Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους ,εχω ενα ερωτημα αν μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα.Πριν απο δεκα μερες πηγα με την 12χρονη κορη μου στον ορθοδοντικο της ,ο οποιος μεχρι τωρα πληρουσε τις προδιαγραφες της υποχονδριας μαμας της{εγω ειμαι αυτη}.Ο γιατρος μας στο ιδιο εξεταστηριο εχει δυο οδοντιατρικες καρεκλες αλλα δεν τον ειχα δει μεχρι τωρα τις χρησιμοποιει και τις δυο μεχρι την περασμενη φορα ,οπου την ωρα που ειχαμε εμεις ραντεβου ταυτοχρονα δουλευε στην διπλανη ενας συνεργατης του σε εναν ενηλικα κανοντας αιματηρη σαφως εργασια αφου του εβαζε κωρονες η κατι τετοιο δεν εχει σημασια ,σημασια εχει οτι εγω ταραχτηκα.Εκεινη την ωρα δεν ειπα τιποτα, θα τα πω σε ενα μηνα που θα ξαναπαω αλλα μεχρι τοτε μπορει καποιος οδοντιατρος η οχι να μου πει αν αυτη ειναι μια αποδεκτη πρακτικη, ενας αγνωστος ενηλικας {μπορει υγιεις αλλα μπορει και οχι} με ενα μικρο παιδι την ιδια ωρα με την ιδια βοηθο να δινει εργαλεια και στους δυο απο τον ιδιο παγκο? Δεν ξερω ισως εγω να ειμαι παραξενη ,αλλα δεν ειμαστε ουτε στον στρατο ουτε στην οδοντιατρικη σχολη , χωρια που το κοστος ειναι 3000 ευρω .Αυτος φυσικα και θα μου πει οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας για αυτο και θελω την γνωμη ενος τριτου ,οδοντιατρου θα ηταν τελεια,μπας και ηρεμησω λιγο.Ειναι τοσο υπερβολικο αραγε να θελεις να φυγεις απο τον γιατρο χωρις να παθεις κατι?Ποιοι θα μπορουσαν να ειναι οι πιθανοι κινδυνοι ?Εχω λογους να ανησυχω ? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις