Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....ΑΠΑΛΕΥΤΗ

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα τι κανετεεεεεεε????ευχομαι να ειστε ολες καλα....εγω παλι οχι....δεν ξερω τι με πιανει πανντως τον αντρα μου τον εχω τρελανει μολις ηρεμησα εκει που ηταν ολα μια χαρα κ γελουσαμε με επιασαν ξαφνικα τα κλαμματα δεν ηθελα να με ακουμπαει....αρχισα να του λεω πως με βρισκει χοντρη(απλα εχει πρηστει η κοιλια μου λιγο)και πως δεν με θελει και το ξερω....και ολα αυτα γιατι απλα βλεπαμε ενα εργο και ειπε για μια ομορφη αυτη ε???δεν ειμαι καλα εκλαιγα κανενα 40λεπτο συνεχομενα....και αυτος ο καημενος να με κοιταει απορημενος και να με αγκαλιαζει....κοριτσια συμβαινει κατι τετοιο κ σε σας?δηλαδη νομιζω πως εγινα πολυ κυκλοθυμικη και αν ειμαι απο τωρα ετσι αργοτερα τι θα γινει????εκει που γελαω εκει κλαιω....:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: θα τρελαθωωωωωωωωωω:shock::shock::shock::shock:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

αγάπη μου εσύ δε θα τρελαθείς, παίζει να τρελάνεις όμως τον άντρα σου :lol: ε δε πειράζει μικρό το κακό! Παιδί ήθελε, ας κάνει υπομονή ο καψερός!

Πέρα από την πλάκα κι γω έτσι ήμουν, η κατάσταση μετά βελτιώνεται, πάντως δεν ελπίζω σε πλήρη εξάλειψη :D

Τί να κάνουμε, όσο μπορούμε ας μαζευόμαστε, εγώ του έχω πεί, αμα το παρατραβάω πες το μου

ε λίγο συνέρχομαι αλλά μη νομίζεις. Είναι κάτι πάνω απο εμάς αυτό το ορμονικό πάρτυ.

Πάντως μια που λέμε για ορμόνες μεγάλη προσοχή στην λειτουργία του θυροειδούς σου στην εγγυμοσύνη,

αυτός ευθύνεται για πολλά.

Φιλιά! Και μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη ούτε η μόνη!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

ουφφφφφφφ:):):):) παλι καλα να σας πω την αληθεια νομιζα πως αρχισα να τρελενομαι....χαχαχχαχαχα ο γλυκος μου τι υπομονη κανει...χαχαχαχ ας ελπισουμε πως θα περασουν γιατι αλλιως δεν με βλεπω καλα.....κ αυτος ο γιατρος μου 2 utrogestan ανα 8ωρο..ε μα ποσο να αντεξω η γυναικα???χαχα να στε καλα με ησυχασατε λιγο...νομιζα πως ειμαι τρελη ξαφνικα...;););)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

χα,χα τι μου θυμίσατε!

Στην εγκυμοσύνη από τη μία τα'σπαγα και κλάαααμα από την άλλη. Και μην νομίσετε ότι μόλις γεννήσετε αυτό ήταν φύγαν οι ορμόνες....οοοοοοχι! Έχει και συνέχεια!Μετά τον τρίτο μήνα από τη γέννα φύγαν τα κυκλοθυμικά.

Κουράγιο και ουδεμία τύψη!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα τι κανετεεεεεεε????ευχομαι να ειστε ολες καλα....εγω παλι οχι....δεν ξερω τι με πιανει πανντως τον αντρα μου τον εχω τρελανει μολις ηρεμησα εκει που ηταν ολα μια χαρα κ γελουσαμε με επιασαν ξαφνικα τα κλαμματα δεν ηθελα να με ακουμπαει....αρχισα να του λεω πως με βρισκει χοντρη(απλα εχει πρηστει η κοιλια μου λιγο)και πως δεν με θελει και το ξερω....και ολα αυτα γιατι απλα βλεπαμε ενα εργο και ειπε για μια ομορφη αυτη ε???δεν ειμαι καλα εκλαιγα κανενα 40λεπτο συνεχομενα....και αυτος ο καημενος να με κοιταει απορημενος και να με αγκαλιαζει....κοριτσια συμβαινει κατι τετοιο κ σε σας?δηλαδη νομιζω πως εγινα πολυ κυκλοθυμικη και αν ειμαι απο τωρα ετσι αργοτερα τι θα γινει????εκει που γελαω εκει κλαιω....:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: θα τρελαθωωωωωωωωωω:shock::shock::shock::shock:

ποοοοοοσο σε καταλαβαινω....και εγω καπως ετσι ειμαι....βλεπουμε ταινειες στον υπολογιστη κ ετσι κ δω μια ομορφη αδυνατη ηθοποιο λεω "για αυτο βλεπεις τετοια εργα,επειδη δεν σου αρεσω,που εγινα μια κοντη χοντρη αγελαδα,και σου αρεσουν αυτες" χωρις να κανει κανενα σχολιο του τυπου "ομορφη αυτη"... βουρκωνω,ψιλοκλαιω,ενω ο καημενος προσπαθει να με ηρεμησει λεγοντας"δεν εισαι χοντρη,εγκυος εισαι"....αντε ριξε παλι κλαμα εγω,δεν ηρεμω...ωρες ωρες εχουμε την ιδια ακριβως αντιδραση... Σε νιωθωωωωωω!!!!! :):lol:

dev000br___.png

ποοοοοοσο σε καταλαβαινω....και εγω καπως ετσι ειμαι....βλεπουμε ταινειες στον υπολογιστη κ ετσι κ δω μια ομορφη αδυνατη ηθοποιο λεω "για αυτο βλεπεις τετοια εργα,επειδη δεν σου αρεσω,που εγινα μια κοντη χοντρη αγελαδα,και σου αρεσουν αυτες" χωρις να κανει κανενα σχολιο του τυπου "ομορφη αυτη"... βουρκωνω,ψιλοκλαιω,ενω ο καημενος προσπαθει να με ηρεμησει λεγοντας"δεν εισαι χοντρη,εγκυος εισαι"....αντε ριξε παλι κλαμα εγω,δεν ηρεμω...ωρες ωρες εχουμε την ιδια ακριβως αντιδραση... Σε νιωθωωωωωω!!!!! :):lol:

χαχαχαχαχ λες και βλεπω τον εαυτο μου...χαχαχαχα ας ελπισουμε πως θα περασει γτ.....η θ τρελανουμε τουσ αντρες μας η θα τρελαθουμε εμεις...:P:p

bUfnp3.pngCxrzp3.png

χαχαχαχαχ λες και βλεπω τον εαυτο μου...χαχαχαχα ας ελπισουμε πως θα περασει γτ.....η θ τρελανουμε τουσ αντρες μας η θα τρελαθουμε εμεις...:P:p

ας ελπισουμε πως θα περασει γιατι για διαζυγιο μας βλεπω χαχαχαχα :)

dev000br___.png