα σας πω την γνώμη μου.

Από τότε που γέννησα τον Μάξιμο (18 μήνες), πηγαίνουμε στην Αποκότου.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι συγκρατημένη, δεν βιάζεται να δώσει στο παιδί διάφορα, όπως άλλοι γιατροί που ξέρω, όλα στην ώρα τους.

Για παράδειγμα, ξέρω από άλλες μαμάδες πως μόλις τα παιδιά έκλεισαν χρόνο, τους ξεκίνησε ο γιατρός το φρέσκο γάλα. Η Αποκότου είπε, ότι ακόμα το παιδί έχει ανάγκη από τα συστατικά του γάλακτος σε σκόνη (εφόσον δε θηλάζει), το φρέσκο δεν το καλύπτει. Μέχρι τα 2α γενέθλια τουλάχιστον θα πίνουμε σκόνη.

Οι ίδιοι άλλοι γιατροί από τους 12 μήνες λένε να ταΐζουμε τα μωρά ότι τρώμε κι εμείς, όχι αλεσμένα. Η Αποκότου λέει, μέχρι τα 2α γενέθλια αλεσμένα και όχι ότι τρώμε εμείς ακόμα αλλά τα γνωστά κοτοπουλάκι, μοσχαράκι, ψαράκι κλπ... Το παιδί τρώει περισσότερη ποσότητα όταν η τροφή είναι αλεσμένη.

Τέλος και πιο σημαντικό!!!

Δε δίνει φάρμακα για ψύλλου πήδημα. Ούτε καν depon. Είναι πολύ μετρημένη.

Και τη βρίσκεις ΠΑΝΤΑ στο τηλέφωνο, οποιαδήποτε μέρα και ώρα!!!

Εν ολίγοις, εμένα και του άντρα μου μας αρέσει. Μας εμπνέει σιγουριά.

Επειδή όμως όλα είναι υποκειμενικά, δοκιμάστε την και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.