Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάγωμα πληρωμών

Tatjani

Recommended Posts

Καλησπέρα,

διανύω την εξάμηνη άδεια λογχείας του ΟΑΕΔ και ήδη βρίσκομαι στα μισά.

Για τον Οκτώβρη όμως δεν έχω πληρωθεί ακόμα από το ταμείο και απ' ότι άκουσα και σχεδόν μου είπαν από τον ΟΑΕΔ υπήρχε κάποια περίπτωση να κοπεί το συγκεκριμένο επίδομα και υπήρξε κάποια παύση πληρωμών...

Σήμερα όμως έμαθα από 2 κοπέλες που επίσης βρίσκονται στο εξάμηνο οτι μπήκαν τελικά τα χρήματα στο λογαριασμό τους, μόνο που ο ΟΑΕΔ της περιοχής τους τούς ζήτησε κάποια χαρτιά επιπλέον. Εγώ δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Δεν μου έχει ζητήσει κανείς τίποτα, ούτε με ειδοποίησαν για κάτι... Τηλεφωνικώς δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί τους (ΟΑΕΔ Αγ. Παρασκευής). Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να έχει συμβεί ή ποιά χαρτιά χρειάζεται να πάω (από μόνη μου μάλλον) για να συνεχίσω να πληρώνομαι...?

Ευχαριστώ

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

Διαφημίσεις

και εγω στον ιδιο οαεδ υπαγομαι δεν εχει γινει κατι γιατι απο τι καταλαβα ειχαν καταληψη και δεν μπορουσαν να κανουνε της πληρωμεσ εχει ανακοινωσει στην σελιδα τους μπεσ να δεισ ....τωρα εαν ξερει καποια κοπελα κατι αλλο να μας ενημερωσει παρακαλω!!

ff033a3307.png

Δυστυχώς δεν είναι αυτός ο λόγος... Πέρασα σήμερα το πρωί από κει (ξανά) και μου είπαν ότι χρειάζονται κάποια έπιπλέον χαρτιά γιατί θα γίνει απανεκτίμηση των επιδομάτων (που παίρνει η καθεμία απ' ότι κατάλαβα) και όσες δεν τους τα πάνε απλά δεν πληρώνονται. Με τη διαφορά ότι έπρεπε να μας ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την κάθε μία -όπως λέει τι έγγραφο που μου έδωσαν οι ίδιοι- και ΔΕΝ το έκαναν ποτέ. Αντιθέτως, χρειάστηκε να περάσω δεύτερη φορά από τον ΟΑΕΔ για να μου πουν τί ακριβώς συμβαίνει. Την πρώτη φορά απαξίωσαν εντελώς να ασχοληθούν με το πρόβλημά μου :mad:

ΒΑΒΕ αν ανήκεις στον ΟΑΕΔ Αγ. Παρασκευής καλύτερα να περάσεις να σου πουν ποιά χαρτία λείπουν και από σένα, διαφορετικά δεν βλέπω να προχωράει το θέμα σου...

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΟΔΟΤΗ + Υ/ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ??

ff033a3307.png

είμαι από ρόδο και μου είπαν ακριβώς τα ίδια. αλλά έχω μια ερώτηση. έχουμε όλες επικουρικό ταμείο; εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο υπόψιν μου, ούτε κ ο λογιστής μου! βοήθεια παρακαλώωω. Μα καλά πως υποτίθετε οτί θα περάσω το διάστημα μέχρι τελικά να μπουν τα χρήματα κ πάλι στο λογαριασμό μου :confused:

Διαφημίσεις

ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ !!ΚΑΙ ΜΙΑ Υ/Δ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ!

ff033a3307.png

Δυστυχώς δεν είναι αυτός ο λόγος... Πέρασα σήμερα το πρωί από κει (ξανά) και μου είπαν ότι χρειάζονται κάποια έπιπλέον χαρτιά γιατί θα γίνει απανεκτίμηση των επιδομάτων (που παίρνει η καθεμία απ' ότι κατάλαβα) και όσες δεν τους τα πάνε απλά δεν πληρώνονται. Με τη διαφορά ότι έπρεπε να μας ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την κάθε μία -όπως λέει τι έγγραφο που μου έδωσαν οι ίδιοι- και ΔΕΝ το έκαναν ποτέ. Αντιθέτως, χρειάστηκε να περάσω δεύτερη φορά από τον ΟΑΕΔ για να μου πουν τί ακριβώς συμβαίνει. Την πρώτη φορά απαξίωσαν εντελώς να ασχοληθούν με το πρόβλημά μου :mad:

ΒΑΒΕ αν ανήκεις στον ΟΑΕΔ Αγ. Παρασκευής καλύτερα να περάσεις να σου πουν ποιά χαρτία λείπουν και από σένα, διαφορετικά δεν βλέπω να προχωράει το θέμα σου...

Καλησπέρα

και εμένα ακόμα να μου καταθέσουν τα χρήματα( ανήκω στον ΟΑΕΔ Αγ Παρασκευης).Μήπως γνωρίζεις που μεταφέρθηκαν?Πριν απο 10 ημέρες πήγε ο σύζυγος να πάρει την απόφαση και ήταν όλα σε κούτες..