Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ετοιμαζόμαστε κ εμείς για τα 1α μας γενέθλια

Recommended Posts

Μετά την επιτυχημένη μας βάφτιση που τα έφτιαξα όλα μόνη κ με συνεχάρησαν κ αφού πήρα το κολάι κ έχω πάρει φόρα τώρα λέω να φτιάξω τα πάντα για τα γενέθλια του μικρού μου που είναι στις 23 Δεκεμβριου.Φυσικά θα το κάνουμε 1 βδομάδα νωρίτερα για να μην δεσμεύσω κανέναν Χριστουγεννιάτικα.Και τώρα στο θέμα μας...έχω σκεφτεί τον αριθμό 1 κάτι σαν αυτό που μου άρεσε τρομερά http://jlamprou.blogspot.com/search/label/1st%20birthday αλλά με χριστουγεννιάτικα στοιχεία π.χ. αγγελάκι ή ξωτικό ή κάτι άλλο.Για πείτε γνώμες βρε κορίτσια.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μετά την επιτυχημένη μας βάφτιση που τα έφτιαξα όλα μόνη κ με συνεχάρησαν κ αφού πήρα το κολάι κ έχω πάρει φόρα τώρα λέω να φτιάξω τα πάντα για τα γενέθλια του μικρού μου που είναι στις 23 Δεκεμβριου.Φυσικά θα το κάνουμε 1 βδομάδα νωρίτερα για να μην δεσμεύσω κανέναν Χριστουγεννιάτικα.Και τώρα στο θέμα μας...έχω σκεφτεί τον αριθμό 1 κάτι σαν αυτό που μου άρεσε τρομερά http://jlamprou.blogspot.com/search/label/1st%20birthday αλλά με χριστουγεννιάτικα στοιχεία π.χ. αγγελάκι ή ξωτικό ή κάτι άλλο.Για πείτε γνώμες βρε κορίτσια.

Μου αρέσει πολύ η ιδέα με τον Άγγελο μπορείς επίσης να κανείς ξωτικά και νεραιδες μπορείς να φτιάξεις πρόσκληση με την χριστουγεννιάτικη μπάλα κάπου μέσα στο φόρουμ το διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που μπορείς να φωναξεις κάποιον ντυμμενο Άγγελο νεραιδα η ξωτικο αν θα έχεις και μεγαλύτερα παιδιά έχω πολύ οικονομική ομάδα να σου γνωρίσω όπου την έχω καλέσει και εγώ !!!!!

Δυστυχώς δε θα καλέσω πολλά άτομα γιατί δεν έχω τον χώρο.Το πάρτυ είναι για τον μικρό μου οπότε δε νομίζω να βάλω νεράιδες αλλά οι άγγελοι είναι όντως ωραίο θέμα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

καποια στιγμη παλαιοτερα ψαχνοντας για παρτι γενεθλιων ειδα φωτογραφιες απο ενα τελειο καλοκαιρινο παρτι που διοργανωσε καποια μανουλα του φορουμ. Ειχα κρατησει το κειμενακι της προσκλησης και στο παραθετω αυτουσιο

Γράφει:

Μια φορά και έναν καιρό σε μια όμορφη πόλη, γεννήθηκε ένας μικρός πρίγκιπας...

ο Χαρούλης.

Οι μέρες κυλούσαν όμορφα μαζί του...ώσπου έφτασε η μέρα να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Ήθελε τοοοσο πολύ να μοιραστεί τη χαρά του με τους λιλιπούτειους φίλους του...και έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να του χαρίσουν μια μαγευτική δεξίωση στην εξοχή...

...μόλις 63 μέρες μετά τον ερχομό του καλοκαιριού και λίγο πριν ο ήλιος δύσει....

ο μικρός πρίγκιπας θα χαρεί πολύ αν τον βοηθήσετε να σβήσει το πρωτο του κεράκι στην τούρτα...

Σας περιμένουμε την Κυριακή 2/8/2009 και ώρα 19:00 στο εξοχικό μας

ψαξε στο σαϊτ καπου θα βρεις το θεμα.ειχε και φωτογραφιες

Χαχα εν τω μεταξύ στη βάφτιση είχαμε θέμα τον μικρό πρίγκιπα!Σ'ευχαριστώ μανούλα των διδύμων αλλά σκέφτομαι κάτι σε χριστουγεννιάτικο.Πάντως το κειμένο θα το έχω στα υπόψη μήπως κάνω κάποια τροποποίηση κ το βάλω στη πρόσκληση.

