Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περφορατέρ κορώνα

venia

Recommended Posts

Κορίτσια μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω περφορατέρ σε σχήμα κορώνας αλλά σε μεγάλο μέγεθος? Ψάχνω αρκετά μεγάλο γύρω στα 10 εκ. πλάτος κορώνας.

Διαφημίσεις

Αν ψάξεις στο internet θα βρεις πατρόν που το διαμορφώνεις στο μέγεθος που θέλεις.

βάλε ας πούμε στις εικόνες του google Crown και θα σου βγάλει σίγουρα κάτι.

Διαφημίσεις

Μικρό υπάρχει, τόσο μεγάλο δεν θα βρεις μόνο αν πάρεις το ειδικό μηχάνημα που κάνει γύρω στα 200$

Και που το βρίσκω αυτό? Γιατί αν κάνω και προσκλητήρια και μπομπονιέρες με συμφέρει νομίζω ... λέω τώρα δεν ξέρω ...

υπάρχουν κάτι μηχανήματα που τα συνδέεις με τον υπολογιστή και σου κόβει ότι θές...

δες μήπως έχει το www.scrapbooking.gr

είναι λίγο ακριβά όμως...

κι εγώ κάποια στιγμή θα ήθελα να πάρω κάτι τέτοιο...όνειρο για την ώρα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Και βάζεις διάφορα κοπτικά κορώνας? Και αν ναι που τα βρίσκω? Sorry που σε ζαλίζω... αλλά θέλω να καταφέρω κάτι τέτοιο.

http://www.an-agapas.gr/prosklitiria/prosklitiria-baptisis/

Αν δεν βρω περφορατέρ πως να έβρισκα πατρόν αντίστοιχο?

Διαφημίσεις

καλέ στο sfragidomania.gr μπορείς να τους πεις τι μέγεθος θες σε τι χαρτί υφή χρώμα κτλ και στο κόβουνε σε όσα τεμάχια θέλεις και πολύ οικονομικά!

Ακόμη και χαρτονάκια πιο χοντρά. Εγώ περιμένω χαρτονένια στολίδια για να τα φτιάξω για τα xmas!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα φώτα σας!

Jetry το είχα σκεφτεί και γω για το σφαγιδομάνια αλλά φοβάμαι μήπως έχουν στάνταρ μεγέθη κορώνας και δεν κάνουν ότι θέλουμε...

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα φώτα σας!

Jetry το είχα σκεφτεί και γω για το σφαγιδομάνια αλλά φοβάμαι μήπως έχουν στάνταρ μεγέθη κορώνας και δεν κάνουν ότι θέλουμε...

Α όχι ότι μέγεθος θες! Τωρα αν θες ποσότητα βέβαια καλύτερα να πάρεις το μηχανηματάκι και την κορώνα- περφορατέρ να σου μείνει κιόλας. Μένεις Αθήνα; Θα μπορούσα να σου δανείσω το δικό μου αν βολεύει χρονικά :) πόσο μεγάλη θες να είναι η κορώνα;

Υπόψην οτι για όσους έχουν θέμα με αυχενικό είναι ότι χειρότερο εγώ πιάστηκα αμέσως και ούτε που το ξανάπιασα :/ εχει ενα μοχλό που πρέπει να γυρίζεις και αν είναι χοντρό το χαρτί....

Διαφημίσεις

Jetry έχεις εσύ μηχάνημα? Εγώ μένω Αθήνα και η βάφτιση θα γίνει καλοκαίρι. Έχω χρόνο αλλά έχω αρχίσει να το ψάχνω νωρίς γιατί μετά δεν θα προλαβαίνω με δύο παιδιά και δουλειά. Η κορώνα θα ήθελα να είναι μεγαλούτσικη γύρω στα 15 εκατ. για να κάνω προσκλητήριο σε στικ. Γίνεται εύκολα με το μηχάνημα που έχεις? Από που το πήρες και πόσο?

Η αλήθεια είναι οτι το αγόρασε η αδερφή μου που το θελε για κατασκευές για το σχολείο αλλά τελικά το χρησιμοποίησε 1-2 φορές και μετά το πήρα γιατί κόβει ύφασμα και κάνω διάφορα στα ρούχα της μικρής χαχχα δεν έχω σχήμα κορώνας αλλά μπορεί να βρούμε νομίζω. Το πήρε από ένα μαγαζί στo κέντρο και κόστισε κάπου στα 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Θα επιβεβαιώσω και θα σου στείλω pm.

Θα χαρώ πολύ να σε εξυπηρετήσω αν βρούμε κορώνα.

λοιπόν το μηχανημα λέγεται big shot και το πήρε από την Πραξιτέλους από ένα βιβλιοπωλείο που έχει πολλά για κατασκευές αλλά δε θυμάται όνομα. Κόστιζε 120 και το πήρε με έκπτωση 90. Τα σχεδιάκια που είχε πάρει τια το κόψιμο ήταν επίσης από κει. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ λόγω περιορισμένης χρήσης δε μπήκα στον κόπο να ψάξω για άλλα σχέδια αλλά στο site της εταιρίας έχει παρα πολλά.

δεν καταλαβαίνω τα μεγέθη αλλά τα τετραφωνάκια πχ που μπαίνουν στη μηχανή που έχω είναι στο μέγεθος από ένα κουλούρι θεσσαλνίκης στο τετράγωνό τους..

Σε διαφώτισα τώρα ε;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι είπα η γυναίκα! σκέψου μια θήκη cd τετράγωνη τόσο. :)

δες αυτά

http://www.sizzix.com/product/656841/sizzix-com-exclusive-originals-die-crown

http://www.sizzix.co.uk/catalog#q=crown

δεν ξέρω αν σου κάνει τα έχει και σε ίντσες το ρημάδι και δεν καταλαβαίνω διαστάσεις