Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοριτσια μια γνωμη παρακαλω

Recommended Posts

κοριτσια σας παρακαλω θελω μια γνωμη μια συμβουλη γιατι ειμαι πολυ σταναχωρημενη..Ο αντρας μου εχει ανα ανηψακι και εμενα βαφτηστηρι που ειναι τωρα 3 χρονων ..Θελει ο αντρας μου να χρησιμοποιησουμε το καροτσι απο το βαφτηστηρι μου ,του ανηψιου του δηλαδη γιατι ειναι καινουριο ωστε να μην μπουμε σε διαδικασια να ψαξουμε για καροτσι και να γλιτωσουμε και ενα καρο λαφτα ...Εγω εχω φρικαρι γιατι ηθελα να το παρουμε καινουριο...Ξερω ειναι πολλα τωρα 350-400 ευρω για καροτσι,οι καιροι ειναι δυσκολοι μπορει να εχει και δικιο αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας..Το καροτσι ειναι με φρενα με αναρτησεις με κουκουλα τα εχει ολα ειναι σουπερ ειναι και μαρκα δε λεω!!! Κανω λαθος ??

Διαφημίσεις

καλε ναι ....λαθος κανεις....αν ειναι ολοκαινουργιο....το βαζεις και πλυντηριο το καλυμμα και το κανεις τελειο.....ασε που ειναι και απο γνωστο σου........αν παρεις καινουργιο σε λιγους μηνες δεν θα ξερεις σε ποιον να το σουταρεις.......πιστεψε με τα μικρα γεμιζουν τοσα συμπραγαλα που θα εχεις για ενθυμιο χιλιαδες πραγματακια......αν σε βολεψουν και με καρεκλακι φαγητου θα εινια ακομα πιο τελεια!

στον πρωτο μου παιδακι τα ηθελα ολα καινουργια δεν ακουμπαγα κατι ξενο τωρα στο τριτο ψωνιζω απο το parents μονο αυτο σουλεω.εννοειται πως αν το καροτσι ειναι του γουστου σου να το παρεις με χιλια

Αν γεναγα σημερα,που ανακαληψα το parents-μαλλον τις μαμαδες εδω-δε θα αγοραζα τιποτα!Ουτε καν ρουχα...Δευτερος χρονος η νεα μας κολεκσιον ειναι ολη απο εδω!Και ειναι ολα μια χαρα κ θα βγαλουμε χειμωνα χωρις περιττα εξοδα...

Πλυνε τα καλυμετε κ.λ.π. εστω κ στη βεραντα με απορυπαντικο που θα πλυνεις τα πρωτα ρουχα κ μια χαρα!Μακαρι να ειχα κ εγω καποιον τοτε να μου δανεισει ενα κ θα κραταγα να τα δωσω στο μικρο οταν μεγαλωσει!:rolleyes:Με το καλο...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Αν γεναγα σημερα,που ανακαληψα το parents-μαλλον τις μαμαδες εδω-δε θα αγοραζα τιποτα!Ουτε καν ρουχα...Δευτερος χρονος η νεα μας κολεκσιον ειναι ολη απο εδω!Και ειναι ολα μια χαρα κ θα βγαλουμε χειμωνα χωρις περιττα εξοδα...

Πλυνε τα καλυμετε κ.λ.π. εστω κ στη βεραντα με απορυπαντικο που θα πλυνεις τα πρωτα ρουχα κ μια χαρα!Μακαρι να ειχα κ εγω καποιον τοτε να μου δανεισει ενα κ θα κραταγα να τα δωσω στο μικρο οταν μεγαλωσει!:rolleyes:Με το καλο...

Συμφωνώ!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...