Διαφημίσεις

Κάτι σε χιονανθρωπάκι; Χιονονιφάδες και έλκυθρα για στολισμό...

Ζεστή σοκολάτα για ρόφημα...για μικρούς και μεγάλους....

ή

Σε βοηθό Αη Βασίλη...μπορείς να μοιράσεις καπελάκια και κασκώλ σε όλα τα παιδιά...

Συγνώμη αλλά τα αγγελάκια δεν μου πάνε για γενέθλια...

Επίσης, δώσε έμφαση στα γενέθλια και όχι στα Χριστούγεννα...είναι η δική του γιορτή!

Κάτι σε χιονανθρωπάκι; Χιονονιφάδες και έλκυθρα για στολισμό...

Ζεστή σοκολάτα για ρόφημα...για μικρούς και μεγάλους....

ή

Σε βοηθό Αη Βασίλη...μπορείς να μοιράσεις καπελάκια και κασκώλ σε όλα τα παιδιά...

Συγνώμη αλλά τα αγγελάκια δεν μου πάνε για γενέθλια...

Επίσης, δώσε έμφαση στα γενέθλια και όχι στα Χριστούγεννα...είναι η δική του γιορτή!

Συμφωνώ απόλυτα.

Η κορούλα μου φέτος στις 22 Δεκεμβρίου κλείνει τα 2 και μαζί με το θέμα του πάρτι, σκέφτομαι να προσθέσω χιονονιφάδες για να παραπέμπτει και σε Χριστούγεννα.

Και μένα τα αγγελάκια δεν μου αρέσουν σαν ιδέα. Ωστόσο αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να τα ταιριάξεις θα ήταν πολύ προτώτυπη σκέψη.

Καλή επιτυχία!!!!!!

aYVcp2.png

Συμφωνώ απόλυτα.

Η κορούλα μου φέτος στις 22 Δεκεμβρίου κλείνει τα 2 και μαζί με το θέμα του πάρτι, σκέφτομαι να προσθέσω χιονονιφάδες για να παραπέμπτει και σε Χριστούγεννα.

Και μένα τα αγγελάκια δεν μου αρέσουν σαν ιδέα. Ωστόσο αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να τα ταιριάξεις θα ήταν πολύ προτώτυπη σκέψη.

Καλή επιτυχία!!!!!!

Στα πρώτα σας γενέθλια τι είχατε κάνει?Το σκέφτομαι κ εγώ για χιονονιφάδα αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάτι.

Πολύ χρήσιμο το άρθρο.Πάντως εννοείται ότι θα δώσουμε έμφαση στα γενέθλια του κ όχι τόσο στα Χριστούγεννα αλλά ξέρετε επειδή είναι 2 μέρες πριν όλα θα είναι Χριστουγεννιάτικα θέλοντας κ μη,εννοώ ότι κ το σπίτι θα είναι στολισμένο κλπ κλπ.Να δω από του χρόνου που θα κάνουμε κ θέμα πως θα στολίζουμε.Ή αλλιώς κόβεις την τούρτα ανήμερα κ το πάρτυ το κάνεις μετά τις γιορτές.

Το ξωτικό δεν σας έκανε σαν ιδέα?Ξέρετε αυτά τα πράσινα τερατάκια που βοηθούν τον Αι Βασίλη?Ή δεν είναι χαριτωμένο?

Πολύ χρήσιμο το άρθρο.Πάντως εννοείται ότι θα δώσουμε έμφαση στα γενέθλια του κ όχι τόσο στα Χριστούγεννα αλλά ξέρετε επειδή είναι 2 μέρες πριν όλα θα είναι Χριστουγεννιάτικα θέλοντας κ μη,εννοώ ότι κ το σπίτι θα είναι στολισμένο κλπ κλπ.Να δω από του χρόνου που θα κάνουμε κ θέμα πως θα στολίζουμε.Ή αλλιώς κόβεις την τούρτα ανήμερα κ το πάρτυ το κάνεις μετά τις γιορτές.

Το ξωτικό δεν σας έκανε σαν ιδέα?Ξέρετε αυτά τα πράσινα τερατάκια που βοηθούν τον Αι Βασίλη?Ή δεν είναι χαριτωμένο?

Προφανώς και το σπίτι θα είναι στολισμένο...κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό...

Υπάρχουν πολλοί που γιορτάζουν τα γενέθλια σε άλλη ημερομηνία...αλλά εγώ δεν συμφωνώ...

