Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΕΧ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ.....

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΑΠΟ ΣΕΧ ΠΩΣ ΠΑΤΕ!!!ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ!!Ο ΑΝΔΡΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΤΩΜΑ.....ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΑΝΑ 3ΩΡΟ....ΕΤΣΙ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.....

Διαφημίσεις

Καλε μην ανησυχεις!!!!!

Ολα θα φτιαξουν..προγραμμα και ορεξη θελει τιποτα αλλο!!!!

Εγω θυμαμαι αφου σαραντισα...θηλαζα τη μικρη την εβαζα για υπνο και ειχα τουλαχιστον 2 απολαυστικες ωρες με τον αντρα μου..!!!! :wink:

Βαλτε το στο προγραμμα και ολα θα γινουν!!!!!Θεληση να υπαρχει!!!!

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Nα γίνω λίγο επιφυλακτική?

Μελος με 15 μόνο δημοσιεύσεις ενδιαφέρεται για το πόσο συχνά κάνουν οι άλλοι σεξ? Τίποτα πιο συνηθισμένο δεν βρήκε να ρωτήσει?

Και eγώ δεν γράφω σχεδόν ποτε αλλά αν γράψω θα γράψω για αλλεργία (το θέμα που με ενδιαφέρει) δεν θα ρωτήσω τι κάνουν οι αλλοι στο κρεββάτι με το καλημέρα σας.

Μελος με 15 μόνο δημοσιεύσεις ενδιαφέρεται για το πόσο συχνά κάνουν οι άλλοι σεξ? Τίποτα πιο συνηθισμένο δεν βρήκε να ρωτήσει?

Και eγώ δεν γράφω σχεδόν ποτε αλλά αν γράψω θα γράψω για αλλεργία (το θέμα που με ενδιαφέρει) δεν θα ρωτήσω τι κάνουν οι αλλοι στο κρεββάτι με το καλημέρα σας.

γραφω γιατι με εντυπωσιασε η καχυποψια σου!!!!!!!!!!κι εγω δε συμμετεχω συχνα σε συζητησεις...μετα απο ποσες δημοσιευσεις δικαιουμαι να ανοιξω μια συζητηση?επισης δε φανταζομαι να σε υποχρεωνει κανεις να συμμετεχεις οταν το περιεχομενο μιας συζητησης σε φερνει σε δυσκολη θεση !!!!!!!!!!!!!!

cathygeorge

Διαφημίσεις

Τόσα που έχουν διαβάσει τα μάτια μας δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πια. Υποπτευόμαστε τον καθένα.

Το φόρουμ είναι κι αυτό μια μικρή κοινωνία με όλων των ειδών τους ανθρώπους. Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Πάντως απο σεξ.... προσπαθούμε όλοι να βρούμε χρόνο και την κατάλληλη ευκαιρία γιατί εγώ έχω μεγάλο γιο που αργεί να κοιμηθεί και καταλαβαίνει τα πάντα τώρα πια.

Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν δυσκολεύουν τα πράγματα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα,τώρα το ζω....

1123172c53q6fnl95.gif

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Εγώ πάντως όταν ήμουνα νέο μέλος δεν θα μου άρεσε καθόλου μια τέτοια αντιμετώπιση με καχυποψία...

Ο καθένας φαντάζομαι ρωτάει ό,τι τον ενδιαφέρει. Πρέπει δηλαδή να φτάσει τις 100 δημοσιεύσεις και μετά να περιμένει να ρωτήσει για σεξ άμα αυτό είναι που τον καίει?

Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά εάν νιώσω καχυποψία απέναντι σε κάποιον προτιμώ να κάνω ανασκόπηση των δημοσιεύσεών του και να διαβάσω τι άλλο έχει γράψει και όχι να τον αμφισβητήσω δημόσια.

Μπορεί να έχουν γίνει όλα αυτά αλλά αυτό δεν είναι λόγος να κάνουμε τα νέα μέλη να νιώσουν άσχημα.

:):):):):)

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Sex??????????????????

