Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

pentrexyl - φοβαμαι πολυ!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια. Για ακόμη μια φορά ζητάω τη βοήθειά σας, αν κάποια μανούλα γνωρίζει. είμαι σχεδον 9 εβδομάδων και στισ εξετάσεις κολπικού υγρού που έκανα βρέθηκε ένα μικρόβιο. ο γυναικολόγος μου είπε να πάρω pentrexyl των 500 για 5 μέρεσ, 1 πρωι, 1 μεσημ, 1 βραδυ. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο απογοητεύτηκα αλλά φοβάμαι και πολύ επειδή είμαι στην αρχή ακόμη. Το χει πάρει καμια μανουλα τόσο νωρίσ? Μου είπε οτι δεν εχω προβλημα αλλά τρέμω πραγματικά, φοβάμαι μην κάνω κενένα κακό... Γνωρίζει κανεισ αυτη την αντιβιωση? μου ρχεται να βάλω τα κλάματα...:cry:

Διαφημίσεις

Αφού ο γιατρός σου λέει ότι δεν πειράζει, τι περιμένεις να σου πούμε εμείς; Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα, συνεπώς θα κάνεις ότι σου λέει. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία που παίρνει αντιβίωση στην εγκυμοσύνη, οπότε χαλάρωσε...

μια απο τα ιδια κι εγω. σε μια κολπικη καλιεργεια που ειχα κανει στην 25 εβδομαδα μου βρηκαν ενα βακτηριο και επρεπε αμεσα να παρω πεντρεξιλ και εισαγωγη στο νοσοκομειο. απεφυγα την εισαγωγη ξαναεκανα καλιεργεια, εψαχνα και το πεντρεξιλ το οποιο δεν το βρηκα πουθενα και τελικα πηρα οσπεν για 10 μερες κατι παρομοιο με το πεντρεξιλ ειναι. ειχα τρομοκρατηθει πηγα σε αλλους 2 γιατρους και μου επιβεβαιωσαν οτι δεν βλαπτει το μωρο ειναι πενικιλλινη αυτες οι αντιβιωσεις. οστωσω πηρα τα δευτερα αποτελεσματα της καλιεργειας η οποια βγηκε καθαρη. ετσι πηρα αδικα την αντιβιωση αν εξαιρεσουμε τη ψυχολογικη κατασταση που βρισκομουν εκεινες τις μερες.

παντως μη φοβασαι δεν ειναι κατι που επηρεαζει το μωρο σου, το ειχα ψαξει πολυ τοτε και κανενας γιατρος δεν μου ειπε κατι τρομακτικο γιατην πενικιλλινη. πιο πολυ φοβοταν για το μικροβιο (εμενα ειχαν βρει σταφυλοκκοκο) το οποιο υπαρχει στα νοσοκομεια και μου ειπαν οτι πανω στην εξεταση κολλησε το μικροβιο. ευτυχως ηταν ολα καλα.

εσενα σου ειπαν τι μικροβιο εχεις? μην αγχωνεσαι ακου το γιατρο σου και σιγουρα θα ειναι κατι περαστικο και το μωρο σου θα ειναι μια χαρα. :-)