Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

όταν κλαίω, το μωρό μου γελάει

lloullou

Recommended Posts

θέλω τη βοήθειά σας, γιατί έχω στεναχωρεθεί πολύ. κάποια στιγμή έκλαιγα για κάτι και ο μικρός (12,5 μηνών) με έβλεπε και γελούσε! ξέρω πως τα παιδάκια ταράζονται και κλαίνε κι αυτά όταν βλέπουν τη μαμά τους να κλαίει, σωστά? ο δικός μου γελούσε κι εγώ όσο τον έβλεπα, τόσο έκλαιγα και πιό πολύ! πείτε μου, είναι φυσιολογικό αυτό? δε θα έπρεπε να ταραχτεί βλέποντάς με έτσι??

Διαφημίσεις

Πρώτη φορά έγινε αυτό;Ο δικός μου στην αρχή ούτε που έδινε σημασία:(.Άλλες φορές έρχεται και με φιλάει και άλλες δεν τρέχει τίποτα:confused:.Τι να πω;Μάλλον είναι στο παιδί η΄ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει αν το κάνουμε για πλάκα η΄σοβαρά ,δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ:rolleyes:.Κατά τ'άλλα είναι τρυφερό το μικρούλη σου;Του αρέσουν τα χάδια ,οι αγκαλιές;

Υποτίθεται ότι τα μωρά έχουν ένστικτο και καταλαβαίνουν πως αισθανόμαστε αλλά δεν ξέρω αν ισχύει πάντα!! εμένα που είναι λίγο πιο μεγάλος από το δικό σου, επειδή κάποια στιγμή δάγκωσε την μαμά μου στο χέρι η μαμά μου έκανε στα ψέμματα ότι κλαίει και αυτός είχε σκάσει στα γέλια... αν δεν σε έχει ξαναδεί να κλαις σίγουρα του φάνηκαν διαφορετικές οι εκφράσεις του προσώπου σου από αυτό που βλέπει συνήθως και να του φάνηκε αστείο..

ναι, δεν έχω κλάψει γενικά μπροστά του. είναι τρυφερός, με ζητάει, του αρέσουν τα χάδια και οι αγκαλιές, αλλά αυτό ρε παιδιά, τι να πώ... να γελάει έτσι? δεν ξέρω, περίμενα άλλη αντίδραση

Διαφημίσεις

πότε αρχίζουν να καταλαβαίνουν? γενικά συμβαίνει και στα δικά σας μωρά να μην ταράζονται αν είστε στεναχωρημένη ή κλαίτε? θα ήθελα κι άλλες γνώμες! κι ευχαριστώ για εσάς που ήδη απαντήσατε!

Προσπαθησε να μην κλαις με αναφυλητα μπροστα στο παιδι σου επειδη σιγουρα το επηρεάζεις.

Ειδικά, προσπαθησε να μην κλαις επειδή εκεινο που σε βλέπει εκεινη την ωρα δεν κλαιει ενώ θα ήθελες να βλέπεις ενα μωρο 12 μηνων να συμπάσχει..

• 10 months later...

εγω που καποια στιγμη ετρεξα στην τουαλετα να κανω εμετο και η κορη μου ειχε ξεκαρδιστει στα γελια... :-/

12 μηνων νινι.

και μετα για καμια βδομαδα εβαζε και αυτη το δαχτυλο στο στομα και αναγουλιαζε...

επιτελους το εκοψε..

cWxIp3.png"]http://cWxIp3.png[/img][/url]

Και μενα με τον γιο μου 20 μηνων σημερα κλεισαμε το ιδιο...Εχασα την μαμα μου πριν λιγες μερες και με πιανουν κλαμματα πολλες φορες στα καλα καθουμενα και ο γιος μου γελαει....

Ισως να νομιζει οτι γελας....Στο λεω γιατι στην προσπαθεια μου να μην το καταλαβει την ωρα που εκλαιγα εκανα και τον καραγκιοζακο για να γελαει αυτος οποτε το πηρε σαν παιχνιδι!!!