ποιος τόλμισε να μιλησει για sexxxxxxxxx??????????????

καταρχας θα ηθελα να ρωτησω τα παλια και νεα μελη ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

εν συνεχεια θα ηθελα να ρωτησω ....

η ελειψη του σε ποια σημεια χτυπαει? στον εγγεφαλο? στα γεννητικα όργανα? στο συκωτι? στα νεφρα? που? που ?

παρακλαω όποις δεν μπορεινα δημοσιοποιησει τις απαντησεις του ας μου στειλει πμ...... μερσι μπόλικα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ηρθα παλι να διαλυσω πόστ και να μου τη πούν...οκ ! θα το αντεξω! αλλα αυτη η λεξη ξυπνα μεσα μου πολλές απορειες..... :):):):):)

Μπορεί να έχουν γίνει όλα αυτά αλλά αυτό δεν είναι λόγος να κάνουμε τα νέα μέλη να νιώσουν άσχημα.

---------------------------------------------

Συμφωνώ.Γι΄αυτό κι εγώ μπορεί να είμαι επιφυλακτική αλλά απαντάω στο ερώτημα και ο χρόνος θα δείξει.

Αρια : " Γκρέμιστα γκρέμιστα όλα πια γκρέμιστα γκρέμιστα σκληρή εξωγήινη καρδιά"

1123172c53q6fnl95.gif

716217ybmeeuyfgz.gif

σοβαρα τωρα όμως ε?

συγνωμη κι όλας ...αλλα...δεν αναφερωμε σε καχυποψια ή μη.... αλλα.... δεν ειναι λιγο αγενες? (ερωτω αληθηνα...οχι ειρωνικα..οτε αστεια) να πας σε καποιον που τον ξερεςι για μια ωρα πχ...λεμε ετσι? στην πραγματικη του ζωη ...και να γηνει το εξης....

(αρχισα πλαι τα σεναρια...μαλλον με εχει πειραξει η ζεστη..τεσπα λοιπον....)

ειμαστε σε μια καφετερια ...μια παρεα...εγω η μαριγουλα ο κωνστα και ενα φιλικο ζευγαρι ...ο Γιαννης και η Κιτσα....διάλογος)

Γιαννης: ΄ζεστη ρε παιδι μου....

Κιτσα: ναι Γιαννη μου πολυ....

Μαριγουλα: ασε στην δουλεια εχω πειξει ...εχει χαλασει και το αιρ κοντισιον....λιωνω καθε μερα....

Κώστας: μιλας εσυ? εγω τι να πω ....? ολη μερα στους δρομους με το φορτηγο ....ασε ασε....ρε αρια διακοπες θα πας? α δε σου ειπα Ο γιαννης και η Κιρσα ειναι φιλοι ρε συ απο την εταιρια...

Αρια: αληθεια ? μπραβο μπραβο... ρε συ ναι πολυ ζεστη...εχω κανει κι εγω μαυρισμα απο το μηχανακι αστα να πανε.....

Γιαννη; : κι εσυ? κι εγω...με μηχανη πας στη δουλεια?

Αρια: ναι ...

Κιτσα: απο σεξ πως παμε?

Αρια: (σαστισμενη) ...ναι με μηχανη....

Μριγουλα: συγνωμη...ρωτησες αυτο που καταλαβα?

Κωστας: πολυ καχυποπτη εισαι τελικα μαριγουλα....

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

αυτα ...σας αγπω

και ηθελα να δηλωσω ευθαρσως οτι ...περημενω απαντηση γιατο το που βαραει αυτος ο σεξ και η ελλειψη του !!!! :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εμένα πρωσοπικά όταν κάποιες φορές δεν...... η έλλειψη

με χτυπάει στα δάχτυλα και θέλω να βαράω ρε παιδί μου τα πλήκτρα του κομπιούτερ και να γράφω να γράφω.....

άλλες φορές με χτυπάνε τα παπούτσια μου απ΄το πηγενε έλα και γενικά φοβάμαι μην με χτυπήσει και κανένα αμάξι απ΄την αφηρημάδα μου.

