Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πηγαμε χθες το απογευμα να δουμε το τσιρκο.Αλλα λιγο απογοητευτικαμε...και γι'αυτο σας γραφω...ωστε αν θελει να παει καποιος τα παιδια του,τουλαχιστον να ξερει περιπου τι θα δει..!!!

Οταν ειδα τσιρκο,μου ηρθε στο μυαλο,λιονταρια,τιγρη,ελεφαντες ακροβατικα....κτλ!!! Φτανοντας ειδαμε πως λεγοταν acqualito...αρα οχι ελεφαντες και τα σχετικα....υποθεσαμε λοιπον οτι θα εχει ενυδριο που ισως μπαινουν μεσα κ κανουν καποιο σοου....!!!Και τελικα δεν υπηρχε τιποτα....ουτε ενα ψαρακι ζωντανο...''ετσι για τα ματια,βρε παιδι μου..''Ολα ηταν κουστουμια(καρχαριας,χελωνα,ψαρια,μεδουσες..).Ηταν ολο ακροβατικα που ηταν μεσα σε συντριβανι.:shock:!!

Ηταν πολυ ωραια ακροβατικα,ειχε και κλοουν,περνανε αναμεσα απο τα καθησματα...γενικα ωραιο,αρκει να εισαι προετοιμασμενος οτι δεν θα δεις το τσιρκο που φανταζεσε.

Ο μικρος μου ενθουσιαστικε παρ'ολα αυτα και του αρεσε πολυ.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς πήγαμε χτες το βράδυ και μας άρεσε αρκετά.

Ο λόγος για τον οποίο πήγαμε ήταν ακριβώς επειδή δεν είχε ζώα καθώς είμαστε γενικότερα αντίθετοι σε αυτά τα θεάματα.

Ακροβατικά, λίγοι κλόουν, αρκετό νερό πλατς πλουτς, ευγενικοί ήταν γενικότερα, κοντά στο τραμ και λεωφορείο..

Μια χαρά.

Αν δεν κανω λαθος, απαγορευτηκαν και στην Ελλάδα πλεον τα τσίρκο που στα νούμερά τους περιλαμβάνουν ζώα.

Ο μικρούλης μου ειναι 2,5 χρονων, να τον παω? Πού ειναι?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

α πολυ καλο αυτο!εμενα δε μου αρεσουν τα τσιρκο με τα ζωακια γιατι τα ταλαιπορουν απιστευτα και δε μου αρεσει αυτο.κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να σταματησουν αυτα και τα ζωα να ειναι εκει που ανηκουν.στη φυση.κανενας ελεφαντας η λιονταρι δε κανει απο μονο του αυτα που κανει.τα κανουν γιατι φοβουνται τι θα παθουν αν δεν τα κανουν!!!ενω τα ακροβατικα ειναι πολυ ωραια!και ειδικα για τα παιδακια!μπραβο τους!

qcKmp2.png

Αν δεν κανω λαθος, απαγορευτηκαν και στην Ελλάδα πλεον τα τσίρκο που στα νούμερά τους περιλαμβάνουν ζώα.

ειναι κοντα στο φλοισβο νομιζω.φαινεται και απο το δρομο.

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Τραμ στάση Μαρίνα Αλίμου.

Λεωφορείο στάση 2η Καλαμακίου

AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :P:p:p:p

το ειχα δει, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να την παω, νομιζα ειχε ζωα... (μισω τα τσιρκο με ζωα!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: ΤΑ ΜΙΣΩ!!!!!!!!! ζωακια παμε και βλεπουμε στο αττικο παρκο, οχι σε τσιρκο!!!!!!!!!!!!!!!)

ευχαριστουμε για την πληροφορια, μια χαρα σουπερ!!!!:P:p:p:p:p

Πολύ σημαντική η πληροφορία σου, κι εγώ είχα σκοπό να πάω τον γιο μου και ήθελε να του πω τι έχει εκεί , ευτυχώς που μας προετοίμασες, ο Μπομπ ο σφουγγαράκης τι ρόλο βαράει στο show? πρέπει να ξέρουμε τίποτα άλλο? εισητήρια να πάρουμε εκείνη την ώρα ή νωρίτερα ? πόση ώρα διαρκεί?

Δεν ηξερα οτι εχουν απαγορευτει....και καλα κανουν,αν ταλαιπορουν τα ζωα..συγουρα δεν ειμαι υπερ.

Αλλα επειδη πηγαινα και εγω μικρη,αυτα τα στιρκο θυμομουν και αυτο μου φανηκε πολυ διαφορετικο.

Παντως ναι ειναι ωραιο για τα παιδια.Να τα πατε αν σας δωθει η ευκαιρια.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Μολις το ειδα γιατι μενω εκει κοντα, νευριασα κ λεω καλα παλι τσιρκο? Δεν εχει ξεπεραστει πια αυτος ο τροπος βαναυσης διασκεδασης??

Μετα ομως πο καπου το διαβασα και ειδα οτι ειναι μονο με ανθρωπους, χαρηκα τοσο πολυ γιατι πραγματικα το βρισκω πολυ ευφανταστο! Θα ναι κ φαντασμαγορικο αλλα και χωρις κακομοιρα ζωακια μεσα.

Εμεις θα παμε σιγουρα κ γιατι θελουμε να το δουμε( ο μικρος δηλαδη) αλλα κ σαν επιβραβευση οτι επιτελους γινονται τετοια θεαματα χωρις τη συμμετοχη τετραποδων!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

ψαχνω περισσοτερες πληροφοριες, ισως απο καποιο επισημο σαιτ, με τιμες, ωρες παραστασεων κλπ, αλλα δεν βρισκω κατι, αν δειτε κατι βαλτε καποιο λινκ!!

Πολύ σημαντική η πληροφορία σου, κι εγώ είχα σκοπό να πάω τον γιο μου και ήθελε να του πω τι έχει εκεί , ευτυχώς που μας προετοίμασες, ο Μπομπ ο σφουγγαράκης τι ρόλο βαράει στο show? πρέπει να ξέρουμε τίποτα άλλο? εισητήρια να πάρουμε εκείνη την ώρα ή νωρίτερα ? πόση ώρα διαρκεί?

Ο μπομπ και ο πατρικ,απλα περνανε μεσα απο το κοινο μια φορα και τιποτα αλλο. Α!! και αν θες βγαζουν κ τα παιδια φωτο μαζι τους(επι πληρωμη)

Τα εισητηρια ειναι 3κατηγοριες.πρωτη θεση,πλατει κ εξωστης. Η πρωτη με την πλατεια δεν αξιζει η διαφορα αν πας νωρις και πιασεις θεση πλατεια ειναι πολυ κοντα στην πρωτη.Τους χωριζει μια σειρα.Εμεις πηραμε πλατεια και ειχαμε μονο μια σειρα διαφορα απο την πρωτη.Τα εισητηρια τα βγαζεις εκεινη την ωρα.ειναι 2 ωρες το σοου με διαλειμμα 15λεπτα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

ψαχνω περισσοτερες πληροφοριες, ισως απο καποιο επισημο σαιτ, με τιμες, ωρες παραστασεων κλπ, αλλα δεν βρισκω κατι, αν δειτε κατι βαλτε καποιο λινκ!!

Το

έρχεται στην παραλία Αλίμου. Είναι το νέο τσίρκο μέσα στο νερό!

Θα βρίσκεται από Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Καθημερινά θα έχει 2 παραστάσεις 19:00 και 21:00. Την Κυριακή 3 παραστάσεις 11:30, 17:30 και 20:00.

Για πληροφορίες καλέστε: 690 9434311

Διαφημίσεις