Το ξωτικό μου άρεσε...το είπα παραπάνω...και ταιριάζει με τα χρώματα των γιορτών κόκκινο-άσπρο-πράσινο...και είναι παιδικό...

Σε βοηθό Αη Βασίλη...μπορείς να μοιράσεις καπελάκια και κασκώλ σε όλα τα παιδιά..."

Διαφημίσεις

Σε βοηθό Αη Βασίλη...μπορείς να μοιράσεις καπελάκια και κασκώλ σε όλα τα παιδιά..."

Αχ ναι αυτό το σκεφτόμουν από την στιγμή που το πρότεινες πως θα μπορούσα να το κάνω.Επειδή σκέφτομαι τα δωράκια να τα δώσω σε χριστουγεννιάτικη κάλτσα μήπως τα μοιράζει ο βοηθός.Αλλά πρέπει να βρω υποψήφιο θύμα.Ή αλλιώς θα βάλω τον άντρα μου να κάνει τον Αι Βασίλη που μοιάζουν οι κοιλιές του χαχαχαχαχα.Έξυπνη ιδέα πάντως,ευχαριστώ!

Α ξέχασα κ εννοείται ζεστή σοκολάτα!Μπράβο βρε GeorginaT αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου κ είμαι κ φαν της σοκολάτας γενικώς...

Στα πρώτα σας γενέθλια τι είχατε κάνει?Το σκέφτομαι κ εγώ για χιονονιφάδα αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάτι.

Στα πρώτα γενέθλια είχαμε θέμα ένα παραμύθι την κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό λύκο, άσχετο με τα Χριστούγεννα. Έβαλα όμως αρκετό κόκκινο γκλίτερ στις προσκλήσεις, στα καπελάκια και στα δωράκια των παιδιών, κάτι που έδωσε πιο γιορτινό χρώμα. Όμως επειδή εμείς είχαμε και θα έχουμε και φέτος αρκετό κόσμο (γύρω στα 40 άτομα) γινόταν ένας χαμός και σχεδόν κανένας δεν ασχολήθηκε με το θέμα του πάρτι.

Για να σε βοηθήσω, το φετεινό μας θέμα θα είναι η μπαλαρίνα σε συνδυασμό με τις χιονιφάδες. Έχω ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω τα προσκλητήρια και βγαίνουν υπέροχα. Παραπέμπουν σε λίμνη των κύκνων.

Τα ξωτικά είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Άν είχα αγοράκι, θα το επέλεγα σίγουρα. Όπως και ο χιονάνθρωπος. Και μπορείς να βρεις ωραία υλικά σε μαγαζιά ή σε e-shop με τέτοια θέματα.

aYVcp2.png

Α ξέχασα κ εννοείται ζεστή σοκολάτα!Μπράβο βρε GeorginaT αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου κ είμαι κ φαν της σοκολάτας γενικώς...

Tι ώρα θα κάνεις το party; Μεσημέρι ή βράδυ;

Για τους μεγάλους μπορείς να έχεις σοκολάτα και για τα μικρά γάλα με κακάο...ή τη μιαμ μιαμ συνταγή του Παρλιάρου για σπιτικό ρόφημα με σοκολάτα...

Tα ξωτικά/βοηθοί είναι super θέμα...μπορείς να στήσεις μία γωνιά για τα πιτσιρίκια με τραπεζάκι και καρεκλίτσες...να κρεμάσεις κάτι που θα λέει..."Εργαστήρι Αη Βασίλη" και τα παιδάκια να κάνουν χειροτεχνίες που μπορείς μετά να χαρίσεις στους γονείς όπως να κολλάνε πραγματάκια πάνω σε κόλλες Α4...ή να ζωγραφίζουν κάρτες...

ή να φτιάχνουν τα μπισκοτόσπιτα του ΙΚΕΑ...και μετά να καθαρίζεις 1 βδομάδα και να με βρίζεις για την ιδέα που είχα... χαχα

Επίσης, θα μπορούσες να κρεμάσεις πινακίδες και σε άλλα μέρη του σπιτιού...πχ έξω από το μπάνιο να γράφει "Bόρειος Πόλος"...

Για να σε βοηθήσω, το φετεινό μας θέμα θα είναι η μπαλαρίνα σε συνδυασμό με τις χιονιφάδες. Έχω ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω τα προσκλητήρια και βγαίνουν υπέροχα. Παραπέμπουν σε λίμνη των κύκνων.

Καλά τέλεια η λίμνη των κύκνων?Είναι το αγαπημένο μου.Αν είχα κοριτσάκι θα το είχα τρελάνει.:oops: Νατασούλα μετά το πάρτυ φωτό όπως κ δήποτε!

