Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας,1.φορα μπαινω και δεν εχω ιδεα.Απλα θελω τη γνωμη σας.

Ο μικρος μου ειναι 2 ετων και ειναι υπερβολικα προσκολλημενος πανω μου,σε σημειο που με ανησυχει π.χ.δεν θελει να πηγαινει πουθενα αν δεν ειμαι και εγω,στη γιαγια στη θεια,κλαιει με λιγμους αν απομακρυνθω.προσφατα ημαστε σε παιδικο παρτι δεν πηγαινε να παιξει με τα αλλα παιδακια,ενω ηθελε,αλλα οχι μονος.δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.εδω και ενα χρονο ειμαι ανεργη και ειμαστε 24 ωρες μαζι,τα παντα μαζι,δεν ξερω θα ηθελα τη γνωμη σας ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Δεν βρίσκω τίποτα το παράξενο στη συμπεριφορά του παιδιού.

Μην ανησυχείς, είναι αυτή η ηλικία που είναι κολλημένα με τη μαμά τα περισσότερα παιδάκια.

Μετά τα τρία να περιμένεις να αλλάξει σιγά σιγά.

Η λύση είναι μία. Να το πάρεις απόφαση.

Και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα ειδικά τώρα που δεν εργάζεσε και άρα δεν επείγεσε να το αφήσεις το παιδί κάπου για να πας στη δουλειά.

Και φυσικά στο παιδικό πάρτι θα πας μαζί με το παιδί να παίξει, ειδικά εφόσον στο ζητάει το ίδιο. Και στην παιδική χαρά το ίδιο. Το περίεργο θα ήταν να κάθεσε εσύ στον καναπέ να τα λες με τους άλλους και το δίχρονο μόνο του με παιδάκια που έχουν διάφορες άλλες ηλικίες και που μάλλον δεν τα έχει ξαναδεί.

Αισθάνεται ανασφάλεια και θέλει τη μαμά του. Τί πιο φυσικό για ένα μωρό δύο ετών;

Σευχαριστω πολυ,ισως ειμαι λιγο θπερβολικη,απλα το συζηταω και μου εχουν πει διαφορα οπως π.χ.να αρχισω να τον αφηνω στη γιαγια μας(που ειναι κοντα μας)στην αρχη θα κλαψει λιγο αλλα θα του περασει.

μακαρι να ειναι ετσι οπως μου τα λες,αλλα ειναι λιγο δυσκολα η αληθεια δεν μπορω να κανω τιποτα,χωρισ να εχουμε κλαματα,επειδη θα πρεπει καποιες φορες να φυγω και δενθελει να μεινη στη γιαγια,ουτε καν στη θεια του που εκει πριν λιγο καιρο του αρεσε να πηγαινει και να καθετε.

εμενα ο γιος μου οπως και η κορη μου ηταν κολλημενοι πανω μου δεν δουλευα οποτε ημουν ολη μερα μαζι τους.η μικρη μου οσο μεγαλωνε αρχισε να ξεκολλαει μετα τα 3,μιση 4 δηλαδη το ιδιο και ογιος μου τωρα αρχιζει να ξεκολλαει αν και αυτος ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο κολλημενος.θα του περασει και του μικρου σου.

Twh6p3.png

WWMCp3.png

Γεια σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε τις ερώτήσεις σας σε κάποια αντίστοιχα θέματα

Προσκόλληση - τι είναι ?

προσκόλληση

"ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ" ΣΤΗ ΜΑΜΑ

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ!

Επανεμφάνιση Προσκόλλησης σε ηλικία 3,5 ετών

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!

Κολλημένη με την μαμά..Πώς θα προσαρμοστεί;

θέλω ΜΟΝΟ τη μαμά

δεν θελει τον μπαμπα του!ειναι δυνατον?

Δεν θέλει τον μπαμπά της καθόλου..

Αγχος αποχωρισμού

Άγχος αποχωρισμου...μάλλον

ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ!ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος κάντε χρήση της αναζήτησης Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ : http://parents.org.gr/news/a309

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητείτε πρώτα στα παλιά θέματα πρίν ανοίξετε καινούρια.Ήδη αρκετοί γονείς πριν απο εσάς έχουν συγκεντρώσει πάρα πολλές πληροφορίες. Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν γίνεται να απαντούν κάθε φορά εκ νέου σε θέματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί, ενώ ο όγκος του φόρουμ θα γίνει δύσχρηστος εάν όλα τα μέλη ανοίγουν κάθε φορά για το ίδιο ερώτημα ένα νέο θέμα.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...