1123172c53q6fnl95.gif

716217ybmeeuyfgz.gif

:lol::lol::lol:

να γίνω και γω τώρα λίγο... επιφυλακτική ? :wink::D

Αντιγόνη μου για τι είδους αλλεργία ενδιαφέρεσαι ? :roll::D .....μήπως για αλλεργία στο sex ? :lol::lol::lol:

.png.png

θα ηθελα να ρωτησω τα παλια και νεα μελη ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

μηπως είναι κάτι σαν το ban ???? :roll::roll::roll:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΜΠΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ!ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΝΕΣΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!ΤΟ ΣΕΧ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ .....ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ!ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Τις πρώτες μέρες είναι δύσκολο και να βρεις την όρεξη αλλα και τον χρόνο. Οι άντρες επηρρεάζονται πολύ τις πρώτες μέρες ερχομού του παιδιού στο σπίτι και βλέποντας τη μητέρα πολλές φορές να θηλάζει και να τρέχει διαρκώς με τη φροντίδα του μωρού κομπλάρουν γενικώς.

Αν θέλει η γυναίκα, είναι καλό να δείξει στον άντρα την επιθυμία της και μόλις πέφτει στο κρεβάτι να σταματάει να συζητάει για αγχωτικά πράγματα.Εγώ όταν ξάπλωνα τις πρώτες μέρες που είχαμε το μωρό στο σπίτι, συζητούσα για το πότε τον τάισα, πότε ξύπνησε,πόσο έφαγε. Ευτυχώς το κατάλαβα εγκαίρως ότι είναι λίγο πονοκεφάλιασμα.

Αν θέλει περισσότερο ο άντρας είναι καλό να μην τον απορρίπτει διαρκώς η γυναίκα γιατί τις περισσότερες φορές νοιώθουν απορριψη.

Όσο για τον αν πρέπει να είμαστε καχύποπτοι γενικά, έχω να πώ ότι όλα τα αισθήματα δεκτά. Αλλά χωρίς κάποια ένδειξη ή αφορμή παραμένουμε αν θέλουμε καχύποπτοι και απλά δεν ποστάρουμε.

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Θωμαις σε ευχαριστω ...κι εγω εκει νομιζω βαραει....χαχαχαχα ε ρε αυτος ο σεξ....

παντως πλακα πλακα ... η σχεση του ζευγαριου δεν μπορει να ειναι ιδια οπως πριν και ειναι φυσιολογικο και λογικο (νομιζω δλδ) ... θελει επαναπροσδιορισμο....

Αφρο ασε το Ban κατω ...οκ? αστο αστο αστο... :):):) εδω εχουμε θεμα λεμε!

η ατακα μου ηταν ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΣΙΓΑ,ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ?bad_boys_24.gif

κι ομως....δυστυχως κοβεται......και παρακοβεται....αλλα οι 2 πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι.....

μετα βρισκεις χρονο και το κανεις και αυτο.....μεσα σε ολα......ξενυχτια,δουλειες,μαγειρεματα,θηλασμοa207.gif,αλλαγματα....οταν δε , επιστρεφουμε στη δουλεια......ψψψψψψψψψψψψψψψψψ εκει γινεται το ελα να δεις....................funny_07.gif

εκει λες...γρηγορο ναι,προχειρο οχι.........σας καλυψα?

Να μην κάνω παράθεση όλο το post με το διάλογο της Μαριγούλας και μου την πούνε οι admns, αλλά ρε aria δεν παίζεσαι!!! Γελάω ένα τέταρτο μόνη μου! Να σου πω ρε παιδί μου, έχεις σκεφτεί να βρεις και κανένα άλλο εξωγήινο και να κάνετε ένα δίδυμο τύπου Ρέππα-Παπαθανασίου;

ΑRIA146!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!!!ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ :?:lol: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ....... :? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ HAPPY DUCKIE ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΣΕΧ!!!!