Tι ώρα θα κάνεις το party; Μεσημέρι ή βράδυ;

Για τους μεγάλους μπορείς να έχεις σοκολάτα και για τα μικρά γάλα με κακάο...ή τη μιαμ μιαμ συνταγή του Παρλιάρου για σπιτικό ρόφημα με σοκολάτα...

Tα ξωτικά/βοηθοί είναι super θέμα...μπορείς να στήσεις μία γωνιά για τα πιτσιρίκια με τραπεζάκι και καρεκλίτσες...να κρεμάσεις κάτι που θα λέει..."Εργαστήρι Αη Βασίλη" και τα παιδάκια να κάνουν χειροτεχνίες που μπορείς μετά να χαρίσεις στους γονείς όπως να κολλάνε πραγματάκια πάνω σε κόλλες Α4...ή να ζωγραφίζουν κάρτες...

ή να φτιάχνουν τα μπισκοτόσπιτα του ΙΚΕΑ...και μετά να καθαρίζεις 1 βδομάδα και να με βρίζεις για την ιδέα που είχα... χαχα

Επίσης, θα μπορούσες να κρεμάσεις πινακίδες και σε άλλα μέρη του σπιτιού...πχ έξω από το μπάνιο να γράφει "Bόρειος Πόλος"...

Δυστυχώς δεν έχω τόσο μεγάλο χώρο στο σπίτι για να τους τα κάνω αυτά κ ακούγονται τόσο ωραία.Αλλά κάτι θα σκεφτώ για να τα ικανοποιήσω.Κ όχι τίποτα άλλο θα κάνει κ κρύο για να έκανα το πάρτυ στην ταράτσα.Πάντως το "Βόρειος Πόλος" έσκισε!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μετά από πολύωρη αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα αυτά τα 2 σχέδια από ξωτικά-μωρά αλλά θέλω την γνώμη σας ποιό σας αρέσει πιο πολύ?

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/sliekjestamps127.jpg

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/fantasy_98.gif

Το πλεονέκτημα στο 1ο είναι ότι μπορείς να το κάνεις ότι χρώμα θέλεις,εννοώ να βάλεις περισσότερο πράσινο αντί για κόκκινο ή το αντίθετο μιας κ τα ξωτικά συνήθως αυτά τα 2 χρώματα έχουν.Αλλά το 2ο είναι πιο μπεμπέ κ έχει κ το δάχτυλο στο στόμα όπως το βάζουμε κ εμείς λόγω δοντιών.Νομίζω κλίνω προς το 2ο.

Kαι τα 2 είναι πολύ ωραία....το ερώτημα είναι τα παιδάκια που θα έχεις τι ηλικίας είναι;

Αν είναι 2+ τότε το πρώτο...αν είναι μικρότερα το δεύτερο...

Για μένα πάντως κάνε το πρώτο για τα παιδάκια και το δεύτερο για τον εορτάζοντα!

2 διαφορετικά προσκλητήρια?Τώρα μου έδωσες άλλη ιδέα.Αφού υποτίθεται ο μικρός καλεί τον κόσμο στο πάρτυ γενεθλίων του τότε πρέπει να μοιάζει σε αυτόν.Λοιπόν το αποφάσισα θα κάνω το 2ο που του μοιάζει.Κορίτσια ευχαριστώ για τις γνώμες σας.

IoannaD. σ'ευχαριστώ για τις ευχές κ να χαίρεσαι τον μικρούλη σου (που έχει γίνει όμορφο αντράκι απ'ότι βλέπω).

Κορίτσια μετά από πολύωρη αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα αυτά τα 2 σχέδια από ξωτικά-μωρά αλλά θέλω την γνώμη σας ποιό σας αρέσει πιο πολύ?

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/sliekjestamps127.jpg

http://i216.photobucket.com/albums/cc81/swanocean/fantasy_98.gif

Μου αρέσει λίγο περισσότερο το δεύτερο αλλά και τα δυο είναι χαριτωμένα!!!!!

aYVcp2.png

:mad: Ο άντρας μου μου είπε ότι του αρέσει το 1ο.Δεν βγάζω άκρη.Θα δω ποιο ταιριάζει με την διακόσμηση που θέλω να κάνω κ έτσι θα επιλέξω.Ευτυχώς που μένω στις αποφάσεις μου :P Κορίτσια οποιαδήποτε ιδέα για χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ με ξωτικά δεκτή!!:D:D