Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρότσια πότε κόβονται τελείως

Recommended Posts

Η μπουμπού μου είναι 28 σχεδόν μηνών και πλέον προσπαθώ να μην παίρνω καρότσι, πότε να της το κόψω τελείως; Πολλές φορές δεν το θέλει και η ίδια ενώ στα δρομάκια χωρίς πεζοδρόμια δεν βολεύουν.

Διαφημίσεις

Κοιτα εγω ειμαι της αποψης οσο πιο πολυ περπατανε τοσο το καλυτερο κανουν και γυμναστικουλα αλλα και εξερευνουν καλυτερα τον χωρο,τωρα εσυ θα πραξεις αναλογα ..δηλ αν η αποσταση απο το παρκο ειναι μικρη μην παρεις το καροτσι αστην να περπατησει και ενδιαμεσα κανε και μια ξεναγηση δειξε τα δεντρα τις πετρουλες κλπ,εσενα ειναι και μεγαλη αρα θα το ευχαριστηθει πιο πολυ...αν πας τωρα για ψωνια στο σουπερ καλο ειναι να παιρνεις το καροτσι γιατι σιγουρα θα τρεχεις απο πισω της και φαντασουν θα κρατας και σακουλες....αν πηγαινετε βολτουλες με το αμαξι να παρεις αυτα τα ποδηλατα που τα σπρωχνεις εσυ και οποτε θελει μπορει να καταβαινει να περπαταει...οσο περισσοτερο περπατει τοσο λιγοτερες πιθανοτητες υπρχουν για εμφανιση παχυσρκιας.μην ξεχναμε εχει αυξηθει κατα πολυ το ποσοστο παιδικης παχυσαρκιας και σε αυτο οφειλετε οχι μονο η διατροφη αλλα και η μειωμενη ασκηση...

εμενα σταματησε να καθεται στους 8 μηνες, αρχισε να σκαρφαλωνει στην πλατη και για δεσιμο ουτε λογος, τσιριζε. ετσι της πηραμε ενα ποδηλατακι που το σπρωχνεις απο πισω και μετα το χρονο που περπατησε μονη της χωρις να την κραταμε παμε παντου με τα ποδια ή αν ειναι μακρια με το αυτοκινητο. (ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι "προορισμοι" μας ειναι ή παρα πολυ κοντα ή πολυ μακρια). τωρα που βαζουμε το μπεμπη στο καροτσι θελει που και που να την βαζω κι αυτη, ζηλιες βλεπεις.